Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΩΝ "ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ" τον Αγιο Αχιλλειο οι αρχιερεις των ΜΑΤ, των Ροπαλων και της Λαμπαδουρας και ο λαος της λαμπαδουρας στον Αγιο Αχιλλειο Λαρισας.

ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΩΝ "ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ" τον Αγιο Αχιλλειο οι αρχιερεις των ΜΑΤ, των Ροπαλων και της Λαμπαδουρας και ο λαος της λαμπαδουρας στον Αγιο Αχιλλειο Λαρισας.



 

Ιδου σε ποιους επιτεθηκαν οι πανοπλοι αστυνομικοι.

Mε ποιου αραγε εντολη;

Στα παιδία του Θεου, "ιδου εγω και τα παιδια, α μοι εδωκεν ο Θεος", λεγει ο Ψαλμωδος, που απλα και ειρηνικοτατα διενειμαν, μια νομιμα εκδιδομενη ορθοδοξη αγωνιστικη εκκλησιαστικη εφημεριδα της Λαρισας...κατατραυματισμενα απο τα φασιστοειδη της Σαπιας σημερινης Πολιτειας μας.

 

Εκει πανω στην αιωνια Πολι μας, την Κωνσταντινουπολι, οταν οι αρχιερεις και οι πατριαρχες του Βααλ και της ΑΙΣΧΥΝΗΣ, Αλεξανδρειας Θεοφιλος και η λοιπη Αιγυπτιακη και ντοπια ...ακριδα, που η ιστορια τους τοποθετησε αιωνια στην Μαυρη βιβλο της, αδικως και φθονερως καταδιωκαν, βυσσοδομουσαν και υποκινουσαν την φιλοδοξη βασιλισσα Ευδοξια, να εξοριση τον Μεγαλομαρτυρα Ιωαννη τον Χρυσοστομο, ο πιστος λαος διεπραξε καποια πραξι που εκ πρωτης οψεως εμφανιζεται με τη εννοια της...κακουργηματικης μορφης!

Ομως δεν ηταν καθολου ετσι τα πραγματα. 

Καποιες πραξεις οπως αυτη, αποκτουν ιεροτητα και θεαρεσκεια και εξαγιαζονται μαλλον και δεν εχουν καμμια ...κακουργηματικοτητα.

Τα λεγαμε και με τον πατερα Παϊσιο και συμφωνουσε μαζι μας.

Θεηλατον χαρακτηριζει ο ιστορικος Παλλαδιος, συγχρονος επισκοπος του Χρυσοστομου, την εμπυρωσι του θρονου απο τον οποιο μιλουσε ο Χρυσοστομος. 

Και αληθεια τι χρειαζονταν πλεον ο θρονος που τον αδειασε και τον εγκατελειψε ο Ενθρονος Χριστος και ο θεοφρων μονιμος ομιλητης του Χρυσοστομος;

"Καλυτερα να εσβηνε ο Ηλιος, ευχονταν οι χριστιανοι της εποχης του, παρα το στομα του Χρυσοστομου".

Γι αυτο, λοιπον, και οι χριστιανοι τον εβαλαν φωτια και αυτη η φωτια πηρε τετοια φορα και δρασι και ταχυτητα, που θεωρηθηκε μαλλον ως ΘΕΗΛΑΤΟΣ. 

Θεηλατον, την χαρακτηριζει ο ιστορικος.

Δηλαδη την επικροτησε και την κατηυθυνε ο ιδιος ο Θεος.

Και σημερα δεν θα μπορουσαμε να κατακρινουμε παρομοιες πραξεις, οταν τους θρονους των εκκλησιων και των πατριαρχειων βλεπουμε να τους καταλαμβανουν οι ασεβεις οι Αιρετικοι, ή οι αρχιερεις της Αισχυνης, οι αδικοι, οι φθονεροι, οι φθοροι και οι ραδιουργοι αρχιερεις των ημερων μας. 

Οι πραξεις οταν εχουν αγνα και αδολα ελλατηρια, ειναι αθωες και δεν καταδικαζονται απο τον Θεο, εστω και αν καταδικαζονται απο τους ανθρωπους, που και αυτοι σημερα τις αθωωνουν, οπως βλεπουμε στις αποφασεις των δικαστηριων.

Και αυτες τις μερες της σκολιας και διεστραμμενης γενεας μας, οπου διοριζονται πλεον οι αρχιερεις απο τις κλικες και τα συμφεροντα του καθε Σεραφειμισμου, Χριστοδουλισμου και Ιερωνυμισμου και καθε ΙΣΜΟΥ και καταλαμβανουν τους επισκοππικους θρονους φτηνοι, τιποτενιοι και σχεδον αχρηστοι ανθρωποι, που τρεχουν μερονυχτις στις φιεστες και στα πανηγυρια και αφηνουν τον λαο εγκαταλελειμενο και ερμαιο στην τυχη του και αυτος ο λαος δεν ξερει ουτε την αλφα βητα της Πιστεως και κατανταει ενας λαος της ....λαμπαδουρας και της πληρους αγνοιας και του αχριστιανισμου. 

Και ετσι οργιαζουν και αυτοι οι αρχιερεις της αισχυνης, που δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στον αδαη και ανερματιστο λαο, αλλα μονο τους βλεπουμε να  αλληλοεγκωμιαζονται μεταξυ τους ή να εγκωμιαζουν τους ασεβεις αρχοντες των ημερων μας, που σημερα πινουν πραγματικα το αιμμα του και καταπατουν παντοιοτροπως, τα δικαια και τους νομους του Θεου.

Ο Παυλοπουλος, που υπεγραψε τους νομους της Αισχυνης της επισημης συμβιωσης των ανωμαλων, αλλα και αλλες πολλες αδικες και ασεβεις πραξεις, εγκωμιαστηκε χθες στη Λαρισα απο καποιους ρασοφορους, ντυμενους με τις αυτοκρατορικες σαββουρες, που αφηνουμε  σε σας τους αναγνωστες μας, να τους δωσετε τους καταλληλους χαρακτηρισμους. 

Αληθεια ο Χριστος χθες εκλαψε και λυπηθηκε, ο Αγιος Αχιλλειος δυσαρεστηθηκε και ατιμασθηκε απο τα χειλη αυτων των αρχιερεων, που ωφειλαν να ακουστουν τα ελεγκτικα τους λογια και να υπερασπιστουν τα δικαια του Κυριου Παντοκρατορος, εναντιον των ενοχων αρχοντων, αλλα και ενωπιον αυτων των αρχοντων και να τους εμποδιζαν να εισελθουν εντος του ναου, οπως ενεργουσαν στο παρελθον, οι πραγματικοι επισκοποι της Ορθοδοξιας και οχι να τους εγκωμιαζαν αναισχυντως, οπως συνεβη αυτο χθες στην Λαρισα. 

Αντιγραφουμε απο καλο ιστολογιο την παρακατω ανταποκρισι:

ΠΟΓΚΡΟΜ στην Λάρισα. Παιδιά της εκκλησίας (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου) συνελήφθησαν και προπηλακίστηκαν από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αγωνιζόμενους Ορθοδόξους Χριστιανούς της Λάρισας, χθες (Κυριακή 15/5/2016) το απόγευμα, ενώ αυτοί (150 περίπου άτομα) είχαν συγκεντρωθεί σε σημείο ΕΚΤΟΣ της "ζώνης απαγόρευσης συγκεντρώσεων" της αστυνομίας, και διαμαρτυρόταν ειρηνικά







(ΣΧΟΛΙΟ:Για την απαγόρευση συγκεντρώσεων από τον τοπικό αστυνομικό Δ/ντή Λάρισας, γράψαμε προχθές -κάντε κλικ στον σύνδεσμο-: 




πέντε παιδιά (τα 4 από αυτά ανήλικα), μοίραζαν την Ορθόδοξη Χριστιανική εφημερίδα "ΑΓΩΝΑΣ" (εκκλησιαστικό έντυπο που κυκλοφορεί νόμιμα),
λέγοντας τον χαιρετισμό Χριστός Ανέστη στους ανθρώπους και δίνοντας τους την εφημερίδα δωρεάν (υπόψιν τα παιδιά ήταν με τα καλά τους ρούχα και προηγουμένως είχαν εκκλησιαστεί σε άλλο ναό και είχαν μεταλάβει)

Το τεύχος της εφημερίδας που μοίραζαν οι 4 ανήλικοι μαθητές, διαβάστε το εδώ.



Στην επιστροφή της πομπής, αστυνομικοί, απομάκρυναν βίαια και συνέλαβαν τα παιδιά (τα οποία προσπάθησαν αρχικά να προστατεύσουν το μικρότερο σε ηλικία παιδί -μόλις 11 ετών-, το οποίο τελικά τους ξέφυγε στην προσπάθειά τους να πιάσουν τους μεγαλύτερους και έτρεξε να ειδοποιήσει τους γονείς του), και τα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα.



Σύμφωνα με τις καταγγελίες των παιδιών, κάποιοι αστυνομικοί με υπερβάλλοντα ζήλο (ασφαλίτες με πολιτική περιβολή και ένστολοι), κατά την σύλληψη τους τα έβρισαν, τους έστριβαν βίαια τα χέρια πίσω από την πλάτη, πίεσαν το κεφάλι ενός παιδιού πάνω στο υπέρθερμο μαύρο καπό του τζιπ της ασφάλειας (που έκαιγε από τον ήλιο-το τζιπ φαίνεται στην φωτογραφία), 


τα ανήλικα παιδιά άκουσαν τους αστυνομικούς να αναζητούσαν να βρουν χειροπέδες(!) για να τους τις περάσουν αλλά από συγκυρία δεν έβρισκαν, κρατήθηκαν στο τμήμα
και τελικά τα απελευθέρωσαν γύρω στις 2 το μεσημέρι μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των γονέων τους και την γενική κατακραυγή πλήθους ευλαβών ορθοδόξων πιστών.




Στη συνέχεια τα παιδιά αυτά πήγαν στο νοσοκομείο για τα χτυπήματα που είχαν υποστεί, όπου λήφθηκαν και οι φωτογραφίες που παραθέτουμε.
Στη φωτογραφία τα παιδιά μαζί με τον μικρό τους αδερφό , μαθητή Δημοτικού


Όλα τα παραπάνω χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε παράνομο. 

Ήταν ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσω εντύπου που κυκλοφορεί απολύτως νόμιμα, με εκδότη κλπ.


Μαζί με τα παιδιά συνελήφθηκε και μια κυρία (την βλέπετε κι αυτή στη φωτογραφία μέσα στο νοσοκομείο, αφού η βία που της ασκήθηκε κατά την σύλληψη της προκάλεσε κάκωση στο χέρι της), για τον ίδιο λόγο : για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών !
Καμαρώστε πως αντιλαμβάνονται την ελευθερία του λόγου οι "αριστεριστές" και οι συνδαιτημόνες τους.., 


Για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ αμφιβολία, παραθέτουμε τα αρχικά και τις ηλικίες των
συλληφθέντων ανηλίκων μαθητών :
Χ.Π. (11 ετών),  Π.Π. (13 ετών),  Π.Α.  (15 ετών),  Η.Π. (16 ετών) !
(Διευκρινίζουμε ότι ο 11χρονος ξέφυγε τελικά αλλά συνέλαβαν τον 20χρονο αδερφό του).



Φλώρινα
Παραδόξως, ίδια αντιμετώπιση εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ., είχαμε και σε 2 εικοσάχρονους νέους στην Φλώρινα, πριν 3 εβδομάδες (Κυριακή των Βαΐων), όταν διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην επίσκεψη του οικουμενιστή μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρου. 

Επίσης συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για αρκετές ώρες, μέχρι να λήξουν οι εκδηλώσεις (για τις αντιδράσεις ευλαβών ορθοδόξων πιστών στην Φλώρινα, γράψαμε εδώ).







Πογκρόμ αναρχικών σε μοναστήρι με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.;;;


Θυμίζουμε τα 2 απειλητικά προγκρόμ αναρχικών σε μοναστήρι όπου διαμένουν 4 μοναχές του πατρίου ημερολογίου στην Λάρισα (εδώ), 

την 1η φορά τα ξημερώματα Κυριακής των Βαϊων, 

και 2 εβδομάδες αργότερα,το Σάββατο 7 Μαίου 2016, στις 10:30 περίπου μμ. 



Μάλιστα στην δεύτερη προσπάθεια εκφοβισμού, και ενώ παρέμειναν έξω από το μοναστήρι για πάνω από μισή ώρα, γράφοντας ακόμη και συνθήματα στους τοίχους και βλασφημώντας, απειλώντας και υβρίζοντας τις 4 μοναχές, η ΕΛ.ΑΣ., ήταν και πάλι προκλητικά ΑΠΟΥΣΑ, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που παρέμειναν εκεί.







Κάτω η Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, στην Ελλάδα του 2016, 

δείτε στην φωτογραφία δημοσίευμα από ένα ακόμη κλείσιμο της κεντρικής οδικής αρτηρίας Λάρισας Τρικάλων,  από λαθρομετανάστες στο Κουτσόχερο Λάρισας

παράνομοι λαθρομετάστες να κλείνουν με το έτσι θέλω σιδηροδρομικές γραμμές και κεντρικούς δρόμους καταγκρεμίζοντας την ήδη δεινοπαθούσα ελληνική οικονομία 

,  

ένα ακόμη δημοσίευμα αποκλεισμού οδών από λαθρομετανάστες στην Λάρισα, εδώ Αλλά γι αυτά δεν συγκινείται η τοπική αστυνομία.. αυτά δεν τα απαγορεύει..



και Έλληνες πολίτες και τα ανήλικα παιδιά τους, να υφίστανται συλλήψεις, βία, εξευτελισμούς, απαγορεύσεις και απειλές κράτους και "παρακράτους".





Υ.Γ. Όπως μας διαβεβαίωσαν οι ίδιοι, παρά το ότι γονείς των συλληφθέντων μαθητών απευθύνθηκαν στον τοπικό βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος ήταν παρών στις εκδηλώσεις, ζητώντας του να επέμβει για τις συλλήψεις των ανηλίκων μαθητών, αυτός αδιαφόρησε.



Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

  1. Ποιός ηταν αυτός ο βουλευτής; Γιατί φοβάστε να πήτε το όνομα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμιώτατε και σεβαστοί πατέρες! Εάν τα καταγγελόμενα είναι αληθή περιμένουμε να καταδικάσετε ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΡΙΜΕΩΣ το συγκεκριμένο αίσχος! Αποτελεί αφόρητη πρόκληση να κακοποιούνται μικρά παιδιά. Δεν πρόκειται, επί του παρόντος, να προβούμε σε ανάλυση της αντικανονικής καταλήψεως του μητροπολιτικού θρόνου της Λάρισας από την πλευρά του νυν μητροπολίτου Ιγνατίου. Πρόκειται, όμως,για ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ των διαμαρτυρόμενων πιστών! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πράξεις αυτές δεν είναι πράξεις παράνομης αστυνομικής βίας;
    Δεν πρέπει να διωχθούν από τις αρμόδιες αρχές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα ανήλικα παιδιά, σ΄ εσάς και στον "Παιδαγωγό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά για να καταλάβουν οι αρχές της ορθόδοξης Ελλάδος το τι " καλό" έκαναν στα αφεντικά τους με τις αντίχριστες αυτές ενέργειες (οι οποίες αυτές οι αρχές και μάλιστα οι αστυνομικές έχουν δώσει τον θρησκευτικό τους όρκο ενώπιον του ιερού Ευαγγελίου παρουσία ιερωμένου) πρέπει να μάθουν ότι οι αθώες αυτές ψυχές των παιδιών έδωσαν πλέον την ομολογία ν τους ενώπιον του Τριαδικού Θεού, και όλα αυτά τα " θαυμαστά" έγιναν εις την επίσημον κατά το σύνταγμα Ελλάδα της Ορθοδοξίας.
    Και ο άπιστος κατακτητής επί τουρκοκρατίας τα ίδια έκανε στην τότε σκλαβωμένη πατρίδα μας. Μήπως επιθυμούν οι ντόπιοι ταγοί σήμερα να ακολουθήσουν το παράδειγμα της τότε οθωμανικής κυριαρχίας; Εάν ναί τότε να αναμένουν, νέους ομολογητάς, μάρτυρας και αγίους. Η Ελλάς αντιστέκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου