Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΤΕ ΠΟΣΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ, ή σχεδον ΚΑΝΕΝΑ. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Για να δητε δηλαδη το ποσο ειναι το δικηο μας οταν τα αποκαλουμε - πανυ δικαιως - χριστιανουλικα ή αχριστιανουλικα και φτηνοχριστιανουλικα. Και γι αυτο καποιοι μας επικρινουν. Θα δητε να γραφουν περι παντος του επιστητου, να ασχολουνται με δευτερευοντα και με τριτευοντα ζητηματα, αλλα ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ή ΟΧΙ; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ.... Αναρτήθηκε από ΟΜΟΛΟΓΙΑ στις 4:32 μ.μ. Δε


ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΤΕ ΠΟΣΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ  ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΚΑΝΕΝΑ, ή σχεδον ΚΑΝΕΝΑ. 
ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Για να δητε δηλαδη το ποσο ειναι το δικηο μας οταν τα αποκαλουμε  - πανυ δικαιως -  χριστιανουλικα ή αχριστιανουλικα και φτηνοχριστιανουλικα.
Και γι αυτο καποιοι μας επικρινουν.
Θα δητε να γραφουν περι παντος του επιστητου, να ασχολουνται με δευτερευοντα και με τριτευοντα ζητηματα, αλλα ΣΧΕΔΟΝ  ΚΑΝΕΝΑ  ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ή ΟΧΙ;
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ....

1 σχόλιο:

  1. scripta---manent.blogspot.com

    Το μόλις λίγων ημερών πατριωτικό αντι-οικουμενιστικό ιστολόγιο έκανε ηδη δυο αναφορές για το τάμα του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου