Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

O ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..."διεταξε" τις Προβατινες του, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ τις υπογραφες τους για την υποβληθεισα προτασι τους, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.

O ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..."διεταξε" τις Προβατινες του, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ τις υπογραφες τους για την υποβληθεισα προτασι τους, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ


            ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ
                            ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
               ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.



Ενα ατεκνο ζευγαρι ευλαβων ανθρωπων του Γιαννη και της Αικατερινης Αναγνωστοπουλου, απο προσωπικη εργασια μιας ολοκληρης ζωης, συγκεντρωσε μεγαλο χρηματικο ποσο και το εταξε για να κτιση το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ που υποσχεθηκαν οι Προγονοι μας για την απελευθερωσι της Πατριδος μας.
Την περιοδο της επταετιας της Επαναστασεως της 21ης Απριλιου 1967 με νομοθετικη ρυθμισι, ανοιξε ταμειο συλλογης χρηματων και εσπευσαν πολλοι νεοελληνες, αλλοι απο το περισσευμα και αλλοι απο το υστερημα τους και βοηθησαν να συγκεντρωθει το τεραστιο ποσο των 450.000.000 εκατομμυριων δραχμων. 
Εφυγε και το Πραξικοπημα του αρχιπροδοτη Ιωαννιδη και ηρθε ο διαβοητος "εθναρχης" και η λοιπη διεφθαρμενη ψευτοδημοκρατικη μεταπολιτευσι και τα χρηματα αυτα εγιναν...ΚΑΠΝΟΣ!!! 
Ολα εξαφανισθηκαν και μαλλον καταφαγωθηκαν.
Ποιοι τα καταχραστηκαν, ποιοι τα κατεφαγαν, ποιοι πολιτικοι ειναι μπλεγμενοι στο σκανδαλο αυτο των κολοσσιαιων διαστασεων της κλοπης και της αρπαγης του κολοσιαιου αυτου ποσου; Εγινε μηνυσι, αλλα καπου ειναι χωμενη σε καποια συρταρια της ...κρυπτοαφανειας!!!
Οι σημερινοι πολιτικοι αρνουνται να ερευνησουν την υποθεσι αυτη για να βρεθουν οι ενοχοι και να πανε φυλακη.
Με την αποσιωπισι του σκανδαλωδους αυτου ζητηματος, εμφανισθηκε το ζευγος Αναγνωστοππουλου και δηλωσε οτι εχει την διαθεσι να προσφερη ολοκληρο το ποσο των χρηματων που θα χρειασθουν,  χωρις να επιβαρυνθη ουτε με μια δεκαρα το δημοσιο, για την ανεγερσι ενος μεγαλου ναου προς τον Σωτηρα Χριστο. 
Επισκεφθηκαν πολλες φορες και ζητησαν συναντησι με τον υπογειο, "αχρηστο και ανικανο", απραγο και αφωνο, "αρχιεπισκοπο" Ιερωνυμο Λιαπη, οπως δημοσια τον χαρακτηρισε και ο Χρυσοστομος Συνετος, αλλα εκεινος αρνειται μεχρι σημερα να τους δεχθη για να προωθηση το ευγενικο αιτημα αυτου του ζευγαριου. 
Μετα απο εναν πολυετη Μαραθωνιο των ιδιων για να εκπληρωθη το Ταμα και ενω εφθασε σαν προτασι στη Βουλη απο 16 βουλευτες των προσκυνημενων Νεοδημοκρατων, ο διαβοητος προσκυνημενος αρχηγος τους Μητσοτακης, που κατα την προσωπικη μας αποψι, χρειαζεται ΑΜΕΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, διεταξε να αποσυρθη η προτασι, χωρις καμμια απολυτως εξηγησι και δικαιολογια.
Και ετσι η προτασι των 16 βουλευτων - προβατινων του, ξαφνικα βλεπουμε να αποσυρεται.
Τα δε βωθροκαναλα των αρσενικων και των θηλυκων πορνων της βρωμικης πολυτελειας, της ΣΥΜΦΟΡΑΣ του Εθνους μας, μεθοδευμενα και συγχορδα, θορυβησαν και απετρεψαν αυτην την ευγενη θελησι του εκλεκτου ζευγους Αναγνωστοπουλου. 
Ειδαμε και τον γουρουνοποιημενο Παγκαλο να εκβραζη οχετους εμετου εναντιον της "χουντας" και να περιπλεκη το ζητημα με το καθεστως εκεινο.
Ετσι απεσυρε ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ψευτοευλαβης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ την προτασι και το ζητημα παει και παλι να ξαναταφη. 
Νομιζουμε οτι πρεπει να πιεσθουν βουλευτες να επαναφερουν το ζητημα και να το προωθησουν για την υλοποιησι του, ουτως ωστε να εκπληρωθη το Ταμα του Εθνους.
Το μονο που ζητει το ευγενικο ζευγαρι Αναγνωστοπουλου ειναι να βρεθη ενα οικοπεδο στο οποιο να κτιστη ο ναος του Σωτηρος. 
Η μιση Αθηνα ηταν περιουσια της Εκκλησιας και δοθηκε στην Πολιτεια και εκτισε διαφορα δημοσια κτιρια. 
Δεν μπορει να βρεθη ενας χωρος για να δοθη να κτισθη το ΤΑΜΑ του Εθνους, ενω για το τζαμι βρεθηκε αμεσα χωρος για να ανεγερθη το τζαμι του ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ.

Ελληνες και Ελληνιδες.
Ειναι καιρος να δημιουργησετε καποτε προβλημα στους βουλευτες που ζητουν πιεστικα την ψηφο σας, για να επανελθη το ζητημα και να υλοποιηθη.
Αφου οι λεγομενοι μαριονετες - επισκοποι απουσιαζουν τελειως απο την Εκκλησια και βοσκουν στα ...χλοερα λιβαδια της καλοπερασης και της εαπαναπαυσης τους, ειναι νομιζουμε καιρος, ο λαος να παρη και αυτο το ζητημα στα χερια του.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητε κ.Οδυσσεα εαν ερθετε σε επαφη με την οικογενεια που εχει στην κατοχη της αυτο το ποσο για το ταμα του εθνους θα ηθελα να της συστησετε να ψαξει για οικοπεδο στην περιοχη των Μεσογειων Αττικης.Εχει εκει δεκαδες εκατονταδες στρεμματα που περιμενουν αγοραστη.Νομιζω ειναι υπερβολη να ισχυριζονται οτι δεν βρισκουν οικοπεδο για την ανεγερση του ναου.Εγω μαλιστα θα λεγα -ας με συγχωρεσει ο Αγιος Θεος μας- να ενημερωναν,η οικογενεια που εχει τα χρηματα,ολες τις οργανωσεις στην πατριδα μας που μαχονται κατα των εκτρωσεων πως θα αναλαμβανει αυτη τα εξοδα για καθε παιδι που η μητερα του δεν θα το πεταει λογω οικονομικων δυσκολιων.Επισης να δημιουργησουν με τα τοσα εκκατομυρια που εχουν μαζεψει σε πεντε πολεις της Ελλαδος,πεντε πολυκατοικιες και να στεγαζουν δωρεαν εκει οικογενειες ελληνων απορων και ανεργων.Επισης με αυτα τα χρηματα να τυπωσουν χιλιαδες αντιτυπα απο την ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑ και τον ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ και καθε Κυριακη να μας στελνουν να τα μοιραζουμε εξω απο τις εκκλησιες μας.Τελος με τοσα χρηματα μπορουνε να χρηματοδοτησουν την διανοιξη δεκαδων πηγαδιων στην Αφρικη,για να πινουν καθαρο νερο οι αδελφοι μας εκει.Εκατονταδες παιδακια πεθαινουν εκει λογω μολυσμενων νερων που αναγκαστικα πινουν.Επισης μπορουνε να οργωσουν τις φυλακες της πατριδας μας και να δινουν καθε δυο μηνες ενα επιδομα π.χ.200 ευρω σε απορους φυλακισμενους αδελφους μας (που σε ικετευουν για μια τηλεκαρτα η ενα πακετο τσιγαρα ).Εχει η πατριδα μας πολλους περικαλεις ναους κ.Οδυσσεα , αληθινους χριστιανους που να καιγεται η καρδια τους,οπως των πρωτων χριστιανων,για τον ελαχιστο αδελφο τους δεν εχει.Ενα μικρο σχολιο εκανα -πρωτα για μενα- με αφορμη και το αυριο Ευαγγελικο Αναγνωσμα.Καλη Σαρακοστη σε ολους μας,με εργα πιστεως και οχι εντυπωσιασμου και προσωπικης υστεροφημιας.Οι παλιοι θυμαμαι στο χωριο μου οτι προσφεραν στην Αγια μας Εκκλησια εγραφαν μονολεκτικα ΑΝΩΝΥΜΟΥ...η ΑΝΑΞΙΟΥ ΔΩΡΗΤΟΥ... ετσι απλα γιατι Ο Κυριος μας γνωριζει....Ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω αν θαπρεπε να δοθουν αυτα τα χρηματα και παλι στους πτωχους και στους κατατρεγμενους, αφου αυτους παντοτε θα εχουμε, οπως ειπε ο Κυριος μας, και αυτο ειναι αποκλειστικη ευθυνη του Κρατους που αγριοφορολογει ολοκληρο τον ελληνικο λαο και μαλιστα σημερα με αγρια φορολογια.
    Σκεφτηκατε καλα ποιοι συντηρουν τους χιλιαδες πτωχους των ενοριων ολης της Ελλαδος;
    Μα οι λιγοι χριστιανοι που εκκλησιαζονται και μονο αυτοι. Τα μπουλουκια των αχριστιανων δεν δινουν παρα ισως καποιοι καποια ψιχουλα και αυτα μετα απο τις εκπομπες των καναλιων και στις οργανωμενες εκκλησεις τους.
    Αν μου πητε και για τους δημοσιογραφους, επειδη τους εζησα απο μεσα, δεν υπαρχουν χειροτερα υποκειμενα απο αυτους. Τσιγκουνηδες, Γλυφτες και τρακαδοροι, σχεδον στο συνολο τους.
    Δεκαρα δεν δινουν για τους πτωχους και για τους κατατρεγμενους.
    Οι δε δημαρχοι, καποιοι ελαχιστοι απο αυτους, οταν κατα τις μεγαλες γιορτες καμνουν κανενα τραπεζι το παιζουν και παλι θεατρινοι και καλουν τα καναλια να τους φωτογραφιζουν.
    Τα χρηματα αυτα κρατηθηκαν ειδικα για καποιο σκοπο.
    Δεν θα λυσουν ολα τα κοινωνικα προβληματα οι χριστιανοι και μονον.
    Ηταν υποσχεσι των προγονων μας και οφειλουμε να την τηρησουμε.
    Να ερθη η Πολιτεια των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ πολιτικων και να καλυψη ολα αυτα τα κοινωνικα κενα, αυτα τα χρηματα κρατηθηκαν για καποια ειδικη αποστολη.
    Αν δεν ταϊζε η Εκκλησια ολους τους σημερινους κατατρεγμενους σκεφτηκατε οτι η καθε σαπια και εξευτελισμενη Κυβερνησι των ημερων μας δεν μπορουσε να κρατηθη αλλα θα ...ΕΠΕΦΤΕ;
    Η Εκκλησια, δυστυχως, κραταει στην εξουσια ολα αυτα τα κοινωνικα κατακαθια των διεφθαρμενων που πινουν το αιμα του λαου και γεμισαν την πατριδα μας με ανθρωπους πεινασμενους.
    Οι τσεπες των σημερινων πολιτικων ειναι καταγεματες με ευρω και δεν πειραχτηκαν παρα ελαχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου