Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΕΝΑΣ ΦΩΝΑΞΕ 

ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑΝ 

ΟΙ ... ΒΑΤΡΑΧΟΙ 

ΚΑΙ ΟΙ...ΒΑΤΡΑΧΙΝΕΣ...




Καταλαβατε τωρα πως θελουν την Εκκλησια και τους αρχιερεις οι ...αγριοκατσικες της Βουλης των βολεμενων σαμαριων;
Θελουν αβουλη και απραγη την Εκκλησια, θελουν αβουλους και απραγους τους Επισκοπους.
Για να μην ξεσηκωνουν τον κοιμωμενο λαο, για να μην τους ενοχλει κανενας, για να καρπωνονται αυτοι τα πλουσια και πολλαπλα κερδη τους και να απομυζουν ολες αυτες οι βδελλες το αιμα του λαου, μεχρι και την τελευταια ρανιδα του.





Ναι, τους θελουν, σαν τον ...Αχυρενιο Ιερωνυμο Λιαπη, που πηγε στην Αμερικη για να γινη ο ....αγραμματος και διδακτορας της θεολογιας!!!
Κακομοιρη Θεολογια, γεμισες με αγραμματους διδακτορες.
Γι αυτο και πας απο το κακο στο χειροτερα και στα χειροτερα, στην εσχατη χλευη και στην εσχατη ανυποληψια.
Να θυμηθουμε πως του τα πεταξε εκεινος ο Οδωδως της Ζακυνθου; 

.....Αποδείχτηκε (μεγαλη εξακριβωσι), ἄβουλος, ἀνίκανος καί ἐπικίνδυνος πλεον (μεγαλες αποκαλυψεις, οντως), δεδομένου ὅτι ἄγεται καί φέρεται δίχως ἐνεργό ρόλο στά δρώμενα τῆς ἐποχῆς(δηλαδη ειναι ενα απλο σκελεθρο και ενα κουφαρι ανθρωπινο;), 
 που να κουναει το κεφαλι του σαν μοσχαρι και να περναει καλα τη ζωη του .





Τετοιους, λοιπον, θελεις και εσυ μωρη Συριζινα και οι αλλοι τσεπωμενοι βολευταδες, τετοιους θελετε τους αρχιερεις;
Ενας και μονον μιλησε και καταφερθηκε κατα του φασιστοκοκκινοπρασινου αυτου τερατουργηματος και σας κακοφανηκε, ε;
Φοβαστε μηπως αρχισει και ξεσηκωνεται ο λαος και σας παρει με τις πετρες και τοτε θα πρεπει να εξαφανισθητε στους πεντε ανεμους.
Εσυ τι εισαι Συριζινα, δεν εισαι νεοναζινα; 
Που αφου ανεβηκες, οπως ανεβηκες, στο σβερκο του λαου, χωρις να σε θελει ο λαος, και μαζι με τους ομοιους σου ψευτες βολευταδες, ταπεινωσατε αυτον τον λαο, εξευτελισατε την αξιοπρεπεια του, εξαφανισατε ολα τα δικαιωματα του, κονιορτοποισατε ολα τα ονειρα του, απογοητευσατε τα παιδια του και κατακουρελιασατε το Συνταγμα του.
Παψατε επομενως να ειστε οι εκλεκτοι του λαου και αποτελειτε πλεον τους χειροτερους εχθρους του.





Ο λαος οπου ναναι θα εξεγερθη και θα σας συντριψει ως σκευη κεραμεως.
Αποτελειτε ολοι σας την Νεοοθωμανικη λαιλαπα και οπως επαναστατησαν οι Ελληνες και εκδιωξαν τους τυραννους Οθωμανους, ετσι θα εκδιωξουν και εσας τους αδηφαγους και αδιστακτους Νεοοθωμανους που ειστε η χειροτερη Γκεσταμπιτικη καστα που περασε απο τα Ελληνικα εδαφη. 




Μαλιστα ελεγχεις και τον επισκοπο γιατι δεν χτυπαει τις καμπανες  "για το 67% των άνεργων νέων, τις 4.000 αυτοκτονίες απεγνωσμένων ανθρώπων, για τους καρκινοπαθείς που δεν έχουν λεφτά να πάρουν τα φάρμακά τους, για τα παιδιά που πάνε στο σχολείο πεινασμένα, για τα περιβαλλοντικα εγκλήματα στην περιοχή στο όνομα του κέρδους".
Αληθεια, ...κατσικογλυφτρα, ο επισκοπος και οι επισκοποι φταινε για ολα αυτα που πλακωσαν και καταπλακωσαν τον Ελληνικο λαο ή εσεις οι 300 βολευτες και μιζαδοροι, φταιτε για ολα αυτα;
Αει στον Αγυριστο παληοθηλυκο και αναθεμα και σε σενα και σε ολοκληρο το βολεμενο σκυλολοϊ σας.




Δειτε ποσο τσιγαριστηκε αυτη η μεγαιρα της Αχαϊας και ας περιμενει τον Φιλιππικο της απο τον μητροπολιτη που θελει, να λεει τελος παντων καποτε, και καποιες αληθειες.






Μ. Κανελλοπούλου προς Καλαβρύτων: ''Χτυπήστε καμπάνες για τους ανέργους και πεινασμένους καλύτερα!''



Δεν έχει καμία δουλειά η Εκκλησία επί νομοσχεδίων που ψηφίζονται ή καταψηφίζονται από εκλεγμένους βουλευτές όπως και οι βουλευτές δεν μπορούν να αποφασίζουν για τα εσωτερικά θέματα της Εκκλησίας, τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, Μαρία Κανελλοπούλου, απαντώντας σε προηγούμενες δηλώσεις του μητροπολίτη Αμβρόσιου.
"Παρακολουθώντας βέβαια τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο να χοροστατεί στην κηδεία του χουντικού δολοφόνου Ντερτιλή, παρακολουθώντας τον να νταντεύει τους νεοναζί με παραινέσεις και στυλιστικές νουθετήσεις, δεν εκπλησσόμαστε με τη νέα ακραία σκοταδιστική παρέμβασή του.
Από την άλλη, οι δημοκρατικοί πολίτες δεν υποχρεούνται να ακολουθήσουν αυτόν και τους παρατρεχάμενούς του. Αντί να χτυπάει τις καμπάνες για ένα νομοσχέδιο, το οποίο αν έρθει τελικά στη βουλή, θέτει την ελάχιστη θεσμική βάση κατά του νεοναζισμού και του φασιστικού μίσους, ιδέες που εμπνέουν απ' ό,τι φαίνεται το μητροπολίτη, ας χτυπάει τουλάχιστον, αν δεν θέλει να κάνει τίποτα άλλο, πένθιμα τις καμπάνες για το 67% των άνεργων νέων, τις 4.000 αυτοκτονίες απεγνωσμένων ανθρώπων, για τους καρκινοπαθείς που δεν έχουν λεφτά να πάρουν τα φάρμακά τους, για τα παιδιά που πάνε στο σχολείο πεινασμένα, για τα περιβαλλοντικό εγκλήματα στην περιοχή στο όνομα του κέρδους", καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

10 σχόλια:

  1. "Πολύ ευαίσθητη" μας προέκυψε η συγκεκριμένη βουλευτίς-ηθοποιός! Και ισχυρίζεται, αναπαράγοντας το φασισμό εναντίον του οποίου ολοφύρεται, ότι δεν έχει καμία δουλειά η Εκκλησία να κριτικάρει τα διάφορα νομοσχέδια που κατατίθενται προς ψήφιση. Αυτό ακριβώς επιδιώκουν οι θεράποντες της ρατσιστικής "πολιτικής ορθότητας". Τη φίμωση των ποιμένων. Και η κουτσή Μαρία δικαιούται να διαφωνεί, να ελέγχει, να επικρίνει, να διαμαρτύρεται αλλά οι επίσκοποι θα πρέπει προφανώς να πάρουν την άδεια της κας Κανελλοπούλου προτού εκφέρουν κάποια κρίση. Όσο για τις υποδείξεις της κας Κανελλοπούλου προς το μητροπολίτη αναφορικά με την κρούση της καμπάνας, απ την οποία καθώς φαίνεται σφόδρα ενοχλήθηκε, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά! Γιατί όχι καμπάνες αλλά και οι λίθοι κεκράξονται για τα αίσχη τα οποία πρεσβεύει το πρών απόκομμα και νυν κόμμα στο οποίο στεγάζεται ιδεολογικά και το οποίο αν κάποτε αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα τη μετατρέψει σε ένα απέραντο χαμαιτυπείο!
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοιυτος ημιν επρεπεν ΑΡΕΧΙΕΡΕΥΣ εχον ζηλον ΗΛΙΟΥ ΠΥΡ ΠΝΕΩΝ και οχι λαγωος μιλησε σεραφειμ μεντζελοπουλε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο βαθμο που μπορει η εκκλησια τρεφει ανθρωπους που πεινανε.Τα κομματα το κανουν;Οι πιστοι της Εκκλησιας που αποτελουν την συντριπτικη πλεοοψηφια των Ελληνων δεν ειναι Ελληνες πολιτες ωστε να εχουν λογο για το οποιο νομοσχεδιο; η ο οποιος Αμβροσιος δε ειναι Ελληνας πολιτης να μπορει να εκφερει την οποια γνωμη θελει και μπορει να μιλαει αυτος που ξειλωνει τα πλακακια στο Συνταγμα;η μηπως τα νομοσχεδια δεν επεμβαινουν και στα εσωτερικα της Εκκλησιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΝΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΥΤΣΩΦ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1878.html
    Λύσσαξε και ο Παναγιωτάκης κατά του Κλαβρύτων! Όλοι μαζί, άθεοι, αντίχριστοι και εκκοσμικευμένοι χριστιανοί, πυρ ομαδόν κατά των όσων αγωνίζονται ενάντια στη νέα τάξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
    ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΛΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΟΣΑ
    ΚΟΝΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΜΑ
    ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω δεν γνωριζω κανενα Μητροπολιτη που να του εχει επιβηθη στερησι πολιτικων δικαιωματων και μαλιστα στο βαθμο που θα ηθελε η κυρια αυτη.Εξ αλλου πολλα προς ψηφισι νομοσχεδια απτονται καιρια της Εκκλησιας.Δηλαδη π.χ. οταν η πολιτεια επι Τριτσι ηθελε να αρπαξει την περιουσια των Μονων δεν επρεπε αυτες να ξεσηκωθουν και να δικαιωθουν τελικως απο το αρμοδιο ευρωπαικο δικαστηριο; Περαν τουτου (του αυτονοητου)θα συνιστουσα στον Προεδρο της κυριας αυτης να ειναι προσετικος στις σχεσεις του με την Εκκλησια.Τα τρια παραδειγματα των προαπελθοντων προεδρων (ο νοων νοειτω) νομιζω οτι θα τον βοηθησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://anavaseis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8006.html
    Ο γνωστός Συριζαίος Θεοδωρίδης (πού αλλού παρά εκεί θα έβρισκαν καταφύγιο τα διάφορα σαπρόφυτα του εθνομηδενισμού) ισχυρίζεται στη φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή ότι πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη απ την Τουρκία για τη γενοκτονία των Ποντίων! Κι ο Alexis τον κρατάει ακόμα στο κόμμα του! Κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έκανε και η μύγα κ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου