Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΟΙ 300 +  ...  ΑΣΩΤΟΙ 
                       

                                                          ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΔΕΣ.... 






Δεν ξερω, ποσοι ασωτοι νεοι, υπαρχουν σημερα.
Πολλοι ή λιγοι, εν γνωσει ή εν αγνοια.
Εκεινο που γνωριζω και ειναι βεβαιο, οτι υπαρχουν, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ, 300 επισημοι και επωνυμοι ασωτοι μεσηλικες και γεροντοτεροι, που αφου με τα ψεμματα εξαπατησαν τον λαο και κατελαβαν την εξουσια, και αφου πρωτα πρωτα εβγαλαν τους εαυτους τους απο τα εξοντωτικα μετρα, αυτοι οι ιδιοι, εντολοδοχοι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ, ψηφιζουν καθημερινα μετρα εναντιον του βασανισμενου και κατατυραννισμενου λαου της Ελλαδος και μεχρι πληρους εξοντωσεως του και σχεδον πληρους εξαφανισεως του.



Αληθεια, ποια Σατανικα μυαλα σκεφτηκαν, αποφασισαν και σχεδιασαν να εφαρμοσουν ενα τετοιο σχεδιο εναντιον του λαου της Ελλαδος; 
Ποιες Σκοτεινες Δυναμεις του Αδου ειναι εκεινες που φθονησαν και βασκαναν αυτην την μοναδικη και εξοχη πατριδα και ενεσκηψαν σαν καταστροφικη ακριδα να διαλυσουν τα παντα;




Μολις χθες πεντε παιδια, δηλητηριαστηκαν απο το μαγκαλι που εβαλαν για να ζεσταθουν αφου δεν μπορουσαν με αλλο τροπο να ζεσταθουν, αφου ηταν πολυεξοδος.
Και τα δυο απο αυτα πεθαναν.
Δυο εικοσαχρονα παλληκαρια.
Αυτη η εικονα των πεντε φοιτητων, ειναι η εικονα της σημερινης Ελλαδος, εν σμικρογραφια. 
Εκει μας καταντησαν και σε χειροτερη καταστασι ειναι βεβαιο οτι θα περιελθει αυτος ο λαος, αν δεν αποφασισει να ξεσηκωθει και να εκδιωξει ολους αυτους που παιζουν το παιχνιδι του ...MEΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ, εχοντες γεματες τις τσεπες τους με το εξασφαλισμενο και σιγουρο 10χιλιαρο τον καθε μηνα, ζωντες ασωτως προς ιδιον οφελος και προς ζημια του λαου και προδοσια της Πατριδας.



Εδω και χρονια αυτο το αγωνιστικο ιστολογιο η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ, φωναζει και κραυγαζει, συνεχεια και ασταματητα. 
Δυστυχως, δυστυχεστατα, ειναι το μοναδικο χριστιανικο ιστολογιο, που αγωνιζεται και σε αυτον τον τομεα, χωρις να το ακολουθουν τα αλλα λεγομενα ....χριστιανικα ιστολογια, πλην Αμεθυστου!!!



ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, και δεν θα παψουμε να το φωναζουμε:


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.



ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, για να ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ και να ΣΥΝΤΡΙΨΕΤΕ, τους ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ.



Αυριο η καταστασι θαναι χειροτερη και τρισχειροτερη και ισως και μη αναστρεψιμη.



ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, για να εκδιωξετε τους ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΣΑΣ, που κατελαβαν την εξουσια και ΣΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ και το ΑΙΜΑ των ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.



ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, τουλαχιστον για το αυριο των ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, αλλα και το Αυριο της Ελλαδος.

2 σχόλια:

  1. Ο Θεος να αναπαυσει τα παιδια!συμφωνω οτι ολοι εχουμε δυσκολια,αλλα αυτη τη φορα θεωρω οτι επαιξε ρολο και η απειρια και η απερισκεψια.κ εγω φοιτητης ειμαι.και χθες διαβαζαμε τρια παιδια σ'ενα σπιτι χωρις θερμανση.αυτο που καναμε ηταν να βαλουμε ενα αεροθερμο για λιγη ωρα και να το σβησουμε καποια στιγμη.νομιζω πως ολοι μπορουμε να βρουμε κατι τετοιο ειτε δανεικο ειτε περισσευουμενο απο αλλον.οχι πως εναι λυση.αλλα να προσεχουμε και τη ζωη μας.προσωπικα,αν δεν ξερω να χειριζομαι κατι δεν καταπιανομαι με αυτο,αλλα αφηνω οσους ξερουν ή περιμενω πρωτα να μαθω και ασχολουμαι με προσοχη.προσωπικα ουτε τις οικονομικες λαμπες δεν ηθελα σπιτι μου για λογους υγειας.μια φορα να γινει κατι,θα κλαιμε μετα.ο Θεος μας εδωσε και μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και είμαι μεγάλος στην ηλικία και τα φοιτητικά μου χρόνια τα πέ-
    ρασα δυσκλότερα από ότι τώρα θέλω να πω τα εξής:1.Απο το δημοτικό σχολείο η δασκάλα μας η μακαριστή Φωτούλα μας τόνιζε ότι δε θα πρέπει να βρισκόμαστε σε πολύ κλειστό χώρο με κάρβουνα,γιατί απ' αυτά βγαίνει το δηλητηριώδες μονοξείδιο του άνθρακος!Μάλιστα ΤΟΤΕ,
    που μαθαίναμε ΓΡΑΜΜΑΤΑ πάσης φύσεως υπήρχε στο βιβλίο της φυσικής
    και χημείας ξεχωριστό μάθημα για το μονοξείδιο και το διοξείδιο και
    πώς και από πού αυτά εκλύονται!Και τα λουλούδια τη νύχτα είναι υπεύ
    θυνα γιαυτό και δεν πρέπει να τα έχουμε σε στεγανοποιημένους χώρους.!ΚΑΝΕΝΑ από τα 5 παιδιά ΔΕΝ τα είχε ακούσει αυτά;Και εκτός
    αυτού δεν αισθάνθηκε ΚΑΝΕΝΑ πρώτο δυσφορία, ώστε να ξεσηκώσει και
    τα άλλα;Εκείνα,που έζησαν περιμένουμε να ΜΙΛΗΣΟΥΝ!Ίσως αυτά που λέ-
    ω ενοχλούν,αλλά έρχονται στο μυαλό ΟΛΩΝ των λογικών,ψύχραιμων και
    ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΩΝ ανθρώπων!Αιωνία η μνήμη στα δυο ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ
    παιδιά,που ΔΕΝ μας περισσεύουν,για να χάνονται με τέτοιο ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ
    τρόπο!Γρήγορη και πλήρη ανάρρωση στα υπόλοιπα τρία,από τα οποία ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τις συνθήκες του γεγονότος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου