Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αποτειχισι: Οι προδοτες, ολοι οι προδοτες, ανα τους αιωνες για οποιοδηποτε λογο προδοτες, εχουν την ιδια μοιρα και την ιδια καταληξι. Την περιφρονησι, την αποδοκιμασια και την αιωνια καταισχυνη. Οταν μαλιστα προδιδουν την ΠΙΣΤΙ και συμμαχουν με τους Αιρετικους Οικουμενιστες των ημερων μας, αξιζουν τον αποτροπιασμο και τον αιωνιο στιγματισμο. Τα ιδια οφειλουμε και εμεις οι χριστιανοι να αποδωσουμε και στην λεγομενη αδελφοτητα της ΛΥΔΙΑΣ και το καναλι της 4ε. ΟΥΔΕΙΣ χριστιανος ορθοδοξος πρεπει να ξαναανοιξη και να παρακολουθηση αυτο το προδοτικο και ξωφλημενο καναλι που καταντησε χειροτερο ακομα και απο τα κοσμικα πορνοκαναλα. Ουδεις χριστιανος πρεπει να ανοιξη αυτον τον τηλεοπτικο διαυλο που εχει τον εμπτυσμο και τον στιγματισμο του Θεου και των Αγιων Του. Τιποτα πλεον δεν ενωνει τους χριστιανους με αυτο το Αιρετικο και Βρωμικο καναλι που δεν υπηρετει πλεον την Ορθοδοξη Πιστι και Ζωη, αλλα την Οικουμενιστικη πλανη και τον πρωτοαρχιερεα και τον συντονιστη της συγχρονης Παναιρεσεως του Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου τεως πατριαρχη, και σημερινο ΠΡΟΔΟΤΗ των πρωτοτοκιων Καταληψια και Σατραπη του Φαναριου. Εξω οι βεβηλοι και τα μισθαρνα οργανα τους, που υποκρινονται τους ορθοδοξους και ριπτουν θανατηφορα δηλητηρια στις ψυχες των αφελων και των ολιγοπιστων. Μην ανοιγετε ποτε ξανα και μην παρακολουθησετε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αυτο το Σατανικο καναλι της προδοσιας. Αυτο σας το συνιστα ο ιστολογος της Αποτειχισης που ηταν καποτα διευθυντης ειδησεων αυτου του καναλιου που καταντησε καταρα και συμφορα για την Εκκλησια και το Γενος μας. Στην συνεχεια δημοσιοποιουμε την υπευθυνο δηλωσι που βεβαιωνει του λογου μας το αληθες.



Το τηλεοπτικό εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε, έσκυψε οριστικά το κεφάλι στον Οικουμενισμό.

"ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατὸν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς" (κατά Ματθαίον, κεφ 24, στίχ 24)








Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θυμούνται ότι κάποτε -πχ επί αρχιεπισκόπου Σεραφείμ -οι περισσότεροι μητροπολίτες πολεμούσαν τις Ορθόδοξες αδελφότητες (Σταυρός, Ζωή, Σωτήρ κλπ).
Αφού οι "δεσποτάδες" δεν έκαναν πνευματικό έργο και γέμιζε η εκκλησία με "επαγγελματίες" παπάδες και "επαγγελματίες" διαδόχους τους που περιοριζόταν να τελούν τα μυστήρια,
ήταν αυτονόητο να φθονούν το πνευματικό έργο των "παρεκκλησιαστικών" όπως προσβλητικά τους ονόμαζαν.






Οι καιροί αλλάζουν και όπως φαίνεται ο Οικουμενισμός  βρήκε έναν πιο έξυπνο τρόπο να "αλώσει" τις Ορθόδοξες χριστιανικές αδελφότητες. Πλέον οι μητροπολίτες τις επισκέπτονται στις εγκαταστάσεις τους και έτσι στήνουν "συμμαχίες" και εξασφαλίζουν την "σιωπή" τους. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουν ότι όποιο ατόπημα και να κάνει ο μητροπολίτης -ή ο Πατριάρχης-, οι αδελφότητες "θα κάνουν υπακοή", θα σιωπήσουν. Λόγω των καλών "δημοσίων σχέσεων" με τον μητροπολίτη και τον Πατριάρχη, ξέρουν ότι δεν θα τολμήσουν ξανά, να αμφισβητήσουν το επισκοπικό ή πατριαρχικό "αλάθητο". Πολύ περισσότερο, δεν θα τολμήσουν να αντιδράσουν.
Γι αυτό, ενώ βλέπουμε προκλήσεις πολύ μεγαλύτερες από όσα συνέβαιναν επί Πατριάρχου Αθηναγόρα,  ακόμη και οι αφοσιωμένοι-αφιερωμένοι εργάτες του ευαγγελίου, ακόμη και οι μοναχοί-ες, αποδέχονται τον ρόλο του Ποντίου Πιλάτου.

Επίσκεψη του Πατριάρχη στην Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών. Πως να αντιδράσει στον Οικουμενισμό και στις συμπροσευχές με τον Πάπα η ηγουμένη της μονής;;;  Οπότε, περιορίζεται στο να κρατάει το κατσίο και τον θυμιάζει .. Πρόσφατα αναφερθήκαμε σε ηγουμένη που τιμήθηκε με κονκάρδα-παράσημο από γειτνιάζοντα μητροπολίτη (δείτε εδώ).



Το 4Ε λογοκρίνει τον αντιΟικουμενιστικό λόγο 
Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, θυμάστε κάτι παράξενα αντι-Οικουμενιστικά "κοψίματα" σε τηλεοπτικές καλύψεις του 4Ε;  Στο 3ετές μνημόσυνο του επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη, κόπηκε τμήμα από τον αντι-Οικουμενιστικό λόγο του μητροπολίτη Γόρτυνος καθώς και οι αντιδράσεις των πιστών στο ψέμα του μητροπολίτη Προικοννήσου, ότι τάχα ζήτησε συγνώμη ο μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης για την διακοπή του μνημοσύνου του Πατριάρχη Αθηναγόρα, (δείτε σχετικά εδώ, εδώ και  εδώ).
Τελικά, τίποτε δεν γίνεται τυχαία. 

"Πάνε το συντομότερο να λειτουργήσουν Φράγκοι και Ορθόδοξοι μαζί ..." "Όσο καιρό είμαι εγώ επίσκοπος, ΕΔΩ ΔΕΝ θα πατήσει φραγκόπαπας" , + επίσκοπος Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης
(Στο παρελθόν αναφερθήκαμε σε 3 περιπτώσεις λογοκρισίας αντιΟικουμενιστικού λόγου από το 4Ε, εδώ: http://opaidagogos.blogspot.gr/2014/04/4.html ). Αλλά στο 4Ε, δεν συγκινούνται!




το 4Ε στην υπηρεσία των μητροπολιτών ;
Οι μητροπολίτες διαθέτουν άφθονα χρήματα (να ναι καλά τα παγκάρια των εκκλησιών που τους εφοδιάζουν κάθε μήνα με άφθονο "ρευστό"). Συνεπώς μπορούν να αναθέτουν στα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων -όπως και στο 4Ε- να καλύπτουν ή να προβάλουν τις κοσμικές "εκδηλώσεις" τους (αρχιερατικούς εσπερινούς, αρχιερατικές λειτουργίες,  πολυαρχιερατικά συλλείτουργα στις ονομαστικές εορτές μητροπολιτών κλπ), πάντα με το αζημίωτο..Οι εκδηλώσεις προβάλλονται και ξαναπροβάλλονται όλο το 24ωρο, ακόμη και μεταμεσονύκτιες ώρες, ανάλογα με την συμφωνία που έχουν κάνει.



Όμως το 4Ε ΔΕΝ προβάλει τις διαμαρτυρίες ενάντια στο gay pride
Ας θυμηθούμε και τις 2 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  Ορθοδόξων Αδελφοτήτων στην Θεσσαλονίκη στον Άγιο Δημήτριο, ενάντια στα gay pride... Το "εκκλησιαστικό" κανάλι   ΔΕΝ παρέστη, ΔΕΝ διαφήμισε καθόλου τις εκδηλώσεις πριν γίνουν και ΔΕΝ κάλυψε διόλου τις διαμαρτυρίες αυτές. Απολύτως συνειδητή και αυτή η επιλογή τους, που προκάλεσε την έκπληξη και την θλίψη των Θεσσαλονικέων.


και τώρα, το επίσημα "κονέ" με τον Πατριάρχη!!!
Το 4Ε ως γνωστόν ανήκει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Αδελφότητα "Λυδία".
Έτσι, κατά την πρόσφατη πολυήμερη επίσκεψή του Οικ/κού Πατριάρχη στις Σέρρες (που καλύφθηκε και προβλήθηκε πολλάκις στο 4Ε), ο Πατριάρχης επισκέφθηκε και την αδελφότητα "Λυδία" και τιμήθηκε φυσικά δεόντως! Δεν ξέρουμε ποια είναι η "προίκα", πάντως όπως βλέπουμε, το "προξενιό" πήγε καλά..


Καμαρώστε :
"εφέ" στα βίντεο για να τιμήσουμε τον Πατριάρχη:




ολόκληρο το βίντεο από την επίσκεψη του Πατριάρχη στην Λυδία, υπάρχει εδώ

"Ευλογημένος ο Ερχόμενος"!!! Κι ας ήρθε μόνος (χωρίς τον Πάπα). Άραγε μετά τα Ιεροσόλυμα, και το  Φανάρι ... τι θα ακολουθήσει, τώρα που "έραψαν" μερικά ακόμη στόματα;


Για να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία για την γνησιότητα των φωτογραφιών, παραθέτουμε ένα ακόμη βίντεο του 4Ε (για το νέο τεύχος του περιοδικού τους, Μαΐου 2015, αφιερωμένο φυσικά στην επίσκεψη του  Πατριάρχη..):



σποτ περιοδικού "ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑ" Μαΐου:

¨


Δείτε και το   βίντεο από την επίσκεψη του Πατριάρχη στην Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών καθώς και -στο ίδιο βίντεο- τα εγκαίνια στο Εκκλησιαστικό "Κειμηλιαρχείο" Σερρών (που λειτουργεί από το 2008! αλλά σιγά να μην δεν έβρισκαν μια δικαιολογία για να βάλουν τον Πατριάρχη να κόψει την κορδέλα!).



Οι φωτογραφίες προέρχονται από το βίντεο αυτό.


ο Πατριάρχης εγκαινιάζει και την ανακαινισμένη κουζίνα της Μονής!!! Πάντα υπό την κάλυψη του 4Ε! Τέτοια "κοσμοϊστορικά" γεγονότα θα μείνουν στην Ιστορία, είναι δυνατόν να μην τα καλύπτουμε τηλεοπτικά;



και η πλάκα στον τοίχο της μονής!


Και μερικές φωτογραφίες που μας απέστειλε μέλος του Παιδαγωγού (τραβηγμένες από την τηλεόραση του ):










Οι "παρεκκλησιαστικές" αδελφές της "Λυδίας" .. Δεν βλέπουμε πολλά χαμόγελα αλλά, τώρα είναι αργά. Το "προξενιό" πέτυχε!











Τι ωραίο πλάνο του μητροπολίτη! Ζουμάριζε και ξαναζουμάριζε πάνω του το 4Ε! Μπορείς μετά να μην "κάνεις υπακοή";!!! Τέτοιο βλέμμα θα το ζήλευε και επαγγελματίας ηθοποιός. Πως να τολμήσεις μετά να "αντιδράσεις";;;



Ο νόμος της δεσποτοκρατίας: "ΑΚΟΥΕ- ΒΛΕΠΕ-ΣΙΩΠΑ"
Κλείνουμε παραθέτοντας ένα απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου, πού λέει:
"Ὑπάρχει ἕνας  δεσποτικός νόμος γιά ἐμᾶς τοὺς κληρικούς, πού τόν πρόσθεσαν στον Δεκάλογο οἱ ἁγιοι ἀρχιερεῖς και εἶναι τρόπον τινα ὁ ἑνδέκατος νόμος τῆς δεσποτοκρατίας. Καὶ αὐτὸς εἶναι· ΑΚΟΥΕ- ΒΛΕΠΕ-ΣΙΩΠΑ.
Ἐγώ, μέ τὴν βοήθεια τοῦ Θεοῦ, σπάω τό φίμωτρο των δεσποτάδων, ἀνοίγω το στόμα μου καὶ θὰ σᾶς πῶ ὅπως πάντα γυμνή την ἀλήθεια…..
Προτιμῶ νά εἶμαι ἕνας καλόγερος ἀσυμβίβαστος μέ τόν κόσμο καὶ μὲ τὸν διάβολο, παρά νὰ εἶμαι ἐπίσκοπος καὶ ἀρχιεπίσκοπος και πατριάρχης καὶ νὰ συμβιβάζομαι μὲ τὸ διάβολο.
Χαρίζω σ᾽ ὅλους τοὺς κυρίους αυτοὺς ὅλα τὰ μπαστούνια, ὅλες τις μήτρες, ὅλες τις πατερίτσες ὅλα τὰ ἐγκόλπια καὶ κρατῶ ἕνα και μόνο· Κρατῶ το ρητό τῆς Ἁγίας Γραφῆς: «Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περὶ τῆς ἀληθείας, καὶ Κύριος ὁ Θεὸς πολεμήσει ὑπὲρ σοῦ» (Σ. Σειρ. 4,28)".

Αφιερωμένο στα πνευματικά αδέρφια της αδελφότητας της Λυδίας, αλλά και σε εκείνες τις Ορθόδοξες αδελφότητες που επιμένουν "να τα έχουν καλά" με όλους και δεν αντιδρούν στα Οικουμενιστικά ολισθήματα και τις διώξεις αντι-Οικουμενιστών κληρικών.
Ελπίζουμε ο λόγος του ασυμβίβαστου ιεράρχη να ξυπνήσει και πάλι συνειδήσεις μέσα στην Εκκλησία μας.


Ιστολόγιο-Ομάδα Εκπ/κών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

  1. Αιωνια η μνημη του αγιου γεροντος επισκοπου Αυγουστινου.Ολοι στα γονατα να αναδειξει ο Κυριος μας αξιους διαδοχους του στην αγια μας Εκκλησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να τον κηρύξουν ανεπιθύμητο πρόσωπο τον υποδέχθηκαν με τιμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://anastasiosk.blogspot.gr/2015/05/17-21-2015.html
    Διαβάστε τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ύμνος προς τον πατριάρχη απ τη μεριά του Αναστασίου είναι τουλάχιστον προκλητικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου