Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρετικος πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη. Και αυτο αποδειχθηκε περιτρανα και δικαιωθηκαμε απολυτα απο την προσφατη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολυμπαριου, οπου οι Αιρεσεις ανακηρυχθηκαν ως ...εκκλησιες και ταυτιστηκαν με την Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια του Χριστου. Οσοι, λοιπον, αισθανονται οτι δεν ειναι ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΙ ή οσοι ειναι προδομενοι ορθοδοξοι, μπορουν να προσελθουν για να ζησουν μεσα στην Χαρι της Εκκλησιας του Χριστου. Οι ετεροδοξοι εχουν τους Οικους, ημεις εχουμε τον ΕΝΟΙΚΟΝ.

Σημερα Σαββατο 13 Αυγουστου της Ανακομιδης των λειψανων του Αγιου Μαξιμου του Ομολογητου, ο αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας θα τελεση ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ Θεσσαλονικης.
 









Οσοι ειναι τεκνα της Ελευθερας και οχι της παιδισκης, 

μπορουν να προσελθουν.
 

Τηλεφ. συννενοησης 6972-896024
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 

Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρετικος πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.

Και αυτο αποδειχθηκε περιτρανα και δικαιωθηκαμε απολυτα απο την προσφατη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολυμπαριου, οπου οι Αιρεσεις ανακηρυχθηκαν ως ...εκκλησιες και ταυτιστηκαν με την Μια  Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια του Χριστου.

Οσοι, λοιπον, αισθανονται οτι δεν ειναι ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΙ ή οσοι ειναι προδομενοι ορθοδοξοι, μπορουν να προσελθουν για να ζησουν μεσα στην Χαρι της Εκκλησιας του Χριστου.

Οι ετεροδοξοι εχουν τους Οικους, ημεις εχουμε τον ΕΝΟΙΚΟΝ.

6 σχόλια:

  1. κ οδυσσεα εσεις ενημερωνεται τον ναον. τον ιερεα τηνημερομηνια τελεσεως της λειτουργιας και δινεται την ευκαιρια στο οσοι πιστοι προσελθετε.... δεν τον πραττουν αλλοι εν οις και αγαπητος κ πανταζης που τον ερωτουμε τα ως
    ανω στοιχεια π. δημ βαρκας μελβρουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεπει να ξεκαθαρισει την θεση του ο κ, πανταζης αλλοιως δεν πρεπει να αρθογραφει στο δικο σας ιστολογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν εστειλε αποντηση μηπως το παιζει σε διπλο ταμπλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ βιαζεσαι πλαστοπροσωπε ψευτοχριστιανε.
    Παρα ταυτα θα παρης την καταλληλη απαντησι και οχι οποτε θελεις εσυ ο σκνδαλοθηρας υβριστης αλλα εμεις.
    Δικαιωμα μας.
    Δεν φτανει που βαζετε ψευδωνυμα δειλοι και ανανδροι μας κανετε και τους γρηγορους.
    Βεβαια εγω θα σε εστελνα στο καλαθι της αχρηστιας και της ρυπαροτητας, οπως καμνω με πολλους ομοιους σου, σαν ....κοπρια στα λαχανα, αλλα εχεις χαρι απο τον Νικο που θελει να σου απαντηση.
    Αξιζει ομως να απαντουμε σε ΡΥΠΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ και μαλιστα μας γραφεις ψευδεστατα οτι εισαι και παπας, που δεν αισθανονται καμμια ευαισθησια και καλοπερνουν με το .....ευλογητος ο Θεος και πεπλουτηκαμεν κοντα στον Αιρετικο Αυστραλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις και το ονομα Δημητριος ενω εκεινος ο μεγαλομαρτυρας, που θα σε τιμωρηση που χρησιμοποιεις το αγιο ονομα του, ηταν θαρραλεος και μαλιστα δεν περνουσε μερα που να μην εκαμνε και εναν χριστιανο και μαλιστα μαρτυρησε για την Πιστι του.
    Εσυ ...σε ποια βαρκα εισαι αραγμενος σαν κατακαθι της ανωνυμιας;
    ΄Η σε ποια παραλια τρως τα μυδακια σου και το παιζεις και ελεγκτης των αλλων;
    Προσεξε και ξερω ποιος εισαι, ξερω και σε παρακολουθω, απο εμας δεν ξεφευγει τιποτα, θα βγαλω στον αερα το ονομα σου, προσεξε και θα κλαις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψευτο-παπά, σου απήντησα πριν λίγες μέρες εδώ:

    Nikolaos Pandazis wallingoff.com13 Αυγούστου 2016 - 2:24 π.μ.

    Πρώτον, έψαξα παντού και ρώτησα πολλούς. "π. δημ. βαρκας" ΔΕΝ υπάρχει πουθενά. Το γνωρίζεις καλά, απεχθάνομαι και αντιπαθώ την ανωνυμία και ψευδωνυμία. Παρ' όλα αυτά σου απήντησα στο παρελθόν και σου απαντώ και τώρα: ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΩ σε Ναούς της Αρχιεπισκοπής, εφ' όσον έχουμε μαζί με τη σύζυγό μου δηλώσει ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ δηλ. διακοπή Εκκλησιαστικής/Μυστηριακής Κοινωνίας. Για τα παιδιά μας όμως ισχύει η κατ' οικονομίαν προσέλευση με την καθοδήγηση του πνευματικού μας, για αυτό και τα πηγαίνουμε αραιά και τα κοινωνούμε σε όσους κοντινούς ναούς όπου μας εξυπηρετεί.

    Από κει και πέρα, αυτό εσένα ούτε σε ενδιαφέρει, ούτε σε ωφελεί. Όπως το λες κι εσύ "δεν έχουμε ναό για αποτειχισμένους" και ΕΑΝ είσαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ παπάς και αληθινά Ορθόδοξος και ΔΕΝ μνημονεύεις ΚΑΝΕΝΑΝ από τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ αιρετικούς επισκόπους αλλά "Υπέρ πάσης επισκοπής Ορθοδόξων", τότε ΠΑΡΕ με τηλέφωνο να τα πούμε προσωπικώς και να έλθω να σε βρω όπου κι αν είσαι, ΑΝ ΕΙΣΑΙ αυτός που λες ότι είσαι....


    ΑΚΟΜΗ περιμένω τηλεφώνημά σου. Και μη μου πεις ψεύτικες και φτηνές δικαιολογίες περί αριθμού μου, τον έχουν στη διάθεσή τους ΟΛΟΙ οι ιερείς. Κι αν εκτός από παπάς είσαι και άντρας, πάρε με τηλέφωνο να συναντηθούμε. Κι αν πραγματικά πιστεύεις στο Θεο κι έχεις συνείδηση ιερατική, πες μου ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ σου να έρθω να σε βρω εκεί αλλά όχι ιδιαιτέρως, αλλά αμέσως μετά το "Δι' ευχών" στο μικρόφωνο μπροστά από την Ωραία Πύλη, μπροστά από τους ενορίτες σου να κάνουμε ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. Λοιπόν, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου