Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΕΟΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΡΑΣΚΑΣ ΑΓΙΩΤΑΤΟ ΑΡΤΕΜΙΟ ΝΑ ΗΓΗΘΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ;

ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΕΟΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΡΑΣΚΑΣ ΑΓΙΩΤΑΤΟ ΑΡΤΕΜΙΟ ΝΑ ΗΓΗΘΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ;
Αυτος προηγηθηκε ΟΛΩΝ αυτου του Αγωνα και διωχθηκε και εξορισθηκε και "καθαιρεθηκε" απο τους Οικουμενιστες και εκτοπιστηκε και μυρια αλλα κακα επαθε για την υπερασπισι της Ορθοδοξου Πιστεως.
Γιατι, λοιπον, δεν τον καλεσατε να επαινεσετε και να επιβραβευσετε τους τιτανειους ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥΣ αγωνες του υπερ της Πιστεως;
 





O Aγιωτερος επισκοπος του Πλανητου μας, ο Αγιωτατος ΑΡΤΕΜΙΟΣ, "καθηρημενος" και εξοριστος απο την επισκοπη του Κοσσοβου, στην οποια επεβη ενας  ανθρωπος μηδενικης αξιας το ονομα Θεοδοσιος, με εποπτευοντα τον αχαρακτηριστο Σατανασιο Γιεφτιτς, ο οποιος, ενω ειχαν εγκλεισει τον Αρτεμιο στο πατριαρχειο και τον πιεζαν φορτικα και τον καταπιεζαν τυραννικα με απειλες και βια, για να παραιτηθη, ο Σατανασιος εσπευσε σαν λησταρχος στην μητροπολι Ρασκας και σπαζοντας τις πορτες και παραβιαζοντας τα γραφεια, εξαφανισε ολα τα στοιχεια που θα απενοχοποιουσαν τον Αγιωτατο ΑΡΤΕΜΙΟ, ο οποιος και ζητουσε να αφεθη ελευθερος για να τα προσκομιση, ομως εκεινοι δεν τον αφηναν, εαν δεν υπεγραφε την παραιτησι του απο την θεοθεν λαχουσαν αυτω επισκοπην του. 
Αυτα τα παρακολουθησαμε τοτε ακριβως που συνεβησαν και ειναι η πληροφορησι μας αυθεντικοτατη και ειναι καταγεγραμμενα στο ιστολογιο μας την εποχη εκεινη και μπορει να τα αβρη ο καθενας στην ετικετα= ΑΡΤΕΜΙΟΣ.
Αυτοι οι παμπαλαιοι μιτροφοροι ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ της Σερβιας, ειναι εκεινοι που συμμετειχαν στην συναξι του Κολυμπαριου και υπεγραψαν την ταυτισι της Μιας Αγιας Καθολικης Εκκλησιας με τις Αιρεσεις.
Ο Αγιωτατος ΑΡΤΕΜΙΟΣ μιμουμενος τον Αρχοντογιγαντα γεροντα του μακαριο Ιουστινο Ποποβιτς, εστελνε συνεχως εγγραφα διαμαρτυρομενος στους αδελφους του επισκοπους, που εγιναν ερμαια στα Οικουμενιστικα σχεδια των Πανθρησκειαστων της Νεας Ταξης πραγματων. 
Και αυτο τους προκαλουσε αφανταστα και αφριζαν εναντιον του και κρατουσαν το μενος τους για να το ικανοποιησουν εν ευθετω χρονω.
Ετσι ειχε να αντιμετωπισει απο την μια τους Δολοφονους των λαων Αμερικανους, που ηθελαν να καταλαβουν το ηρωικο Κοσσοβο για να εγκαταστησουν τις καταστροφικες βασεις τους και απαιτησαν την εκδιωξι του γενναιου επισκοπου του Κοσσοβου και των Μετοχιων και απο την αλλη τους μειοδοτες της Πιστεως Σερβους ρασοφορους Φθονερους και Φονικους Ληστοσυμμοριτες που ενταχθηκαν εξ ολοκληρου στα σχεδια της Σατανικης Συμμοριτικης αρχιερατικης καστας των προδοτων του Ιουστινου Ποποβιτς, του Γιεφτιτς, του  Μπουλοβοτς και του Ραντοβιτς και της Πανσπερμιας των Σκοτεινανθρωπων που κινουνται στο Σκοταδι για να διαλυσουν την Εκκλησια του Χριστου.
Θα περιμεναμε, λοιπον, απο τους ιθυνοντες διοργανωτες της Ημεριδας του Ωραιοκαστρου, τον πρωτο που θα καλουσαν να ευλογηση την συγκεντρωσι τους, να ηταν ο Αγιωτατος ΑΡΤΕΜΙΟΣ ο Πρωτος Αποτειχισμενος επισκοπος απο την Σατανικη Παναιρεσι του Οικουμενισμουπου που αγωνιζεται μονος του επανω στον Πλανητη μας κατα των Σκοτεινων Δυναμεων.
Ειναι κριμα και αυτο εμας δεν μας αρεσε καθολου.
Ελπιζουμε αυτην την εξελιξι να την παραβλεψη ο Θεος, και να μην οδηγηθη η ολη προσπαθεια, θαττον ή βραδιον, σε αποτυχια.

8 σχόλια:

  1. Σωστά τα λες Οδυσσέα. Και εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω και τους παλαιοτερους και τους πρόσφατα αποτειχισμένους να καταβάλουν καθε προσπάθεια ώστε να αξιοποιηθούν κατα τον καλιτερο δυνατόν τρόπο ολοι και ο πατριάρχης μας και οι επίσκοποι οι ιερείς και οι μοναχοί μας. Θα χαρω να συνλειτουργισουν και θα χαρω ακομα περισσότερο αν δω και χειροτονιες επισκοπων στις θεσεις των αιρετικων ψευδοεπισκοπων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Τσολογιάννη, όλα όσα αναφέρετε είναι σωστά αλλά δεν είχε δημοσιευτεί πριν δύο χρόνια περίπου ότι ο Σεβασμιώτατος Αρτέμιος προέβη σε μία αντικανονική χειροτονία χωροεπισκόπου; Υφίσταται αυτό το ολίσθημα ή του δόθηκε μεγαλύτερη σοβαρότητα από την πραγματική; Θέλω να πω δηλαδή μήπως αυτό το παράπτωμα, αν είναι όντως παράπτωμα, να αποθάρρυνε τους νεοεποτειχισμένους από το να στραφούν στον Σεβασμιώτατο Επίσκοπο κ. Αρτέμιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι έτσι απόλυτα τα πράματα που τα λέτε .Ναι μεν υπάρχει ο γνωστός κανόνας που αναφέρεται σε χειροτονία με πλείονες του ενός αλλά υπάρχουν στην εκκλησιαστική μας ιστορία και εξαιρετικά περιστατικά . Κάθε κανόνας έχει και τις κατ οικονομία εξαιρέσεις του
      Ο π Αρτέμιος ήταν μόνος του δεν ήταν τότε και άλλος επίσκοπος αποτειxισμενος δεν ήταν ότι περιφρονούσε τον κανόνα αλλά δεν γινόταν διαφορετικά .Άλλωστε και στο παρελθόν σε έκτακτες περιπτώσεις έχει συμβεί και οι εξετάσεις δεν αναιρούν τον κανόνα
      Εν πάση περιπτώσει και παράβαση να είναι δεν αναφέρεται στον πυρήνα της πίστης δεν καθιστά προδότη της πίστης και μη ΟΡΘΟΔΟΞΟ τον δεδιωγμενο ένεκα αντιοικουμενισμου Αρτέμιο και αν δεν το έκανε απολύτως σωστά ΜΟΝΟ ορθόδοξη συνοδός είναι αρμόδια να τον κρίνει εφόσον το λοιπόν ο ορθόδοξος λαός του θεού το πλήρωμα της εκκλησίας του Κυρίου
      Επικροτεί και φωνάζει ΑΞΙΟΣ θα ήθελα να δω ποιος θα βρει ανάστημα να βγει να αμφισβητήσει τις χειροτονίες Αρτεμίου . Μήπως οι οικουμενικές ; Μα αυτοί δέχονται την ιεροσύνη πρωυεσταντων μουσουλμάνων και Εβραίων που δεν έχουν καν μυστήριο χειροτονίας και ούτε καν λένε τους εαυτους τους ιερείς. Δέχονται ιεροσύνη ομοφυλόφιλων επισκόπων και λεσβιών επισκοπινων και θα μιλήσουμε για τις χειροτονίες μας . Δεν πάνε να γ.... Να ασπρησουνε ; Πάντως καλό είναι να μην ξαναγίνουν χειροτονίες με ένα .Και τώρα που έχουμε και άλλους επισκόπους να μαζεύονται όλοι και να μας χειροτόνησε πολλούς επισκόπους ένα για κάθε επισκοπή για να το βουλοσουν οι αιρετικοί ότι τάχα 1 η 2 λαμόγια κάνουν το κομμάτι τους για ίδιον όφελος εκμεταλλευόμενοι τους αφελείς .

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνα με τον η΄ κανόνα της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, ο Χωροεπίσκοπος χειροτονείται υπό ΜΟΝΟΥ του Επισκόπου, στον οποίον και υπάγεται και διακονεί σε μία μόνο περιοχή και όχι σε πολλές, όπως ο Επίσκοπος. Σύμφωνα με τους Κανόνες, δεν μπορεί να προβεί σε άλλες χιροτονίες (Πρεσβυτέρου, Διακόνου, Αναγνώστη κ.λπ.) χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Επισκόπου , στον οποίον υπάγεται.

      Διαγραφή
  3. Ἀναμφίβολα ἡ ὕπαρξη καί παρουσία ἐπισκόπου στόν ἀντι-οἰκουμενιστικό ἀγώνα εἶναι καθοριστικῆς σημασίας. Ἡ συνεργασία πάση θυσία μέ τόν ἐπίσκοπο Ἀρτέμιο εἶναι ἀπαραίτητη. Στόν Ἑλλαδικό χῶρο πρέπει νά ἐπιδιωχθεῖ νά ἠγηθεῖ ἕνας ἐπίσκοπος μέ ὀρθόδοξο βεβαίως φρόνημα. Τότε ὁ ἀγώνας θά γίνει οὐσιαστικός καί ἀποτελεσματικός ἔναντι τῶν οἰκουμενιστῶν. Χρειάζεται ἑνότητα, συσπείρωση, ὀργάνωση, ὑπομονή καί μεγάλη συμμετοχή τοῦ λαϊκοῦ στοιχείου καί τῶν μοναχῶν. Νά μή ἐκκλησιάζεται ὁ λαός πλέον στούς Ναούς τῶν αἱρετιζόντων καί νά συνεχίζονται οἱ διαφωτιστικές ὁμιλίες καί ἐκδηλώσεις σέ ὅλη τήν Ἑλλάδα. Θά εἶναι λάθος ἡ προσπάθεια συμβιώσεως παραλλήλως πρός τούς οἰκουμενιστές, θεωρώντας ὡς δῆθεν θετικό τήν μή δίωξη καί ἀνοχή τῶν τελευταίων πρός τούς διακόπτοντας κοινωνία καί μνημόσυνο. Ἡ εὐσέβεια πιστοποιεῖται ὡς γνήσια ὅταν διώκεται καί δέν διώκεται ὅταν δέν ἐνοχλεῖ πού σημαίνει ὅτι δέν εἶναι ἀληθινή. Πῦρ ἦλθον βαλεῖν λέγει ὁ Κύριός μας! Ἀγώνας λοιπόν μέχρις ἐσχάτων, μέ χαρά καί βεβαιότητα ὅτι ἀξίζει κάθε θυσία γιά τή διαφύλαξη ἀνοθεύτου τοῦ θησαυροῦ τῆς Πίστεως. Τά ὑπόλοιπα θά τά φροντίσει ὁ Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπρεπε να προσκληθούν ο επίσκοπος Αρτέμιος, οι πρεσβύτεροι Σταύρος Βάιος και π. Γεώργιος Αγγελακάκης. Αλλά οι αποτειχισμένοι κοιτάζουν προς Λογγίνο πλευράν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ειναι αυτος ο....Αποτειχισμενος Αγγελακακης;
    Καποιος Τριλοφιτης ηταν ψευτοαποτειχισμενος στους παλαιοημερολογιτες και αφου τους εγκατελειψε, ειδε οραμα και ακουσε φωνη και τουπε γυρνα με το παληο και το εκανε ο ανθρωπος αφου εκδιωχθηκε και απο τον Νικοδημο που τον απεπεμψε και μαζι και το ωμοφοριο που τον αγορασε.
    Αλλα οσοι δεν με πιστευετε ρωτειστε και τον πατερα Ζηση, ξερει εκεινος καλα καποιον Αγγελακακη, οπως και ο ...Οδυσσεας...ισως ο δευτερος κατι περισσοτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι όπως τα συντάσεις δεν κατανοώ τι γράφεις. Αποτειχισμένος στους παλαιοημερολογίτες λες, δηλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου