Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

Eφτασε η τιμωρία δεν είναι αρκετά αυστηρή για τον άνθρωπο ο οποίος έχτισε την επιτυχία του πάνω στην καταστροφή της πατρίδος»

Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ
Σε προηγούμενο άρθρο μου είχα γράψει πως «το έθνος πάντα θα χρειάζεται ήρωες όσο κυβερνούν προδότες».
Και αυτό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Η Ελλάδα είναι μια υπόδουλη χώρα. Σκλαβωμένη από κανίβαλους φασίστες του 19% που μισούν και
απεχθάνονται την Ελληνικότητα. Από μια κυβέρνηση προδοτών που δρα ως ζωντανό καρκίνωμα με σκοπό του να διαλύσει και να κομματιάσει το έθνος. Το κέρδος τους είναι η πολιτική τους επιβίωση και η ικανοποίηση για τις διεθνιστικές ηλιθιότητες που κουβαλούν στα εκφυλισμένα τους μυαλά.Αυτή η συμμορία εγκληματιών και σατανικών ραδιούργων έστησε και εκτέλεσε το τέλειο σχέδιο ξεπουλήματος της Μακεδονίας. Ένα πραξικόπημα δίχως προηγούμενο, κατά το οποίο κυβερνητικοί σφετεριστές και ξεδιάντροποι Εφιάλτες λειτούργησαν ως δούρειος ίππος και πρόδωσαν την πατρίδα εκ των έσω. Άνοιξαν την Κερκόπορτα σε όσους επιβουλεύονται τη χώρα και έριξαν σφαίρα στο έθνος και το μέλλον του. Παρέδωσαν τα κλειδιά της Μακεδονίας με πιστοποιητικά και βούλες στο όνομα ενός δύσμοιρου λαού. Η Ελλάδα δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά τόσο μεγάλη προδοσία. Τέτοια φρικτή εθνική τραγωδία. Και όχι από κάποια γειτονική ιμπεριαλιστική χώρα αλλά από τους ίδιους τους κυβερνητικούς μας αξιωματούχους.
Πώς θα αντιδρούσε λοιπόν ένας λαός ο οποίος ήταν ακόμα ζωντανός και περήφανος;
Ο τρόπος αντίδρασης για τη σωτηρία της Μακεδονίας και ενός έθνους το οποίο δέχεται τέτοιο πραξικόπημα είναι ένας. Η απάντηση σε αυτούς που παραδίδουν εθνική κυριαρχία και παραχωρούν μια τόσο αρχαία, ένδοξη και πύρινη ιστορία είναι μία: ένοπλη αντίσταση.
Σας κλέβουν τον Αλέξανδρο; Στερείστε τους το μέλλον. Πολιτικά σκιάχτρα αμαυρώνουν την ιστορία σας, χλευάζουν τις καταβολές σας, φτύνουν την υπερηφάνεια σας. Αριστερά φαντάσματα βγάζουν στο σφυρί τα αγάλματα και τα μνημεία σας, μολύνουν την ιερή σας γλώσσα και ποδοπατούν με χουντικές αρβύλες τα ματωμένα σας χώματα.



Σας κλέβουν την αρχέγονη και πατρογονική σας γη; Μην τους αφήσετε ελεύθερο έδαφος να σταθούν. Πολιτικοί ρουφιάνοι, αποκλειστική εργασία των οποίων υπήρξε η προδοσία και το προσκύνημα σε κατακτητές, παραδίδουν επί δίσκου τις κεφαλές των ηρώων σας.
Εσωτερικός και εξωτερικός εχθρός ταυτίστηκαν απόλυτα. Σε κάποιες χώρες οι πολίτες έχουν δικαίωμα να φέρουν όπλα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για τη στιγμή που ένας δυνάστης θα παραδώσει γη και ύδωρ στον εχθρό, δίχως την άδεια τους. Όταν ένας καταληψίας της εξουσίας θα καταλύσει ως άλλος Χίτλερ τη σύγχρονη Βαϊμάρη. Τότε οι ελεύθεροι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να καταφύγουν σε ένοπλη αντίσταση, να πάρουν τα όπλα για να σώσουν την πατρίδα και τα σπίτια τους, το παρελθόν και το μέλλον τους. Το δικαίωμα στα όπλα τους καθιστά ικανούς να το πράξουν όταν έρθει αυτή η προδοτική ώρα, καίγοντας κάθε δειλία και λιγοψυχία τους.
Στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιοι περήφανοι άνθρωποι. Μακεδόνες, Κρητικοί και Μανιάτες οι διαχρονικοί υπερασπιστές της Μακεδονίας μας. Οι συνεχιστές των Εταίρων.
Τι θα έπρατταν σήμερα οι πολίτες της Ελλάδας εάν είχαν φρόνημα και πνεύμα ελεύθερο;
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. 
Βάλτε βόμβα στις Πρέσπες, εκκενώστε το χωριό, ανατινάξτε το, καμένη γη παντού, παλούκια στους προδότες. 
Όλη η Ελλάδα ένα πεδίο μάχης για την εξάρθρωση των αργυρώνητων και των ξεπουλημένων.
Βρείτε τα γραφεία τους, πετάξτε στους δρόμους τους βοηθούς τους, περικυκλώστε τα σπίτια τους και κάντε τους να νιώσουν τη σαρωτική οργή σας.
Βυθίστε τους στον τρόμο και τον φόβο για την προδοσία που τόλμησαν να διαπράξουν.
Απευθύνετε προσκλήσεις σε φιλέλληνες και ανά τον κόσμο υποστηρικτές της Μακεδονίας να έρθουν στη χώρα και να βοηθήσουν στον δίκαιο αγώνα.
Πνίξτε τους στη στάχτη για να ακουστεί περίτρανα στην οικουμένη πως οι πολίτες δεν συνηγορούμε στο έγκλημα και την προδοσία.
Ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε πει πως «καμία τιμωρία δεν είναι αρκετά αυστηρή για τον άνθρωπο ο οποίος έχτισε την επιτυχία του πάνω στην καταστροφή της πατρίδος». 
Επιβάλλετε την υποδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων.
Στείλτε ένα εκκωφαντικό μήνυμα στους απανταχού επίδοξους τυράννους.
Να μην τολμήσει ξανά κάνεις, εντός και εκτός Ελλάδας να σας προσβάλει και να σας ξεφτιλίζει έτσι.
Να σας λέει με θράσος πως θα σας κλέβει την ιστορία και τον πολιτισμό, θα σας αρπάζει τη γη και τα εδάφη, καθώς εσείς το αποδέχεστε με το κεφάλι σκυμμένο.
Η διαρκής δίψα της ελεύθερης ψυχής για απελευθέρωση είναι αυτή που σηκώνει τα βλέμματα στον ουρανό και γεννάει ήρωες.
Ήρωες για να κρατήσουν ζωντανό και υπερήφανο το έθνος, σε αυτές τις πιο κρίσιμες στιγμές που πρόκειται να ζήσουμε.
Η ώρα των συλλαλητηρίων τελείωσε. Έφτασε η ώρα των ηρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου