Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Έκραξαν άγρια τους μνημονιακούς βουλευτές της Β΄ Πειραιά, Λιντζέρη Δήμητρη και Νεράντζη Τάσο σε εκδήλωση του δήμαρχου Λουκά Τζανή στο Κερατσίνι!












Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοτικού συνδυασμού του δήμαρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας,"Καλημέρα Κερατσίνι-Δραπετσώνα", στο πολιτιστικό κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης".

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν(μάλλον προσπάθησαν να παρευρεθούν) και οι μνημονιακοί βουλευτές ,Δημητρης Λιντζέρης του ΠαΣοκ στην Β΄ Πειραιά που έχει υπερψηφίσει όλα τα κατοχικά μνημόνια καθώς και ο μνημονιακός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Νεράντζης που υπερψήφισε το μνημόνιο 2.


Και οι δυο γιουχαρίστηκαν άγρια από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, αφήνοντας άναυδο τον δήμαρχο Λουκά Τζανή που παρακολουθούσε το κράξιμο των δυο πολιτικών του φίλων που τον στήριξαν στις δημοτικές εκλογές...

Για αρκετά ώρα επικράτησε στην αίθουσα πανδαιμόνιο και τελικά το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων...και την αποχώρηση των βουλευτών από την εκδήλωση.

Το συμπέρασμα είναι ότι μάλλον αυτήν την τύχη θα έχουν από εδώ και πέρα στην Β΄ Πειραιά... όσοι ψηφίσαν τα κατοχικά μνημόνια...


ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ: Να δούμε του κύριους βουλευτές των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ πως θα κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην Β΄ Πειραιά...



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ: Μην χαραμίζετε τα γιαούρτια για τους νεκροθάφτες του Ελληνικού Λαού!Υπάρχει και το Σάλιο...



"Ο Κερατσινιώτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου