Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ω ΑΕΤΕ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ. ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΛΑ ΑΕΤΕ. ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ.

Η Ψυχη μου τετταρακται 
και κατωδυνος εστιν.

H OΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΔΙΕΛΘΗ ΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ.

ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΙΩΤΕΡΟ: ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟΝ

 

 

Σας προειδοοποιῶ καὶ σᾶς λέγω:


«…Ἡ Ὀρθοδοξία θὰ διέλθῃ διὰ μεγάλης θλίψεως. Ἡ Ὀρθοδοξία θὰ ὑποστῇ μεγάλο κίνδυνο! 

Τὸ ἱερὸ αὐτὸ μαντρὶ τῆς Ἐκκλησίας θὰ ἀραιώσῃ! Θὰ ἀραιώσουν οἱ Ὀρθόδοξοι…! 

Θὰ ἔρθῃ μέρα καὶ ἔρχεται μέρα, ποὺ δὲν θὰ ὑπάρχῃ οὔτε ψάλτης νὰ ψάλλῃ, οὔτε παπᾶς νὰ λειτουργῇ, οὔτε διάκονος νὰ ἐκφωνῇ. 

Θὰ ἔρθῃ μέρα κατὰ τὴν ὁποία θὰ ἀραιώσουν τὰ θυσιαστήρια τοῦ Θεοῦ, ἀλλὰ μὴ φοβηθῆτε. 

Ὁ ἀγώνας δὲν μετριέται μὲ τὰ κορμιά, δὲν μετριέται μὲ τὰ νούμερα, ὁ ἀγώνας δίδεται μὲ τὰ στήθη τῶν ἡρώων, ὁ ἀγώνας δίδεται μὲ τὴν πίστι!
Ἦταν ἐποχὴ, ποὺ ὀχτὼ (8) ἄνθρωποι ὑπῆρχαν ἐπάνω στὴ γῆ, ὁ Νῶε μὲ τὴν γυναίκα του καὶ τὰ παιδιά του. Καὶ ὁ Νῶε ἔγινε ἑκατομμύρια ὁλόκληρα.
Ἕνας ἤτανε ὁ Μέγας Ἀθανάσιος. 

Ἔμεινε μόνος… καὶ ἔζη 3 ὁλόκληρα χρόνια μέσα σ᾽ἕνα τάφο, μέσα σ᾽ἕνα σπήλαιο μὲ τὰ ἄγρια θηρία. 

Ἕνας ἔμεινε, μόνος ἐναντίον κόσμου ὁλοκλήρου· καὶ αὐτὸς ὁ ἕνας ἐνίκησε, διότι εἶχε τὴν ἀλήθεια μαζί του διότι εἶχε τὸν Θεὸ μαζί του…
Ἄς μὴ φοβηθῶμεν λοιπόν. 

Οὐκ ἐκλείψουσι τῇ Ὀρθοδοξία στρατιῶται! Ἂν ἐμεῖς οἱ κληρικοὶ καὶ ἂν οἱ θεολόγοι προδώσουμε τὴν πίστι μας καὶ οἱ πέτρες θὰ φωνάξουν ὅτι ἡ πίστι τῶν Ὀρθοδόξων εἶνε ἀληθινή…
Ἔχω ὅμως ὑποχρέωσι νὰ σᾶς εἰδοποιήσω τὴν ἱερὰν αὐτὴν στιγμήν, καὶ ἂς ἀκούσουν οἱ πάντες·


Πρέπει ὑμεῖς οἱ Ὀρθόδοξοι ἄντρες καὶ γυναῖκες καὶ μικροί…, νὰ εὐρισκώμεθα εἰς ἐπιφυλακήν…
Ἔχουμε ὑποχωρήσει σὲ πολλὰ σημεῖα καὶ σᾶς προειδοποιῶ… 

Ἐὰν ἀντιληφθοῦμε ἀδελφοί μου, ὅτι γίνεται προδοσία θὰ κηρύξουμε ἐπανάστασι… 

Δὲν θὰ προσκυνήσουμε Πάπα, δὲν θὰ ὑποταχθοῦμε ποτέ, ἀλλὰ πιστοὶ εἰς τὸν ὅρκό μας μέχρι τελευταίας μας πνοῆς θὰ ἀποθάνωμεν, γιὰ τὴν Ὀρθοδοξία μας, ποὺ εἶνε τὸ καύχημά μας, εἶνε ὁ θρίαμβός μας, εἶνε ἡ χαρά μας εἶνε ἡ ἀγαλλίασις μας, εἶνε ἡ ζωή μας.

 

ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.

ΕΦΥΓΕΣ ΑΕΤΕ, ΧΡΥΣΑΕΤΕ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ.

ΕΦΥΓΕΣ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ.

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ;

ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ.

Ω ΑΕΤΕ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ.

ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΛΑ ΑΕΤΕ

ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ.   

15 σχόλια:

  1. Χαμήλωσε τα φτερά σου και έλα για να μνημονύεις τον Βαρθολαίο όπως παλαιά.Οι αγιορείτες πατέρες μετά την Σύνοδο της Κρήτης δεν μνημονεύουν τον Βαρθολομαίο γιατί είναι Οικουμενιστής(δηλαδή πρίν την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο δεν ήταν Οικουμενιστής).Το αιρετικό ημερολόγιο πρέπει να καταδικαστεί,μας λέει ο π.Παίσιος(για την καταδίκη του Οικουμενισμού MUGA)[]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδωλολάτρη....εμείς είμαστε με τον Χριστό και πολεμάμε τον Αντίχριστο...εσύ να υποθέσω είσαι με ένα Ημερολόγιο και πολεμάς ένα άλλο Ημερολόγιο....Θεός σου λοιπόν ο Χρόνος! Ειδωλολάτρη!

      Διαγραφή
    2. Γιατί είμαι ειδωλολάτρης Ευστάθιε;Αιρετικό ημερολόγιο το ονομάζει ο π.Παΐσιος στο κείμενο που έχει δημοσιεύσει το ιστολόγιο ''Αποτείχιση και Πατερική Παράδοση''.Κατ'αρχήν δεν είμαι Παλαιοημερολογίτης.Εσύ αν πολεμάς τον Αντίχριστο πρέπει να μας πείς και το όνομά του.Να απαντήσεις στο κείμενο του Μοναχού Παϊσίου και να αφήσεις τα χαζά.
      Εσύ δεν πρέπει να σχολιάζεις σε ένα ιστολόγιο αιρετικό για να μην μολυνθείς( ονομάζεις, στα κείμενά σου,αιρετικό τον Οδυσσέα και έχεις το θράσος να σχολιάζεις με αφέλεια σε τούτο το ιστολόγιο;).

      Διαγραφή
  2. Εισαι ενα πολυ φτηνο ανθρωπακι οταν μιλας ετσι για ενα Γιγαντα, εναν Πατερα της Εκκλησιας με αφθαστο μεγαλειο. Τετοιο μεγαλειο δεν ξαναγνωρισα ση ζωη μου και ας μην ημουνα στο στενο του περιβαλλον.
    Εγω εβλεπα παντου και παντοτε εναν ΑΣΤΑΚΟ κληρικο και επισκοπο με διαστασεις ανυπολογιστες.
    Ενα σπανιο φαινομενο των ημερων μας.
    Εσυ ποιους θαυμαζεις ανθρωπακι;
    Τους Οικουμενιστες;
    Τους γερονταδες σου;
    Εχουμε και κανενα πραγματικο γεροντα εφαμιλλο του Αυγουστινου;
    Ποτε μνημονευε λες ο Αυγουστινος;
    Στην αρχη πριν αποκαλυφθη ο Ουνιτισμος του Αιρεσιαρχου, σε ολο του το φρικαλεο μεγαλειο;
    Οι Αγιορειτες παντοτε αντδρουσαν για τα πεπραγμενα Βαρθολομαιου.
    Ομως εσυ ησουνα τυφλος, οπως εισαι και τωρα και ταβλεππες.
    Εσυ φτηνιαρη που αντιδρουσες;
    Μηπως συμμαχουσες και σημερα συμμαχεις μετα απο τοσα και τοσα αιρετικα του;
    Και κατι τελευταιο για σενα.
    Για να αναγνωρισης το μεγαλειο του αλλου και μαλιστα ενος Αυγουστινου, πρεπει ναχης εσυ ο ιδιος μεσα σου καποιο μεγαλειο. Ομως κατι τετοιο εγω δεν το βλεπω.
    Βλεπω θολωσι και τρικυμιες.
    Εκεινο απο σενα απουσιαζει βασει των λεγομενων σου.
    Και θα μενης παντοτε εκει, στα λιμνονερα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά ο Αυγουστίνος μνημόνευε τον Δημήτριο και τον Βαρθολομαίο ή κάνω λάθος; Αυτοί δεν ήταν Οικουμενιστές; Μόνον ο Αθηναγόρας ήταν;

      Διαγραφή
  3. Μια προσωπική τοποθέτηση που ως άποψη αφορά πιθανώς και τον π. Αυγουστίνο, και το τί έκανε ως προς την μνημόνευση και το τι δεν έκανε, και τι θά έπραττε αν ζούσε μετακολυμπαρίως αλλά κυρίως αφορά εμάς και την ψυχή μας.

    Πριν την ψευτο-αγία και ψευτο-μεγάλη ψευτο-σύνοδο, βεβαίως και ήσαν πολλοί οι οικουμενιστές. Εάν ο π. Αυγουστίνος, καίτοι Ορθοδοξότατος, δεν έφτασε στην διακοπή της μνημονεύσεώς τους ακόμη κι όταν αφόρισαν τον Ν.Σωτηρόπουλο, αυτό πιθανώς οφείλεται στο ότι, όπως και να το κάνουμε, όποια υψηλή εκκλησιαστική θέση κι αν κατείχαν οι φιλοπαπικοί οικουμενιστές (αναρριχώμενοι είτε διά του λείχειν ή διά του κύπτειν ή διά του δωροδοκείν ή και αξίως (δηλ. προ της προσβολής τους υπό της φιλοπαπικής νόσου)) δεν εξέφραζαν οπωσδήποτε την Πίστη της Εκκλησίας, αλλά μια προσωπική τους άποψη ως κάποια κακόδοξη "ιδιαιτερότητα", η οποία όμως αφορούσε κυρίως αυτούς και την ψυχή τους, και τους επιλεγμένους κυνηγημένους υπό εκείνων Ορθοδόξους, όπως ήταν ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς, ενώ κάποιοι πιστοί, νομίζαμε οι έρμοι, ότι, εμάς ως μέλη της Εκκλησίας δεν μας αφορά άμεσα και προσωπικά η αιρετική κακοδοξία των ποιμένων μας, αφού εμείς πιστεύουμε όχι σε κάποιον πάπα της Ανατολής ή σε κάποιον επίσκοπο που "είναι η Εκκλησία" αλλά στο Ευαγγέλιο, στο Σύμβολο της Πίστεως και υπακούμε στις αποφάσεις της Εκκλησίας διά των γνησίων Συνόδων.

    Τώρα όμως μετά την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου τα πράγματα άλλαξαν ριζικά. Ο κάθε πιστός έχει πλέον να επιλέξει ποιο Σύμβολο Πίστεως Ομολογεί:

    Πιστεύει εις Μίαν αγίαν καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν ή εις ... πολλάς εκκλησίας; Και ας μην ισχυριστούν οι φιλοπαπικοί Κολυμπαριστές ορθόδοξοι ότι "είναι μεν πολλές οι εκκλησίες, αλλά εμείς πιστεύομεν στην καλύτερη, στην Ορθόδοξη" διότι και πάλι βλασφημούν το Άγιον Πνεύμα. Πριν την ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου οι εκκλησιαστικοί ηγέτες εξέφραζαν προσωπικές απόψεις, τις οποίες όμως δεν μπορούσαν να τις τεκμηριώσουν σε κάποιο Συνοδικό κείμενο της Εκκλησίας, διότι δεν υπήρχε συνοδική κατοχύρωσις του οικουμενισμού. Τώρα με την ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου, επιχειρείται"συνοδικώς" η εξής αλλοίωση του Συμβόλου της Πίστεως: ότι η Εκκλησία δεν είναι Μία, αλλά πολλές, μία των οποίων, είναι και η Ορθόδοξη!!! Είναι η καλύτερη, αλλά και οι παπικοί είναι εκκλησία, με έγκυρα μυστήρια ...

    Και επίσης, επιχειρείται, νομίζω, στην πράξη και ντε φάκτο να κατοχυρωθεί μετακολυμπαρίως ότι "δέν πιστεύω μόνον εις ένα Θεόν και εις μίαν Εκκλησίαν, αλλά και εις έναν πάπαν της ανατολής και εις κάθε Δεσπότην επίσκοπον", αφού ένιοι κύριοι ενδεδυμένοι με τα ΚΟΣΜΙΚΑ αυτοκρατορικά (και όχι εκκλησιαστικά) ενδύματα του Βυζαντίου, εν έτει 2017, θέλουν να επιβάλουν την άποψη πως οι αποκλειστικοί εκφραστές της εκκλησίας είναι εκείνοι με πρώτον τον "αλάθητον" πάπα της ανατολής.

    Όσο πιο συνειδητός και κατηχημένος είναι ο πιστός, τόσο μεγαλύτερο δίλημμα έχει πλέον, τι θα αποφασίσει.

    Υπ΄ αυτό το πρίσμα, τί λέτε ότι θα έπραττε ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης προ κατά και μετά την Κολυμπάρειον ψευτο-σύνοδον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. Και για να μην παρεξηγηθεί η φράσις, θα τους έστελνε στον μπαμπάκα τους, ήτοι στον "πάπα" τους διότι αυτό σημαίνει "πάπας", τίτλο που πρωτοαπέκτησε από τους Χριστιανούς ο επίσκοπος Αντιοχείας, "πάπας" και ο Κὔπρου, κι έκλεψε ζηλοφθόνως ο "πάπας" Ρώμης. Να μή λέμε ποτέ ο "πάπας" εννοώντας τον Ρώμης, διότι είναι σαν να συμμετέχουμε στην κλοπή του τίτλου, εφόσον Πάπας είναι ο Αλεξανδρείας, ο Κύπρου, ο παπάς (ιερονόναχος) του αγίου όρους, ο παπάς πρεσβύτερος της ενορίας μας. Να λέμε ο κατόλικος (καθολικός με την δική τους προφοτά) πάπας Ρώμης.

      Διαγραφή
  4. σιγά τα ωά. Ο Αυγουστίνος ήταν άγιος, ποιος μπορεί να κατηγορήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι άγιοι κάνουν λάθη, εξάλλου όλοι οι σεσωσμένοι χριστιανοί, όλα τα μέλη της Εκκλησίας είναι άγιοι, μερικοί προβεβλημένοι.

      Διαγραφή
  5. Sotirios Zouridis ΣΗΜΕΡΑ 13/1/2017 Ο ΠΑΠΑ ΣΠΥΡΟΣ ομολογεί τον Κύριο μας Ιησού Χριστό Δόξα τω θεώ πάντων ένεκεν . Η καρδιά μου τραγουδάhttps://www.youtube.com/watch?v=lBE0R-pa4J4https://www.youtube.com/watch?v=UYZMrFWnMeshttps://www.youtube.com/watch?v=WA96-2vn1A0 και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στον επανεμφανισθεντα κριτην των παντων κ σεραφειμ του συνιστουμε
    να ξαναδιαβαση το αρθρον του αειμνηστου αττικης ΝΙΚΟΔΗΜΟΥμε τον τιτλον ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΙΜΩΝΙΑ που αναφερεται στον ιδιο
    περιοδικο ελευθερη πληροφορηση μαιος 2006

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπάρχει διαδικτυακά ας το διαβάσουμε κι εμείς. Πληροφορείστε μας σας παρακαλούμε.

      Διαγραφή
  7. Επιτελους

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    καποιοι που μαλλον εχουν ΚΑΛΟ στον εγκεφαλο, συνεχιζουν να κατηγορουν τους προηγουμενους κληρικους και λαϊκους, οτι επειδη πριν δεν εφτασαν στην Κανονικη Αποτειχισι, αλλα επαψαν μονο το μνημοσυνο, δεν ενηργησαν σωστα.
    Επιτελους ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ,
    και σταματηστε τις φαιδροτητες.
    Δεν ηταν φανερο ακομα το πραγματικο προσωπο του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ και των Οικουμενιστων, αλλα και δεν περιμεναμε τετοια κατρακυλα των εμφανιζομενων ως Οικουμενιστων.
    Εδειχναν καποιοι ενα τετοιο προσωπο
    αλλα και ....καπως συγκρατημμενα.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;
    Που φτασαμε, δεν το βλεπετε;
    ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΣΤΕ,
    για να δικαιολογησετε την ηττοπαθεια σας και την δειλια σας.
    Θαπρεπε να ντρεπεστε.
    ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.
    Οσοι μενουν στην Αιρεσι του Οικουμενισμου στην οποια ενταχθηκε πλεον και το Αγιον Ορος και η Εκκλησια της Ελλαδος, αλλα και οι αλλοι, θα κριθουν ως ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.
    Τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το περιοδικο ελ πληροφορηση υπαρχει και στο διαδυκτυο με το
    ιδιο ονομα αλλωστε ο κ οδυσσεας γνωριζει το θεμα αλλα το
    ΑΠΟΣΙΩΠΑ ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ
    ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ
    ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ
    ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΝ
    Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ
    ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου