Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΩΥΣΗ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Ξαφνικά χωρίς να ακουστούν έκτακτα δελτία ειδήσεων, χωρίς να φανούν εχθροί, χωρίς καμιά υποψία πολέμου, διαπιστώσαμε ότι είμαστε υπό κατοχή. Έχουν επιλέξει για μας τον αργό θάνατο που γίνεται χωρίς όπλα.
Μετά από σωρεία εντολών, απειλών, συμβιβασμών και μελετημένου σχεδίου αποδόμοσης του Ελληνισμού, μας οδήγησαν στην απομόνωση , αναμένοντας την εκτέλεσή μας.
Έτσι τους βόλευε, κλινικά νεκροί όλοι και η ζωή μας στα σκοτεινά σκοτεινιασμένη στα ευτελή εξευτελισμένη.
Όμως ποιος θα φοβηθεί και γιατί να φοβηθεί, εφ΄όσον υπάρχει Θεός και συνεπώς αθανασία.
Είναι αποδεδειγμένο από την ιστορία πως κράτη που δημιουργήθηκαν από σφαγές και γενοκτονίες, όπως η Τουρκία εξαφανίζονται από το χάρτη.
Δεν έχει έρθει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου, δεν θα αργήσει όμως. Ο Άγιος Κοσμάς είχε πει ότι το ποθούμενο θα έρθει όταν πέσουν δυο πασχαλιές μαζί. Το 2018 πέφτουν Πάσχα και Ευαγγελισμός με το πάτριο εορτολόγιο μαζί. Είχε ξανασυμβεί αυτός ο συνεορτασμός το 1821 και το 1912.
Ο Ερντογάν και οι εντολοδότες του Σιωνιστές υπολογίζουν χωρίς να λαμβάνουν φυσικά υπόψιν, ότι αυτή η χώρα έχει Αφέντη και Προστάτρια.
Δεν μπορούν να καθυποτάξουν ένα λαό απροσκύνητο, που ποτέ δεν συμβιβάστηκε με την υποδούλωση.
Και θα μάθουν για άλλη μια φορά αυτοί που ξέχασαν ή απέκρυψαν την αληθινή ιστορία, ότι οι Έλληνες ανδρώνονται στα δύσκολα. Θα μάθουν αυτοί που δεν ξέρουν πόσο αλώβητος είναι ο Έλληνας, ο βαπτισμένος εις το όνομα της Αγίας Τριάδος.
Ο χειρότερος εχθρός μας δεν είναι οι Τούρκοι, ούτε οποιοδήποτε άλλο κράτος ή έθνος, αλλά εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες. Το καταμαρτυρεί η ιστορία. Σήμερα γέμισε ασφυκτικά η Ελλάδα από γενίτσαρους και γραικύλους όσο ποτέ άλλοτε.
Αυτοί κάνανε καλά την δουλειά τους, εμείς όμως τους αφήσαμε να μας καθυποτάξουν. Είμαστε εμείς περισσότερο υπεύθυνοι για την σκλαβιά που υφιστάμεθα, απ΄αυτούς που μισούν κάθε τι ελληνορθόδοξο. Το κακό έχει ριζωθεί πολύ. Και ένα δένδρο που έχει  βαθιές ρίζες πολύ δύσκολα το ξεριζώνεις.
Η κάπηλη ελευθερία που ζούμε κινδυνεύει ακόμα περισσότερο, όταν προσβάλλεται η αλήθεια, η αυτοαλήθεια που είναι ο χριστός και οι χριστιανοί δεν διαμαρτύρονται. Κινδυνεύομε ενώ είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί όταν αφήνουμε την πατροπαράδοτη κληρονομιά και στρεφόμαστε στα ξυλοκέρατα που μας τρέφουν οι Ευρωπαίοι.
Τα αποτελέσματα της αμαρτίας λέει ο Απόστολος Παύλος είναι ο θάνατος. Και εμείς σήμερα ζωντανοί-νεκροί, λόγω των πολλών αμαρτιών μας, αναμένουμε την χαριστική μας βολή.


Φαινομενικά υπάρχει αδιέξοδος. Όμως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει φως στο τούνελ που μας βάλανε και που εκουσίως μπήκαμε, αρκεί να θελήσουμε να πάρουμε ένα φάρμακο που σχεδόν κανείς από τους Έλληνες δεν το θέλει, γιατί είναι πικρό. Και αυτό είναι η ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Αν θέλετε να σωθείτε θρακιώτες, μετανοείστε εσείς πρώτα που κινδυνεύετε άμεσα και από ορατούς εχθρούς και εμείς οι συν Έλληνες τουλάχιστον οι παρόντες νυν, θα είμαστε κοντά σας με κάθε τρόπο.
Δυστυχώς λησμονήσατε το Θεό και από εκεί προέρχονται όλα τα κακά και στο έθνος και στις οικογένειές σας.
Πιστέψατε και εσείς πως ο υλισμός και η ευδαιμονία θα σας κάνουν ευτυχισμένους σε μια μάταιη πραγματικότητα που έτσι κι αλλιώς έχει σύντομο τέλος. Γι΄αυτό και προτιμήσατε οι περισσότεροι να κάνετε λίγα παιδιά. Να όμως πως έτσι συμβάλλατε στην ανισορροπία του Πληθυσμού σας, ώστε να κινδυνεύετε τώρα να γίνεται μειονότητα στην πατρίδα σας, όπως άλλωστε έγινε και με τους Σέρβους στο Κόσσοβο. Ποιος φταίει λοιπόν αδέρφια μου;
Πόσοι από σας ανοίξατε εκείνο το ευλογημένο βιβλίο στο οποίο ο δημιουργός μας έχει λύσεις σε όλα τα οικογενειακά, κοινωνικά και εθνικά ζητήματα σε όλες τις εποχές.
Ποια Θρακιώτισα γνωρίζει ότι ο Απόστολος Παύλος σε αυτό το Βιβλίο της Κ. Διαθήκης λέει, ότι η γυναίκα θα σωθεί δια της τεκνογονίας, εφόσον φυσικά και φυλάξει την πίστη της στο Χριστό και στον σύζυγο;
Αντί δια της τεκνογονίας προτιμήσατε τις δολοφονίες και τις μοιχείες. Γίναμε φονιάδες εκ προμελέτης των ίδιων των παιδιών μας. Να λοιπόν που τώρα αυτοτιμωρείστε και εάν δεν μετανοήσετε αυτό το αίμα θα το ξεπληρώσετε εδώ, αλλά το χειρότερο είναι ότι κινδυνεύει η σωτηρία της ψυχής σας. Φυσικά σε ένα τόσο μεγάλο έγκλημα είμαστε υπεύθυνοι όλοι.
Ποτέ δεν είναι αργά. Η Ελλάδα θα ξαναβρεί τον εαυτό της αν οι Έλληνες μετανοήσουν. Και επειδή αυτό φαίνεται αδιανόητο προς το παρόν θα επέμβει ο Κύριος με θλίψεις και δεινά, ούτως ώστε ο πόνος να μπει σε όλα τα σπίτια και να ομοιάζει με τον πόνο των άλλων που ποτέ δεν τους επισκεφτήκατε στις δυσκολίες τους. Για να μάθετε ότι αξία σ΄αυτή την  μάταιη ζωή έχει η Αγάπη και όχι το χρήμα.
Θεοποιήσαμε τα πάθη μας, ειδωλοποιήσαμε τον εαυτό μας. Τώρα ήρθε ο καιρός να εξοφλήσουμε.
Μη ψάχνετε σε άλλες οδούς τις λύσεις μπροστά στον κίνδυνο που καιροφυλακτεί στην πατρίδα μας την Θράκη, πάρτε ο καθένας σας την ευθύνη προσωπικά και χύστε δάκρυα μετανοίας για να αποτρέψει ο Κύριος τα χειρότερα, που δυστυχώς έρχονται. Το ποτήρι των θλίψεων δεν θα το αποφύγουμε.
Εγώ σαν ένας απλός Έλλην μοναχός, αυτό που μπορώ να προσφέρω στο έθνος μας, είναι πέρα από την προσευχή και τον λόγο του Θεού, στον νυν καιρό αυτή τη συμβουλή, να μετανοήσετε. Και ο Θεός θα τα αλλάξει όλα.
Θα συμπληρώσω ένα μικρό λόγο του μεγάλου αγωνιστή Μητροπολίτη φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, ο οποίος δεν φοβόταν το θάνατο και γι΄αυτό ο Θεός του έδωσε το χάρισμα της προφητείας. Η ομολογία της πίστεως λέει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην «Αποκάλυψη» δίνει το χάρισμα της προφητείας.
Αγαπούσε υπέρμετρα την πατρίδα όπως και εγώ.
«…Ανοίξτε την Αποκάλυψη. Ανοίξατε το κεφάλαιο 11, στίχους 7-10. Διαβάστε μία, δύο, τρεις φορές και θα δείτε εκεί πέρα. Ότι ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής είδε εν οράματι, μέσα από μίαν σκοτεινήν άβυσσον, να εξέρχεται ένα θηρίον αιμοδιψές, θηρίον το οποίον θέλει να φάγει σάρκας και να πίει αίμα ανθρώπων.
Είδον, λέει, «το θηρίον το αναβαίνον εκ της αβύσσου» Απ. 11,7.
Και το θηρίον αυτό κατέφαγε σάρκας αγίων και μαρτύρων και επλήσθη η οικουμένη, η γη, τα ποτάμια και οι πεδιάδες και ύψη των ορέων από πτώματα αγίων. Το δε θηρίο αυτό είναι – ποιο; Είναι ο Μωάμεθ, τα παιδιά του Μωάμεθ. Το θηρίο αυτό είναι ο Μωαμεθανισμός, ο Ισλαμισμός. Αυτός είναι ο ψευδοπροφήτης και «το θηρίον το αναβαίνον εκ της αβύσσου».
Αυτοί ξεκίνησαν από την Μέκκα , το άντρον, τη σπηλιά αυτήν… Ο χείμαρρος του ισλαμισμού, το μεγάλο αυτό ποτάμι, το μεγάλο αυτό θηρίον το οποίον βγήκε από την άββυσον, εάν δεν υπήρχαν οι Αρμένιοι, αν δεν υπήρχαν οι Έλληνες Χριστιανοί, αν δεν υπήρχαν οι Κύπριοι αδερφοί μας, αν δεν υπήρχε αυτός ο λαός της ανατολής, θα είχε πλημμυρίσει η Ευρώπη. Σήμερα θα ήταν τζαμιά στο Παρίσι, τζαμιά στο Λονδίνο, τζαμιά στη Μόσχα, τζαμιά στην Ιταλία… θα είχε πλημμυρίσει ολόκληρος η Ευρώπη από τον Ισλαμισμόν. Αιωνία η μνήμη όλων των ηρώων εκείνων, που έδωσαν την σκληράν μάχην, εναντίον του φοβερού αυτού θηρίου της Αποκαλύψεως. Ιδού λοιπόν το πρώτον δίδαγμα. Ότι εμείς είμεθα πάντα εμπροσθοφυλακή και ουδέποτε οπισθοφυλακή…
Οι Τούρκοι δεν αλλάζουν γιατί πιστεύουν σε μια θρησκεία που ανήγαγε σε δόγμα την εκδίκησην και την εξόντωσιν του χριστιανικού κόσμου».

                              Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

6 σχόλια:

 1. Παρατήρηση πρώτη ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ ΚΆΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ με το ΠΟΘΟΎΜΕΝΟ

  Το ποθούμενο για τον Πατροκοσμά ήταν να γίνει Ρωμαιικο ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΏΘΗΚΕ

  Στην Χειμάρρα είπε : "Το ποθούμενο θα γίνει στην τρίτη γενεά. Θα το ιδούν τα εγγόνια σας. " επαληθεύτηκε όντως σε 75 χρόνια ,εκάστη γενεά υπολογίζεται εις 25 έτη
  "Πότε θαρθή το ποθούμενον; " ηρώτησαν τον 'Aγιον εις Τσαραπλανά της Ηπείρου. "Όταν σμίξουν αυτά", απήντησεν ο 'Aγιος δεικνύων δύο δενδρύλλια. Τα δενδρύλλια εμεγάλωσαν, επάχυναν και έσμιξαν το 1912
  Αλλά και η προφητεία "Το ποθούμενον θα έρθει όταν θαρθούν δύο πασχαλιές μαζί".
  Πράγματι το 1912 αι εορταί Ευαγγελισμού και Πάσχα συνέπεσαν

  Οι τοποθεσία Κόκκινη Μηλιά είναι βουνοκορφή στην Αλβανία όπως και τα Εξαμήλια και οι σχετικές επίσης προφητείες εκπληρώθηκαν .
  Η Χειμάρρα ήταν ήδη υπό ελληνικό έλεγχο από τις 5 Νοεμβρίου 1912, όταν ο Χειμαρριώτης Σπύρος Σπυρομήλιος αποβιβάστηκε χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση. Στο τέλος των Βαλκανικών πολέμων οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις ήλεγχαν την περιοχή που μετέπειτα ονομάστηκε Βόρεια Ήπειρος, φτάνοντας την γραμμή Κεραύνιων Ορέων δυτικά, ως Λίμνης Πρέσπας ανατολικά.ο Γεώργιος Χρηστάκης-Ζωγράφος, (πρώην υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας με καταγωγή από το Κεστοράτι Αργυροκάστρου) ανακήρυξε την «Αυτόνομη Δημοκρατία της Βορείου Ηπείρου» στο Αργυρόκαστρο, στις 28 Φεβρουαρίου.Οι Βορειοηπειρώτες, που είχαν οργανώσει τοπικές ένοπλες ομάδες, με την ονομασία «Ιεροί Λόχοι», κατέλαβαν την Ερσέκα και μέχρι το Μάιο του ίδιου έτους προήλασαν στο Φρασάρι και την Κορυτσά.
  Για ένα διάστημα ξέσπασαν συγκρούσεις στην περιοχή της Κορυτσάς και για λίγες μέρες η πόλη πέρασε στα χέρια των αυτονομιστών,στις 4 (17) Μαΐου υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας. Η Βόρεια Ήπειρος αποκτούσε επίσημα την αυτονομία της, υπό την αιγίδα του πρίγκηπα Βηντ της Αλβανίας . Τελικά, στις 8 Ιουλίου η Κορυτσά βρίσκεται υπό βορειοηπειρωτική διοίκηση, ύστερα από έφοδο. Τον ίδιο μήνα και το Τεπελένι τέθηκε υπό τον έλεγχο της προσωρινής κυβέρνησης.Τελικά, στα τέλη Οκτωβρίου του ιδίου έτους, και ενώ είχε ξεσπάσει ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, μετά από την συγκατάθεση των Μεγάλων Δυνάμεων[4][5], ο ελληνικός στρατός εισήλθε για δεύτερη φορά στην περιοχή, ως παράγοντας σταθεροποίησης και προστασίας του πληθυσμού. Έτσι η προσωρινή κυβέρνηση τυπικά έπαψε να υπάρχει και η Βόρεια Ήπειρος βρίσκονταν ξανά υπό την προστασία του ελληνικού κράτους. Στις αρχές του 1916 η περιοχή της Βορείου Ηπείρου συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές εκλέγοντας 16 εκπροσώπους στο κοινοβούλιο. Τον Μάρτιο, με βασιλικό διάταγμα ανακηρύχθηκε η ένωση της περιοχής, η οποία διοικητικά αποτελούνταν από τους νομούς Αργυροκάστρου και Κορυτσάς.Μετά τη λήξη του πολέμου, το 1921 αποφασίστηκε η οριστική επιδίκαση της περιοχής στην Αλβανία.
  Τα Εξαμίλια είναι στα Νότια της Αλβανίας ... Και μέχρι έκει ήρθαν οι μουσουλμάνοι οι οποιοι αρχικά έιχαν εκδιωχθεί πέραν της Κοκκινης Μηλιάς και όντως περιορίστικαν στο 1/3 του πλυθισμού λόγω αφενός των απωλειων και αφετέρου οτι με την ελευθερία οσοι ήταν κρυπτοχριστιανοί άλλαξαν θρήσκευμα και βαπτίστηκαν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν υπάρχει καλή προαίρεση θα υπάρξει και αληθινή μετάνοια. Μακάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Ελλάδα μπήκε στον πόλεμο στις 28 Ιουνίου 1917Ο αγγλογαλλικός στρατός καταλαμβάνει την Κωνσταντινούπολη και μαζί του εγκαθίσταται σ' αυτήν ένα άγημα ελληνικού στρατού με αρχηγό τον Λεωνίδα Παρασκευόπουλο με Συνθήκη των Σεβρών, τη 10η Αυγούστου 1920 δόθηκαν στην Ελλάδα η Ανατολική Θράκη και η Τουρκία περιορίζεται στην Ασία .

  Ο Πατροκοσμάς προφήτευσε και την άνοδο " μέχρι την Κόκκινη Μηλιά " και την πτώση "μέχρι τα Εξαμίλια " και η προφητεία εκπληρώθηκε όπως άλλωστε έχουν εκπληρωθεί με την Μικρασιατική καταστροφή όσα λέει η αποκάληψη για τις 7 εκκλησίες της Μικράς Ασίας . Οι λύχνοι τους μετακινήθηκαν ...

  ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ ΚΆΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ με το ΠΟΘΟΎΜΕΝΟ και να παύσωμε να τροφοδοτούμε με φρούδες ελπίδες την αλλυτρωτική εθνικιστική - πολιτικοκοινωνική κίνηση που επιδιώκει και διεκδικεί την απελευθέρωση και την προσάρτηση εδαφών τα οποία στη διάρκεια της ιστορίας κατείχε το έθνος μας .

  Και μάλιστα ΤΩΡΑ που εξαιτίας της αποστασίας είναι καιρός επιτημίων και κανόνα ....
  Βέβαια οι οικουμενιστές νομίζουν οτι ευαρεστούν τον Θεό με το Κολυμπάρι , με την μνημόνευση του Πάπα και κάθε αίρεσης .. θεωρούν πολύ θεάρεστο να δίνουν και να παίρνουν Κοράνια που τα λένε 'ιερά" όπως ιερό είιναι για αυτόυς και το Ταλμούδ με όσα (Κοράνι και Ταλμούδ ) λένε για τον Χριστό και την Παναγία μας . Θεωρούν πολύ θεάρεστο να συνλειτουργούν με ομοφιλόφιλους πρωτεστάντες και πρωτεστάντισες επισκοπίνες . Θεωρούν πολύ θεάρεστο και να αποδίδουν τιμές πχ στον Heikki Huttunen, ιερέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Φινλανδίας, πρ. Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδόξων Νεολαιών εισηγητη στο Β’ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ και συνιδρυτὴς τῆς οφυλοφιλικῆς " Χριστιανικῆς " Ἕνωσης .

  Αυτοί λοιπόν περιμένουν επιβράβευση και τρέφουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ

  Λοπόν ο ομολογητής Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης έφυγε απο το λάκο των οικουμενιστών και σωστά βλέπει και την αμαρτία και την αποστασία και την επαπειλούμενη ανταπόδοση και την ανάγκη μετάνοιας .
  Εφυγε που έφυγε απο τους οικουμενιστές ... ας αφήσει το λοιπόν και όσα λένε οι κακόγεροι του Βαρθολομαίου για να χαϊδέψουν τα αυτιά και να αποκοιμίσουν τον λαό προβάλλοντας του μεγάλες ιδέες και απολυτρωτικά όνειρα αιρετικής νυκτός . Αγκαλίτσα με τον Πάπα δεν θα μεγαλώσει αλλά θα συρρικνωθεί , ήδη συρρικνούται η Ελλάδα .

  συνεχίζεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μια Δεύτερη παρατήρηση αφορά όσα παραθέτει απο την Αποκάλυψη και λέγει για το Ισλάμ και το εν εξελίξει μυστήριο της Ανομίας .
  Ηταν Χριστιανική η εσπερία και σώθηκε ..επειδή ανακόπηκε ο χείμαρρος του ισλαμισμού απο τους Αρμενίους τους Ελληνες και τους Κύπριους ?
  Η ήταν ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ και οικονόμησε ο Θεός την προστασία μας απο τους αντίχριστους ?
  Θα ήταν καλό να μελετήσεις ω μοναχέ τις διδαχές του Πατροκοσμά για τον ρόλο του Ισλάμ και πώς οικονόμησε ο Θεός για να φυλάξει απο τον Πάπα και την εσπερία . ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ .Οικονόμησε την σωτηρία έθνους το οποίο ήθελε να σωθεί ... Εθνος αμαρτωλό μεν και τρισάθλιο πλην όμως έθνος που ΆΛΛΟ ΘΕΌ δεν προσκυνούσε , έθνος που μετανοούσε και είχε τη προαίρεση να σωθεί !

  Και θα ήταν καλό να μελετήσεις το χθές και να ανοίξης τα μάτια σου να δείς το σήμερα .
  Για πές μου μοναχέ στο Κολυμπάρι τον αληθινό Θεό ή τον ΜΑΣ ομολόγησαν ?
  Για πές μου μοναχέ με τους φακέλους των Θρησκευτικών τον αληθινό Θεό ή τον ΜΑΣ διδάσκουν ?
  Για πές μου μοναχέ οι Θεολογικές σχολές με τα υπάρχοντα οικουμενιστικά προγράμματα σπουδών ( που ενσωματώνουν και ισλαμικές σπουδές !) τον αληθινό Θεό ή τον ΜΑΣ διδάσκουν ?
  Έχει αυτό το έθνος την προαίρεση να σωθεί ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ορθώς ω μοναχέ αναφέρεσαι στην μετάνοια
  Η Νινευίτες και ο Ναβουχοδονόσορ εθνικοί όντες μετανόησαν και ο Θεός τους ελέησε . Μέγα το της μετανοίας μυστήριο .
  Εδώ , στη χώρα μας , η αμαρτία ξεπέρασε και την αμαρτία των λάών που δεν πιστεύουν στον Θεό ... Αλλά κοντά στα άλλα είναι και η αποστασία και η αυτομόληση στον ανίχριστο ..Τώρα το έαν η αποστασία και η αυτομόληση στον αντίχριστο μας έφερε την ηθική κατρακύλα .... ή η ηθική κατρακύλα μας έφερε την αποστασία και η αυτομόληση στον αντίχριστο είναι φαύλος και αυτοτροφοδοτούμενος κύκλος ... τό ένα φέρνει το άλλο .
  Πλήν όμως για να βγούμε απο αυτό τον φαύλο κύκλο το πρώτο που χρειάζεται τί άλλο είναι απο την ορθοδοξία ?
  Δεν είναι το ζητούμενο , ή μάλλον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ το ζητούμενο να αποτειχιστούμε απο τους ψευδοδιδάσκαλους αλλά προπάντων απο τις ψευδοδιδασκαλίες . Και όχι μόνο αυτό ... να αφήσουμε τις μπούρδες αλλά να μην τις αντικαταστήσουμε με άλλες μπούρδες ΑΛΛΑ με την υγιή διδασκαλία . Οθεν ολοταχώς επιστροφή στις Διδαχές του Πατροκοσμά . Λίγα λόγια και καλά . Δυό λόγια ένα παζαρλίκι .. να πίανουν τόπο .
  Και αφήσουμε στην άκρη τους παπίσιους και όσους στρώνονται χαλί να πατήσει ο αιρεσιάρχης ο "καλύτερος " άκουσον άκουσον πατριάρχης ....
  Και ποιό είναι το πενταπόσταγμα της διδαχής του Πατροκοσμά για τα έσχατα που ζούμε σήμερα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡ ΜΩΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.

  ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.
  ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΩΤΗΡΙΟ. ΟΡΘΩΣ ΟΜΙΛΕΙ.

  ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου