Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011




ΤΟ "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" που έγινε

"ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΑΜΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΑΜΕΙΟ" ! ! ! (Λ.Λαζόπουλος,Τρίτη 15 Νοε.2011)

Θυμάστε την κυρία...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ;;;...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!! ΓΙΑ ΜΑΣ !!!

Να τσεκάρουμε τη ΔΕΗ που θα πληρώσει!!

400.000 ευρώ το χρόνο, ο μισθός της Αγωνίστριας !!!!

"Πέστε εσείς ό,τι θέλετε...."Φασίστες "δεν είσθε;"

(Κατά το γνωστόν "Πας μη Κομμουνιστής ή Πασοκτζής,Φασίστας")


230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ...Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά. ΝΑΙ, ΝΑΙ !!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η...ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ"...

Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι ...λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για "έξοδα στέγασης" - δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!

Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν..έσοδα από τη.θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής - Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.


Και ερωτώ:

1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα 'πρεπε η «αριστερή» Κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης;
Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου». Στεγαστικό να 'χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το '73, θα το 'χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!
Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

3 σχόλια:

  1. οδυσσεαΣΤΩΜΕΝ ΚΑΩΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ φυλακιζεται ο μοναχισμος φυλακιζεται ο π εφραιμ και εσεις τι κανετε πολεμος εναντιον της εκκλησιας αρχιερεις διαμαρτυρονται οπ μωυσης ο χαρισματουχος αρθογραφει ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΓΕΙΡΕΣΘΕ ΑΓΩΜΕΝ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ Π, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΡΥΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πατερ Χρυσοστομε απο που μας στελνετε το μηνυμα σας;
    Απο τις Καρυες μας λετε.
    Απο που;
    Στειλτε μας ενα εμειλ να μαθουμε περισσοτερα.

    ΕΦΡΑΙΜ.
    Δεν επιχαιρουμε.
    Αλλα ειμαστε συγκρατημενοι.
    Περιμενουμε τις ςξςλίξεις.
    Δεν μας συγκινουν οι αχρειοι δεσπποταδες που ψηφισαν τον νομο των μεταμοσχευσεων.
    Δεν μας συγκινουν οι αχρειοι αυτοι που δεν συγκινηθηκαν με το δραμα ενος αγιου ΑΡΤΕΜΙΟΥ.
    Μαλλον μας εξοργιζει ο θεατρινισμος τους.
    Οι υποκριτες.
    Οσον αφορα τον Μωυση που κουβαλαει επανω του φονικο οργανο ανθρωπου που δολοφονηθηκε εξ αιτιας του για μας εινμαι ενας μεγαλος θεατρινος που η Εκκλησια δεν τον εχει αναγκη.
    Καλο θα ηταν να αναχωρηση για την ερημο αλλα οπως μαθαινουμε εκανε σπιτι παλατι στις Καρυες και διαμενει εκει.

    Πατερες μην τρεχετε.
    Αλλο ο Εφραιμ και αλλο η Εκκλησια.
    Ο Εφραιμ πεταει με ελικοπτερα και τυπωνει βιβλια 200 κιλων με τιμη κοστους 500 ευρω.
    Κατασκευαζει τζακουζι στα πολυτελη δωματα της Βατοπεδιου.
    Εγω παντως δεν πηαινω γιατι τα στρωματα ολα βρωμανε
    και δεν μπορω να κοιμηθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. adelfe tipota to kalo den blepeis nomizo oti prepei ne eltis sto agion oros na ejomologithis dioti o agonas soy einai eis kenon na apobalis tis akraies sinithies soy p XRISOSTOMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου