Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ιδού το ανύπαρκτο Κράτος

του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ

--------------------
Η ΕΛΛΑΔΑ

"ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ"




Κανένας έλεγχος δεν υπάρχει για την λαθρομετανάστευση στον Έβρο. Αυτό καταγγέλουν οι κάτοικοι, αυτό βλέπουμε καθημερινά γύρω μας που όλο και περισσότερες γειτονιές των πόλεων γεμίζουν με αγνώστου προελεύσεως ανθρώπους, χωρίς χαρτιά, χωρίς υγειονομικό έλεγχοΑν υπήρχε έστω η παραμικρή πολιτική θέληση για να παταχθεί η λαθρομετανάστευση θα είχαν γίνει πολλά βήματα προόδου, αλλά η Ελλάδα πρέπει να γίνει η χαβούζα της Ανατολής. Να δημιουργηθούν κοινωνικές αντιδράσεις και αποσταθεροποίηση στην χώρα. Οι άνθρωποι μπορεί να μην φταίνε όλοι, αλλά πρέπει να βγάλουμε την τσίμπλα απ’το δήθεν “ προοδευτικό” μας μάτι. Να καταλάβουμε ότι οι λαθρομετανάστες μπορεί να είναι φτωχοί και κατατρεγμένοι αλλά χρησιμοποιούνται ως εργαλείο για να προωθούν ισοπεδωτικές πολιτικές.

Ποιος άλλωστε μας εγγυάται ότι μαζί με τους 1.000 κατατρεγμένους δεν εισέρχονται και 1-2 άνθρωποι μυστικών υπηρεσιών; Φτάνουν και περισσεύουν για να οργανώσουν πυρήνες αποσταθεροποίησης εντός των τειχών.

Οι δουλέμποροι παίρνουν πολλές χιλιάδες δολάρια το κεφάλι για να φέρουν έναν Αφγανό ή Πακιστανό στην Ευρώπη (βλ. Ελλάδα σίγουρη στάση, αν όχι εγκατάσταση). Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πού τα βρήκε η κάθε οικογένεια τα 10-20 χιλιάδες δολάρια για να λαθρομεταναστεύσει; Δεν αρκούν αυτά για να μεταναστεύσουν μόνιμα και αξιοπρεπώς; Δεν τους αρκούν για να ζήσουν αξιοπρεπώς, αν όχι πλουσιοπάροχα στις χώρες τους με τόσο αδύναμες οικονομίες; Ή μήπως είναι επιδοτούμενοι λαθρομετανάστες ακριβώς γιατί λειτουργούν ως εργαλεία Νεοταξικών συμφερόντων;

Ας ξυπνήσουμε λίγο να δούμε την πραγματικότητα! Ήδη είναι αργά το πρόβλημα είναι μπροστά μας και μια γενικευμένη κοινωνική κρίση στην Ελλάδα και ίσως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη. Ήδη η αστυνομία όπως αποκαλύπτουν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ φοβάται για προβοκάτσια, αφού οι μουσουλμάνοι της Αθήνας προκαλούν όσο μπορούν με σκοπό να έχουν δικό τους νεκρό και να τον χρησιμοποιήσουν ως μάρτυρα του Θεού, να ξεκινήσουν κοινωνική “ τζιχάντ” και να ισλαμοποιήσουν πλήρως μεγάλες περιοχές της πρωτεύουσας.

filologos10

7 σχόλια:

  1. Πολύ καλή ανάρτηση με δίκαιους χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση που δίδαξε την διαφθορά , την αρπαχτή και την ισοπέδωση των πάντων.

    Πολυξένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα,αλλά πέ-
    ραν της κυβέρνησης-και της προηγουμένης-φταίμε κι εμείς!
    1.Οι λεγόμενοι προοδευτικοί,που υποστηρίζουν αυ
    τήν την άθλια κατάσταση,που άρχισε δειλά από το 1990 με τους αλβανούς και τους άλλους ευρωπαίους
    των πρώην κομμουνιστικών κρατών,για να περάσει μετά το 2000 με τους Αφρασιάτες.
    2.Όπως βλέπουμε προωθούνται από διαφόρους πάντα με αδρές αμοιβές,άρα πάντα υπάρχει ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΙ
    ΣΜΟΣ εν προκειμένω ανθρώπων και η δεινή εκμεταλ-
    λευση!
    3.Η ίδια η Ε.Ε. πληρώνει την Ελλάδα,ώστε να γί-
    νει ανάχωμα και να μην πάνε οι λαθρομετανάστες στη λοιπή Ευρώπη,που παρά ταύτα έχει πλημμυρί-
    σει!
    4.Η "φίλη"μας η Τουρκία,που μόνο στα λόγια λέει ότι θα τους εμποδίσει και όχι μόνο δεν το κάνει,
    αλλά τους προωθεί συστηματικά,ώστε στο μέλλον σε κάποια κίνησή της να τους έχει ως μοχλό βοη-
    θείας!
    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,γιατί σε 20 το πολύ χρόνια θα είμαστε μειονότητα στη χώρα μς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια συγγνώμη και δυό χιλιάδες ήμαρτον, αλλά θα ρωτήσω: Κατόπιν αυτού του δημοσιεύματος και με τις κλοπές, ληστείες, διαρρήξεις, όσα ζούμε με τους παράνομους αλλοδαπούς, πως αντιδρούμε φανατικά και δεν θέλουμε μια αξιόπιστη μέθοδο "ταυτοποίησης" των Ελλήνων Πολιτών και των νόμιμων μεταναστών και ξεχωρισμού των παράνομων που μπήκαν αυθαίρετα χωρίς ταυτότητα και έγγραφα στην Ελλάδα;

    Αν το εργαλείο ταυτοποίησης που προσφέρει η πολιτεία λέγεται κάρτα και εμείς αντιδράμε, τότε καλά να πάθουμε.

    Ελευθέριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ανώνυμε 5:24μμ μην προσπαθείς να βάλεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Εγω δεν εξίσωσα την Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ. αλλά μίλησα κυρίως για το ΠΑΣΟΚ.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που δίδαξε απο το 1980 την ανηθικότητα (αυτόματο διαζύγιο, αποποινικοποιηση μοιχειας ) τον αναρχισμό (μαθητικός συνδικαλισμός κλπ) και αυτό στήριζαν οι τρομοκράτες δολοφονώντας τους δεξιούς εκδότες και έτσι πρασίνιζαν απο το φόβο τους οι υπόλοιποι (π.χ. Δολοφονία Τζώρζη-Αθανασιαδη της Βραδυνης) όπως είπε πολλές φορές ο Τράγκας που τα ξέρει απο μέσα τα πράγμα.
    Αυτό διόρισε στρατιές δικών του αργόμισθων στο Δημόσιο.
    Αυτό είναι που εγκαθίδρυσε την αναξιοκρατία παντού.

    Πολυξένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελευθέριε δεν πρέπει να ονομάζεσαι έτσι αλλά Σκλάβιος αφού με πρόσχημα την ασφάλεια συνηγορείς στην υποδούλωση της ανθρώπινης προσωπικότητας και στο χάραγμα του Αντιχρίστου. Αυτό που κάνουν και οι Σκοτεινές Δυνάμεις δηλαδή.

    Γ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυξένη μη με ερεθίζεις,γιατί ξέρεις ότι και τα ΔΥΟ κόμματα,που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο,που
    μένουν άνθρωποι,που κουβαλάνε τα μυαλά σου,είναι
    ΥΠΕΥΘΥΝΑ για το χάλι μας!!Όσο για τους νόμους,
    που αναφέρεις είναι αποτέλεσμα της ένταξής μας στην ΕΟΚ για την οποία ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ και επαίρεται η ΝΔ και ο -ας συγκρατηθώ-ιδρυτής της γεροκαραμα
    λής!!Σε ό,τι αφορά τα λοιπά τα καλλιέργησαν και οι ΔΥΟ μόνο και μόνο,για να κάνουν δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου τους,ενώ γίνεται δύσκολη η δι-
    κή μας!Ελπίζω να σε έπεισα..!
    Υ.Γ.Είναι για ΦΤΥΣΙΜΟ και τα δύο κόμμτα εξουσί-
    ας,αλλά ΠΟΥ να βρεθούν άλλοι,όπως συμπεριφέρο-
    νται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότιμε Κε Γ.Λ. αφενός ζήτησα προκαταβολικά 1000 συγγνώμη και 2000 ήμαρτον και αφετέρου σας τιμώ ιδιαιτέρως. Αν η κάρτα έχει το χάραγμα του αντιχρίστου βεβαίως δεν την θέλω. Το έχει όμως; ήρθε ο αντίχριστος; δεν θα προηγηθούν κοσμογονικά σημεία, επανανέγερση του Ναού του Σολομώντα κ.λπ.; Σύμφωνα με την αποκάλυψη το χάραγμα θα είναι σε χέρι ή μέτωπο μόνο όσων προσκυνήσουν σαν θεό τον αντιχριστο. όχι σε κάρτες! Επίσης δεν κατανοώ πως θα γίνει η υποδούλωση της ανθρώπινης προσωπικότητας με μια κάρτα.

    Αντίθετα, βλέπω υποδούλωσή της προσωπικοτητας ήδη, σε εύπιστους αδελφούς που π.χ. πιστεύουν ότι "θα μας εμφυτευθεί τσιπάκι που θα εγχέει ουσίες οι οποίες θα αλλοιώνουν το φρόνημα", ότι "τα barcode έχουν το 666 και αμαρτάνουμε αν αγοράζουμε από supermarket ή ΑΤΜ", κ.ά.. Αν αυτό δεν είναι υποδούλωση της προσωπικότητας τότε τι είναι;

    Αν όμως αποδειχθεί ότι έχετε δίκιο, μαζί σας αγαπητέ Κε Γ.Λ. δεν την θέλω την κάρτα.

    Ελευθέριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου