Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αποτειχισι: Ρωτησαμε και παλι τον ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ για τον ....εφευρετη του UPC και μας απαντησε τα παρακατω. Ιδου και ο περιβοητος LAURER των Συνωμοσιολογων της Ελλαδος που πλαθουν παρα πολλα παραμυθια επειδη τρεμουν και αυτην την ΣΚΙΑ τους....οι δειλαιοι!!!!Και αυτοι αυτοαποκαλουνται χριστιανοι "απογονοι των Μαρτυρων" και δεν ντρεπονται....




O LAURER  

KAI 3 ΕΞΑΡΙΑ ΣΤΟ BAR- CODE



Παράξενο, ότι ο G. Laurer ομολόγησε την ύπαρξη των τριών εξαριών στον γραμμωτό κώδικα, γιατί άλλα καταγράφει στο ιστολόγιό του, τα οποία παραθέτουμε αυτούσια:

The Universal Product Code has bit patterns at the beginning, middle and end of the barcode called "guard bars". Laurer is often asked about the resemblance of these guard bars to the coding of the numeral 6. Some people see the three sets of guard bars as encoding the number 666, which some fundamentalist Christians see as a sign of evil.

From his website:

Answer- Yes, they do RESEMBLE the code for a six. An even parity 6 is:

1 module wide black bar 1 module wide white space 1 module wide black bar 4 module wide white space

There is nothing sinister about this nor does it have anything to do with the Bible's "mark of the beast" (The New Testament, The Revelation, Chapter 13, paragraph 18). It is simply a coincidence like the fact that my first, middle, and last name all have 6 letters. There is no connection with an international money code either.



Αρχικά αναφέρει, ότι ο UPC έχει οριοθέτες στην αρχή, τη μέση και το τέλος του b-c. Συχνά ερωτάται για την ομοιότητα αυτών των οριοθετών με τον κωδικό του 6, γιατί ορισμένοι βλέπουν ότι αυτοί οι οριοθέτες κωδικοποιούνται ως 666, το οποίον κάποιοι χριστιανοί φουνταμενταλιστές βλέπουν σαν το σημάδι του διαβόλου. Και η απάντηση:



«Ναι, ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ με τον κωδικό του 6. Ένα δεξιό 6 αποτελείται από: 1 μαύρη γραμμή, 1 λευκή γραμμή, 1 μαύρη γραμμή και 4 λευκές γραμμές.

Δεν υπάρχει τίποτε δυσώνυμο με αυτό, ούτε έχει να κάνει με το «σφράγισμα του θηρίου» της Βίβλου (Καινή Διαθήκη, Η Αποκάλυψη, Κεφάλαιο 13, παράγραφος 18). Είναι απλώς μια σύμπτωση, όπως το να έχει το όνομα, το πατρώνυμο και το επώνυμο, από 6 γράμματα. Ούτε έχει σχέση με τον διεθνή χρηματικό κωδικό».



Πού υπάρχει λοιπόν το πρόβλημα; Στο ότι οι οριοθέτες ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ με τον κωδικό του 6; Ποιος είπε, ότι δεν ομοιάζουν; Βεβαίως και ομοιάζουν, αφού βλέπουμε 2 μαύρες γραμμές στους οριοθέτες, αλλά και στον 6. Δεν βλέπουμε όμως τις λευκές γραμμές, που είναι διαφορετικές σ’ αυτά και τις βλέπει μόνο το ηλεκτρονικό μάτι και όχι το ανθρώπινο, γιατί οι γραμμώσεις μαύρες και λευκές είναι για να τις βλέπει το ηλεκτρονικό μάτι και όχι το ανθρώπινο. Και τούτο γιατί στην Αριθμητική δεν υπάρχει ομοιότητα αριθμών, παρά μόνο στη γεωμετρία (όμοια τρίγωνα, πολύγωνα κ.λπ.). Την ομοιότητα του 9 με το 6 επικαλείται η Relfe, ο π. Βίττης κ.ά. ότι δηλ. το 9 είναι ένα ανάποδο 6. Αλλά αυτά δεν είναι Μαθηματικά, είναι σκιτζίδικα.



Εξ άλλου και ο ίδιος ο Laurer αναγνωρίζει, ότι αυτά τα ομοιάζοντα –υποτίθεται- 6άρια δεν έχουν να κάνουν με το σφράγισμα του θηρίου. Πως λοιπόν τον επικαλούμαστε. Λίγη προσοχή χρειάζεται.



Και για την ιστορία, ο Laurer, ένας μηχανικός της ΙΒΜ δεν είναι ο εφευρέτης του UPC. Ο εφευρέτης του γραμμωτού κωδικού είναι ο Wallace Flint, γιος ενός μπακάλη στη Μασσαχουσσέτη, που το 1930 πρωτοδημοσίευσε μια διατριβή του για ένα σύστημα αυτόματου υπολογισμού εμπορευμάτων. Το 1970, ως αντιπρόεδρος της εθνικής υπηρεσίας αλυσίδας τροφίμων υποστήριξε την προσπάθεια δημιουργίας του UPC, μαζί με άλλους ερευνητές, όπως ο Girard Fissel και ίσως πολύ αργότερα να είναι και ο Laurer.

(Palmer R. The Bar Code Book. Reading, Printing and Specification o Bar Code Symbols. Peterborough N.H. USA, σελ. 11).


15 σχόλια:

  1. Ποιος είναι ο ειδικός επιστήμονας; Γιατί δεν μας λες το ονομά του; Πώς θέλεις να σε πιστέψουμε; Είναι ο ... χημικός Καρδάσης; Δεν σε πιστεύουμε.
    ==============================

    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΤΗΣ, αξιοθρηνητε.
    Περιεργειες δεν ικανοποιουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάσει των μεθόδων "έρευνας" ενίων γεροντάδων που η αποκλειστική ενασχόλησή τους εις το διηνεκές είναι μετά μανίας να ψάχνουν να ψάχνουν να ερευνούν και να περιμένουν τον αντίχριστο (εμείς ασχολούμαστε με το Χριστό και Εκείνον περιμένουμε στην δευτέρα Παρουσία Του) άν βάλουμε το αρχικό σ από η λέξη "στάρετς" και τα αρχικά ονόματος = σ και επωνύμου = σ κάποιου (όχι συγκεκριμένου) γέροντος (στάρετς) που και το όνομά του και το επίθετο αρχίζουν από σ, στοιχίζονται τρία σ ( σσσ ) που οπτικώς ομοιάζουν με τον δυσώνυμο αριθμό 666.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ.Οδυσσεα πρεπει να εισαι πιο προσεχτικος με αυτο το θεμα.Να συμβουλευτεις τον γεροντα Ευθυμιο Τρικαμηνα .Μη ξεχνας οτι η αγια γραφη λεει ξεκαθαρα οτι χωρις το σφραγισμα δεν θα μπορουμε να εχουμε τιποτα και καμια συναλλαγη με το κρατος.Η καρτα του πολιτη ειναι ο προδρομος του αντιχριστου.Πρεπει να αντιδρασουμε ομαδικα και ενωμενοι με την αληθεια.Δυστυχως η πλανη ειναι πολυ κοντα.ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aκουσε Ελενη.
      Για ολα τα πραγματα δεν συμβουλευομαστε τους πνευματικους πατερες μας αφου αγνοουν τα τεχνικα ζητηματα..
      Βεβαια επειδη πολιορκουνται κυριολεκτικα απο τους δειλους και φοβιτσιαρηδες χριστιανους και προσπαθουν να τους παρασυρουν στα νερα τους τα θολα και λιμνιασμενα εκεινοι οι ταλαιπωροι συχνα υποχωρουν και απαντουν επιπολαια.
      Πιστευω οτι αν αυτοι ειναι πραγματι σοφοι και συνετοι ανθρωποι θα απαντησουν οτι υπαρχουν οι αρμοδιοι να απαντησουν και εμεις θα ακουσουμε τους ειδικους.
      Οι γιατροι για τα ιατρικα τους οι θεολογοι για τα θεολογικα τους.
      Ετσι γινονταν στο παρελθον και με καποιους γερονταδες δυστυχως.
      Τους ελεγαν: γεροντα πηγα εκει και μου εδωσαν μια καρτα με το 666 μεσα.
      Τι να απαντηση τωρα ο καλος γεροντας;
      Θα πρεπει να απαντηση καθετα για να βγαλη μεσα απο αυτον τον Συνωμοσιολογο την αποψι οτι αυτη η καρτα εχει ντε και καλα το 666.
      Να τον πη που εσυ αυτο το ξερεις;
      Εισαι ειδικος ή μεταφορεας πλανων;
      Και δεν ντρεπεσαι ψευτοχρισταινε;
      Θα περιμενουμε την αναλυσι του ολου ζητηματος και την τοποθετησι των ειδικων και την στασι των σοφων πνευματικων ανθρωπων που εχουν στρωτο και ισσοροπημενο μυαλο και μετα θα αποφασισουμε τι θα κανουμε.
      Αυτην την απαντησι αγαπητη Ελενη θα απαντουσε ενας σοφος και συνετος πνευματικος.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
      Και οπως ο πατερας Ευθυμιος εξονυχιστικα ασχολειται με την στασι των Αγιων μας Πατερων εναντι της Αιρεσεως που οι αλλοι (και ειναι αρκετοι αυτοι) λενε τα παραμυθια τους και τις ερμηνειες του μυαλου τους και θηριομαχει κυριολεκτικα σημερα ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΩΤΑΤΟΣ σαν τον Αγιο Μαρκο τον Ευγενικο, ο τετραπερατος και πεντακαθαρος στις θεσεις του γεροντας μας, ετσι θελω να πιστευω οτι θα πρεπει να τοποθετηθη και στο ζητημα αυτο.
      Οχι ετσι και ως ετυχε να δεχομαστε το καθε τι επειδη το ειπε καποιος παρασυρμενος απο καποιους ασχετους καλογηρους, αλλα απο τους ειδημονες, τους ουδετερους και μη παρασυρμενους απο τις βλακειες του καθενος.
      Επειδη ζουμε βεβαια και εμεις σε μια Σατανοκρατουμενη κοινωνια οφειλουμε να μην ειμαστε βλακες και ηλιθιοι και ευκολοπιστοι, αλλα τετραπερατοι και πανεξυπνοι και τελειοι ερευνητες σε μονιμη βασι διοτι ο Θεος μας ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ.
      Διοτι αν σημερα δεν υπαρχει κατι το υποπτο, μπορει αυριο να υπαρχη.

      Εγω εδω δημοσιευσα για εκεινα εκει τα παληα που προσπαθησαν καποιοι να αφιονισουν τον λαο και σχεδον το πετυχαν.
      Θυμαμαι την ...επιστημονικη μελετη - τοποθετησι που εμφανισε ο Προδρομος ο Γρηγοριατης ως ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.
      Χωρις καμμια ντροπη.
      Την υπεγραφε και καποιος γνωστος μου που συνυπηρετουσα μαζι του, ηταν μαλιστα και στρατιωτης μου αφου εγω ημουνα ο διμοιριτης τιου ενω εκεινος ηταν β΄γραφειο. Το επαγγελμα μαθηματικος καθηγητης επικουρος του Πανεπιστημιου Αθηνων.
      Τον ρωτησα λοιπον. Πως εβαλες την υπογραφη σου κατω απο ενα Συνομωσιολογικο κειμενο εσυ ενας επιστημονας ξερεις απο αυτα τα πραγματα;
      Μου απαντησε οτι δεν ειχε ιδεα αλλα υπεγραψε χαρι της φιλιας του με τους Γρηγοριατες.
      Τι να πω εγω μετα επειτα απο αυτην την εξελιξι;
      Ετσι μαζευαν τις υπογραφες επιστημονων οι Γρηγοριατες;
      Με δολιχοδρομιες;
      Θεο δεν φοβουνται οι Γρηγοριατες;

      Διαγραφή
    3. ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Υστερα πως να μην εγκαταλειψη ο Θεος τον πατερα Γεωργιο Καψανη που εφτασε στο σημειο να αναγνωριζη και να κατευθυνει εναν αναισχυντο ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ μεχρι το τελος της ζωης του που ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.
      Αν ειχε πνευμα Ορθοδοξιας μεσα του θα συνιστουσε ΑΣΥΖΗΤΗΤΕΙ σε αυτον τον ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ να αναχωρηση για την ερημο για να κλαψη το μεγαλο του αμαρτημα που κατελαβε με τα ΜΑΤ εναν επισκοπικο θρονο ενος αγιου επισκοπου.

      Αγαπητη Ελενη ολα τα πραγηματα θελουν καλη ερευνα και μελετη και οχι βιαστικες κινησεις και βιαστικες αποφασεις.
      Αν μου πει καποιος οτι υπαρχει το 666 αφου το λεει ο γεροντας ταδε, δεν θα τον πιστεψω τοσο ευκολα και αβασανιστα.
      Ας ελπισουμε ο δικος μας γεροντας να φανη και εδω ΣΟΦΟΣ και με ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ οπως και πριν απο λιγο καιρο που μας συνιστουσε αντιστασι στο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΠΟΥ που ολοι οι αλλοι παπαδες και δεσποταδες και καλογηροι και Αγιορειτες Καλογηροι το προσκυνουσαν και το εγκωμιαζαν σε καθε ευκαιρια τους ΠΟΙΟΥΣ; Τους ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ που μας ηπιαν το αιμα.

      Οσον αφορα την Αγια Γραφη συμφωνω με τον προλαλησαντα επισκεπτη μας οτι ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ και μαλιστα της Συμβολικης Ιερας Αποκαλυψεως θα επαληθευτουν οταν εκπληρωθουν. Αυτη ειναι η γνωμη των Αγιων Πατερων.

      Ελενη. Μας φερατε ηδη και εσεις στην εποχη του σφραγισματος.
      Που το βρηκατε αυτο γραμμενο;
      Προσφραγισμα, λες. τι θα πη προσφραγισμσ;
      Το γραφει ακι αυτο η Αποκαλυψι;

      Ελενη να προσεχετε τις πλανες των πλανοδιων πραματευταδων που εχουν βρωμικο βιο και θελουν να καλυψουν τις βρωμιες τους απο την ταχα αντιστασι τους αυτη την βεβιασμενη και απαραδεκτη.
      Τι θα πη προχαραγμα Ελενη;
      Ολα αυτην την στιγμη λειτουργουν σαν να μην συμβαινει τιποτα.
      Κοιτα λοιπον την ζωη σου και εγω την δικη μου ναναι θεοφιλης γιατι ερχεται ο θανατος και δεν θα προλαβουμε κανεναν αντιχριστο.
      Να εγω ειμαι ετοιμοθανατος μην το ξεχνας.
      Και σημερα ολοι μας ζουμε πλουσιοπαροχα και καλοπερναμε θαυμασια με γεματες και υπερπληρεις τις αγορες και τα καταστηματα και τα ψυγεια μας και τις κοιλιες μας.
      ΦΡΟΝΙΜΑ λοιπον Ελενη ολοι μας.
      Και εσυ και εγω.
      Και μην βιαζεσαι με αυτα που γραφεις γιατι με θυμιζεις τον τρελλονακο που πηρε τα βουνα της Βερδικουσας και παρεσυρε μαζι του κι αλλους και εδω και 20 χρονια περιμενει εκει επανω στον Αντιχριστο.
      Μη και υμεις θελετε υπαγειν Ελενιτσα;
      Αντε καλο κατευοδιο.

      Παντως δηλωνω και παλι σε ολους οσοι μας παρακολουθουν οτι η Αποτειχισι ειναι ανοικτη για ολους τους επαϊοντες των ζητηματων αυτων με τις ορθες και τις αντιρρητικες θεσεις τους.
      Και οφειλουν νατο κανουν, οπως αγωνιζεται ακαματα και ο π. Ευθυμιος να πειση τους σκληροπυρηνικους Σιγονταροοικουμενιστες οτι εφαρμοζουν οχι την γραμμη των Αγιων Πατερων αλλα την γραμμη του μυαλου τους και της λογικης τους.
      Της ανθρωπινης, της αρρωστης και οχι της ΥΓΙΑΙΝΟΥΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ του ΘΕΟΥ και των ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Ελενιτσα ες αυριο τα σπουδαια. Τωρα ξεκουρασι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι παρερμηνεία της Αγίας Γραφής ότι η Κάρτα του Πολίτη της εποχής μας έχει σχέση με τον "αντίχριστο" (ποιον απ' όλους) ή ότι είναι "πρόδρομος του αντιχρίστου". Πώς τολμάμε να "ερμηνεύουμε" (δήθεν) τόσο ανερυθρίαστα την Αγία Γραφή! Οι Προφητείες ερμηνεύονται μετά την εκπλήρωσή τους, όχι από πριν. Και επί 20-30 χρόνια οι αντιχριστολόγοι ψευδοπροφήτες και ψευταράδες της Επιστήμης, που μας φοβέριζαν με τα δήθεν 666άρια του "χαράγματος του αντιχρίστου" σε barcodes στις συσκευασίες τροφίμων και φαρμάκων και στα τσιπάκια, όχι μόνο διαψεύστηκαν και "καταδικάστηκαν" από τις Συνόδους Εκκλησιών Ελλάδος και Κρήτης αλλά ο λαός τους "απαξίωσε" στην πράξη χρησιμοποιώντας barcodes, τσιπάκια και πιστωτικέ κάρτες, χωρίς να ακούει τους "γεροντάδες" που διαδίδουν ότι μέσα υπάρχουν χαράγματα και σφραγίσματα του αντιχρίστου. Σε εκατό χρόνια οι χριστιανοί που θα διαβάζουν τις ψευδοπροφητείες, τις αντιχριστολογίες και τις διαστρεβλώσεις του Ευαγγελίου των 20 ετών προ και μετά το 2000 αλλά και τις διαστρεβλώσεις της Επιστήμης για τα δήθεν 666 σε τσιπάκια και γραμμωτούς κώδικες, θα γελάνε με τους σεναριογράφους επιστημονικής φαντασίας κι έπειτα θα κλαίνε σκεφτόμενοι το πώς θα αντιμετωπίσει ο Δίκαιος Κριτής εν τη φοβερά ημέρα της Κρίσεως εκείνους που "τρομοκρατούν ανεύθυνα" κλήρο και λαό του θεού.

    Αντίχριστοι "¨πολλοί γεγόνασιν" και θα έρθουν πολλοί στο μέλλον. Όποιος όμως τολμάει να ερμηνεύει ότι δήθεν το Ευαγγέλιο διδάσκει ότι η Κάρτα του Πολίτη της εποχής μας έχει σχέση με τον "αντίχριστο" ας κατονομάσει τον αντίχριστο και το όνομά του. Η Αγία Γραφή όμως λέει ξεκάθαρα ότι το χξστ' θα είναι συμβολικώς και αοράτως σε "μέτωπα και χέρια" όσων προσκυνήσουν το θηρίο της Αποκαλύψεως, και όχι των πιστών, και δεν θα είναι σε κάρτες, γραμμωτούς κώδικες, συσκευασίες τροφίμων και φαρμάκων, που εξάλλου όλοι πλέον χρησιμοποιούμε και κάρτες με τσιπάκια και γραμμωτούς κώδικες. Οι Χριστιανοί έχουν πάντοτε στο μέτωπό τους συμβολικώς και αοράτως το σφράγισμα του Θεού, του Αγίου Πνεύματος, από το βάπτισμα και το χρίσμα που σε ημέρες Αποκαλύψεως θα ανανωθεί με το σφράγισμα του Θεού συμβολικώς και αοράτως στα μέτωπά τους και δεν θα έχουν το σφράγισμα του θηρίου.

    Υ.Γ. Κανένας γέροντας δεν είναι υπεράνω της Αγίας Γραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτριος Γεωργίου12 Μαρτίου 2015 στις 10:05 μ.μ.

    Οι Μάρτυρες και Ομολογητές του Χριστού δεν έριχναν ούτε λίγο λιβάνι στον αντίχριστο Νέρωνα και στα είδωλά του και δεν τον προσκυνούσαν ως Θεό προτιμώντας να τους φάνε τα θηρία στις αρένες για να σώσουν την αθάνατη ψυχή τους. Εμείς λοιπόν θα υπογράψουμε την ηλεκτρονική κρατική Ταυτότητα με το τσιπάκι καταδότη του αντιχρίστου 666 που αριθμοποιεί και υποβιβάζει σε αντικείμενο το ανθρώπινο πρόσωπο, την εικόνα του Θεού προδίδοντας την ελευθερία και το αυτεξούσιο που μας χάρισε ο Θεός καθώς δεν γνωρίζουμε το ηλεκτρονικά κωδικοποιημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι και μετά θα το λάβουμε και ως χάραγμα-Ταυτότητα του αντιχρίστου 666 στο χέρι ή στο μέτωπο λέγοντας υποκριτικά "να αποδίδουμε τα του Καίσαρος εις τον Καίσαρα και τα του Θεού εις τον Θεόν" νομίζοντας ότι θα σωθούμε ενώ προσκυνάμε τον αντίχριστο και αποδεχόμαστε την σφραγίδα-χάραγμά του 666;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εξ ορισμού λανθασμένοι οι συλλογισμοί, του σχολίου 12 Μαρτίου 10:05 μ.μ. διότι ο σχολιαστής θεωρεί ως "αξίωμα", ότι «οι κάρτες περιέχουν 666 και χαράγματα αντιχρίστου» (ψεύδος) και ως δόγμα το ότι «όσοι τις παίρνουν είναι σαν εκείνους που προσκυνούσαν τα είδωλα και τους Ρωμαίους Αυτοκράτορες», κάτι που όχι μόνο δεν ισχύει αλλά και είναι παραφροσύνη, συκοφαντικό εναντίον αδελφών που πήραν κάρτα και barcode και αντίθετο με το Ευαγγέλιο.

      Όταν και αν το Κράτος επιβάλλει στους πιστούς να προσκυνούν είδωλα, ή να λατρεύουν τον αυτοκράτορα σαν θεό, ή τους επιβάλλει να παραβαίνουν το Ευαγγέλιο, τότε το Ευαγγέλιο διδάσκει «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἤ ἀνθρώποις» (Πράξ. ε,29). Έτσι, όταν ο Νέρων και οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες διέταζαν τους Χριστιανούς να τους προσκυνούν σαν θεούς, οι χριστιανοί δεν υπάκουαν και έδιναν το αίμα και τη ζωή τους για την πίστη του Χριστού.
      Σε κάθε άλλη εντολή του Κράτους –π.χ. και επί των ειδωλολατρών διωκτών των Χριστιανών Ρωμαίων Αυτοκρατόρων-, όπως η υποταγή στους νόμους, η τίμια και ηθική ζωή, η καταβολή φόρων, κ.ά. οι χριστιανοί έχουν το ιστορικό παράδειγμα και τις εντολές από τον Χριστό, τους Αποστόλους, το Ευαγγέλιο, να πειθαρχούν στο Κράτος (έστω το κατακτητικό, τους διώκτες των χριστιανών, πόσω μάλλον στο Νόμιμο και Δημοκρατικό Κράτος που ο λαός ψήφισε) και να προσεύχονται για τους άρχοντες και ηγέτες. Μερικά παραδείγματα στην Καινή Διαθήκη:
      - Ο Κύριος ως άνθρωπος γεννήθηκε εν μέσω απογραφής, τουτέστιν «φακελώματος» από το Κράτος. Ο Ιωσήφ και η Μαρία, υπάκουσαν στην εξουσία. (Ματθ.2,1-7).
      -Ο Χριστός δίδαξε να πληρώνουμε τους νόμιμους φόρους και μάλιστα όταν ο κοσμικός άρχοντας ήταν Ρωμαίος κατακτητής «…ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ Θεοῦ τῷ Θεῷ» (Ματθ.22,21). - Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο Κυρίαρχος και Δημιουργός του Σύμπαντος, αποδέχθηκε ως άνθρωπος την εξουσία του Πιλάτου, λέγοντας το «οὐκ εἶχες ἐξουσίαν οὐδεμίαν κατ' ἐμοῦ, εἰ μὴ ἦν σοι δεδομένον ἄνωθεν».
      - Απ. Παύλος: « Πᾶσα ψυχὴ ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω. οὐ γάρ ἐστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ· αἱ δὲ οὖσαι ἐξουσίαι ὑπὸ τοῦ Θεοῦ τεταγμέναι εἰσίν. ὥστε ὁ ἀντιτασσόμενος τῇ ἐξουσίᾳ τῇ τοῦ Θεοῦ διαταγῇ ἀνθέστηκεν· οἱ δὲ ἀνθεστηκότες ἑαυτοῖς κρῖμα λήψονται. οἱ γὰρ ἄρχοντες οὐκ εἰσὶ φόβος τῶν ἀγαθῶν ἔργων, ἀλλὰ τῶν κακῶν. θέλεις δὲ μὴ φοβεῖσθαι τὴν ἐξουσίαν; τὸ ἀγαθὸν ποίει, καὶ ἕξεις ἔπαινον ἐξ αὐτῆς· Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστί σοι εἰς τὸ ἀγαθόν. ἐὰν δὲ τὸ κακὸν ποιῇς, φοβοῦ· οὐ γὰρ εἰκῆ τὴν μάχαιραν φορεῖ· Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστιν εἰς ὀργήν, ἔκδικος τῷ τὸ κακὸν πράσσοντι. διὸ ἀνάγκη ὑποτάσσεσθαι οὐ μόνον διὰ τὴν ὀργήν, ἀλλὰ καὶ διὰ τὴν συνείδησιν. διὰ τοῦτο γὰρ καὶ φόρους τελεῖτε· λειτουργοὶ γὰρ Θεοῦ εἰσιν εἰς αὐτὸ τοῦτο προσκαρτεροῦντες. ἀπόδοτε οὖν πᾶσι τὰς ὀφειλάς, τῷ τὸν φόρον τὸν φόρον, τῷ τὸ τέλος τὸ τέλος, τῷ τὸν φόβον τὸν φόβον, τῷ τὴν τιμὴν τὴν τιμήν».(Ρωμ.13,1-7).
      - «… ποιεῖσθαι δεήσεις, προσευχάς, ἐντεύξεις, εὐχαριστίας…ὑπὲρ βασιλέων καὶ πάντων τῶν ἐν ὑπεροχῇ ὄντων, ἵνα ἤρεμον καὶ ἡσύχιον βίον διάγωμεν…» (Α Τιμ. 2,1-2).
      - "Καίσαρα ἐπικαλοῦμαι. ...τότε ὁ Φῆστος συλλαλήσας μετὰ τοῦ συμβουλίου ἀπεκρίθη· Καίσαρα ἐπικέκλησαι, ἐπὶ Καίσαρα πορεύσῃ... κ.λπ. λόγος του Παύλου στους άρχοντες των Ρωμαίων Πραξ. κεφ. 25".

      Διαγραφή

    2. Κυριε Δημητριε Γεωργιου μας εγραψες παλι τα ιδια και τα ιδια παρακατω τα οποια αρνουμεθα να ξαναδημοσιευσουμε σαν δικα σου αφου μας ταπες και παλι και πολλακις:
      ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ:

      Είναι γνωστό από δηλώσεις υπουργών ότι το μηχανογραφικό σύστημα λειτουργεί και δουλεύει με το 666. -- (Εφημερίδα Επενδυτής, Σάββατο 14-6-1997 «Ο αριθμός 666 θα βρίσκεται για τις ανάγκες της μηχανογράφησης που προβλέπονται συνεπεία της κύρωσης της συνθήκης Σέγκεν»). Ίδιες δηλώσεις έχει κάνει ο Θ. Πάγκαλος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος 17-7-1997 αναφέρει το ίδιο ο Χρήστος Νικολαΐδης. Ελευθεροτυπία 1-6-1997 σελίδα 40 κάνει δήλωση ο Υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γεώργιος Πασχαλίδης ακριβώς το ίδιο. Επίσης όλες οι τράπεζες σταδιακά χρησιμοποιούν τους κωδικούς της Σέγκεν, ΑΦΜ, ΔΙΑΣ, ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ΑΜΚΑ, ηλεκτρονικές κάρτες με το 666 στη μαύρη μαγνητική ταινία και το μικροτσίπ. Ακόμη σταδιακά χρησιμοποιούν την επιβλαβή για την υγεία ιριδοσκόπηση απαγορεύοντάς σου την είσοδο στην τράπεζα αν δεν υποβληθείς στη διαδικασία. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Λάμπρος Παπαδήμας δήλωσε, στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Πρετεντέρη «Η ώρα της αλήθειας» τον Μάρτιο του 1997, ότι υπαρχει το 666.
      ===============================

      Δημητριε Γεωργιου ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ.
      Ανθρωπε μου χρειαζεσαι ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ.
      Βρες εναν αγιο κληρικο να σου κανη ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ.
      Εισαι αφορητος.
      Μην μας ξαναγραψης.
      Δεν θα δημοσιευσουμε τιποτα.
      Εχεις παθει ζημια ΦΡΕΝΩΝ.

      Διαγραφή
  7. Tι φαντασιες ειναι ολα αυτα που γραφεις Γεωργιου;
    Θελεις εξορκισμους ανθρωπε μου.
    Ωστε το τσιπακι περιεχει το 666;
    Θελεις το νομπελ σιγουρα εσυ.
    Γεωργιου παραδελφος του Νακου της Περδικουσας εισαι;
    Τετοιες ανευθυνοτητες μεταδιδετε στον κοσμο για να εντυπωσιασετε και να τα κολησετε στα μυαλα Μοσχοβιτη;
    Τι βρωμιες αραγε εχεις αποθηκευμενες και τρεμεις την σκια σου Γωργιου;
    Σου συνιστω να πας κατω στην Αραπια για να μαρτυρησης σαν τους αρχαιους μαρτυρες, αν εχεις κοτσια.
    Δεν το κανεις αυτο αλλα λαλεις καινα δαιμονια και πιστευεις οτι κανεις ομολογια με τα ψευδολογηματα σου.
    Καθισμενος στην παχια πολυθρονα σου διαδιδεις αλαλα και μπαλαλα.
    Εισαι στο επαρκο αυθαιρετος και ψευδης επομενως Γεωργιου.
    Δεν μας κανεις, απορριπτεσαι διαπαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Εμείς λοιπόν θα υπογράψουμε την ηλεκτρονική κρατική Ταυτότητα με το τσιπάκι καταδότη του αντιχρίστου 666"...

    1) Πρώτα πρώτα γιατί "καταδότης" η κάρτα; Θέλουμε να κρύψουμε τα στοιχεία μας από την Πατρίδα μας, από το δικό μας Κράτος, στο οποίο δίνουμε και τη ζωή μας για την υπεράσπισή του, υπηρετούμε στρατιώτες και μας εξασφαλίζει ασφάλεια, ειρήνη, δικαιοσύνη, υγειονομική περίθαλψη, δωρεάν παιδεία, πυροσβεστική, στρατό, δρόμους, νομιμότητα, συντάξεις, επιδόματα, κυνήγημα των παραβατών, των εγκληματιών, δικαίωμα να εκλέγουμε την Κυβέρνηση κ.λπ.; Απεναντίας κάθε νομιμόφρων Πολίτης θέλει, με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις, να ελεγθεί η φοροδιαφυγή, το οικονομικό έγκλημα και μακάρι και οι άλλες αντικοινωνικές συμπεριφορές παρανόμων και παραβατικών ατόμων αλλά και να διευκολυνθούν οι κοινωνικές παροχές και η πάταξη της γραφειοκρατίας.

    2) Γράφοντας για αντίχριστο και 666, εμπλεκόμαστε με την Αγία Γραφή (εν ου παικτοίς). Η παρερμηνεία της, οδηγεί σε ψευδοδιδασκαλίες και αιρέσεις.
    Ποιος επιτέλους είναι -στην χρονική στιγμή Μάρτιος 2015- ο αντίχριστος του οποίου το χάραγμα του αριθμού του ονόματος εξακόσια εξήκοντα έξ είναι ... στο τσιπάκι της κάρτας του Πολίτη της Ελλάδος ; Όποιος τον γνωρίζει ας κατονομάσει το όνομά του αλλά και ας τεκμηριώσει ότι πρόκειται για τον αναφερόμενο στην Αποκάλυψη. Να το ερευνήσουμε κι εμείς οι υπόλοιποι. Αλιώς ... "άλαλα και μπάλαλα" όπως έγραψε προηγουμένως ο "έχων νουν" κος Οδυσσέας.

    «Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης ἢ τῆς ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι ἐν οὐρανῷ, οὐδὲ ὁ υἱός, εἰ μὴ ὁ πατήρ» (Μαρκ.13,32).
    «Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν, εἰ μὴ ὁ πατήρ μου μόνος.» (Ματθ.24,36)
    Τους το υπενθυμίζεις και σου απαντούν με ύφος : Ναι, δεν λέει όμως για … εβδομάδα, μήνα και έτος!
    Να γελάς ή να κλαις …

    Τον μήνα, και το έτος που δήθεν ήρθε …ο αντίχριστος "τα γνωρίζουν" αφού τα προσδιορίζουν αντιερμηνευτικά μέσω του δήθεν χαράγματός του 666 που δήθεν υπάρχει εδώ και 20-30 χρόνια στα barcodes κάρτες και τσιπάκια ! Το χάραγμά του το ...γνωρίζουν, αλλά το όνομά του και τον ίδιο, δεν τον κατονομάζουν κι ας τον περιμένουν, όσο δεν περιμένουν το Χριστό! Δεν τους εμφανίζεται ο αφιλότιμος! Από τη δεκαετία του 90 που μας κατατρομοκρατούσαν με τον γραμμωτό κώδικα με τα δήθεν 666άρια σαν υποτιθέμενο χάραγμα του αντιχρίστου, με το «φακέλωμα» του ΑΜΚΑ στα βιβλιάρια υγείας μας, με τα τσιπάκια, τα τόσο χρήσιμα για όλες τις εφαρμογές ηλεκτρονικών δεδομένων, σε πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες, κάρτες SIM, τσιπάκια που τα έχουν όλα τα τηλέφωνα, υπολογιστές, ηλεκτρονικά ολοκληρωμένα κυκλώματα σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή! χάραγμα μαρτυρούν, αντίχριστο δεν υποδεινύουν. Όλα τα οφέλιμα της επιστημονικής προόδου (και βοηθητικά στο να πιάνονται οι εγκληματίες) είναι , λένε, του αντιχρίστου! Τώρα, αφού δεν μπορούν να κατονομάσουν ΟΝΟΜΑ του "αντιχρίστου", μιλούν για πρόδρομο χάραγμα… Και τα 20 – 30 χρόνια που μας κατατρομοκρατούσαν, που μας δίδασκαν να μη χρησιμοποιούμε barcode, που άλλοι έλεγαν ότι το 2000 θα γίνει η συντέλεια του κόσμου, και ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ θα τα ξεχάσουμε και θα λάβουν άφεση αμαρτιών χωρίς να μετανοήσουν με έγγραφη δήλωση μετανοίας και εξομολόγηση ;

    «οὐχ ὑμῶν ἐστι γνῶναι χρόνους ἢ καιροὺς οὓς ὁ πατὴρ ἔθετο ἐν τῇ ἰδίᾳ ἐξουσίᾳ» (Πραξ 1΄7).
    «Περὶ δὲ τῶν χρόνων καὶ τῶν καιρῶν… ἡ ἡμέρα Κυρίου ὡς κλέπτης ἐν νυκτὶ οὕτως ἔρχεται» (Α' Θεσ. ε' 1-2).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.orthros.eu/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=173&lang=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολοι οι παλαβοι και οι παραφρονες Συνωμοσιολογοι μαζευτηκαν εκει στην Εστια "πατερικων" μελετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου