Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ευτυχως που ειστε ....ΨΕΥΤΗΣ

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ


Yστερογραφο Αποτειχισης.



Θα τα βρεις και απο τους Χυσαυγητες, αυτο ειναι σιγουρο...





Ο μιτροφορος κ. Παυλος Ιωαννου, τυφλος απο τα βρογχουντα παθη του, γραφει αναληθειες και οχι μονο για τα προσωπα. 
Τον πληροφορησαν οτι η Αδελφοτητα " ο Σταυρος" καταργηθηκε....μαλλον συνομιλωντας με τον ...Εξαποδιτη, του ειπε οτι την καταργησε, οπως γραφει. 
Τον πληροφορουμε, λοιπον, τον δεσποτη της ταλαιπωρης Σιατιστας, οτι η Αδελφοτητα "ο Σταυρος" ζει και βασιλευει, λειτουργει κανονικα σαν αδελφοτητα, τα κτιρια της λειτουργουν ολα, το βιβλιοπωλειο της, το τυπογραφειο της, οπου εκδιδονται απο το αφιερωμενο ιεραποστολικο προσωπικο τα βιβλια του κ. Σωτηροπουλου και αλλων Θεολογων, το περιοδικο "Σταυρος", η Αδελφοτητα στο κεντρο της Αθηνας, η αιθουσα της που γινονται σταθερα και καθε Κυριακη οι θεολογικες της ομιλιες, το μοναστικο της κτιριο στην Καντζα επισης.
Ποιος θελησε να εξευτελιση τον κ. Παυλο και τον εδωσε αυτην την ψευτικη πληροφορια;
Βεβαιοτατα υπηρξαν καποια προβληματα με καποια μελη της, τα οποια αποχωρησαν, αλλα αυτο και μονο το γεγονος δεν λεει απολυτως τιποτα. 
Ετσι, λοιπον, και εδω "ανθρακες ο ...θησαυρος σου" εμπαθεστατο οργανο του Οικουμενισμου και μιμητα του Αρχιαιρεσιαρχου ειδωλου σου, κ. Παυλε Ιωαννου.
Το εργο της Αδελφοτητος "Σταυρος" ειναι εργο του Θεου και ουδεποτε θα διαλυθη και μεχρι της Δευτερας Παρουσιας.
Εσεις ομως οι ανομοι και οι παρανομοι και οι εμπαθεις και οι κακοι και οι κακοηθεις δεσποταδες που ακολουθατε τον Πανθρησκειαστη Βαρθολομαιο ειναι βεβαιο οτι θα διαλυθητε και θα συντριβητε και θα κονιορτοποιηθητε και θα εξαφανισθητε μαζι με τα παθη σας και τον Βυθιο Πατρωνα σας.

2 σχόλια:

  1. Θα πάθουν κρίση οι σκοτεινοί εχθροί της Αδελφότητας μόλις το διαβάσουν. Την ονομάζουν και συμμορία ορισμένοι εχθροί της Αδελφότητας!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου