Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρετικος πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη. Και αυτο αποδειχθηκε περιτρανα και δικαιωθηκαμε απολυτα απο την προσφατη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολυμπαριου, οπου οι Αιρεσεις ανακηρυχθηκαν ως ...εκκλησιες και ταυτιστηκαν με την Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια του Χριστου. Οσοι, λοιπον, αισθανονται οτι δεν ειναι ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΙ ή οσοι ειναι προδομενοι ορθοδοξοι, μπορουν να προσελθουν για να ζησουν μεσα στην Χαρι της Εκκλησιας του Χριστου. Οι ετεροδοξοι εχουν τους Οικους, ημεις εχουμε τον ΕΝΟΙΚΟΝ.

 Mεθαυριο Σαββατο 13 Αυγουστου της Ανακομιδης των λειψανων του Αγιου Μαξιμου του Ομολογητου, ο αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας θα τελεση ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ.
 








Οσοι ειναι τεκνα της Ελευθερας και οχι της παιδισκης, 

μπορουν να προσελθουν.
 

Τηλεφ. συννενοησης 6972-896024
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 

Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρετικος πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.

Και αυτο αποδειχθηκε περιτρανα και δικαιωθηκαμε απολυτα απο την προσφατη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολυμπαριου, οπου οι Αιρεσεις ανακηρυχθηκαν ως ...εκκλησιες και ταυτιστηκαν με την Μια  Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια του Χριστου.

Οσοι, λοιπον, αισθανονται οτι δεν ειναι ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΙ ή οσοι ειναι προδομενοι ορθοδοξοι, μπορουν να προσελθουν για να ζησουν μεσα στην Χαρι της Εκκλησιας του Χριστου.

Οι ετεροδοξοι εχουν τους Οικους, ημεις εχουμε τον ΕΝΟΙΚΟΝ.

6 σχόλια:

  1. Απάντηση στο σχόλιο:
    Θα πάτε με την σύνοδο όπου:

    2) Με την σύνοδο που ο πνευματικός σας πατήρ Ευθύμιος Τρικαμηνάς συμμετείχε σε συνέδρια στην Πάτρα ως ομιλητής!
    ( σ.σ. και αυτό είναι δογματικό επιχείρημα;;;)

    3) Με την σύνοδο όπου έχουν επιστρέψει αρκετοί: είτε Ματθαικοί, είτε Κυπριανίτες, είτε Βούλγαροι του εξωτερικού, είτε Ρουμάνοι, κ.λπ.
    ( σ.σ. Οι Κυπριανίτες είναι το πρόβλημα οι οποίοι ήρθαν αμετανόητοι, αλλά δυστυχώς οι φερόμενοι ως ΓΟΧ είναι χειρότεροι. Οι Βούλγαροι έκοψαν όλοι από τους ΓΟΧ πλην ενός εγγάμου για τον κυπριανισμό – δεν είναι οι μόνοι, καθώς υπάρχει τσουνάμι αποτειχίσεων στο εξωτερικό με προχθεσινό τον έγγαμο Ιερέα από την Γεωργία εξ’ αφορμής του κυπριανισμού. Οι Ρουμάνοι έχουν εκκλησιολογική γραμμή 10 φορές πιο Ματθαική από τους Ματθαικούς, αλλά δυστυχώς για εμάς είναι στην Ρουμανία, ενώ εμείς ζούμε εδώ με τα εκτρώματα της ορθοδοξίας. Και στο ερώτημα γιατί τότε στο παρελθόν ήταν ενωμένοι με τους κυπριανίτες, η απάντηση είναι ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για την οικονομική βοήθεια του Κ.Κουτσούμπα – η λέξη φτώχεια εκεί έχει αποκτήσει άλλο νόημα )
    Με την σύνοδο όπου κοινωνούν οι εσφιγμενίτες. ( σ.σ. αυτό δεν είναι δογματικό επιχείρημα. Εάν αύριο κόψουν από τους ΓΟΧ θα πείτε στον κόσμο να φύγει από εσας;;; Πληροφοριακά σας γράφω ότι ήδη τα πράγματα είναι στην κόψη του ξυραφιού - όλα είναι μέσα )

    Με την σύνοδο όπου έστελναν τον κόσμο οι όντως παλαιοί αποτειχισμένοι π. Θεοδώρητος και π. Χρυσόστομος Σπετσών. ( σ.σ. έστελναν τον κόσμο τους στους παρδαλούς παπάδες που τους κοινωνούσαν – σήμερα σχεδόν όλοι αυτό κάνουν )


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Β' Μέρος

    Ποιόν μνημονεύει; Τι εννοείται ''ποιόν μνημονεύει και μάλιστα ''αποκρύφως'' κοινωνεί; Γνωρίζετε καλύτερα εσείς από εμάς; Από ποιους λαμβάνετε τις «πληροφορίες» σας εκεί στο εξωτερικό που διαμένετε; Να μας πείτε και εμάς! ( σ.σ. από τους ίδιους σας τους επισκόπους τα μαθαίνουμε. Ο Αγαθάγγελος της ΡΟΕΔ μνημονεύει τον Ειρηναίο, αυτό έγραψαν στην Οδησσό, κατόπιν δικολαβίστικα αφήνουν ένα ενδεχόμενο, ίσως να σταματήσει αυτό το μνημόσυνο. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν σταμάτησε ποτέ και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Δυστυχώς για εσας είστε οικουμενιστές )

    Ποια η πρόταση για εφικτή λύση για επίσημη καταδίκη του Οικουμενισμού; Ακριβώς ότι λέγει ο Μ. Βασίλειος:

    «Είναι ανάγκη ταχείας ενεργείας, και παρουσίας πολυαρίθμων αδελφών, ώστε όσοι έλθουν από αυτού να συμπληρώσουν σύνοδον, ούτως ώστε να έχουν την αυθεντίαν προς διόρθωσιν των πραγμάτων..... Αυτοί και την εν Νικαία συνταχθείσαν υπό των πατέρων ομολογίαν πίστεως θ΄ ανανεώσουν και την αίρεσιν θ΄ αποκηρύξουν και εις τας Εκκλησίας θ΄ απευθύνουν ειρηνικούς λόγους συναγόντες εις ομόνοιαν τους ομόφρονας». ( σ.σ. ο οικουμενισμός έχει όλες τις αρχαίες αιρέσεις, λοιπόν τι άλλη καταδίκη χρειάζεται γι’ αυτούς που ήδη αποφάσισαν οι οικουμενικές δια του αγίου Πνεύματος;;; Μονοφυσίτες Αγιομάχους προτεστάντες Παπικούς κλπ Οι Ν/τες βλασφήμησαν το άγιο Πνεύμα ακυρώνοντας τις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων. Λοιπόν τι άλλη καταδίκη θες;;; Και μόνο που το συζητάτε είναι βλασφημία στο άγιο Πνεύμα. Μήπως χρειάζεται οικουμενική για να καταδικάσει τα συλλείτουργα με τις επισκοπίνες και τους Σοδομίτες έγγαμους Αγγλικανούς;;; Μόνο αυτή η βλασφημία εχει περισσεύσει για να τους στείλεις στο Ανάθεμα. Η μήπως χρειάζεται οικουμενική απόφαση για να καθαιρεθεί ο Μασόνος και αυτός που κηρύττει σε εβραική Συναγωγή;;; Εκτός και αν επιτρέπονται τα μνημόσυνα στους Μουσουλμάνους και δεν το έμαθα στην Λειτουργική.)

    Οι μόνοι αγαπητέ που μπορούν να επιτύχουν πολυάριθμη Σύνοδο δια να καταδικάσουν τον Οικουμενισμό είναι μόνον οι Γ.Ο.Χ. Όπως και οι ίδιοι στην τελευταία Εγκύκλιό τους ανέφεραν.
    ( σ.σ. περιμένω ανυπερθέτως να δω το ανάθεμα στον Βαρθολομαίο Ιερώνυμο κλπ Εάν όμως δεν γράψουν τίποτα ονομαστικό, τότε υπόκεινται στην αίρεση του κρυπτονοματισμού – μιας και επικαλείσαι τον Θεοδώρητο και θα έχουν το Ανάθεμα από την 7η Οικουμενική καθώς αναθεματίζει και αυτούς όπου ΔΕΝ αναθεματίζουν τους αιρετικούς)
    Κοντός ψαλμός.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πιο πανω κειμενα μας εσταλησαν μαλλον απο τον π. Ευθυμιο Μπαρδακα.
      Ο ιδιος μαλλον ξεχασε να βαλη στο τελος το ονομα του.Και το εβαλε σε σημειο που δεν εμφανιζεται.

      Διαγραφή
  3. Λάθος μέγα! Απορώ από πού το συμπερανατε αυτό; Κατεβάστε αυτό το σχόλιο, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοούσα το σχόλιο της "Ομολογίας" δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Μάλλον κάνουν χιούμορ!

      Διαγραφή
  4. Δείτε το ίδιο άρθρο στην "Μαρτυρική Εκκλησία" πιο εμπεριστατωμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου