Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑΣ -------------Ω αμαρτωλοι συναγωνιζομενοι αδελφοι, ΠΟΥ ΦΥΓΩΜΕΝ; !!!!

Ω αμαρτωλοι συναγωνιζομενοι αδελφοι, ΠΟΥ ΦΥΓΩΜΕΝ;!!!!

ΑΠΟΦΑΣΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ 

ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑΣ 

 

Το ΣτΕ ακύρωσε το ΠΔ διάλυσης/ συγχώνευσης της Μονής Μεταμόρφωσης Ναυπάκτου και την επαναφέρει στην προτερα της καταστασι.


Το Συμβούλιο Επικρατείας με την αριθμό 299/2016 Απόφασή του, ακύρωσε οριστικά το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης/ συγχώνευσης της Μονής Μεταμορφώσεως Ναυπάκτου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και αποδίδοντας δικαιοσύνη.
Η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως επανέρχεται στο νομικό καθεστώς ίδρυσής της, δια του ΠΔ έτους 1980, επί Μητροπολίτη Ναυπάκτου Δαμασκηνού Κοτζιά, ο οποίος είχε προωθήσει και το σχετικό αίτημα των Ιδρυτών του Κοινοβίου στον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Επομένως η αδικία που πήγε να γίνει στην Μονή Μεταμόρφωσης απο τον "συντηρητικο" κολακα του Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου μητροπολιτη της περιοχης Ναυπακτου, ήλθε το ΣτΕ και την αποκατέστησε!

Η αποφασι ειναι ιστορικη και λαμβανει προεκτασι και για τις αλλες μονες της Εκκλησιας στις οποιες ΑΣΥΔΟΤΟΥΝ οι κατα τοπους αρχιερεις.
Ομως εχει επιπλεον και αλλες παραμετρους σχετικα με τα παρανομα επιτιμια ακοινωνησιας των αρχιερεων.
Μεχρι και ο Βαρθολομαιος απειλει τους Αγωνιζομενους με επιτιμια αφορισμων και καθαιρεσεων, ο Αρχιαιρεσιαρχης του Βοσπορου Αβδουλ Χαμιτ του Φαναριου, να καταφερη να τα περαση στην λεγομενη ΛΗΣΤΡΙΚΗ πανορθοδοξη της Κρητης το 2016. 
Τρεμε Ολυμπε!!!!
Ω αμαρτωλοι συναγωνιζομενοι αδελφοι, ΠΟΥ ΦΥΓΩΜΕΝ;!!!!

2 σχόλια:

  1. Όταν ο επίσκοπος είναι Δεσπότης... πολλά τα δεινά. Αρχή του ενός, παπισμός στην πράξη. Η εκκλησία είμαι ΕΓΩ επί θρόνου Δεσποτικού "εις τόπον και τύπον Χριστού". Φοράω και το κοσμικό αυτοκρατορικό στέμμα και την πολύτιμη πανάκριβη αυτοκρατορική βυζαντινή στολή, και τον αυτοκρατορικό μανδύα με την ουρά που την σηκώνουν οι ιερόπαιδες, και κάντε μετάνοιες και γονυκλισίες στον Δεσπότη σας, καρναβάλια ντυθήκαμε στο όνομα του Ακτήμονος και Λιτοδίαιτου. Ψάλτες: Αμέσως το "εις πολλά έτη ΔΕΣΠΟΤΑ". Μην κουνηθεί κανένας παπάς ή διάκος γιατί όποιον θέλω χειροτονώ, όποιον θέλω μετακινώ, όποιον θέλω τιμωρώ. Τι; Αποφάσεις Συμβουλίου της Επικρατείας; ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Σταματήστε τα ανέκδοτα, θυμηθείτε τις αποφάσεις του ΣτΕ π.χ. για τους 12 σφαγιασθέντας αξίους αρχιερείς που δεν τις σεβάστηκε ολόκληρη Εκκλησία της Ελλάδος! Ψάλτες: Αμέσως "εις πολλά" κι ας μην το λεν τα Τυπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ και αντιπαθώ την ανωνυμία, πάντως ΠΟΛΥ μου άρεσε το ευστοχότατο και εξαιρετικότατο σχόλιό σου και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανώνυμε για τις πολύ σωστές και ορθόδοξες θέσεις σου!
    Νίκος Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου