Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

OI ΣΦΑΚΙΑΝΟΙ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΕΑΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ16270629 b

  


OI ΣΦΑΚΙΑΝΟΙ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΕΑΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ16270629 by Odtsol


Απο την παλαι ποτε Oρθοδοξη ( νυν δε Αχρικαιριτικη και Σιγονταροοικουμενιστικη ), εκκλησιαστικη εφημεριδα ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ της 20 Μαϊου 1998 αναδημοσιευουμε το παρακατω αποκαλυπτικο κειμενο καταγγελιας των αθεατων πλευρων του Μηδενιστη Πιθηκανθρωπου Νικου Καζαντζακη.
ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ, ΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΝΙΤΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
"Μισω την Ελλαδα και συχαινομαι τους Ελληνες", εγραφε ο Πιθηκανθρωπος.
Απολαυστε(!!!),  τις αχρειοτητες του και τις αλλες πρωτοφανεις ασχημειες του. 

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλά κάνουν και τις καταδικάζουν. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν επηρεάζεται από την κοινή καταγωγή με οποιονδήποτε, πόσο μάλλον με ένα βλάσφημο.Ο Καζαντζάκης υπήρξε κι αυτός ένα από τα πολλά θύματα του δαιμονισμένου Νίτσε και άλλων φιλοσόφων όπως ο Σοπενάουερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Καζαντζάκης πάντα "πάλευε" στα βάθη της ψυχής του με τον Θεό, πάντα τον "καταδίωκε" η άγια μορφή του Κυρίου. Δεν πίστευε στην Θεότητά Του, ούτε καν στην ύπαρξη ενός Παντοδύναμου Θεού. Όπως έγραφε και στην Ασκητική ο θεός του ήταν η ίδια η ζωή που αυτοδημιουργείται και από τις κατώτερες βιολογικές μορφές περνώντας από τραχύ δρόμο εξέλιξης βιώνει όλη την τραγικότητα της φθοράς και του θανάτου με "περηφάνια" και στωικότητα. Θεωρούσε το φόβο και την ελπίδα "κατώτερα συναισθήματα". Πίστευε ότι με τις θεωρίες του εξύψωνε (με βάση τη δική του "λογική") τον Κύριο (ως άνθρωπο όπως τον θεωρούσε) αφού του απέδιδε όλα τα ανθρώπινα πάθη τα οποία κατάφερε να νικήσει. Φυσικά δεν πίστευε ότι ο Κύριος ήταν ο Τέλειος Θεός και ο Τέλειος Άνθρωπος, ο Αρχηγός της Ζωής, και ο Νικητής του θανάτου. Ουσιαστικά ο Καζαντζάκης υπήρξε μια τραγική ύπαρξη όπως και ο Νίτσε που πέθανε μόνος δυστυχισμένος και μισότρελος. Κατάντησε άθεος και αισχρός βλάσφημος, μέσα από τις φιλοσοφικές θεωρίες (κυρίως του Νίτσε) που ασπάσθηκε και έγιναν γι΄αυτόν το δικό του "ευαγγέλιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου