Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΦΡΙΚΗ!!!! Προϋπολογισμός... μαμούθ 70.000.000 ευρω για την Πανορθόδοξη ....πολυτελεια των ΤΡΑΠΕΖΟΓΙΓΑΝΤΩΝ καλογηροδεσποταδων!!!

 

Προϋπολογισμός... μαμούθ 

70.000.000 ευρω

για την Πανορθόδοξη ....πολυτελεια των 

ΤΡΑΠΕΖΟΓΙΓΑΝΤΩΝ καλογηροδεσποταδων!!!

Μην απορειτε με το ποσο. Αυτο υπολογιζουν να ξοδεψουν στην Κρητη για 10 μερες φιλοξενιας, οι ΤΡΑΠΕΖΟΓΙΓΑΝΤΕΣ ψευτοκαλογηροι του Φαναριου και η επιλεγμενη κομπανια του!!! 

Μιλαμε για τους σημερινους αυτοκρατοδεσποταδες που ανακηρυξαν τους εαυτους τους ως ...ισοβιους  μαχαραγιαδες της καλοπερασης ...εν τω ονοματι του Πτωχου και Ανυποδητου Ιησου του Ναζωραιου!!! Εχουν δοξα μοναδικη, φθανουμε στο σημειο να τους ....φιλαμε ακομα και τα ποδια τους, τοσο ηλιθιοι ...ταπεινουληδες χριστιανουληδες ειμαστε!!!

Ετσι ζουν αυτοι οι καλογηροδεσποταδες του Φαναριου και οι ανα τον πλανητη Φαναριωτες κολυμπωντας μεσα στα εκαττομυρια ....εφραινομενοι καθ΄ημεραν λαμπρως ως ο αφρων της παραβολης.
Μην αμφιβαλετε καθολου.
Ποτε εδωσε το παναθλιο Φαναρι εναν χρηματικο απολογισμο για να δη ο λαος του Θεου πως ζουν ολα αυτα τα ρασοφορα περιφερομενα ανευ ποιμνιου ..οντα, που ζουν και μονο για να προκαλουν τα αισθηματα της συνειδησης της Εκκλησιας, την οποια μαλιστα αμφισβητουν στο αιρετικο κειμενο τους του Σαμπεζυ της Γενευης που τοσο σαλο προκαλεσε;
Καλογηροι δεν ειναι αυτοι οι ρασοφοροι; Ουδεποτε λογοδοτησαν και ουδεποτε ειναι διατεθειιμενοι να λογοδοτησουν για το που διασκορπιζουν τα ιερα χρηματα της εκκλησιας.
Και επιπλεον ολων αυτων, πολλοι διερωτωνται:
Σε τι ...σοκακια της Πολης και της Ευρωπης γυροφερνουν και χασομερουν ...αρασωτα;
Γιατι να μην φιλοξενηθουν, λοιπον και στα μοναστηρια της Κρητης με τροφη και διαμονη καλογηρικη και με ελαχιστο κοστος;
Πως ειναι δυνατον να ζουν πολυτελως οχι μονο στην ιδιωτικη τους ζωη αλλα και οταν ακομα καλουνται να συγκροτησουν μια ..."ιερα" συνοδο Πανορθοδοξης Βλασφημιας;
Παντοτε φωναζουμε να δωσουν καποτε καποιο απολογισμο στον Ελληνικο λαο για τα χρηματα και μονο που λαμβανουν απο το Ελληνικο κρατος για την μισθοδοσια των κληρικων του.
ΠΟΤΕ δεν καταδεχθηκε να δωση. 
Αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε τοσο ΧΑΝΟΙ που πιστευουμε οτι ειναι υπερανω καθε υποψιας.
Ιδου και η φρικαλεα ειδησι των Τραπεζογιγαντων σημερινων ρασοφορων της αισχυνης. 
Προϋπολογισμός... μαμούθ για την Πανορθόδοξη
Αυριο Τετάρτη 16 Μαρτιου 2016 κυκλοφορει η Ορθόδοξη Αλήθεια η οποια αποκαλύπτει ότι ο προϋπολογισμός της Πανορθόδοξης που θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό των 70.000.000 ευρώ κάτι που προκαλεί μεγάλο προβληματισμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου