Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙ ΤΗΣ "ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ. Ομως, αν ζουσε ο Αυγουστινος ή ο Αμβροσιος, θα παιρνονταν μια τετοια Σιγονταροοικουμενιστικη αποφασι; ΄Η θα αποδοκιμαζονταν απο ολους ΑΜΕΣΑ και ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ, ολα τα γενομενα στην ΛΗΣΤΡΙΚΗ του Κολυμπαριου; Η αποφασι τους, ειναι ψυθιρισμα ΛΑΓΟΩΝ και οχι βρυχησμος ΛΕΟΝΤΩΝ."

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,

Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙ ΤΗΣ "ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ"

Ομως, αν ζουσε ο Αυγουστινος ή ο Αμβροσιος, θα παιρνονταν μια τετοια Σιγονταροοικουμενιστικη αποφασι;
΄Η θα αποδοκιμαζονταν απο ολους ΑΜΕΣΑ και ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ, ολα τα γενομενα στην ΛΗΣΤΡΙΚΗ του Κολυμπαριου; 
Η αποφασι τους, ειναι ψυθιρισμα  ΛΑΓΟΩΝ και οχι βρυχησμος ΛΕΟΝΤΩΝ.Ειμαστε οι αποκλειστικα πρωτοι που το ανακοινωσαμε και ιδου που επαληθευτηκαμε.
Οταν διαβαζετε την ΟΜΟΛΟΓΙΑ. να γνωριζετε οτι παρατιθεται καθαρη και αφτιασιδωτη η Αληθεια των πραγματων και μονον.
Τα γραφομενα των αλλων ιστολογιων να τα αμφισβητειτε εκ προοιμιου.
Και μονο που ειναι Σιγονταροοικουμενιστικα, αυτο αρκει απο μονο του να αμφιβαλετε και να αμφισβητειτε τα γραφομενα τους, οτι εχουν την απολυτη αληθεια, ακομα και ειδησειογραφικα.
Προσεχετε τι και ποιους διαβαζετε, αδελφοι, εχθροι και φιλοι.

Ὁ  Κυθήρων Σεραφεὶμ διαψεύδει
τὸ Δελτίου Τύπου τῆς Ἱεραρχίας!
Τί λένε οἱ ἄλλοι Ἐπίσκοποι; Ποῦ εἶναι ἡ εὐαισθησία τους γιὰ τὴν ἀληθεία τῆς Ἐκκλησίας; Ποῦ εἶναι ὁ Πειραιῶς, ὁ Ναυπάκτου, ὁ Αἰγιαλείας;

Διαβαζουμε στο ιστολογιο Πατερικη παραδοσι:

Ἤδη ἀπὸ χθὲς εἴχαμε πληροφορίες γιὰ ἄλλη μιὰ Οἰκουμενιστικὴ ἀπάτη. Δημοσιεύσαμε ἄρθρο μὲ τίτλο "ΨΕΥΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΙ;" (ἐδῶ).
    Δηλαδή, μετὰ τοὺς ἐκβιασμοὺς τῶν ἡγετῶν τῆς Παναίρεσης τοῦ Οἰκουμενισμοῦ, μετὰ τὴν πλαστογραφία τῶν ὑπογραφῶν στὴν Κολυμπάριο ψευτο-Σύνοδο, τώρα ἀποκαλύπτεται καὶ τὸ ψεῦδος τῶν Οἰκουμενιστικῶν κέντρων, ποὺ μεθόδευσαν τὸ ψεύτικο Ἀνακοινωθέν. (Μήπως ὑποψιάζεσθε τοὺς ἠθικοὺς αὐτουργούς;).
  Θὰ περιμένουμε τὶς "ἐξηγήσεις" γιὰ νὰ διαπιστώσουμε ἂν τὸ "ψεῦδος" ἐγκαταστάθηκε καὶ ἐπίσημα στὰ ἕδρανα τῆς Ἱεραρχίας κι ἂν ἡ δειλία, τὸ συμφέρον καὶ ὁ φόβος ἀποτελεῖ τὸ χαρακτηριστικὸ τῶν Ἐπισκόπων, οἱ ὁποῖοι βλέπουν ἕνα ψεύτικο Ἀνακοινωθὲν καὶ δὲν τολμοῦν (οἱ γενναῖοι) νὰ βγοῦν νὰ τὸ διαψεύσουν!
   Ξέρουμε: Τὸ κάναμε θὰ ποῦν (ἂν μιλήσουν) ἀπὸ διάκριση καὶ γιὰ τὸ καλὸ τῆς Ἐκκλησίας!
  Αὐτοὶ εἶναι οἱ Ἐπίσκοποι ποὺ μᾶς καθοδηγοῦν στὴ ...σωτηρία, στοὺς ὁποίους (μᾶς συμβουλεύουν οἱ ἀντι-Οἰκουμενιστὲς ποιμένες) πρέπει νὰ κάνουμε ὑπακοὴ καὶ μετὰ τῶν ὁποίων πρέπει νὰ κοινωνοῦμε!Ο μητροπολιτης Κυθηρων κ. Σεραφειμ εκαμε την εξης δηλωσι:
Το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου της 2ας Συνεδρίας, θεωρώ ότι δεν αποδίδει επακριβώς την απόφαση της σεπτής Ιεραρχίας, όσον αφορά το σημείο εκείνο στο οποίο λέγει ότι ενέκρινε η Ιεραρχία τις προτάσεις που περιέχονται στην εισήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.Δεν ετέθη τέτοιο θέμα σε ψηφοφορία, ούτε προφορική, ούτε μυστική, ούτε δι άλλου τρόπου (δι’ ανατάσεως των χειρών ή διά βοής).Ακούστηκαν απόψεις και κρίσεις επί της εισηγήσεως, από αρκετούς ιεράρχες και μετά από αυτό, ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον εισηγητή, δήλωσε ότι δεν παίρνουμε καμία απόφαση αλλά αναθέτουμε το θέμα στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, η οποία θα εκτιμήσει όλο το υλικό, τις παρεμβάσεις των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, τα πρακτικά και κάποια υπομνήματα τα οποία εζητήθησαν από συνοδικούς συνέδρους και έπειτα από την όλη αυτή επεξεργασία, θα συνταχθεί υπό της Δ.Ι.Σ., εγκύκλιος η οποία θα απευθύνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος.Επομένως δεν υφίσταται πρόκριμα υπό της σεπτής Ιεραρχίας για το όλον θέμα το οποίο εσυζητήθη κατά τας δύο αυτάς ημέρας, γι’ αυτό και κάθε κρίσις και τοποθέτησις θεωρείται βεβιασμένη και ανακριβής.Αυτά γράφονται διά τον καθησυχασμό του λαού του Θεού, συνιστώντας την αναμονή της τελικής αποφάσεως η οποία θα διατυπωθεί διά της Δ.Ι.Σ. η οποία είναι το εκτελεστικό όργανο της Ιεραρχίας”.
Και εκει που περιμεναμε να καταστη ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ο Ιερωνυμος και οι συνενοχοι του αρχιερεις, που υφηρπασαν την εγκρισι της Ιεραρχιας και εκαμαν το ακριβως αντιθετο απο αυτο που εξουσιοδοτηθηκαν να κανουν, ολα προωθηθηκαν και παλι στις καλενδες ή στα ...ερμαρια των χασομερηδων της οδου Πετρακη.
Εξοχα οδευουν τα πραγματα. 
Και οι Φυλακες, οι Φρυκτωροι της Μανδρας, που; 
Μα που αλλου; 
Στις φιεστες, στις τελετες και στα πανηγυρια. 

2 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια στον κυθηρων συλληπητηρια στον πειραιως ο οποιος αλλα λει και αλλα κανει δυστυχως δεν του εχομε εμπιστοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί αδελφοί το δημοσίευμα σας αυτό, από το ιστολόγιο Κατάνιξις και η καταγγελία που περιέχει είναι σοβαρή, λόγω του εξαιρετικά σημαντικού θέματος της Ιεραρχίας για την Σύνοδο της Κρήτης. Το γεγονός ότι οι πληροφορίες στηρίζονται σε τηλεφωνική συνδιάλεξη και όχι σε μία γραπτή δήλωση οπωσδήποτε δεν ισχυροποιεί απόλυτα την καταγγελία, ακόμη και αν είναι ορθή σε κάθε λεπτομέρεια. Μένει τις επόμενες ώρες και ημέρες να δούμε, είτε μία διευκρίνιση εκ μέρους της Συνόδου θετική ή αρνητική για το δημοσίευμα, είτε επιβεβαίωση και από άλλους Αρχιερείς για τα καταγγελόμενα, άλλως καταλήγουμε στο περιβόητο " δια της σιωπής συμφωνία " που θα ισχυροποιήσει, ακόμη και εκ των υστέρων, το Δελτίο Τύπου της Ιεραρχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου