Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΙΔΟΥ, ο πενης πατριαρχης των του Θεου πενητων!!!!Ω κακομοιρε σπηλαιωτη ασκητα των βραχων των Τεμπων Ευθυμιε Τρικαμηνα με την γκαζολαμπα σου!!!. Δεν νομιζεις οτι ακομα δεν ανακαλυψες ποιο ειναι το μυστικο της ζωης αυτης; Κοιταξε τον σωσια του Ταπεινου και Ρακενδυτου και ουκ εχοντος που την κεφαλην κλινη, Ιησου του Ναζωραιου. Ζει ως πραγματικος Μαχαραγιας του Βοσπορου και θα ζηση εκει και εις τους αιωνας των αιωνων!!!!!! Και γι αυτο και μας κουναει το δαχτυλο και απειλει τα συμπαντα σαν Αρχιτρομοκρατης του Πλανητη!!! Ιδετε τον ουτιδανον και δειλαιον Παγκακιστον Αιρεσιαρχην!!!

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ GATE: Πόσο αντικειμενικές είναι οι παρακάτω πληροφορίες;






Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”  egerssi@otenet.gr 

www.apostoloupanos.gr 

 Έγραφα στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, ότι ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι δόλιος. Αφού η αναφορά του στην “κυριαρχία” των Μητροπόλεων, των “Νέων Χωρών” είναι τουλάχιστον ύποπτος. Και οι δικές μας πληροφορίες, λέγουν ότι πολύ σύντομα θα τεθεί εκ νέου το ζήτημα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ωστόσο, μια τέτοια πράξη θα εξυπηρετεί μόνο τα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από τη στιγμή που αυτές οι Μητροπόλεις (36) βρίσκονται στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Εκείνες τις περιοχές δηλαδή, που μέσω των Hot spots, ισλαμοποιούνται από πληθώρα  παράνομων “μεταναστών” και “προσφύγων”. Επανέρχομαι, παρότι θεωρώ πως όλοι καταλάβατε… Κήρυκας υπέρ της Παν-θρησκείας και της ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας.  Αφού λοιπόν σας υποσχόμουν ότι θα επανέλθω, όφειλα να κρατήσω την υπόσχεσή μου. 
Έτσι, σήμερα λέγω, ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο διά του Πατριάρχη του, ζητάει την παραχώρηση της μισής Ελλάδος, με το πρόσχημα των Μητροπόλεων των “Νέων Χωρών”. Τις οποίες θέλει να υπαγάγει επί της ουσίας στη δικαιοδοσία του Τούρκου Βαλή της Κωνσταντινουπόλεως. Δεδομένου, ότι κατά τους νόμους της Τουρκικής Δημοκρατίας ο Πατριάρχης και το Πατριαρχείο δεν έχει ως νομικό πρόσωπο, καμιά νομική υπόσταση. Γι΄ αυτό χαρακτηρίζω πολύ περίεργη τη στάση του Παναγιώτατου, από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει χύσει εκατομμύρια λίτρα αίματος για την απελευθέρωση αυτών των περιοχών και όχι “Νέων Χωρών”, και δεν είναι δυνατόν να καταπιεί αμάσητη αυτήν την περίεργη στάση του. 
Όταν, ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, δεν έκανε ποτέ μια δήλωση για τους Ελλαδίτες και τους Ελληνοκυπρίους που σφαγιάστηκαν εν ψυχρώ από το δολοφονικό τουρκικό κράτος των “γκρίζων λύκων” (κατά δήλωση του Ραούφ Ντενκτάς). Ούτε βεβαίως δεν έχει καταγραφεί καμιά δήλωση του προκαθήμενου της Ορθοδοξίας, για τις χιλιάδες των Κυπρίων προσφύγων, τους οποίους ξερίζωσαν από τις πατρογονικές τους εστίες. 
Αντίθετα, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μας ήρθε στη Λήμνο μαζί με τον τρισκατάρατο Πάπα (σύμφωνα με τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό) χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα συμπαράστασης για τους παράνομους “μετανάστες”, που κατά συρροή μας στέλνει η εξ ανατολών “φίλη” χώρα της Τουρκίας. 
Όπως μας ήρθε και στην Κρήτη για να ηγηθεί της Σύναξης για την Παν-θρησκεία!! Απουσίαζε ο Πατριάρχης από την Κωνσταντινούπολη όταν εκδηλώθηκε το πραξικόπημα;  
Έχουμε την πληροφορία, ότι ο Πατριάρχης συνδέεται με “φιλία” με τον αυτοεξόριστο ιμάμη και άσπονδο εχθρό του Ερντογάν, ισλαμιστή Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος “φιλοξενείται” στις ΗΠΑ. 
Λέγεται δε, ότι υπάρχει διαχρονική συνεργασία σε θέματα δια-θρησκευτικής πολιτικής, από πολύ καιρό πριν έλθει σε ρήξη με το “πνευματικό παιδί” του, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 
Ωστόσο, το εντυπωσιακό είναι αυτό που μας καταγγέλλουν υψηλότατες και αξιόπιστες πηγές μας, πως δηλαδή, ο Πατριάρχης απουσίαζε από την Πόλη όταν στις 15 Ιουλίου 2016 εκδηλώθηκε το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν. Φεύγοντας – “δραπετεύοντας” από την Κωνσταντινούπολη, μόλις λίγες ώρες πριν την εκδήλωση του πραξικοπήματος. Ένα ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο από το Πάσχα. Την ίδια εποχή που ο Φετουλάχ Γκιουλέν ήλθε σε πλήρη ρήξη με τον Τούρκο Σουλτάνο. Όπως απών από την Τουρκία (βρισκόταν στο Λονδίνο) ήταν πριν από την εκδήλωση του πραξικοπήματος και ο πρώην Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου που ξήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ξεχνώντας την φιλία και την κουμπαριά που τους συνέδεε. Τυχαίες συμπτώσεις θα έλεγαν κάποιοι, αυτές οι έγκαιρες “αναχωρήσεις”… Περίεργες και μυστήριες θα λέγαμε εμείς… Πάντως είναι γνωστό, ότι όταν το καράβι μπάζει νερά, εκείνοι που την κοπανάνε πρώτοι είναι οι κάθε λογής ποντικοί… Αγορά έπαυλης – βίλας από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο;  
Από σήμερα θα αρχίσουμε να ξετυλίγουμε ένα περίεργο κουβάρι και ίσως να είχε κάποιες απαντήσεις να μας δώσει ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα. 
Έγραφε η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Sabah για μια βίλα – έπαυλη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, σε Κυριακάτικο ένθετο της 17ης Αυγούστου 2003: “Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει αγοράσει προ 4 ετών περίπου μία τριώροφη βίλα - έπαυλη, την οποία αποθανατίζει ο φακός, ένα ανάκτορο στον λόφο των Θεραπειών στην Δυτική όχθη του Βοσπόρου, μέσα σε δασώδη περιοχή, με φαντασμαγορική θέα προς τον Βόσπορο με πισίνα και τελευταίου τύπου σάουνα. Η πέριξ αυτής έκταση είναι δέκα στρέμματα και απέχει μόλις 150 μέτρα από το θέρετρο του Προέδρου της Δημοκρατίας το λεγόμενο Κιόσκι Χούμπερ. Το ανάκτορο αυτό έχει κοστίσει δέκα εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ”. Σχολιάζοντας στη συνέχεια, κάνει λόγο για τον τρόπο διαβίωσης του Πατριάρχου Βαρθολομαίου, ο οποίος βρίσκεται μέσα στην χλιδή και τον πλούτο, μακράν από τα εγκόσμια του Πατριαρχείου. Ενώ όταν είχε ανέλθει στον θρόνο δήλωνε κατηγορηματικά ότι θα έμενε στον Πατριαρχικό Οίκο στο Φανάρι. Διότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ο πρώτος ηγούμενος της Ορθοδόξου πίστεως. Προηγούμενοι Πατριάρχες,  όπως ο Μέγας Αθηναγόρας, εφησύχαζαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος της Θεολογικής Σχολής και όχι στις βίλλες των εκατομ. δολαρίων. 
Όπως επίσης, μας καταγγέλθηκε, ότι ο Παναγιότατος Βαρθολομαίος, συχνά – πυκνά εφησυχάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της SAPANCA και ABANT της Ανατολίας, μακράν των ομμάτων των πιστών!! 
Από την ίδια πηγή ενημερωθήκαμε, ότι η βίλα – έπαυλη αγοράσθηκε από έμπορο Σύρο, Χαλδαϊκής καταγωγής, ο οποίος διατηρούσε κοσμηματοπωλείο στην κλειστή αγορά της Κωνσταντινούπολης (στην Παλαιά Πόλη, πλησίον του Ιερού Ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας). 
Έχουν φιλοξενηθεί στη βίλα μεγάλες προσωπικότητες. Όπως επίσης μας ενημερώνουν, ότι στη συγκεκριμένη βίλα – έπαυλη, έχουν “φιλοξενηθεί” μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες. 
Όπως επί παραδείγματι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και οραματιστής της Παγκοσμιοποίησης, Χένρι Κίσινγκερ!! Όπως μας ενημερώνουν και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, ότι εκεί έχει “φιλοξενηθεί” και ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αντώνης Σαμαράς!! 
Μας είπαν πιο συγκεκριμένα, ότι γνωρίζει άριστα όλη τη διαρρύθμιση της έπαυλης!! Τους απαντήσαμε, ότι με τίποτε δεν το πιστεύουμε!!  Μετά ταύτα επανέρχομαι με πλούσιο ρεπορτάζ… 


6 σχόλια:

  1. δεν αποδιδει την αληθεια το αρθρον περι της βιλλας του πατριαρχου στα θεραπεια εχω φιλοξενηθη περιπου 5 φορες ειναι ενα σοβαρο σπιτι σενα φυλασσομενο χωρο οπου υπαρχουν και αλλες μονοκατοικιες
    δεν εχει υπηρετικο προσωπικο παρα μομο μια ηλικιωμενη κ ελενη μια αξιοπρεπη οικια δια την πνευματικη και σωματικη ξεκουρασι Του π ιωαννης καναδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχας πες μας ποσο ....φυλασσομενη ειναι;
      Δευτερον Για ποια πνευματικη και σωματικη ξεκουρασι μας μιλας;
      Απο την πολυ ιεραποστολη του στα εκατομμυρια Μουσουλμανους κατοικους της Πολης;
      Μα σε αυτους μοιραζει Κορανια.
      Αλλοι εκει δεν υπαρχουν παρα μονο ελαχιστοι ορθοδοξοι μιση ενορια του μικροτερου ελληνικου χωριου δηλαδη κατι εκατονταδες παρωπλισμενα ετοιμοροπα γεροντια.
      Που κουραζεται ο Αιρετικος σας;
      Στους Φραγκολατινους του;
      Ας παη να γινη καρδιναλιος, δεν μας παραταει;

      Διαγραφή
    2. π. Ιωάννη, Καναδά.
      Δεν ντρέπεσαι βρε, να γράφεις "δια την ξεκούρασίν Του" και να βάζεις το Του με κεφαλαίο Τ, λές και μιλάς για τον Θεό; Δεν σας έμεινε καθόλου τσίπα πιά; Εσείς είστε ικανοί όταν μιλάτε για τον αφέντη σας, να γράψετε τα "..Ούρα Του". Πόσο ανθρωπάκια είστε;
      Έχουμε αηδιάσει με το γλύψιμο σας. Άλλο ο σεβασμός παπά μου και άλλο η δουλικότητα.

      Διαγραφή
  2. Συγνώμη βρε παλικάρια αλλά όλο το άρθρο είναι μία υπόθεση. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υποστηρίξω τον αιρεσιάρχη αλλά δεν υπάρχει τίποτα το επιβεβαιωμένο. Πηγή όλων είναι μία είδηση σε τουρκική εφημερίδα γύρω από την οποία ο Παναγιώτης Αποστόλου έπλασε μία ιστορία με πληροφόρηση που αυτός έχει(χωρίς να μας την λέει βέβαια) και χωρίς μία παράθεση πηγών ή κάτι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιταξε απο τους Τουρκους μπορουμε να μαθουμε ολοκληρη την αληθεια των πραγματων γιατι αυτοι ειναι αδιαφοροι και γραφουν φυσικοτατα και χωρις καμμια σκοπιμοτητα.
      Ενω οι δικοι μας, ο Θεος να μας φυλαξη, πονηρια και γοητεια και ποτε την αληθεια.

      Διαγραφή
  3. Ενα τμήμα αυτής της δημοσίευσης το σχολίασα στο fase book . Τα διέγραψα όμως διότι υπάρχει η πληροφορία ότι είναι δωρεά πλούσιων για συγκεκριμένο σκοπό την φιλοξενία "υψηλών προσώπων" .
    Ακόμα και έτσι όμως προκαλεί .Παπικά παλάτια είναι απαράδεκτα για χριστιανό πατριάρχη όπως πληροφορούμαι . Να γίνει τόπος φιλοξενίας των όντως υψηλών προσκαλεσμένων δηλαδή των αδελφών του Κυρίου των άστεγων και των πτωχών και όχι των ισχυρών της πολιτικής και οικονομικής ελίτ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου