Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣ ΕΝΤΡΟΠΗΝ, ΥΜΙΝ και ΗΜΙΝ, ΛΕΓΩ: AYTH EINAI H ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



ΠΡΟΣ ΕΝΤΡΟΠΗΝ  

YMIN και ΗΜΙΝ, ΛΕΓΩ:

AYTH EINAI H ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΣΙ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 


ριθμός Πρωτ. 2264

ΑΘΗΝΑΙ 1/14-11-2015



Πρς
παν τ Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τς καθ᾿ μς κκλησίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

γαπητ τέκνα ν Κυρί,

Δι μίαν εσέτι φοράν, χει ναγγελθ π τς Πολιτείας κδοσις τς λεγομένης «Κάρτας το Πολίτου» ες τν Πατρίδα μας κα γείρονται δικαιολογημέναι βεβαίως νησυχίαι μεταξ τν εσεβν Μελν τς κκλησίας μας.


θεν, ερ μν Σύνοδος, κατ τν Συνεδρίαν τς 9ης / 22ας κτωβρίου 2015, πεφάσισεν φ᾿ νς μν πως λθ ες παφς μ παράγοντας τς Κυβερνήσεως περ το θέματος τούτου, πρς κφρασιν τν νησυχιν μας, φ᾿ τέρου δ πως κδώσ τν παροσαν νακοίνωσιν, πρς θεώρησιν το ζητήματος τούτου ες τν ρθν διάστασιν ατο.


1. Βεβαιο
μεν πευθύνως τ Ποίμνιόν μας, τι δν τίθεται π το παρόντος θέμα Πίστεως, διότι κ τν δεδομένων, τ ποα μέχρι στιγμς τέθησαν π᾿ ψιν τς ερς μν Συνόδου, γένετο σαφς τι λεγομένη «Κάρτα το Πολίτου» δν θ περιέχ «τ νομα το θηρίου τν ριθμν το νόματος ατο» (ποκαλ. ιγ’ 17), οτε δι γραμμωτο κώδικος, οτε δι᾿ τέρας μορφς.


Ο
μέτεροι πιστήμονες, εσεβ τέκνα τς κκλησίας μας, κα εδικο π τν θεμάτων ατν, εναι ες θέσιν ν διαγνώσουν κα ν ποφανθον γκύρως κα τεκμηριωμένως π το θέματος ατο, ταν ξετάσουν δεγμα τς «Κάρτας», ν κα ποτε ατ κδοθ.


2.
ν τούτοις, τίθεται πράγματι ζήτημα δυνατότητος ν παραβιασθον α τομικαί μας λευθερίαι, ς πολιτν μις ενομουμένης Πολιτείας κα χουν ναπτυχθ κατ καιρος βάσιμα πιχειρήματα, τ ποα κατετέθησαν δη π το τους 2012 ες σχετικν πόμνημα τς κκλησίας μας πρς τν τότε λληνικν Κυβέρνησιν, μ τ ατημα πως ποτραπ τ τοιοτον γχείρημα, τουλάχιστον πως ξευρεθ τρόπος ναλλακτικς ξυπηρετήσεως τν πολιτν, ο ποοι δν θ πεθύμουν τν φαρμογν ες προσωπικν πίπεδον τς λεκτρονικς ατς ξυπηρετήσεως.


Τ
ατ ατημα παναλαμβάνομεν μ μφασιν πρς τν Πολιτείαν κα τώρα.


3. Πρ
ς τούτοις, βεβαιομεν τι ερ μν Σύνοδος παρακολουθε μ προσοχν κα εαισθησίαν τν πορείαν το θέματος ατο κα καλε τ τέκνα Ατς, πως προσεύχωνται ες τς κατ᾿ δίαν, λλ κα κοινς προσευχάς των πρ ποτροπς τς φαρμογς τοιούτων παρομοίων πικινδύνων κα μφιλεγομένων σχεδίων.



Τ ντολ τς ερς Συνόδου
ρχιγραμματες


Δημητριάδος ΦΩΤΙΟΣ

10 σχόλια:

  1. Δεν είναι δουλειά της Εκκλησίας να προκηρύσσει ανυπακοή στους Νόμους του Κράτους, ούτε καν να ασχολείται με αρμοδιοτητες του Κράτους, εφόσον δεν θίγεται η Πίστις των μελών της. Ήδη αποδείχτηκε πως ούτε τα barcode ούτε τα τσιπάκια, ούτε ο ΑΜΚΑ, ούτε το Συνταγολόγιο, ούτε οι ταυτότητες, θίγουν την πίστι μας. Διότι δεν έχουν καμμιά σχέση με "αντίχριστους" και "χαράγματα" πλην στη νοσηρή φαντασία της Ρέλφ και των υποστηρικτών της. Την κάρτα του Πολίτη, ακόμα δεν την είδαμε. Αλλά, όπως ο Κράτος προλέγει ότι θα είναι, μετά το 2018 εφόσον μέχρι τέλους του 2017 θα έχει ολοκληρωθεί μόνο το 75% των διασυνδέσεων των αρχείων του Κράτους, η Κάρτα του Πολίτη όχι μόνο δεν θα θίγει την Πίστι αλλά ούτε φαίνεται πως θα θίγει τις προσωπικές μας ελευθερίες. Απεναντίας θα είναι χρηστικώς εξυπηρετική. Θα είναι και επωφελής για τον πτωχό φορολογούμενο αν συνδυαστεί με το πλαστικό χρήμα για όλες τις συναλλαγές όλων.

    Αν τυχόν νομίζουν ότι θίγονται ως προς τις ελευθερίες τους, (ποιες άραγε) οι ίδιοι που έκαναν συγκεντρώσεις και διέδιδαν ότι ο ΑΜΚΑ θίγει τα προσωπικά τους δικαιώματα, οι ίδιοι που διέδιδαν ότι τα barcode έχουν το σφράγισμα του αντιχρίστου, κ.λπ.) διαψεύστηκαν διότι και οι ίδιοι τα χρησιμοποιούν. Και προς την κάρτα του Πολίτη ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας αντιδράσουν με κάθε Νόμιμο τρόπο, αλλά ας μην εμπλέκουν την Πίστι και την Εκκλησία και ας μη διαστρεβλώνουν την Καινή Διαθήκη με τις αυθαιρεσίες και φαντασιώσεις τους.

    Ιωάννης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι το θέμα αν θα περιέχει το 666, αλλά ο ρόλος που θα παίξει στον ηλεκτρονικό έλεγχο του ανθρώπου και θα οδηγήσει στο σφράγισμα της Ιεράς Αποκαλύψεως.Είναι οφθαλμοφανές.Δεν το βλέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το βλέπουμε. Δεν είναι οφθαλμοφανές. Δεν θα οδηγήσει στο σφράγισμα της Αποκαλύψεως μια κάρτα του Κράτους.

      Διαγραφή
  3. Κοιταξε αφελη μου.
    Δεν ειναι αυτο το θεμα ε;
    Πηγαινε και πεσ το στο πρωην μπουζουκση για να δουμε τι θα σου πει.
    Ηδη διαμοιραζει ολοκληρα ενημερωτικα εντυπα οπου πηγαινει και αντι να μην μπαινει στα ξενα χωραφια εκεινος το βιολι βιολακι του.
    Τι να πω;
    Ο Διαβολος τον επιασε απο την αλλη πλευρα.

    Τωρα τι θα γινη αργοτερα δεν θα αδιαφορησουμε με τις ηλεκτρονικες δυνατοτητες, αλλα ΣΗΜΡΑ να παψετε επιτελους τις ανοησιες σας γιατι αποδεικνυεσθε ανοητοι, αυθαιρετοι, επιπολαιοι και ανξιοπιστοι.
    Το ναι, ναι και το ου, ου;
    Ενταξει φιλε;

    Οσον αφορα το σφραγισμα της Ιερας Αποκαλυψεως, επειδη η Αποκαλυψι ειναι συμβολικο βιβλιο, αν θα υπαρχη τετοιο, θα υπαρξη οταν ερθουν οι μερες εκεινες που περιγραφει η Ιερα Αποκαλυψις.
    Δεν εχει το δικαιωμα κανενας να γραφει οτι θελει γιατι τοτε αυτος ειναι κακοδοξος και βλασφσημος ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ των ΓΡΑΦΩΝ.
    Ενταξει, λοιπον, αντε και ηρεμηστε επιτελους ειστε παιδια του Παντοδυναμου Θεου και εσεις τρεμετε τη σκια σας, εξ' αιτιας της αρρωστης φαντασιας σας, ενταξει ψευτοχριστιανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαριές κουβέντες να πετάγονται έτσι δεξιά και αριστερά ακόμη και αν είναι λάθος...εσύ δλδ σε όλα είσαι σωστός? Είσαι σίγουρος? Άντε απέσυρε τα ψευδοχριστιανών που πετάς με ευκολία και ηρέμησε....

      Διαγραφή
    2. Επειδη υπαρχει η Δεσποτοκρατια, μονο σε κληρικο θα αναγνωριζα να γραφη ανωνυμα.
      ΣΕ λαϊκο ΟΧΙ και ΠΟΤΕ.
      Αν κρυβονται λαϊκοι γιατι φοβουνται να βαλουν το ονομα τους για να το παιζουν οπως θελουν, οχι δεν το συγχωρω με τιποτα.
      Ειμαι λαϊκος και γραφω ολα τα χρονια της ζωης μου αφοβα και φανερα.
      Και δεν επαθα τιποτα.
      Εκανα παντοτε ΟΜΟΛΟΓΙΑ.
      Εσυ που κρυβεσαι πιστευεις οτι κανεις Ομολογια ή κοροϊδευεις τον Θεο, τον εαυτο σου και τους αλλους;
      Αφησε μας, λοιπον και μην μας πειραζης γιατι εχουμε και στομα.
      Ανωνυμο χριστιανο δεν μπορω ξνα ανγνωρισω με τιποτα.
      Αυτο το ανθρωπαλι ειναι ενας θρασυδειλος ανθρωπος.
      Τουλαχιστον θαπρεπε να γμωριζουν στον ιστολογο τα στοιχεια τους οι ανωνυμοι.
      Που ειναι η ανδρεια τους;
      Ετσι τους εμαθαν οι πνευματικοι τους, να ειναι ερμαφροδιτοι;

      Διαγραφή
    3. Δεν συνειδητοποιήσατε κε Οδυσσέα ότι ζούμε υπό καθεστώς φονταμενταλιστικής τρομοκρατίας.

      Για τους λαϊκούς ισχύει όχι μόνον η δεσποτοκρατία, αλλά επίπλέον και η παπαδοκρατία και η φονταμενταλιστική τρομοκρατία ως οχλοκρατία ή πνευματική καταπίεση εκ μέρους των φανατισμένων. Αν ζεις κι εργάζεσαι ανάμεσά τους, αν έχεις οικογένεια και συγγενείς ανάμεσά τους, αν εκ νεότητος έχεις κάποιο περιβάλλον πνευματικό, φιλικό, οικογενειακό, τινές των οποίων έχουν καρεί μοναχοί, άλλοι κληρικοί έως και επίσκοποι, και είναι τριεξάρηδες, δυστυχώς, ουαί κι αλλοίμονό σου αν θίξεις τα 666άρια τους. Ασφαλώς θα σε σπομονώσουν, θα σε θεωρήσουν άθεο, αφού αμφισβητείς όσα είπε ο "θεούλης" των, θα σε κατατάξουν ως Νεοεποχίτη και εγκάθετο των σκοτεινών δυνάμενων, θα σε θεωρήσουν αιρετικό, προτεστάντη, αλλά αν είναι εντελώς παλαβοί μπορεί και να σε προπηλακίσουν. Με τα σκύβαλα της ψευδοθρησκείας της αντιχριστολογίας, ταϊζουν το ποίμνιό τους πλείστοι ποιμένες. Τα βίντεο στο διαδίκτυο είναι αποκαλυπτικά.

      Η ανδρεία φαίνεται στα δύσκολα. Έρχεται καιρός που οι ανώνυμοι μαθηταί του Κυρίου, τόλμησαν μόνοι εκείνοι, όταν οι φανεροί μαθηταί δείλιασαν, να παρουσιαστούν ευθαρσώς και να αποκαθηλώσουν και να ενταφιάσουν τον Κύριό τους. Οι φανεροί μαθητές κρυφοί, οι κρυφοί φανεροί.

      Ιωάννης Μ.

      Διαγραφή
  4. Ποιός είναι ο Δημητριάδος ΦΩΤΙΟΣ, ο αρχιγραμματέας; Μήπως αφορά τους ΓΟΧ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕν αφορα μονο τους ΓΟΧ αλλα και ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Κοιταξε και ακουσε τον Μεγαλομαρτυρα Αγιο μας:

    Mηδέποτε ἐφ' ἑαυτοῖς μέγα φρονεῖν, κἂν ἁπάντων ὦμεν σοφώτεροι, μηδὲ ἀτιμάζειν τὰς παρ' ἑτέρων συμβουλίας, κἂν ἁπάντων ὦσιν εὐτελέστεροι. Ἂν λοιπὸν κάποιος σὲ συμβουλεύει κάτι ἀπὸ τὰ πρέποντα, ἔστω κι ἂν εἶναι δοῦλος, δέξου τὴν παραίνεση· Γιατὶ δὲν πρέπει νὰ προσέχουμε τὴν ποιότητα τῶν προσώπων ποὺ συμβουλεύουν, ἀλλὰ νὰ προσέχουμε παντοῦ τὴν ἴδια τὴν φύση τῆς συμβουλῆς. Ἂν μὲν γάρ τι τῶν δεόντων συμβουλεύσῃ τις, κἂν οἰκέτης ᾖ, δέξαι τὴν παραίνεσιν· ἂν δέ τι τῶν ὀλεθρίων, κἂν ἐν ἀξιώματι τυγχάνῃ μεγίστῳ, παράπεμψαι τὴν γνώμην· οὐ γὰρ τῇ ποιότητι τῶν προσώπων τῶν συμβουλευόντων, ἀλλ' αὐτῇ τῆς συμβουλῆς τῇ φύσει προσέχειν δεῖ πανταχοῦ.
    ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To εισαγωγικό σας σχόλιο σε επόμενο θέμα (με τη φωτο με τα τάνκς) περιέχει αρκετές αλλά όχι όλες από τις περιπτώσεις που η Πολιτεία, το Κράτος, προέβη σε πράξεις που δεν είναι Χριστιανικώς σωστές ή αποδεκτές. Υπάρχουν και πολλές άλλες, που εκ πρώτης όψεως δεν έχουν σχέση με το χριστιανισμό, σε δεύτερη όμως ανάγνωση είναι αντιχριστιανικές και αντεθνικές ως άδικες που θίγουν τους ταπεινούς και τιμίους Πατριώτες ενώ ευεργετούν τους επιφανείς, φοροφυγάδες, παρανόμους, απάτριδες. Ένα παράδειγμα: τα προδοτικά μνημόνια που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας. Άλλοι έκλεψαν, άλλοι πήραν θαλασσοδάνεια, άλλοι φοροδιέφυγαν, άλλοι έβγαλαν το κλεμμένο και μαύρο χρήμα στο εξωτερικό και οι πτωχοί και τίμιοι επιβαρύνονται ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ για να πληρώνουν τα κλεμμένα, το χρηματιστήριο, τη σωτηρία των τραπεζών. Μελαγχολία και απελπισία στο λαό μας! Τι έκαναν οι χριστιανοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα 666 και οι κάρτες; Είδατε κάποια διαμαρτυρία για την επίσημη κατάλυση της Κυριακής αργίας; Κατά των εκτρώσεων; Κατά της διδασκαλίας της θεωρίας της εξελίξεως στα σχολεία; Κατά της νομιμοποίησης των γάμων ομοφυλοφύλων; Κατά των μνημονίων; Κατά των οφειλετών μας που δεν μας δίνουν τα κλεμμένα (Κατοχικό Δάνειο και επανορθώσεις; Κατά της διαφθοράς; Κατά της ανεργίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου