Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012


Επιτέλους !!!

Η Ιερά Μονή Γρηγορίου 

και ο καθηλωμενος απο την μαγεια 

της επισκεψης Βαρθολομαιου,

ηγουμενος της, ...ξεβούλωσαν

την ...σιωπήν τους!!!

 

 

Καιρός ήταν να ανοίξουν το στόμα τους οι ...αγιοι πατέρες του Αγίου Ορους και να μιλήσουν εστω και για τα γενικότερα ζητήματα του Εθνους.

 

Εδω και χρονια, εγκατελειψαν τον λαο μόνο του να βγάλη τα κάστανα από την φωτιά, και αυτοί διάγουν την ...ντόλτσε βίτα τους!!! για να κερδίσουν άκοπα και ατσαλακωτα, οπως πιστευουν, την αλλη ζωη, την επουρανια και υπερκοσμια.

 

Και ενω τα φρουρια της Εκκλησιας επεσαν το ενα μετα το αλλο με τον ...πρασινο αρχιεπισκοπο και τους ψοφοδεεις και ανυπαρκτους δεσποταδες μας, αυτοι ερωτοτροπουν με τους Οικουμενιστας και με τους Λατινοφρονας.

 

Μεχρι και τον δεδηλωμενο πασιγνωστο Οικουμενιστη και Λατινοφρονα και Εθνικα υποπτο, ....Αχρειο Αχριδος συμπαρασταθηκαν.

 

Ενω για τον κατασφαγμενο και κατακρεουργημενο, απο την Σερβικη ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ, Γνησιο Επισκοπο του Θεου και του Αγιου Ιουστινου Ποποβιτς, μητροπολιτη Ρασκας και Πριζρενης ΑΡΤΕΜΙΟ, τον απλου και ανυποδητο, δεν επερισσευσε λογος παραμικρος, απο την ...."υπερχυλιζουσα" αγιορειτικη καρδια τους.

 

Επαψε να συμπαρισταται το Αγιον Ορος στους διωκομενους και στους καταφρονεμενους, και στους Ομολογητας της Ορθοδοξου πίστεως, αφου επελεξαν επιμελως και αφρονως, την αντορθοδοξι τακτικη της απαθειας και της σιωπης.

 

Ναι, δεν ανοιξαν το στομα τους εδω και χρονια, αλλα το εκλεισαν εφτασφραγιστα ερμητικα και δεν μιλανε, για την φοβερη Σατανικη λαιλαπα που καταπλακωσε την Εκκλησια, την Θεοκαταρατη και Λαομισητη Παναιρεσι του Οικουμενισμου, και του Σατανικου Πανθρησκειασμου, που αλωσε κυριολεκτικα ολες τις Εκκλησιες και ολα τα πατριαρχεια, με συνεπεια να αισθανονται οι πιστοι και οι ευσεβεις, οτι ΟΛΑ τα εναπομειναντα και υπαρχοντα σχηματα, δεν αποτελουν πλεον την Εκκλησια του Χριστου, αλλα σχηματα μαγαρισμενα και αιρετικα.

 

Ο μαγαρισμος, απο τις συνεχεις και αδιαλλειπτες συμπροσευχες και συναναστροφες και αλλους συγχρωτισμους, με τα ανα τον κοσμον Συνονθυλευματα των Αιρεσεων και των Θρησκειων, ειναι πολυ μεγαλος και η επιμολυνσι βαθυτατη και απ' ακρου εις ακρον.

 

Δεν αφησε ακεραιο τον αραφο χιτωνα του Χριστου, αλλα τον καταξεσχισε και τον κατακερματισε και τον εκαμε αγνωριστο, με συνεπεια να εγκαταλειπουν πλεον πολλοι τα κατακομματιασμενα αυτα σχηματα.

 

Οι αγιορειται πατερες, μας απογοητευσαν εξ ολοκληρου, με την επι ετη πολλα ωχαδελφικη, αλλα μαλλον, αντιπατερικη και ενδοτικη, σιωπη τους. 

 

Ομως ξαφνικα και αιφνιδια, ιδου η μονη Γρηγοριου εντοπισε, αλλα κατοπιν εορτης, την Πανθρησκεια του Οικουμενισμου, να επικαθηται πλεον μεγαλοπρεπως επανω εις ολοκληρο το σωμα της Ελλαδος, πανετοιμη και γαυριωσα, να διαφθειρη και να αποψιλωση τα παντα μεσα απο τις καρδιες των παιδιων της, ακομα και απο της νηπιακης ηλικιας τους.

 

Αγιορειται πατερες, εαν δεν αλλαξετε ΑΡΔΗΝ τακτικην, εαν δεν αποδοκιμασετε ΑΜΕΣΑ τους συγκεκριμενους και σταμπαρισμενους ρασοφορους Αιρετικους Οικουμενιστας και πρωτον τον βετερανον και καραμπινατον Αρχιοικουμενιστην και Αρχιαιρεσιαρχην προϊσταμενον σας Βαρθολομαιον τον Αρχοντοχωριατην, και εαν δεν κηρυξετε πανελλαδικην και πανεκκλησιαστικην επαναστασιν και συναγερμον, τοτε αγιορειται ...πατερες, "μαχαιρα υμας κατεδεται". 

 

Και τιποτα, μα τιποτα αλλο.

 

Ο εορταζων αυτες της μερες, προφητης Ηλιας, με την φονικην μαχαιραν του ανα χειρας, ισταται προ των Αγιορειτικων Μονων....και ναστε βεβαιοι οτι δεν θα αργηση να καταφθαση και μεχρι τα αποκρημα σπηλαια των Καρουλιων, στα οποια τυχον κατατρομοκρατημενοι θα καταφυγετε....


 Η ειδησι αναφερει: Η Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για τα Θρησκευτικά

Την έντονη ανησυχία τους για τον προσανατολισμό του μαθήματος των Θρησκευτικών εκφράζουν οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους με εκτενές κείμενο τους σχετικό με το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για τα Θρησκευτικά. Το κείμενο φέρει τον τίτλο «Οδηγός προς την Πανθρησκεία – Το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για το μάθημα των Θρησκευτικών» και υπογράφεται από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αρχιμανδρίτη Γεώργιο.

12 σχόλια:

  1. Θα παρακαλούσαμε τον Ηγούμενο της Ι.Μ. αγίου Γρηγορίου αγίου Όρους, Αρχιμ. π. Γεώργιο Καψάνη, καθηγητή Πανεπιστημίου και γνωστό συνωμοσιολόγο (τον οποίον γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά), να μας ενημερώσει, αν στους Ι. Κανόνες της Εκκλησίας μας, αναφέρεται, ότι η Ορθόδοξη Κατήχηση διενεργείται από λειτουργούς της Εκκλησίας ή από όργανα της Πολιτείας.

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου. Τις λογικές ανησυχίες τις θεωρείς συνωμοσιολογίες!!!!

      Διαγραφή
    2. Όταν δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα είναι καλύτερα να το κλείνουμε το ρημάδι.

      Είναι ντροπή σε μας ή σε εκείνον, που κατασκεύασε λίβελλο, πολλών σελίδων, εναντίον μας, κατηγορώντας μας, συν τοις άλλοις, ότι "..... φοβούμεθα ότι η όλη δραστηριοποίησις του κ. Κ εν σχέσει με το γραμμικό σύστημα και την σχέσι του με τον αριθμό 666 δεν υπήρξε εποικοδομητική. Επηρέασε αρνητικά και την κρίσιμη στιγμή αδρανοποίησε πολλούς υπευθύνους. Παρεμπόδισε έτσι τον λαό και τους πνευματικούς του ηγέτας να αντιδράσουν αποτελεσματικά, ώστε να αποφευχθή η ψήφισις από την Ελληνική Βουλή των ανωτέρω δυο θεμάτων που πλήττουν την προσωπική ελευθερία και το ελληνορθόδοξο ήθος του λαού μας". Και όλα αυτά και άλλα πολλά και παρ' όλον ότι είχε ενημερωθεί επί πολλές ώρες σε συνάντησή μας, σε μετόχι της Μονής.

      Η κατασκευή δε ειδικής μελέτης από τη Μονή με ψευδή, αλλοπρόσαλα και αντιεπιστημονικά στοιχεία θεωρείται απλώς ως λογική ανησυχία;

      Τόση λοιπόν δύναμη έχουμε, ώστε να μπορούμε να επηρεάζουμε τη Βουλή των Ελλήνων;

      Από την άλλη, δεν είναι συνωμοσιολόγος ένας που συνδέει τον 666 με τους γραμμικούς κωδικούς και το προπαγανδίζει και φοβίζει τον πιστό λαό του Θεού;

      Και, όταν μετά από χρόνια, του στείλαμε την απάντηση του κατασκευαστή των γραμμωτών κωδικών, ότι δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός σ' αυτούς, χαρακτηρίζοντας τη μελέτη της Μονής, μόνο για τον σκουπιδοτενεκέ, εβουβάθη και εξηφανίσθη.

      ΙΚ

      Διαγραφή
    3. Γι' αυτό ΙΚ πρέπει να κλείσεις το στόμα σου αφού δεν γνωρίζεις και μας κάνεις τον ειδικό.

      Διαγραφή
    4. Άνοιξέ το επιτέλους εσύ πολύξερε και άσε τους ανόητους αφορισμούς!

      ΙΚ

      Διαγραφή
    5. Ας είναι καλά ο ΙΚ, και άλλοι, ειδικοί επιστήμονες, κληρικοί και λαϊκοί (βλ. αρχείο ιστολογίου) και βέβαια ο κ. Οδυσσέας και το ιστολόγιο, η αποτείχιση, που δεν υπέκυψε στην δαιμονική παραπλάνηση, και δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί η κατατρομοκράτηση του Ελληνικού λαού από ψευδολόγους ψευδοπροφήτες! Αλλά κυρίως δεν επέτρεψαν να επικρατήσει η επιχειρηθείσα διαστρέβλωση της Καινής Διαθήκης στο θέμα των 666, των αντιχρίστων, των μπαρκόντ, των τσιπακίων, των φαρμάκων σε κουτιά με γραμμωτούς κώδικες, των τροφίμων σε σουπερμάρκετ με barcode, σε τραπεζικές και πιστωτικές κάρτες με τσιπ και μαγνητικές ταινίες ...

      ... Πού θα κρυφτούν οι ψευδοπροφήτες που επιχείρησαν να καταδυναστεύσουν τον Ελληνικό λαό και την Εκκλησία, υποτάσσοντάς την στους πειθαναγκασμούς τους, με επικάλυψη διαστρεβλωμένης ερμηνείας της Καινής Διαθήκης; Πού θα τρυπώσουν οι ηθικοί αυτουργοί που εδώ και 15 χρόνια κατατρομοκρατούσαν τον λαό, ότε μεν ότι έρχεται ο αντίχριστος και η συντέλεια του κόσμου το 2000, ότε δε ότι στους γραμμωτούς κώδικες στα τρόφιμα, στα κουτιά των φαρμάκων, στα τσιπ και μαγ, ταινίες των τραπζικών καρτών κρύβεται ως 666 το σφράγισμα του αντιχρίστου, το χάραγμα, με κίνδυνο, αφελείς γέροντες να μην παίρνουν τα φάρμακά τους, να μην αγοράζουν τρόφιμα από σουπερμάρκετ, να μην παίρνουν τις απαραίτητες κάρτες;

      Ιωάννης Μ.

      Διαγραφή
    6. Ιωάννη Μ. μην αδικείς με την σύγχυση που κάνεις, ανθρώπους. Όποιοι έλεγαν ότι "έρχεται ο αντίχριστος και η συντέλεια του κόσμου το 2000" γι' αυτούς πες ότι θες. Όμως ούτε ο π. Σαράντος ούτε όλοι οι υπόλοιποι συνειδητοί χριστιανοί που αγωνίζονται κατα του ηλεκτρονικού φακελλώματος και της σκλαβιας του bar-code δεν είπαν τίποτα για το 2000. Μήν προσπαθείς με λάθη κάποιων ακραίων αν σπιλώσεις τον ιερό αγώνα κατά της ηλεκτρονικής φυλακής.

      Διαγραφή
    7. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να παίζει με την Καινή Διαθήκη παραποιώντας την, ούτε και με την ψυχική ηρεμία του λαού προσπαθώντας ίσως να μαντρώσει φοβισμένους οπαδούς, πειθήνια άβουλα όντα, ή να προσπαθεί να μην αποκαλυφθούν τα τεράστια περιουσιακά στοιχεία και το "πόθεν έσχες" ενίων, με επικάλυμμα το "όχι στο ηλεκτρονικό φακέλλωμα"

      Ειλικρινά, σχολιαστά 26 Ιουλίου 2012 10:28 π.μ. όταν έγραφα το σχόλιο στο οποίο απαντήσατε, δεν είχα υπ'όψιν το όνομα του κληρικού που αναφέρετε, άλλως τε δεν νομίζω να διδάσκει ότι ...υπάρχει 666 ως χάραγμα και σφράγισμα του αντιχρίστου σε barcode στις συσκευασίες των φαρμάκων και των τροφίμων, και σε τσιπ καρτών, δηλ. διδασκαλίες χριστιανικώς απαράδεκτες και επιστημονικώς ψευδείς. Αν τα διδάσκει, είμαι υποχρεωμένος να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ μαζί του, καν είναι κληρικός, καν άγγελος. Με καλύπτουν προς το παρόν και πειθαρχώ στις αποφάσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Εκκλησίας της Κρήτης κατά 100%, και πολλών άλλων ειδικών επιστημόνων, θεολόγων, πνευματικών και επισκόπων, άρθρα των οποίων περί barcode, 666, chip, καρτών, θα βρείτε στην αποτείχιση και αλλού. Και βέβαια στο Λόγο του Θεού που είναι σαφής: σφράγισμα στο χέρι ή μέτωπο και όχι σε κάρτες. χξστ αντιστοιχεί στο όνομα του θηρίου, άγνωστο πως, ίσως όχι 666 αλλά με ... λατινικά στοιχεία. Σφράγισμα του Θεού αόρατο και συμβολικό, γιατι του αντιχρίστου ορατό και μη συμβολικό;

      Σας επιστρέφω, ως προφανώς οικείες υμίν, αλλ΄ως απαράδεκτες όσον αφορά εμέ, τις δύο λέξεις "προσπαθείς να σπιλώσεις". Δεν με αγγίζουν.

      Είναι αυτονόητο ότι δεν συμφωνώ και με τον όρο "ιερό αγώνα"! Ιερός αγών να μην φακελλωθεί ο έμπορος ναρκωτικών, ο παιδεραστής, ο φοροκλέπτης; Ιερός αγών να φοβάται ο συνταξιούχος να πάρει τα φάρμακά του, διότι το κουτάκι έχει barcode; Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Τέτοιοι ιεροί αγώνες έφεραν την Ελλάδα στη χρεωκοπία.
      Ελάτε μαζί, σε κοινό ιερό αγώνα για "Διαφάνεια", Γυάλινα σπίτια για όλους, όχι παρερμηνεία της Αγίας Γραφής!

      Και αφού οι "υπόλοιποι" που αναφέρεστε είναι "συνειδητοί χριστιανοί", ας το αποδείξουν με τον απόλυτο σεβασμό στην Αγία Γραφή, στην επιστημονική αλήθεια και στις αποφάσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Κρήτης και των Επισκόπων τους.

      Ιωάννης Μ.

      Διαγραφή
  2. ΔIΣ ANAΘEMATIΣMENOΣ (ΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛ​ΟΥ)

    http://agiooros.org/viewtopic.php?f=14&t=6679

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη, ταπεινά σας παρακαλώ, αν μπορείτε να μου απαντήσετε από πιά εκκλησία είστε εσείς; Βλέπω ότι υποστηρίζετε τον μοναχό Αρτέμιο και ταυτόχρονα είστε εναντίον της κανονικής εκκλησίας στη ΠΓΔΜ. Είστε παλαιοημερολογείτες; Υποστηρίζετε την εκκλησία όπως υποστηρίζετε και την ελληνική γλώσσα γράφοντας χωρίς τόνο;
    Με σεβασμό, Ίων (Σικάγο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας απάντησε κανείς αγαπητέ Ίωνα. Πάντως και το ερώτημά σας "από πιά εκκλησία είστε εσείς" είναι από μια άποψη περίεργο διότι, αν είστε Χριστιανός Ορθόδοξος, και ομολογείτε στο Σύμβολο της Πίστεως "εις μίαν Αγίαν καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν", τότε γνωρίζετε, πως η Εκκλησία είναι ΜΙΑ, την οποία απαρτίζουν οι τοπικές εκκλησίες. Όσο για τη γλώσσα, χωρίς τόνο, τι νόημα έχει ο τόνος, όταν οι περισσότεροι γράφουμε την Ελληνική γλώσσα χωρίς οξεία, περισπωμένη, βαρεία, δασεία, ψιλή, υπογεγραμμένη, κ.λπ. Αντιπαρέρχομαι το περί κανονικής εκκλησίας στην ΠΓΔΜ γιατί η γνήσια Εκκλησία είναι μία και αν μια τοπική Εκκλησία είναι μέλος της, παίζει ρόλο αδελφοποιό, δεν παίρνει ψεύτικα τοπικά ονόματα, δεν εμπλέκεται σε εθνικισμούς.

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορώ να σας καταλάβω σχεδόν όλους παραπάνω.. Δηλαδή εγώ ο έρμος που δεν είμαι θεολόγος αλλά γιατρός, και προσπαθώ να σωθώ βλέποντας κανένα φτωχό έτσι χωρίς χρήματα,διακριτικά και χωρίς να το φωνάζω, - εδώ με καλύπτει η ανωνυμία - ναί μόνο αυτό, είμαι εκτός ..πραγματικότητας ;

    Απλή ερώτηση , μη περιμένοντας απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου