Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τους ...χαλασαν 

την ζαχαρενια τους... 


Iδου, οι ...θεατρολατρεις του Οικουμενισμου-Πανθρησκειασμου, πως αντιμετωπιζουν τους αντιδρωντες στις ασχημιες τους.


Moνο με τους Αιρετικους αλληλοαγαπιουνται και χαριεντιζονται, οπως οι λυκοι με τους λυκους.


Τους ζηλωτες Ορθοδοξους, αποδεδειγμενα, τους ΜΙΣΟΥΝ.



Ο θεολογος Μιλτιαδης Κωνσταντινου, επειδη οι ορθοδοξοι διεκοψαν την ....προσευχητικη ενωσι του με τον παπαΒενεδικτο, σαν αφηνιασμενος ταυρος...πεταει εξω απο την Φραγκολατινικη Χαβρα, τον ορθοδοξο κληρικο. 


Τι λεει ο προστατης τους, Αρχιαιρεσιαρχης του Βοσπορου; 


Τους ορθοδοξους χαρακτηριζει φανατικους, οι οπαδοι του τι ειναι, αφανατιστοι και ..αγγελουδια; 


Δειτε, τον αρχιτραμπουκο θεολογο Μιλτιαδη Κωνσταντινου, τον εκλεκτο του Βαρθολομαιου και θαυμαστε την αξιοθαυμαστη εξασκησι του στις ανατολικες πολεμικες τεχνες, επανω στους ορθοδοξους. 



16 σχόλια:

  1. Οι ταλιμπάν του οικουμενισμού είναι το κάτι άλλο.
    Εκτός απ τον προδότη της Ορθοδοξίας και αφοριστέο ανεκδιήγητο Καιρίτη καθηγητή Κωνσταντίνου ας θυμηθούμε και το σωματώδη μητροπολίτη Πάφου που χειροδίκησε πριν χρόνια στην Κύπρο ενάντια στους πιστούς που διαμαρτύρονταν για τα οικουμενιστικά καραγκιοζιλίκια της Εκκλησίας της Κύπρου.
    Επίσης ας θυμηθούμε πώς φέρθηκαν στη Λάρισα πριν χρόνια στις γυναίκες που διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία του αρχιπροδότη Βαρθολομαίου, του καθαιρετέου, στο ναό του Αγίου Αχιλλείου τον οποίο μαγάρισαν ο Βαρθολομαίος και ο μοιχεπιβάτης Λάππας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένουμε από το λαλίστατο κατά του εθνικισμού πρόεδρο του ΚΑΙΡΟΥ Αργυρόπουλο να καταδικάσει την προδοτική ενέργεια του αντιπροέδρου του και να τον πετάξει έξω απ το Δ.Σ. Ας αφήσει λιγάκι τις μαζώξεις στην Κοζάνη και αλλού και ας ασχοληθεί με τα αίσχη του φιλαράκου του.

      Διαγραφή
    2. http://e-theologia.blogspot.gr/
      Στον ΚΑΙΡΟ έχουν άλλες δουλειές! Κάνουν μαζώξεις στην Κοζάνη για να υπερασπιστούν το εγχείρμά τους να διασπάσουν το θεολογικό χώρο. Χαρακτηριστικό του επιπέδου τους είναι ότι χαρακτηρίζουν "έγκριτους" τους γνωστούς δημοσιογράφους Ξυδάκη και Μπουκάλα της εθνοαποδομητικής και εκκλησιομάχου Καθημερινής και εκφράζονται θετικά για το γνωστό Ζουμπουλάκη του οποίου τα φληναφήματα κονιορτοποίησε ο Πειραιώς.

      Διαγραφή
    3. Σαν δεν ντρέπεται ο τραμπούκος!

      Διαγραφή
  2. Πού τις έχουν καταντήσει τις θεολογικές σχολές κάτι απίθανοι τύποι σαν τους Βασιλειάδη, Μαγγιώρο, Κωνσταντίνου, Σταμούλη, Ατματζίδη κ.ά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο να καταδικάζουν τους Πειραιώς και Κυθήρων ξέρουν και να παίρνουν το μέρος του Βαρθολομαίου! Ντροπή και αίσχος!

      Διαγραφή
    2. Παραρτήματα του οικουμενισμού και της πανθρησκείας.

      Διαγραφή
  3. 1. Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ...
    2. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή των πλέον ακαταλαβίστικων βιβλίων Θρησκευτικών.

      Διαγραφή
  4. Ο κ. Κωνσταντίνου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Υπέροχος" άνθρωπος και τραμπουκισμός δε συμβιβάζονται.

      Διαγραφή
    2. Στο βίντεο δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Απλά πετάει έξω , με δυναμικό τρόπο, κάποιον που και αυτός βίαια προσβάλει αυτό που γινόταν εκεί.

      Διαγραφή
  5. http://thriskeftika.blogspot.gr/2009/02/blog-post_03.html
    Τα "αποκαλυπτήρια" του κ.Κωνσταντίνου από παλαιό φοιτητή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/embed/FvBKIaJ-de8
    Και εισηγητής στο γνωστό συνέδριο με θέμα "Εκκλησία και αριστερά" ο λεγάμενος. Συντονιστής το γνωστό παπαγαλάκι-γιουσουφάκι της κατεστημένης "εκκλησιαστικής" δημοσιογραφίας Παπαχρήστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι προσέβαλε δηλαδή ο μοναχός; Τη δαιμονικής εμπνεύσεως συμπροσευχή; Πολύ καλάέκανε και μακάρι να πηγαίναμε όλοι μας εκεί και να διαμαρτυρόμασταν. Επιτρέπεται ο λεγάμενος προφέσσορας να "σβερκώνει" μαζί με κάποιον άλλο τραμπούκο το ρασοφόρο; Αλλά μεγαλύτερης βαρύτητας ατόπημα κι απ την τραμπούκικιη συμπεριφορά του είναι η συμμετοχή του στη συμπροσευχή μαζί με τους δύο άλλους ανεκδιήγητους καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεολογική σχολή ΑΠΘ,Καιρός, Σύναξη, Ζηζιουλογιανναράδες ασχημονούν έχοντας τη στήριξη των Βαρθολομαίου και Ιερωνύμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου