Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Ο παραλογισμός των δανειστών μας οφείλεται στο ασίγαστο μίσος τους εναντίον της Ρωμηοσύνης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΝΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!

Γραφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρος

Ο παραλογισμός των δανειστών μας οφείλεται στο ασίγαστο μίσος τους εναντίον της Ρωμηοσύνης.

κατάλογος.jpg
Θρίλερ διαρκείας στις Βρυξέλλες

Στις 25 Ιουνίου 2015, γράφει το Βήμα: "Θρίλερ διαρκείας στις Βρυξέλλες με άγνωστο φινάλε".(1)
Τι είναι άραγε αυτό, που έχει μετατρέψει τις διαπραγματεύσεις σε θρίλερ και το φινάλε αυτών των διαπραγματεύσεων το έχει καταστήσει άγνωστο;
Είναι μονάχα τα νούμερα των δήθεν οφειλόμενων ποσών ή μήπως είναι κάτι άλλο, εντελώς άσχετο με τα μεγέθη τα καθαρώς οικονομικά;
Την ίδια απορία εξέφρασε και ο Πρωθυπουργός μας, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος δήλωσε τα εξής: "Είτε δεν θέλουν συμφωνία είτε εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα".(2)
Και γιατί άραγε να μην θέλουν συμφωνία; Και ποια είναι αυτά τα άδηλα συμφέροντά τους, εξ αιτίας των οποίων οδηγείται στον αφανισμό ένας ολόκληρος Λαός;
Η απάντηση είναι απλή και μάλιστα ιστορικά κατ’ επανάληψη βεβαιωμένη.
Ο παραλογισμός των δανειστών μας δεν οφείλεται ούτε στο μέγεθος των δήθεν οφειλομένων χρημάτων ούτε στην οποιαδήποτε δυσκαμψία των δικών μας πολιτικών εκπροσώπων.
Οφείλεται ξεκάθαρα στο ασίγαστο μίσος τους εναντίον της Ορθόδοξης Ελληνικότητας. Εναντίον της Ρωμηοσύνης.
Το μίσος των Δυτικών εναντίον μας, γράφει ο  Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, δεν είναι κάτι το καινοφανές.(3)  
Αρχίζει από τα χρόνια της έβδομης Οικουμενικής Συνόδου (787 μ.Χ.) και οφείλεται όχι βέβαια σε αίτια οικονομικά, αλλά αποκλειστικά και μόνον  σε διαφορές καθαρά θεολογικές.
Αύριο να τους πούμε, ότι  αρνιόμαστε την Ορθοδοξία και γινόμαστε κι εμείς ένα μ’ εκείνους, να δείτε πώς θα λήξει  στα γρήγορα-γρήγορα  ο ’’οικονομικός μας Γολγοθάς’’ …
Είναι εντελώς αφελές να πιστεύουμε, ότι  τα καμώματα των ’’εταίρων και συμμάχων μας’’ έχουνε κίνητρα απλά και μόνον οικονομικού χαρακτήρα. Διότι το πρόβλημά τους το οικονομικό, σε σχέση με μας, το έλυσαν στα 1204, τότε που με τις ευλογίες του πάπα άρπαξαν όλα μας τα πλούτη από την Βασιλεύουσα και με τα λάφυρα εκείνα ίδρυσαν αμέσως τις πρώτες τους Τράπεζες, που τις θερμοπαρακαλάμε σήμερα να μας δανείσουν!!!
Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουμε, ότι το πρόβλημα των λεγόμενων δανειστών δεν είναι τα λεφτά. Είναι κάτι άλλο.
Μήπως για τα λεφτά –οι ίδιοι δανειστές- συνέτριψαν την Ορθόδοξη Σερβία;
Μήπως για τα λεφτά έβαλαν το χεράκι τους στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης;  
Ή μήπως για τα λεφτά κάνουν την ’’στρουθοκάμηλο’’ μπροστά στον επιχειρούμενο σήμερα αφανισμό της Ορθοδοξίας μας στην Μέση Ανατολή;
Μας μισούν θανάσιμα. Αυτό είναι όλο. Και δεν χάνουν ευκαιρία, να το αποδείχνουν κάθε τόσο και εμπράκτως.

 
Πάντως, τα γεγονότα βεβαιώνουν, ότι ακόμα και σήμερα οι απόγονοι του Καρλομάγνου συνεχίζουν και ζουν τον σκοτεινό Μεσαίωνα των παππούδων τους, ενώ εμείς ως Λαός, έστω και ανεπίγνωστα, κουτσά-στραβά κατορθώνουμε και πορευόμαστε πάνω στον δρόμο, που χάραξαν με την θυσία τους οι Νεομάρτυρες, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, οι Κολλυβάδες Πατέρες, οι Αντάρτες του Πόντου, τα παλληκάρια του Παύλου Μελά, οι φαντάροι του Δαβάκη, ο Σολωμός Σολωμού κ.ο.κ.
Η πολιτισμική μας υπεροχή έναντι της δυτικής συγκαλυμμένης βαρβαρότητας είναι ηλίου φαεινότερη και ως γνωστόν διεθνώς αναγνωρισμένη. Γι’ αυτό και δεν τους πιάνει ύπνος τους καημένους,  μέχρι να κατορθώσουν τον πλήρη αφανισμό μας, που ονειρεύονται.
Ξέρετε, όμως, τι έλεγαν οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι του αιμοσταγούς Κεμάλ, όταν κυνηγούσαν τους αντάρτες πάνω στα βουνά του Πόντου; Άνθρωποι, που φτάνουνε να θυσιάσουν ακόμα και τα παιδιά τους για την Ελευθερία και την Πίστη τους, ζάπι δεν γίνονται!!!...(4)
Αυτό και πολλά άλλα παρόμοια θα είχε υπ’ όψη του και ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος σε προχθεσινή του συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα δήλωσε: "Όταν ασκείς πίεση σε έναν Λαό, τότε αυτός κάποτε ξεσηκώνεται".(5)
Και το μεγαλύτερο ξεσήκωμα, ως γνωστόν, δεν γίνεται μέσα στις πλατείες. Γίνεται πρώτα μέσα στις καρδιές μας και δεν είναι άλλο από την αφύπνιση την Πνευματική. Κάτι, που άρχισε ήδη να φαίνεται και που θα θεριέψει ακόμα περισσότερο, όσο η μετάνοιά μας θα γίνεται πιο ειλικρινής και πιο έμπρακτη .
Η κάθε έκβαση, λένε οι Πατέρες, είναι ζήτημα λειτουργίας των Πνευματικών Νόμων…

  "Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ ΑΛΛΑ ΖΗ", Μητροπολίτου Ναυπάκτου Ιεροθέου Βλάχου.
"…Τό μίσος αυτό εκδηλώθηκε ακόμη από την Ζ' Οικουμενική Σύνοδο, η οποία θέσπισε την προσκύνηση των ιερών εικόνων και συνεχίσθηκε αργότερα. Η πολιτική των Φράγκων συνδέθηκε με μια θεολογία που ήταν αντίθετη με την θεολογία της ορθοδόξου Ανατολής". 
 1. ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ "Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".
Για να μην αποκαλυφθούν οι αντάρτες και τα γυναικόπαιδα "…πολλά παιδιά, επειδή αι γυναίκες των δεν μπορούσαν να σταματήσουν τας φωνάς των παιδιών τους, τα σκότωσαν και τα άφησαν επί τόπου".  (Χειμωνίδης  Ε.)
  "…ο στρατός, όταν είδε ότι δεν είμαστε εκεί επροχώρησαν μέχρι το λημέρι και το βρήκαν άδειο και ανέβηκαν εις  Μερτσιάν Λιθάρ, όπου βρήκαν τα έξι μικρά σκοτωμένα και αμέσως ειδοποίησαν τον Μέραρχον  και ήλθαν επί τόπου. Και όταν είδε τα μικρά σφαγμένα διέταξε αμέσως τον στρατόν να φύγουν πίσω και να μαζευθούν όλοι στη Σάντα και εκείθεν να πάνε πίσω λέγων ότι οι άνθρωποι που σφάζουν τα παιδιά τους είναι αδύνατον να παισθούν και ως εκ τούτου είναι περιττόν να μείνωμεν…".  (Από το ημερολόγιο του Καπετάν Ευκλείδη  Κουρτίδη

2 σχόλια:

 1. Εκτός από την Ορθοδοξία που θέλουν να πατάξουν και ταπεινώσουν (αφού ως φαίνεται δεν τα καταφέρνουν επαρκώς μέσω των ημετέρων αλλοιθωριζόντων δυτικοτρόπων) μας μισούν διότι είμαστε Έλληνες. Το ομολογεί ο Νίτσε : «... σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων... Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ' αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες...». πηγή http://www.tovima.gr/society/article/?aid=457731

  Υπαρκτοί όμως είναι και οι σύγχρονοι οικονομικοί παράγοντες, π.χ. οι υδρογονάνθρακες, στους οποία η Ελλάδα, η Κύπρος και οι όμορες χώρες είναι από τις πλουσιότερες περιοχές της Γής. Είμαστε πλούσιο Κράτος, αν αντέξουμε, σε λίγα χρόνια θα μας ζηλεύουν διότι θα ζούμε σα μαχαραγιάδες με τους υδρογονάνθρακες της ΝΑ Μεσογείου. Θυμηθείτε ότι πριν να μας ωθήσουν στην οικονομική χρεωκοπία με τον τεχνητό υπερδανεισμό επιχείρησαν να οργανώσουν την "ανεξαρτησία της Κρήτης", κάτι στο οποίο έσπασαν τα μούτρα τους στη φιλοπατρία του λαού της Κρήτης, ώστε να ελέγξουν τα πετρέλαια και το φυσικό μας αέριο.

  Άλλοι λόγοι που θέλουν να μας κουμαντάρουν είναι οι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί παράγοντες, το σταυροδρόμι και ο έλεγχος τριών ηπείρων, Ευρώπης Αφρικής και Ασίας, η διέλευση αγωγών ενέργειας.

  Και μια υποσημείωση, σχετική με την τραπεζικά κοντρόλ μετρητών: Ας όψονται όσοι τρομοκράτησαν το λαό ότι στις κάρτες με τα τσιπάκια, πιστωτικές και αναλήψεων, τραπεζικών συναλλαγών, κρύβεται "το 666 του αντιχρίστου" και αρκετοί ευσεβείς εύπιστοι φοβήθηκαν να αποκτήσουν κάποια κάρτα συναλλαγών ΑΤΜ και πιστωτική. Διότι, τους έλεγαν οι ψεύτες, ότι στις κάρτες "θα είχαν το χάραγμα του αντιχρίστου". Τώρα, όσοι δεν έχουν κάρτα δεν μπορούν ούτε να κάνουν ανάληψη μετρητών 60/μέρα, από τα ATM για να επιβιώσουν ούτε να αγοράσουν αγαθά με πιστωτική κάρτα από τα σουπερμάρκετ και αναγκαζόμαστε εμείς, που έχουμε κάρτες, είτε να κάνουμε ανάληψη από τα πενιχρά μας ποσά, ώστε να τους εξυπηρετήσουμε με δανεικά, είτε να αγοράσουμε για τους συνταξιούχους συγγενείς μας τα τρόφιμα κ.α. αγαθά με την πιστωτική μας κάρτα.
  Αν όλες οι συναλλαγές γινόταν στην τελευταία δεκαετία με πλαστικό χρήμα, ούτε θα υπήρχε φοροδιαφυγή, ούτε θα αναγκαζόταν η Ελλάδα κάθε τόσο να παραλαμβάνει από το εξωτερικό κοντέινερ με πακέτα χαρτονομισμάτων, αφού το χρήμα θα διακινούνταν εικονικά και ιδεατά με ηλεκτρονικό τρόπο. Απόδειξη: Ενώ τώρα στις αναλήψεις υπάρχει όριο 60 ευρώ/ημερησίως ανά κάρτα, μέσω web banking ο καθένας μπορεί να να μεταφέρει απεριόριστα ποσά, είτε για αγορές και πληρωμές εντός Ελλάδος είτε από τραπεζικό λογαριασμό σε άλλο λογαριασμό εντός Ελλάδος. Ας όψονται όσοι δεν επέτρεψαν την υποχρεωτική χρήση των καρτών για συναλλαγές άνω πχ. 30 ευρώ (και φυσικά τον επακόλουθο έλεγχο των διακινούμενων ποσών. που μάλλον κάποιοι τρέμουν).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν το 1981 εκλιπαρούσαμε να μπούμε σε έναν οργανισμό παπικο-προτεσταντικό δεν ξέραμε ότι πέφταμε στο λάκκο των λεόντων ή μας έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο για να μπούμε με το ζόρι;
  Τώρα ζητάμε και τα ρέστα απόν έναν άθεο και φασιστικό οργανισμό, γιατί δεν συμφωνεί με τα κέφια μας;
  Μήπως πάσχουμε από τον μεγαλοϊδεατισμό, που μας έχει καταστρέψει, ότι εμείς, με τη Ρωμηοσύνη μας αποτελούμε το άλας της γης;
  Μήπως τα παθαίνουμε όλα αυτά από το κεφάλι μας και ψάχνουμε να βρούμε αλλού τους φταίχτες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου