Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ.

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
προς ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ.

Επιστολη προς τον Καταληψια του θρονου του Φαναριου, Αρχαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο στειλαμε την 18ην Ιανουαριου του 1994 την ημερα μνημης του Μεγαλου Αθανασιου του προμαχου της Ορθοδοξιας και του ενος ι.
Περιμεναμε να απαντηση αλλα εκεινος πασχων απο την ανιατη ασθενεια του Επαρατου Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου, την παρεβλεψε σκαιοτατα.
Οτι δεν του αρεσει το πεταει στον καλαθο των αχρηστων, ο ....ευγενεστατος αλλα μονο   με τους ηγαπημενους του Φραγκολατινους!!! και Προτεσταντες και Βουδιστες και Βραχμανους και Ειδωλολατρες ολοκληρου του Πλανητη.
Ετσι τουμαθε, ως φαινεται, εκεινος ο ...εξωλης και προωλης και ολκης....γεροντας του, ο μητροπολιτης Χαλκηδονος Μελιτων Χατζης, γνωστοτατος για την ...αοσμη βιοτη του, στις μυστικες υπηρεσιες της Τουρκιας.
Μετα τον στειλαμε και καποια δευτερη που στη συνεχεια θα την δημοσιοποιησουμε.
Θελουμε να μας πητε, τι αλλαξε απο τοτε;
ΤΙΠΟΤΑ.
Επιδεινωθηκε η καταστασι σφοδρα-σφοδρα και φθασαμε σημερα να εχουν υπογραψει 10 πατριαρχες και αρχιεπισκοποι και 151 επισκοποι, την ....εκκλησιαστικοτητα των Παμπαλαιων και πολυωνυμων Αιρεσεων.
Και θελει, μετα ταυτα, να τον θεωρουμε πλεον και ολους τους συνυπογραψαντες στη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολυμπαριου, ως ...ορθοδοξους!!!
ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.


2 σχόλια:

  1. !!!

    Σαν να γράφτηκε σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ δυνατή γραφίδα! Τεκμηριωμένες διατυπώσεις αλλά δυστυχώς τίποτε δεν άλλαξε μετά από 22 χρόνια.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου