Κυριακή 1 Αυγούστου 2010


Στον ....αέρα

η κανονικότητα

και η νομιμότητα

των δύο μοιχεπιβατών

της μητροπόλεως Αττικής


Μετά από την προσφυγή του Νόμιμου και Κανονικού Μητροπολίτου Αττικής και Μεγαρίδος κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της εκλογής και της καταστάσεως των ψευτομητροπολιτών Ιλίου και Κηφισιάς, η θέσι των δύο μοιχεπιβατών, παραμένει μετέωρος, εκκρεμής και αμφισβητούμενη.
Δεν καταδεχόμαστε να αναφέρουμε τα ονόματα των δύο μοιχεπιβατών, κατά την Πατερική ορολογία, γιατί τα εξέθεσαν με τις επαίσχυντες πράξεις τους και τα στιγμάτισαν αφού καταδέχθηκαν άνευ της παραμικράς συστολής και αξιοπρεπείας να πατήσουν επάνω στο πτώμα του λογίου, γεραρού και δραστήριου, Κανονικού και Νόμιμου μητροπολίτου Αττικής και Μεγαρίδος κ. Νικοδήμου και να καταλάβουν τον θρόνον του, έστω και με το Σατανολιάπικο κόλπο της κατάτμησης της μητροπόλεως σε άλλα δύο ακόμα κομμάτια.
Είναι εξίσου συνένοχοι με τους άλλους, ίσως και περισσότερο ένοχοι.
Δεν απαλάσσονται παραμικρώς.
Πόδια έχουν, χέρια έχουν, στόμα έχουν, φωνητικές χορδές έχουν, αισθήματα ΙΣΩΣ να έχουν...
Μπορούσαν να φωνάξουν, μπορούσαν να αρνηθούν, μπορούσαν να δώσουν την κατάλληλη ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντησι στον πλιατσικοοργανωτή Ιερώνυμο Λιάπη, που έρχεται στη συνέχεια να μας μιλήση υποκριτικότατα και γιά κρίσι των θεσμών.
Αυτά τα αίσχη που διαπράττετε εσείς κ. Λιάπη, δεν αποτελούν πράξεις που δημιουργούν την κρίσι των θεσμών;
Και μέχρι πότε θα συνεχισθή αυτή η αθλιότης, αυτή η καταπάτησι των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η βάναυσι προσβολή των Ιερών της Εκκλησίας Κανόνων και των δικαστικών αποφάσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Πατρίδος μας;
Αυτά τα διδάγματα διδάσκετε, στις επιγενόμενες γενεές;
Με τι μούτρα, θα μιλήσετε στην νεολαία;
Τι να την διδάξετε, μετά από όσα κακουργήματα δημόσια διαπράττετε;
Ντροπή σας, μακαριώτατε, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Η Ιστορία θα σας παρουσιάση ως ένα άνθρωπο με απύθμενο φθόνο και με κακούργα αισθήματα.

Αναχώρησον οίκαδε, Ιερώνυμε, για να θρηνήσης επάνω στα ερείπια που μαζί με τους δύο προηγούμενους, επεσωρεύσατε επάνω στο Σώμα της Εκκλησίας.
Αποτελείς πλέον και εσύ, όπως και οι δύο προηγούμενοι, μία ...κακή και αποτρόπαια ανάμνησι.

2 σχόλια:

  1. Ο λεβέντης μητροπολίτης Νικόδημος απέδειξε ότι δεν το βάζει κάτω.Αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για όσο ακόμη διάστημα επιτρέψει ο Θεός όχι για να βολευθεί όπως έπραξαν κάποιοι άλλοι απ τους δώδεκα εκπτώτους αλλά για να μη θεσμοθετηθεί η αδικία στον ευαίσθητο χώρο της Εκλησίας!ΑΞΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ ο μαρτυρικός μητροπολίτης Νικόδημος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Iεράρχης παληκάρι.
    Ισως είναι ο μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου