Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ


ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ




απο την Αυστραλια





Κώστα Νούση, 
Παναγιώτη Ανδριόπουλε 
και οι συνευδοκούντες.

 
Δεν σας γνωρίζω. 
Δεν σας υπολογίζω. 
Μεγίστη αδικία σας καταλογίζω. 
Είστε ΑΔΙΚΟΙ. 
Και άδικοι βασιλείαν Θεού δεν θα κληρονομήσουν! 
 Με τίποτα. 
(Α’ Κορ. 6, 9 - η παραπομπή όχι για επίδειξη αγιογραφικών γνώσεων αλλά για ευκολία αναζήτησης και άμεσης υπενθύμισης). 
Διότι είστε τελείως αθεολόγητοι. 
Ρηχοί. 
Φτηνοί. 
Και ντροπιάζετε όχι μόνο τον μικροσκοπικό, μηδαμινό εαυτό σας αλλά και εξεφτελίζετε της Θεολογίας τον βαρυσήμαντο τίτλο.
Ντροπή δική σας. 



Κατάντεια και ξεπεσμός δικός σας.
Αδικία ολόδική σας. 
Καταδίκη και κολασμός κατάδικός σας. 
Δεν σας καταδικάζω εγώ, δεν έχω τέτοιο Θεϊκό δικαίωμα. 
Έχω όμως και κατέχω το θεόσδοτο δικαίωμα να κρίνω «την δικαία κρίση».
Είστε άδικοι και όλοι όσοι αυλοκόλακες συνευδοκούν μαζί σας στην έσχατη αυτή αδικία της παροδίας αφορισμού. 
Αναζητείστε τον καταδικαστικό όρο «και τοις συνευδοκούσι» στις Οικουμενικές Συνόδους και τους Διαιώνιους Αναθεματισμούς (που τόσο ανερυθρίαστα και αντορθόδοξα άρατε) θα σας διδάξει πολλά, αλλά αποθέστε πρώτα από πάνω σας το απεχθές προσωπείο της έπαρσης που διαβολόστραβα σας τυφλώνει.
 


Κώστα είσαι ΑΔΙΚΟΣ. 
ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥ! 
Μη μου «τσαμπουνάς αρλούμπες» τύπου «η κλήση σε απολογία είναι πάντη άχρηστη, ιδία όταν ο εγκαλούμενος είναι σκληρόκαρδος και εσκεμμένα αμεταμέλητος». 
Όπα! 
Εδώ γελάμε και γιουχαϊζουμε! 
(Υποσημ. Προσέθεσα τους τόνους διότι ή βαριέσαι ή τα αχρηστευεις όλα εκτός από τον σπουδαιότατο εαυτούλη σου. Βάλε και κάνα τόνο, μη τα ισοπεδώνουμε όλα!)
Αυτές οι δημαγωγίστικες θεολογικούρες σου δεν έχουν προηγούμενο. 
Η συνήλικη μετά του αρχαίου όφεως υπερηφάνειά σου καρκίνωμα ψυχής λογίζεται. 
Και «μετριέται και ζυγίζεται και αποδεικνύεται ελλιπής» και στερείται κατ’ άμφω ταπεινού φρονήματος και εκκλησιολογίας.
Άν είχες ίχνος αξιοπρέπειας θα έβλεπες πως ακόμη και ο μεγαλύτερος και ο χειρότερος Αιρετικός όλων των εποχών, ο Άρειος, ως «εγκαλούμενος ήταν όντως σκληρόκαρδος και εσκεμμένα αμεταμέλητος», ούτε την επίπληξη του Πνευματικού του δεν άκουγε, ούτε τις ιερές προτροπές της μητέρας του, παρ’ όλα αυτά ΚΛΗΘΗΚΕ σε απολογία! 



Δεν θα μας ξεμυτίζεις τώρα εσύ, τυφλοπόντικα των διαδυκτικών υπονόμων να βγάζεις δόντι σάπιο, απονευρωμένο και να’ χεις το νευρο να θέλεις να αποδεικνύεσαι ανώτερος από όλους συλλήβδην τους 318 Θεοφόρους Πατέρες και με τα δαιμονόπληκτα μέτρα και οικουμενιστικά σταθμά σου να ακυρώνεις την δικαιοσύνη τους που πόρω απέχει από του Βαρθολομαίου.

 
ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ. 
Μόλις προ λίγων ημερών στην Αυστραλία, συστηματικός παιδεραστής σατανάς και βιαστής-δολοφόνος υπέργηρων γριών γυναικών, πριν καταδικαστεί, κλήθηκε σε απολογία. 
Και οι Δικαστές που τον κάλεσαν φορούσαν δαχτυλίδι με το Διαβήτη και Κεφαλαιο “ G”. 
Και οι υιοί του σκότους και της μασονίας, φρονιμότεροι των σκοτισμένων Προκαθημένων της Ορθοδοξίας, γράφε της Αδικοπραξίας!



Ο κατά συρροήν εγκληματίας και φρικτότατος κακούργος (που μόνον εάν έχεις δικά σου παιδιά καταλαβαίνεις το βάθος της ανατριχίλας μέχρι το κόκκαλο) τυγχάνει πιθανούς προοπτικής συντόμου απελευθερώσεως λόγω «καλής διαγωγής» ενώ ο «αφορισμένος» ανα τον κόσμο αναγνωρισμένος, εκ Θεού τετιμημένος Θεολόγος και λίαν ηγαπημένος από όλους τους Συγχρονους Αγίους Γέροντες (αυτό κι΄αν είναι φίμωτρο μέγιστο στα στόματα των κατηγόρων) στερείται κάθε δικαίωμα συμμετοχής στα Μυστήρια της Εκκλησίας, (ούτε αυτής της πανανθρώπινης Κηδείας, δηλαδή «ψοφίμι») με το λίαν ευκόλως επισυναπτόμενο και συνομωσιακώς αποδιδόμενο φοβερότατο, ακρότατο και αυστηρότατο επιτίμιο της κολάσεως.




Εύγε σας. 
Μπράβο σας γαλακτοτροφούμενα νήπια με πιπίλα στη Θεολογία να ποζάρετε σα Ντοκτοροπατέρες με κουτορνίθια περικεφαλαία στους διαφόρους ιστοτόπους, βοσκοτόπια της εγκεφαλικής σας βλάβης. 
Αριστεύετε στην έπαρση, στον εγωϊσμό, στην εωσφορική υπερηφάνεια. 





Τολμάτε και κατηγορείτε «αφ’ υψηλού φρονήματος» τον Μέγα Ομολογητή Νικόλαο Σωτηρόπουλο στον οποίο δίπλα του αποδεικνύεστε νάνοι, μηρμύγκια και σκώληκες ψόφιοι, που δεν χρησιμεύετε ούτε για δόλωμα ψαρέματος.
Και πάτε «να ψαρέψετε» ώ ξεδιάντροποι «τον άπαιχτο εν ού παικτοίς», Νικόλαο Σωτηρόπουλο. 
Δεν θα σας κάνει όμως τη χάρι να ασχοληθεί μαζί σας. 
Σας την κάνω όμως εγώ, που είμαι συναμαρτωλός και πόρνος, προ του γάμου. 
Αμαρτία από την οποία πολύ πιό εύκολα κανείς μετανοεί παρά από τον κακοήθη καρκίνο της δικής σας εμμετικής υπερηφάνειας και όζουσας πώρωσης. 



Είπα ο γαϊδαρος εγώ εσάς τους πετεινούς, «κεφάλες» και «κουφάλες». 
Ανανήψτε. 
Ξυπνήστε από το μίζερο λίθαργο της ματαιοδοξίας που σας διέπει. 
Τα αλεπουδάκια δε φτάνουν τον Σωτηρόπουλο, ούτε για κρεμαστάρι. 
Πάρτε το χαμπάρι, πατήσατε πάτο και της αχαριστίας το πιάτο μη σερβίρετε του λοιπού.
Η πονηριά της αλεπούς αλλού. 
Καλύτερα να γράφετε νεοεποχίτικα παραμύθια στα ιστολόγιά σας για καλικάντζαρους και κοκκινοσκουφίτσες παρά θεολογικίζουσες σαπουνόφουσκες χάριν φτηνού εντυπωσιασμού.
 


Και κάτι τελευταίο, προειδοποιητικό, Κώστα. 
Τον Άγιο Γέροντα Αθανάσιο Μυτηλιναίο μη τολμήσεις και τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου. 
Θα έχουμε πράγματι άσχημα, εξεφτελιστικά ξεμπερδέματα παγκοσμίως. 
Σωφρονίσου! 
Σιώπησε και αποτραβήξου.
 


Και μία τελευταία έντονη, επίμονη παράκληση προς ΟΛΟΥΣ τους αρθρογράφους και σχολιαστές ιδίως, υπερασπιστές της αλήθειας και μη. 
Σταματείστε επιτέλους τις απαράδεκτες, ανεπίτρεπτες και αδικαιολόγητες Ανωνυμίες, τις «μπουχτίσαμε». 
Οι δειλές και απρόσωπες αντιπαραθέσεις σας, πάνε κυριολεκτικά στο βρόντο. 
Εάν δεν έχετε την ελευθερία της εν Χριστώ παρρησίας και το απαιτούμενο θάρρος της επώνυμης γνώμης, μη γράφετε καθόλου. 
Η αλήθεια θέλει πρόσωπο και υπόσταση, υπευθυνότητα και συνέπεια.
Τί έχετε να φοβηθείτε και γιατί στο καλό κρύβεστε; 
Οι απωσιωπητικές μάσκες δεν μας πρέπουν.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νικόλαος Πανταζής
Μελβούρνη, Αυστραλία.



KΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ


Με ερωτά ο π. Δημήτριος, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικώς, εάν ο κ. Σωτηρόπουλος κοινώνησε στην Αδελαϊδα από ψευτοπαπά. 
Δεν τον ακολούθησα σε καμία περιοδεία του και δεν γνωρίζω το περιστατικό, ούτε δέχομαι τους σχισματικούς εν Αυστραλία, με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση και δεν αναγνωρίζω. 
Παραμένω σταθερά κάτω από την επίσημη Εκκλησιαστική μου αρχή, διακονώ την ενορία μου ως Ιεροψάλτης (κατά δύναμιν) με σεβασμό και αγάπη, ασχέτως εάν με έπαψαν πολύ άδικα να επιτελώ κηρύγματα σε Ναούς χωρίς να μου αποδώσουν (όπως επιβάλλει το Εκκλησιαστικό Δίκαιο) συγκεκριμένη κατηγορία ή να με καλέσουν σε απολογία (συνηθισμένη πρακτική)... 
Το ότι τους σέβομαι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα σιωπήσω ή θα φοβηθώ να ομολογήσω την Αλήθεια και να ελέγξω την οποιαδήποτε αίρεση. 



Και είναι ΑΙΡΕΣΗ να γράφει ο Αυστραλίας κ. Στυλιανός ότι ο Χριστός δεν ήταν αναμάρτητος εξ άκρας συλλήψεως, όπως ακριβώς μας παρέδωσαν οι Αγιοι Πατέρες, ούτε κατέβηκε από τον ουρανό Αναμάρτητος αλλά «κατέκτησε» την αναμαρτησία σταδιακώς, "βήμα προς βήμα, με οδύνη» (υπονοεί την οδύνη της ηδονής) κατόπιν (αδικαιολογήτου, ανυπάρκτου και παντελώς αντιδογματικού) «αγώνος και πάλης» μεταξύ των δύο φύσεων και των δύο θελήσεών του και έπειτα «κατέκτησε» την αναμαρτησία και αναδείχθηκε ηθικώς θριαμβευτής... (ίδε την περιβόητη Εγκύκλιο «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» (τεύχος Δεκεμβρίου 1988). 



Είναι ΑΙΡΕΣΗ να υπογράφει στη Συμφωνία του Μπαλαμάντ την αιρετική ψευτοθεωρία των κλάδων, των πολλών Εκκλησιών και όχι ΜΙΑ κατά τους 318 Θεοφόρους Πατέρες της Α Οικουμενικής Συνόδου, είναι ΑΙΡΕΣΗ να αποδέχεται Αποστολική Διαδοχή και κοινά μυστήρια με τα αιρετικά δόγματα (ίδε ολόκληρο το αισχρό και ντροπιαστικό Κείμενο της Συμφωνίας του Μπαλαμάντ), είναι ΑΙΡΕΣΗ να υπερασπίζει, να διαφημίζει και να θαυμάζει έντονα από επισήμου κρατικής τηλεοράσεως SBS την απολύτως ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑ που δείχνει το Χριστό να επιθυμεί σεξουαλικούς έρωτες από πάνω στο σταυρό, να κάθεται στην ουρά έξω από οίκο ανοχής μεθυσμένος μαζί με τον Ιούδα και άλλα αισχρά (ας μη βρωμίζω περισσότερο τα χείλη μου και τα αυτιά των αναγνωστών μας) και ο Αυστραλίας να εξυψώνει τον ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ Καζαντζάκη ότι του έκανε μάλιστα «έντονη εντύπωση και ότι ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ..».



Οχι κύριοι συνευδοκούντες με αιρετικούς και οικουμενιστές Αρχιερείς. 
Η Βλασφημία του Αναμαρτήτου Προσώπου του Χριστού και Θεού που λατρεύουμε ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ «ποιητική αδεία».



Είναι δειλία και υποκρισία να κατηγορεί ο Αυστραλίας τον Πατριάρχη για δειλό και άλλα επίθετα σε τοπικές εφημερίδες για προσωπικά θέματα και να ΣΙΩΠΑ όταν τον βλέπει να συμπροσεύχεται με τον Πάπα και να τον αποκαλεί ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ και να τον αναγνωρίζει σαν ΕΚΚΛΗΣΙΑ με Αποστολική Διαδοχή.



Και έρχεται τώρα ο π. Χρήστος Θεοδωρίδης να μας λέει πως λυπάται που επηρεάστηκε από τον κ. Σωτηρόπουλο και να επαινεί την διακονία του Αρχιεπισκόπου. 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ π. Χρήστο που πιάνεις στα χέρια σου το Δισκοπότηρο και φοβάσαι να ομολογήσεις Τον Αναμάρτητο Κύριό σου και να με τόση αχαριστία κατηγορείς τον κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο που ΑΔΙΚΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ και με γελοίο, αντικανονικό και αντορθόδοξο τρόπο "αφορίστηκε" και συ φοβάσαι να μιλήσεις για αυτήν την μεγίστη αδικία. 
Όταν όμως η αδικία γίνεται στα πρόσωπά μας, τότε γινόμαστε έξω φρενών. 
Όταν αδικείται ένας μεγάλος πνευματικός ευεργέτης μας που μας πότισε με αγάπη Χριστού, αγάπη Ευαγγελίου και αγάπη Ορθοδοξίας, τότε σιωπούμε μήπως τεθούμε σε αργία και χάσουμε τη βολευτική μας θέση.

95 σχόλια:

  1. Οι νεεορθόδοξες ασημαντότητες Ανδριόπουλος και Νούσης λύσσαξαν οι ουτιδανοί κατά του Σωτηρόπουλου. Οι νάνοι λασπώνουν το γίγαντα αλλά η λάσπη γυρίζει στα μούτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας δε χωλαίνει μόνο περί την πίστη, που είναι βέβαια και το σπουδαιότερο και σοβαρότερο, αλλά έχει αποβεί πραγματικός δυνάστης της ελληνικής παροικίας στην Αυστραλία αφού φέρεται σαν imperator. Υπάρχουν πολλές ατομικές αλλά και συλλογικές ενυπόγραφες κατηγορίες εναντίον του. Η Ομοσπονδία των εν Αυστραλία ελληνικών κοινοτήτων με επιστολές της στον τύπο έχει διαμαρτυρηθεί. Ο πρών πρόεδρος της Δημοκρατίας Σαρτζετάκης τον αποκάλεσε δημοσίως σε ομιλία του στη μακρυνή ήπειρο "διασπαστικό στποχείο". Και δυστυχώς εξακολουθεί να αλωνίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια στον κ.Πανταζή που γνωρίζει πολλά και η μαρτυρία του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
    Καλό θα είναι να απαντήσουν κάποιοι στα ακόλουθα ερωτήματα:
    -Αληθεύει ότι μπράβοι του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κακαοποίησαν εντός ιερών ναών την αείμνηστη Παρασκευή Καρπαθάκη ούσα καρδιοπαθή και την έστειλαν στο Νοσοκομείο καθώς και τον Ηλία Πετίδη;
    -Αληθεύει ότι κινήθηκε δικαστικά δικαστικά ο Αυστραλίας εναντίον του αρχιμανδρίτη Ιεζεκιήλ Πετρίτση επειδή έκανε το μεγάλο έγκλημα να επιτρέψει στο Ν.Σωτηρόπουλο να αναγνώσει αναγνώσματα τη Μεγάλη Εβδομάδα στο ναό του BURWOOD;
    Τα παραπάνω κατήγγειλε ο κ.Νικόλαος Σωτηρόπουλος στο φύλλο του Οκτωβρίου του 1993 της εφημερίδας ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ πρωτότυπες απόψεις περί απολογίας έχει ο κ.Νούσης. Η... αποθέωση της φιλελευθερίας και της δημοκρατικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άυτά σου έμαθαν οι αγιορείτες φίλοι σου κε Νούση;

      Διαγραφή
    2. Ο Νούσης πάλι επιτίθεται κατά των οργανώσεων χάρη στις οποίες γνώρισε το Χριστό και ωφελήθηκε πνευματικά. Βαβαί της αχαριστίας του.

      Διαγραφή
    3. Δε γνωρίζω εάν ο Νούσης σχετίζεται και με ποιους αγιορείτες και επηρεάζεται απ αυτούς. Εκείνο που ξέρω είναι ότι δυστυχώς το Άγιονόρος έμεινε σιωπηλό στις κακοδοξίες του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας και στην κρίσιμη περίοδο της παρουσίας κλιμακίου της ιεραποστολικής αδελφότητας ΣΤΑΥΡΟΣ στην Αυστραλία τρεις αγιορείτες, ιερομόναχοι ισάριθμων ιερών μονών,αντί να σταθούν στην πλευρά της αλήθειας και του δικαίου αυτοί συντάχθηκαν με τον κατασκανδαλίσαντα τις ορθόδοξες συνειδήσεις αρχιεπίσκοπο.
      Υ.Γ. Η συμπεριφορά των τριών ιερομονάχων δεν μπορεί να αποτελέσει ασφαλή βάση για εξαγωγή συμπερασμάτων για ολόκληρο το Άγιονόρος αφού απ ό,τι γνωρίζω πολλοί μοναχοί διαφώνησαν αργότερα με τον Αυστραλίας.

      Διαγραφή
    4. Ο Νούσης θα πρέπει να ντρέπεται που παραμονές Χριστουγέννων με το απαράδεκτο κείμενό του δυναμίτισε το κλίμα των ημερών.
      Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδριόπουλο.

      Διαγραφή
    5. Κώστα Νούση σύνελθε! QUO VANTIS Κώστα; Γιατί καταφέρεσαι με τέτοιο τρόπο κατά του Ν.Σωτηρόπουλου;
      Τι κακό διέπραξε και του επιτίθεσαι με τέτοια εμπάθεια; Ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας αμφισβήτησε την αναμαρτησία του Χριστού και ο Ν.Σωτηρόπουλος θα έμενε με κουμπωμένο το στόμα; Να τον συγχαρείς έπρεπε κι όχι να του επιτεθείς.Άν δεν ξέρεις τα πραγματικά περιστατικά φρόντισε πρώτα να μάθεις και μετά πιάσε το πληκτρολόγιο. Υπάρχουν καταχωρημένες πολλές αναφορές,επιστολές, διαμαρτυρίες των πιστών της Αυστραλίας σε βάρος του Στυλιανού. Γιατί προτού πιάσεις το πληκτρολόγιο δεν ήλθες σε επικοινωνία με το Ν.Σωτηρόπουλο για να σου πει τις απόψεις του και δίνεις βάση σε εμπαθείς κατηγόρους του;Γιατί του επιτίθεσαι έτσι αβασάνιστα;

      Διαγραφή
  5. Τέτοιο θράσος! Τέτοια εμπάθεια για το Σωτηρόπουλο και το αγωνιστικό πνεύμα του αείμνηστου Καντιώτη απ τον καινοφανή νεοπατέρα και κενολόγο Νούση και τον εμπαθέστατο Ανδριόπουλο. Λάσπη και χολή ξερνάνε συνεχώς κατά των πνευματικών και συντηρητικών ανθρώπων. Απ το περίσσευμα της ρυπαρής καρδιάς τους! Άλλωστε και το blog τους παράρτημα της Ψυττάλειας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ψυττάλεια τι σου φταίει ρε φίλε;

      Διαγραφή
    2. Έχει δίκαιο ο 8:27 π.μ. Αδικούμε την Ψυττάλεια και τους βόθρους γενικότερα βάζοντάς στους στην ίδια μοίρα με το ακατονόμαστο blog του Ανδριόπουλου.

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια; Εσείς δεν ξεύρετε τίποτε; Γιατί άραγε; Μήπως δε γνωρίζετε ανάγνωση; Όλα αυτά έχουν γραφεί και έχουν γίνει επώνυμες καταγγελίες.

      Διαγραφή
  6. Η λάσπη κατά του ανιδιοτελούς εργάτη του Ευαγγελίου στον απόπατο της Πάτρας έχει φθάσει στο απροχώρητο.
    Κάποιος λασπολόγος έγραψε για δήθεν πλαστή διαθήκη και για δήθεν ατασθαλίες των Ευσταθίου και Σωτηρόπουλου. Λύσσαξαν οι μαυρόψυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοησία, εμπάθεια ή και τά δύο;
      Και οι κότες ξέρουν ότι όσοι αφιερώνονται στις ιεραποστολικές αδελφότητες δεν έχουν προσωπική περιουσία.
      Δεν ντρέπεται λίγο ο ανώνυμος λασπολόγος να προσπαθεί να μας παρουσιάσει σαν φιλοχρήματους αποδεδειγμένα αφιλοχρήματους θεολόγους;

      Διαγραφή
    2. Με τον τρόπο που μιλάνε και γράφουν οι υβριστές του Ν.Σωτηρόπουλου δίνουν εύκολα την εντύπωση ότι ούτε το Θεό φοβούνται ούτε τους ανθρώπους ντρέπονται.

      Διαγραφή
  7. o k.πανταζης ερωταται εαν ο σωτηροπουλος στην προ ολιγων ετων επισκεψη του στην αυστραλια πηγε στην πολη της αδελαιδας και δεν εκκλησιασθηκε σε ιερους ναους της αρχιεπισκοπης, αλλα σε σχισματικο οικοδομημα και κοινωνησε ψωμι και κρασι απο ψευτοπαπα

    κ. οδυσσεα σε προηγουμενο σχολιο σας ανακριβως γραψατε οτι δεν ηταν σχισματικος.. αλλα ανηκε στο πατριαρχειο ιεροσολυμων ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ, οι ιεροσολυμιτες μονο στην μελβουρνη ειχαν ναο και οχι σαλλες πολεις και μετα την αποφασι της ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥ και δη οι καθαιρεσεις το 1992.αναγκαστηκαν να εγκαταλειψουν την εισπηδηση στο κανονικο εδαφος του οικουμενικου ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Π ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μελβουρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα π.Δημήτριος καλό θα είναι να πάρει θέση για τα ελεεινά αιρεσιολογήματα του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας και για το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής παροικίας τον έχει επανειλημμένα αποδοκιμάσει.

      Διαγραφή
  8. Για τα ερωτηματα σας π. Δημητριε θα παρετε την απαντησι σας.
    Οσον αφορα το ερωτημα σας αν πηγε σε σχισματικους, εγω σας απαντησα αλλα εσεις ακουτε τον Αιρεσιαρχη επισκοπο σας.
    Και ερωτω: Γι αυτο τον αφωρισαν τα επισκοπιδια της αισχυνης;
    Η για αλλους λογους;
    Ξερει κανεις;
    Αφου δεν υπαρχει κανενα χαρτι και καμμια κατηγορια;
    Μπηκε ποινη χωρις κατηγορια δηλαδη;
    Και αν υποθεσουμε οτι πηγε σε ...σχισματικους αυτο και μονον ηταν ικανο ενος αφορισμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι πολύ μικρός,ολίγιστος "κυριε" Νούση για να απαξιώσεις τον "καντιωτισμό" όπως σκωπτικά αποκαλείς το αγωνιστικό πνεύμα και φρόνημα του π.Αυγουστίνου. Εκείνος θηριομάχησε με τα ποικίλα κατεστημένα και απέσπασε και το θαυμασμό και την εκτίμηση και των φανατικών του αντιπάλων. Εσύ ταλαίπωρε τι αγώνες έχεις να επιδείξεις; Λίγη τσίπα πάνω σου δεν έχεις; Τέτοια αμετροέπεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οδυσσέα,
    πες σε παρακαλώ τις αιρέσεις που εισήγαγε ο Αυστραλίας γιατί εμείς οι νεώτεροι δεν τις ξέρομε .Καλό θα ήτανε να μας τις πεις για να μην παρουσιάζουν τον Αυστραλίας ως τον μεγαλύτερο Θεολόγο !
    Δ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας απ τους μεγαλύτερους θολολόγους και αρλουμπολόγους είναι!

      Διαγραφή
  11. Ανωνυμο 8:38
    Πότε γενηκανε αυτα στην αυστραλια και εμεις δεν πειραμε ειδηση ;Εμεις εδω δεν ξευρομε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Εσείς δεν ξεύρετε τίποτε; Γιατί άραγε; Μήπως δε γνωρίζετε ανάγνωση; Όλα αυτά έχουν γραφεί και έχουν γίνει επώνυμες καταγγελίες.


      Διαγραφή
    2. Τώρα που μάθατε τι θα κάνετε;

      Διαγραφή
  12. συμφωνω με τον π δημητριο και εγω δυστυχως ειχα παρασυρθει απο τον κ, σωτηροπουλο ειχα καταφερθει εναντιον του αρχιεπισκοπου παρα ταυτα με εδεχθη σαν κληρικο χειροτονηθεντα απο τονπ. αυγουστινο και ειμαι εν ενεργεια εφημεριος στην αγια τριαδα μελβουρνης οσο αφορα την αγαπη και τον σεβασμο του ποιμνιου στον αρχιεπισκοπο ο οπιος διακονει 37 χρονια τον αποδημο ελληνισμο ελατε να δειτε π. χρ.ηστος θεοδωριδις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε παρασύρθηκες; Και πότε το κατάλαβες αυτό; Και πώς το κατάλαβες ότι παρασύρθηκες πάτερ; Και για πες μας σε τι έφταιξε ο Ν.Σωτηρόπουλος;

      Διαγραφή
  13. Οδυσσέα, να μην προκαλούν οι Στυλιανόφρονες Ανδριοπουλαίοι και νοσηροί Νούσηδες, γιατί αν μιλήσει η Ελληνική Παροικία από τη μακρινή Αυστραλία και ασχοληθούμε με τον βίο και πολιτεία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού, θα προκληθεί εμετός. Πάτερ Δημήτριε, το σκάνδαλο με την Ιταλίδα Άντζελα λησμονήθηκε; Τα προσκλητήρια σε γάμο, που κυκλοφορήθηκαν ευρέως με κουμπάρο τον τότε Γενικό Πρόξενο Νικόλαο Μάτση, σας λένε τίποτα για το ήθος του Αυστραλίας; Οι υπαινιγμοί στον ελληνόφωνα τύπο οργίαζαν και ο Μελβουρνιώτης ελληνισμός "το είχε τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι". Και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Να τον χαίρεστε τέτοιο δεσπότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο να το στείλεις στο μπλογκ του Ανδριόπουλου. Να δούμε, θα το δημοσιεύσει άραγε;

      Διαγραφή
    2. Αμφίβολο αν το δημοσιεύσει!

      Διαγραφή
    3. Αυτοί είναι οι νεοορθόδοξοι οικουμενιστάδες. Στραγγαλίζουν την αντίθετη άποψη.

      Διαγραφή
  14. Ο παλαιάνθρωπος που άνανδρα και μέσα από την ανωνυμία κατηγορεί τον αφιλοχρήματο Σωτηρόπουλο και άλλα μέλη της Αδελφότητος "Ο Σταυρός" για απάτες και καταχρήσεις δεν είναι άλλος από τον απογοητευμένο και καταδικασμένο καθηγητή ιδιωτικού φροντιστηρίου Αντώνη Ελευθεριάδη. Είναι αυτός που έγραφε ψευδείς και συκοφαντικές επιστολές σε βάρος του θεολόγου Σωτηροπούλου, υφήρπαζε την υπογραφή του υπεργήρου Φλωρίνης Αυγουστίνου και τις ταχυδρομούσε στο ΣΔΟΕ για να προκαλέσει έρευνες για δήθεν ατασθαλίες και απάτες. Είναι αυτός που έγραφε λιβελλογραφήματα και τα διένειμε ανωνύμως στα πέρατα της γης για να πλήξει τους Σωτηρόπουλο και Ευσταθίου. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι είναι δειλός και στερείται ανδρισμού. Τα δε παντελόνια τα φορά μόνο και μόνο για να μη κρυώνει. Αν πίστευε και ο ίδιος στις καταγγελίες του, θα μιλούσε ΕΠΩΝΥΜΑ. Αλλά είναι θρασύδειλος. Ο Σωτηρόπουλος και ο Ευσταθίου είναι καθαροί και αθωώθηκαν από κάθε κατηγορία που εξύφανε εναντίον τους ο ελεεινός συκοφάντης. Αντιθέτως αυτός ο παλαιάνθρωπος είναι οριστικώς και τελεσιδίκως καταδικασμένος. Και θα είχε περισσότερες καταδίκες, αν δεν τον ευσπαγχνίζονταν οι προαναφερθέντες και δεν τον συγχωρούσαν. Αν συνεχίσει να προκαλεί, θα τον ονοματίσω και εδώ και σε άλλα ιστολόγια, αποκαλύπτοντας συγχρόνως τις ατιμίες του. Και έχει μεγάλη ευθύνη ο Ανδριόπουλος, που επιτρέπει να διασύρονται ανωνύμως ανιδιοτελείς ιεροκήρυκες με ανυπόστατες και φανταστικές καταγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι έχεις να πεις π.Χρήστο Θεοδωρίδη για το γραπτό εγκύκλιο κήρυγμα του αρχιεπισκόπου σας τα Χριστούγεννα του 1988; Γιατί υποβλήθηκε μήνυση απ το Φλωρίνης Αυγουστίνο; Γιατί μήνυσε μόνο τον αιρεσιάρχη Αυστραλίας ο π.Αυγουστίνος κι όχι και άλλους κληρικούς; Εεεεε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΆΣΠΗ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αδελφοί μου συνέλθετε ! Μην δίνετε βάση σε ανεύθυνες καταγγελίες που μόνο λύπη προκαλούν !Οποοιος ισχυρίζεται ότι αποδοκιμάζουν τον Αυστραλίας ή ειναι παραπληροφορημένος ή συκοφάντης !Είμαστε μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και συκοφαντείται ασύστολα ένας Αρχιεπίσκοπος ! Ξέρετε τι σημαίνει κατάκριση ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άπό πού κι ως πού συκοφαντείται ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας; Γιατί δεν έχει αναιρέσει τα όσα καταγγέλονται εναντίον του;

      Διαγραφή
  18. ο "δημοκράτης" Ανδριόπουλος "έθαψε" το δεύτερο και το τρίτο σχόλιο που αναφέρονται σε επώνυμες καταγγελίες κατά του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας. Αυτή είναι η αντίληψη του Ανδριόπουλου για την ελευθερία του λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φασισμός του Ανδριόπουλου είναι το κάτι άλλο. Δε δημοσιεύει τα σχόλια που θίγουν το σκανδαλοποιό αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας έπειδή θίγεται ο εκλεκτός του. Ευτυχώς που το μπλογκ του Οδυσσέα γράφει την πραγματική αλήθεια για τον Αυστραλίας.

      Διαγραφή
  19. Με ερωτά ο π. Δημήτριος, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικώς, εάν ο κ. Σωτηρόπουλος κοινώνησε στην Αδελαϊδα από ψευτοπαπά. Δεν τον ακολούθησα σε καμία περιοδεία του και δεν γνωρίζω το περιστατικό, ούτε δέχομαι τους σχισματικούς εν Αυστραλία, με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση και δεν αναγνωρίζω. Παραμένω σταθερά κάτω από την επίσημη Εκκλησιαστική μου αρχή, διακονώ την ενορία μου ως Ιεροψάλτης (κατά δύναμιν) με σεβασμό και αγάπη, ασχέτως εάν με έπαψαν πολύ άδικα να επιτελώ κηρύγματα σε Ναούς χωρίς να μου αποδώσουν (όπως επιβάλλει το Εκκλησιαστικό Δίκαιο) συγκεκριμένη κατηγορία ή να με καλέσουν σε απολογία (συνηθισμένη πρακτική)... Το ότι τους σέβομαι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα σιωπήσω ή θα φοβηθώ να ομολογήσω την Αλήθεια και να ελέγξω την οποιαδήποτε αίρεση. Και είναι ΑΙΡΕΣΗ να γράφει ο Αυστραλίας κ. Στυλιανός ότι ο Χριστός δεν ήταν αναμάρτητος εξ άκρας συλλήψεως, όπως ακριβώς μας παρέδωσαν οι Αγιοι Πατέρες, ούτε κατέβηκε από τον ουρανό Αναμάρτητος αλλά «κατέκτησε» την αναμαρτησία σταδιακώς, "βήμα προς βήμα, με οδύνη» (υπονοεί την οδύνη της ηδονής) κατόπιν (αδικαιολογήτου, ανυπάρκτου και παντελώς αντιδογματικού) «αγώνος και πάλης» μεταξύ των δύο φύσεων και των δύο θελήσεών του και έπειτα «κατέκτησε» την αναμαρτησία και αναδείχθηκε ηθικώς θριαμβευτής... (ίδε την περιβόητη Εγκύκλιο «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» (τεύχος Δεκεμβρίου 1988). Είναι ΑΙΡΕΣΗ να υπογράφει στη Συμφωνία του Μπαλαμάντ την αιρετική ψευτοθεωρία των κλάδων, των πολλών Εκκλησιών και όχι ΜΙΑ κατά τους 318 Θεοφόρους Πατέρες της Α Οικουμενικής Συνόδου, είναι ΑΙΡΕΣΗ να αποδέχεται Αποστολική Διαδοχή και κοινά μυστήρια με τα αιρετικά δόγματα (ίδε ολόκληρο το αισχρό και ντροπιαστικό Κείμενο της Συμφωνίας του Μπαλαμάντ), είναι ΑΙΡΕΣΗ να υπερασπίζει, να διαφημίζει και να θαυμάζει έντονα από επισήμου κρατικής τηλεοράσεως SBS την απολύτως ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑ που δείχνει το Χριστό να επιθυμεί σεξουαλικούς έρωτες από πάνω στο σταυρό, να κάθεται στην ουρά έξω από οίκο ανοχής μεθυσμένος μαζί με τον Ιούδα και άλλα αισχρά (ας μη βρωμίζω περισσότερο τα χείλη μου και τα αυτιά των αναγνωστών μας) και ο Αυστραλίας να εξυψώνει τον ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ Καζαντζάκη ότι του έκανε μάλιστα «έντονη εντύπωση και ότι ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ..». Οχι κύριοι συνευδοκούντες με αιρετικούς και οικουμενιστές Αρχιερείς. Η Βλασφημία του Αναμαρτήτου Προσώπου του Χριστού και Θεού που λατρεύουμε ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ «ποιητική αδεία». Είναι δειλεία και υποκρισία να κατηγορεί ο Αυστραλίας τον Πατριάρχη για δειλό και άλλα επίθετα σε τοπικές εφημερίδες για προσωπικά θέματα και να ΣΙΩΠΑ όταν τον βλέπει να συμπροσεύχεται με τον Πάπα και να τον αποκαλεί ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ και να τον αναγνωρίζει σαν ΕΚΚΛΗΣΙΑ με Αποστολική Διαδοχή. Και έρχεται τώρα ο π. Χρήστος Θεοδωρίδης να μας λέει πως λυπάται που επηρεάστηκε από τον κ. Σωτηρόπουλο και να επαινεί την διακονία του Αρχιεπισκόπου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ π. Χρήστο που πιάνεις στα χέρια σου το Δισκοπότηρο και φοβάσαι να ομολογήσεις Τον Αναμάρτητο Κύριό σου και να με τόση αχαριστία κατηγορείς τον κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο που ΑΔΙΚΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ και με γελοίο, αντικανονικό και αντορθόδοξο τρόπο "αφορίστηκε" και συ φοβάσαι να μιλήσεις για αυτήν την μεγίστη αδικία. Όταν όμως η αδικία γίνεται στα πρόσωπά μας, τότε γινόμαστε έξω φρενών. Όταν αδικείται ένας μεγάλος πνευματικός ευεργέτης μας που μας πότισε με αγάπη Χριστού, αγάπη Ευαγγελίου και αγάπη Ορθοδοξίας, τότε σιωπούμε μήπως τεθούμε σε αργία και χάσουμε τη βολευτική μας θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γράφτηκε χωρίς να διαψευσθεί ότι ο επίσκος Δέρβης Ιεζεκιήλ, στενός συνεργάτης του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού αποκάλεσε το Ιερό Πηδάλιο( συγχώρεσέ με Κύριε)κ...χαρτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχουν να πουν για το συγκεκριμένο αίσχος ο π.Δημήτριος και ο π.Χρήστος;

      Διαγραφή
    2. Ο πατήρ Θαδαίος έχει να πει κάτι;

      Διαγραφή
  21. Δεν νομιζω αναγνωστη της 12,38 οτι ειναι ο κ. Αντωνιος Ελευθεριαδης αυτον που αναφερετε.
    Παρακαλω αν δεν ειστε βεβαιος σε κατι δεν θα αναφερετε ονοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όντως ο Επίσκοπος Δέρβης Ιεζεκιήλ αποκάλεσε το Πηδάλιο της Εκκλησίας μας "κωλόχαρτο". Το κατήγγειλε ο Φλωρίνης Αυγουστίνος και το δημοσίευσε σε περιοδικό του. Επικαλέστηκε και αυτήκοο μάρτυρα. Ο δε Αυστραλίας χαρακτήρισε την Αγία Γραφή "μεγάλο παραμύθι". Τον Προφήτη Ηλία παρουσίασε ως εγκληματία, διότι υπήκουσε σε εντολή του Θεού και κατέσφαξε τους ιερείς του Βάαλ. Δημοσίευσε και ποίημα με τίτλο, "Περιφερόμενο πένθος", όπου ομιλεί για αυνανισμό! Μάλιστα έγραψε στο περιοδικό του ότι εμπνέεται από τον Ερμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελληνοαυστραλιανή εφημερίδα " Παροικία" δημοσίευσε πριν πολλά χρόνια εκτενές άρθρο υπό τον τίτλο " Ιδιοκτήτης της θρησκείας γίνεται ο Στυλιανός" εξ αιτίας των προβλημάτων που λόγω της πολιτικής του είχε δημιουργήσει με τις κοινότητες.

      Διαγραφή
  23. Για την Ιστορία και για την ενημέρωση των αναγνωστών να αναφέρουμε δυο μεγάλες και αδιάψευστες αλήθειες σχετικά με τις κατηγορίες που εκτοξεύονται από τον ιστότοπο του Ανδριόπουλου εναντίον του ανιδιοτελούς και αφιλοχρήματου ιεροκήρυκος Νικολάου Σωτηροπούλου και των συν αυτώ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ πρώτη: Όλες οι κατηγορίες, που εξυφάνθηκαν εναντίον του Σωτηροπούλου, αλλά και εναντίον του Ευσταθίου, κατέρρευσαν ως χάρτινοι πύργοι στα δικαστήρια. Ουδέποτε κάποιος εκ των δυο κρίθηκε ένοχος για οποιαδήποτε παράβαση του νόμου. Απεναντίας οι κατήγοροι και συκοφάντες και υβριστές των δύο θεολόγων επανειλημμένως κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν από την ποινική δικαιοσύνη.
    ΑΛΗΘΕΙΑ δεύτερη: Όλες οι κατηγορίες εναντίον του Σωτηροπούλου και Ευσταθίου εξυφάνθηκαν από ανθρώπους ομοφρόνους και ομοϊδεάτες, συμμάχους και συνεργάτες του Αυστραλίας Στυλιανού.
    Αυτά προς αποκατάσταση των πραγμάτων και εν ονόματι της δικαιοσύνης. Τα υπόλοιπα είναι ολοστρόγγυλα ψεύδη και λασπολογίες, που δεν αγγίζουν τα πρόσωπα των προαφερθέντων αγνών εργατών του Ευαγγελίου. Ας μη προσπαθούν να σβήσουν το ήλιο με τα πτυελά τους οι γελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ελεος αδέλφια , δεν έμεινε και τίποτα άλλο που δεν έκανε ο αυστραλίας.Ας τον ελεήσει και αυτόν ο θεός !Εσείς με τις αηδίες που λέτε ποιόν βοηθάτε και ποιός χαίρεται;Μόνο ο σατανάς!ποιοί είστε εσείς που κατακρίνετε αδιάκριτα Αρχιεπίσκοπο, επισκόπους και σταματιμό δεν έχετε! Πιστεύετε ότι γνωρίζετε και την δογματική διδασκαλία της εκκλησίας!Σταματήστε επιτέλους και μη σκανδαλίζεται τους αδελφούς σας ! Τι απολογία θα δώσετε εν εκείνη τη ημέρα ; Θα περιμένεται να σας σώσει ο Σωτηρόπουλος ;Ο δρόμος που ακολουθείται οδηγεί στα έγκατα της κόλασης !Ο θεός να σας ανοίξει τα μάτια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε οι καταγγελίες αμετροεπέστατε είναι αηδίες; Αντί να κατακρίνεις όσους έχουν ευαισθησία κι όχι αμβλυμμένη θρησκευτική και ηθική συνείδηση εσύ τους απαξιώνεις. Μάθε επιτέλους ότι κληρικοί και λαικοί έχουν όχι μόνο δικαίωμα αλλά και καθήκον να ελέγχουν όσους παρεκτρέπονται σε θέματα πίστεως. Ακούς εκεί να χαρακτηρίζεις αηδίες την ανησυχία των πιστών!

      Διαγραφή
  25. Ενας μάρτυς ουδείς μάρτυς αδελφέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο στους λεβέντες υποστηρικτές της αλήθειας και του δικαίου.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο που διαρκώς προδίδει την Ορθοδοξία και συγκαλύπτει τα αίσχη του Αυστραλίας Στυλιανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πετυχημένο σχόλιο στον blog Amethystos στις 4/10/2012 αναφερόμενο στο αισχρό και λασπώδες blog της Πάτρας:
    "Το μοτίβο γνωστό. Το διαμορφώνουν ο άρρωστος φιλοπατριαρχικός Πανώτης, ο εν πολλαίς οικουμενιστικαίς αμαρτίαις γηράσας, ο βερμπαλιστής και εκ των πρυτάνεων της αερολογίας, αισχρολογίας, ανοητολογίας Χαλκηδόνος Αθανάσιος, ο καινοφανής αστέρας του γνήσιου και ανόθευτου εκκλησιαστικού φρονήματος Νούσης, ο Ζακυνθινός π.Καποδίστριας που ανυψώνει με ποιήματα μέχρι τρίτου ουρανού το Βαρθολομαίο και κάποιος ιερέας απ τη Γερμανία, υφιστάμενος του γνωστού σκανδαλοποιού Λαμπαρδάκη. Κατά καιρούς μας ψυχαγωγεί με τις φαιδρολογίες του και ο γνωστός π.Τσέτσης."
    Στο από κάθε άποψη ορθό πιο πάνω σχόλιο να προσθέσουμε κι ένα καινούριο "φυντάνι": κάποιο "πτηνό" εκκολάψεως 1992 του οποίου η εμπάθεια και ο ξερολισμός στάζουν απ τα μπατζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο "πτηνό" δε δίστασε να χαρακτηρίσει, μεταξύ άλλων ύβρεων που ξεστόμισε εναντίον του πατρός Αυγουστίνου Καντιώτη, "επιφανειακή" την ασκητικότητα και την αφιλοχρηματία του.

      Διαγραφή
    2. Ντροπή στον pelekano 92 για τη λασπολογία του!

      Διαγραφή
    3. Τον αρχιοικουμενιστή Λαρεντζάκη πού τον πας;

      Διαγραφή
    4. Το "πτηνό" με τις ευλογίες του αρχιλογοκριτή Ανδριόπουλου έχει ξεσαλώσει και δεν ξέρει τι λέει!

      Διαγραφή
    5. Τόσο ξέρει, τόσο λέει!

      Διαγραφή
    6. Το σύνθημα των Ανδριόπουλου, Νούση, pelekanou 92 και σία: πες,πες στο τέλος κάτι θα μείνει! Άξιοι μαθητές του Γκαίμπελς!

      Διαγραφή
    7. Στο βοθομπλογκ τς Πάτρας βγίνει ο κάθε πικραμένος τύπου Νούση και pelekanou 92 και ξερνάει τη χολή του.
      Ούτε τον αείμνηστο γέροντα π.Αυγουστίνο δεν άφησε ο pelekanos που αποφαίνεται περί παντός επιστητού με ύφος χιλίων καρδιναλίων ενώ είναι πασιφανές ότι είναι άσχετος με τα εκκλησιαστικά. Γι αυτό και διαστρέφει τη αλήθεια.

      Διαγραφή
  28. "Όπως στην Αγία Τριάδα τα τρία πρόσωπα είναι ισότιμα,ισόκυρα .Το ένα δεν υποτάσσει το άλλο,το ένα δε μειώνει το άλλο, δεν προσβάλλει το άλλο, δεν ελαττώνει το άλλο, αλλά περιχωρεί το ένα το άλλο,το ένα αγαπά το άλλο, κοινωνεί το άλλο, υπάρχει μία ουσία ενώ είναι τρία τα πρόσωπα, έτσι και στην Εκκλησία πρέπει να είμαστε μία ουσία, με μία πίστη, δηλαδή με μία ελπίδα, με μία αγάπη, αλλά ελεύθερα πρόσωπα, ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ".
    Το παραπάνω αιρεσιολόγημα διακήρυξε ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός Χαρκιανάκις σε εκπομπή στον πολυεθνικό ραδιοφονικό σταθμό της Αδελαίδας αναφερόμενος στο θεολογικό διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στην πειρά ,στη πειρά οι αιρετικοί με πρώτους τον Βαρθολομαίο, Στυλιανό και την σκανδαλιάρα Ζηζή. Μόνο έτσι θα σωθεί η εκκλησία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κουϊζ. Ποιός Αρχιεπίσκοπος έχει στο ενεργητικό του τις περισσότερες καθαιρέσεις ιερέων και ποιός έχει επιβάλλει τα περισσότερα επιτίμια ακοινωνησίας στο ποίμνιό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σημείον αντιλεγόμενον ο Σωτηρόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και ο διάβολος ακόμη σας φοβάται, εσάς τους "ευσεβείς χριστιανούς". Βρε ουστ και δεν ντρεπεστε αισχροί συκοφάντες και ιεροκατατήγοροι!ανακατεύεται την κόλαση και νομίζεται ότι προσφέρεται δόξα εις τον θεό !Σας βάζω επιτίμιο,ως πνευματικός που είμαι ,κανείς να μη κοινωνήσει των αχράντων μυστηρίων, μ,εχρι να μετανοήσετε και να ζητήσεται έμπρακτα συγνώμη από όσους κατηγορείται αδιακρίτως .
    π.Θαδαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τις ιεροκρατικές σου αντιλήψεις π.Θαδαίε μάλλον για το Βατικανό κάνεις!

      Διαγραφή
    2. Πω,πω τι "πνευματικότατες" φράσεις εξήλθαν απ το στόμα του πατρός Θαδαίου!
      υ.γ. Ανακατεύετε κι όχι ανακατεύεται, νομίζετε κι όχι νομίζεται, ζήσετε κι όχι ζήσεται πάτερ Θαδαίε. Και επί τη ευκαιρία: ποια η γνώμη σας για τα αιρεσιολογήματα του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας;

      Διαγραφή
    3. Το γεγονός ότι είστε ιερέας δε σας δίνει το δικαίωμα να αποκαλείτε αισχρούς συκοφάντες όσους διατυπώνουν συγκεκριμένες, πασίγνωστες άλλωστε κατηγορίες.
      Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αφού δε θέλετε να πάρετε θέση κατά του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κι έχετε φυσικά κάθε δικαίωμα, είναι να σιωπήσετε.
      Αρκετή ζημία στην Εκκλησία έχει κάνει μέχρι τώρα ο Αυστραλίας.
      Κι έχει προκαλέσει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση του πιστού λαού. Και ο λαός διαμαρτύρεται και καλά κάνει.Και σεις το λαό αυτόν τον υβρίζετε!

      Διαγραφή
  33. Πάτερ Θαδαίε, τα ουστ να τα απευθύνετε σε αυτούς που έχουν θεοποιήσει τον κακόδοξο Στυλιανό Χαρκιανάκι, που με τον αυταρχισμό του έδιωξε τους Επισκόπους Ιωσήφ Χαρκιουλάκι (νυν Προικοννήσου) και Σεραφείμ Μεντζελόπουλο (νυν Πειραιώς), παλαιότερα δε τους Αρίσταρχο και Παντελεήμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οδυσσέα να μη αναρτάς στο ιστολόγιο συκοφαντικά σχόλια !και εμείς που τα διαβάζομαι είμαστε ένοχοι που δεν διαμαρτυρόμαστε στους αδελφούς !Βοήθησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί βάζομε μυλωθρούς στον λαιμό μας όλοι .

    π.Θαδδαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και εγώ σας βάζω επιτίμιο, π. Θαδαίε, να απέχετε από κάθε πράξη ιεροτελεστίας άχρι ειλικρινούς και εμπράκτου μετανοίας, γιατί δεν υπερασπίζετε το δίκαιο ενός αδικουμένου, σύμφωνα με την εντολή της Αγίας Γραφής "Ρύσασθε αδικούμενον", αλλά συμπαρατάσεσθε στο πλευρό των αδικούντων και σκανδαλιζόντων.

    π. Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κουϊζ 2ον:
    Ποιός Αρχιεπίσκοπος αποκάλεσε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο "δειλό", "προδότη" και "άνανδρο" σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να βάζετε επιτίμια σε αγνώστους σας μέσω διαδικτύου. Το συγκεκριμένο δικαίωμα το χει μόνο ο πνευματικός του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν πας καλά παπά. όταν κάποιοι υπερασπίζονται την αλήθεια βάζεις επιτίμιο; Δεν το γνωρίζεις ότι μόνο που μνημονεύεις αιρετικούς επισκόπους είσαι και συ αιρετικός; Άρα το επιτίμιο σου ως άδικο γυρίζει στην κεφαλή σου. Ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμο 6:35
    αηδίες είναι φανατισμένε και εσκοτισμένε αδελφέ μου όλα όσα καταμαρτυρείτε κατά του Στυλιανού, αφού όλα είναι χαλκευμένα στο χαλκείο των ¨"ευσεβεστάτων" ομοίων σου !Και να προσέχεις πως εκφράζεσαι γιατί θα αφορίσει και σένα ο Στυλιανός και μετά θα χαίρεσαι μετά του αδελφού Νικολάου του αδικημένου! Ένας Στυλιανός μας χρειαζότανε εδώ στο Ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 6:35 κυνικά και αναίσχυντα υποστηρίζει τη δικτατορία στην Εκκλησία
      Υ.Γ.Αν θέλεις να εκτονωθείς πήγαινε στο γνωστό χυδαιομπλογκ. Εκεί θα βρεις και πολλούς ομοίους σου.

      Διαγραφή
    2. Σαν δεν ντρέπεσαι ανώνυμε των 8:32 μ.μ. Από πού κι ως πού αμετροεπέστατε είναι χαλκευμένα τα στοιχεία κατά του Στυλιανού; Ενυπόγραφες καταγγελίες είναι πάνω σε έργα και λόγια αυτού που υποστηρίζεις. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ; Μόνο να βρίζεις σαν 'ευσεβέστατους' τους ευαισθητοποιμένους χριστιανούς ξέρεις. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ υπηρέτη της σκοπιμότητας!

      Διαγραφή
  40. Αιωνία να είναι η δόξα και καλό παράδεισο να έχετε όλοι οι υποστηρικτές του διασυρόμενου αδελφού μας Νικολάου !Ανάθεμα και όνειδος αιώνιο τους διώκτες του Βαρθολομαίο και Στυλιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. NTROPI K ANDRIOPOYLE NA GRAFETAI STO MPLOG SOY NA GINEI PASTORAS O K. PANTAZIS APO THN ARXIPASTORA K, SOTIROPOYLO ASEBEIA KAI NTROPI MPOREI NA MEINAME LIGOI EDV STHN MELBOYRNH ALLA EIMASTE H MIKRA ZYMH TOY EYAGGELIOY AUANASIADIS KOSTAS MELBOYRN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σε επιστολή προς τον τότε οικουμενικό πατριάρχη Δημήτριο ομογενών της Αυστραλίας από τη Μελβούρνη με ημερομηνία 22/4/1985 διαλαμβάνονται μεταξύ των άλλων και τα εξής:
    -Ο τότε βοηθός επίσκοπος Δέρβης Ιεζεκιήλ παίρνοντας αφορμή από μαγνητοφωνημένη ομιλία του κ.Ν.Σωτηρόπουλου με θέμα τον παπισμό είπε τα εξής:''αν τον είχα μπροστά μου αυτόν το διανοούμενο θεολόγο θα τον πατούσα στην κοιλιά να βγουν τα έντερά του από το στόμα!''
    -Άλλοι κληρικοί έσπρωξαν χριστιανούς μέσα στην εκκλησία και βγήκαν με τα άμφια έξω στα πεζοδρόμια να διώξουν εκείνους που μοίραζαν κασσέτες και φυλλάδια.
    -Ιερεύς της Μελβούρνης αφού έβρισε στην τουρκική γλώσσα τον Ιορδάνη Ευθυμιάδη στη συνέχεια τον απείλησε πως θα τον κλείσει στη φυλακή κι άρχισε να τον σπρώχνει για να τον βγάλει με τη βία έξω απ την εκκλησία.
    Στέρησε η ιερά αρχιεπισκοπή Αυστραλίας δηλαδή ο αρχιεπίσκοπος Στυλιανός τη Θεία Κοινωνία απ τον κ.Γεώργιο Βλαχούλη που πρόσφερε πολλά για την Εκκλησία που φρόντιζε και περιποιείτο τους ιερείς της αρχιεπισκοπής και αντί η αρχιεπισκοπή να εκτιμήσει την προσφορά του του απαγόρευσε γαρπτώς τη συμμετοχή του στη Θεία Κοινωνία.
    Τα παραπάνω για τυχόν αμφιβάλλοντες δημοσιεύτηκαν στο φύλλο του Εκκλησιαστικού Αγώνα το Μάιο του 1985.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι o "πολιτισμός" των οικουμενιστών!Ο τραμπουκισμός!

      Διαγραφή
    2. Οικουμενιστικός ταλιμπανισμός και σκοταδισμός!

      Διαγραφή
    3. Μία πτυχή αυτής της νοοτροπίας είναι και η λογοκρισία που ασκεί γνωστός νεοορθόδοξος και θολοκουλτουριάρης θολολόγος-ιστολόγος σε όσα σχόλια αποκαλύπτουν την ολέθρια συμπεριφορά του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας.

      Διαγραφή
  43. Δυστυχώς για τον αρχιεπίσκοπο Στυλιανό υπάρχουν και οι εξής δηλώσεις του: τη Δύση χαρακτηρίζει η υπεροψία της Δυνάμεως και την Ανατολή η υπεροψία της αλήθειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τον Αυστραλίας τι τον χαρακτηρίζει; Η διακήρυξη κακοδοξιών και η αναστάτωση από μέρους του του ελληνισμού της Αυστραλίας.

      Διαγραφή
    2. Και τι κάνει ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως; Γιατί συγκαλύπτει τις κακοδοξίες του;

      Διαγραφή
  44. Πνευματικός είσαι πάτερ Θαδαίε αλλά αυτά που λες είναι απνευμάτιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ντροπή π. Θαδδαίε, αν είσαι πραγματικός, να επιβάλλεις επιτίμια από τα ιστολόγια.
    Με ποιό το δικαίωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. apokatastash alhueias o k. blaxoylis zhthse metanoia kai etsi koinvnei kai psallei sto nao toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κώστας Νούσης! Πώς κατάντησε έτσι αυτό το παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όποιος νομίζει ότι η ανθρωπίνη φύση του Χριστού έπεσε από τον ουρανό τέλεια και αναμάρτητη σαν μετέωρο μαγικού αιφνιδιασμού, δηλαδή μηχανικά και ανώδυνα – όπως περίπου παρουσιαζόταν ο από μηχανής Θεός των Aρχαίων – αυτός δεν θα καταλάβει ποτέ τον βαθμό της κενώσεως που καταδέχθηκε ο Θεός Λόγος»....«Η αναμαρτησία του Κυρίου έπρεπε να βιωθεί κατά τον πιο υπαρξιακό τρόπο από τους πιστούς, ως ηθική νίκη του Θεανθρώπου που κατακτήθηκε βήμα προς βήμα μέσα από τον αγώνα και την πάλη των δύο φύσεων και δύο θελήσεων».
    Η αιρετική διδασκαλία του Αυστραλίας Στυλιανού που κατασκανδάλισε τους πιστούς κάι προκάλεσε τον έλεγχο απ την πλευρά του κ.Σωτηρόπουλου. Τα παραπάνω δυστυχώς δημοσιεύθηκαν στο επίσημο έντυπο της αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το έργο και η προσωπικότητα του π.Αυγουστίνου είναι γνωστά όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια και δεν μπορεί να κλονιστεί από τον κάθε σχολιαστή που αμολάει λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σωστά τα όσα λέει ο 7:02. Εκτός απ τους αγιορείτες ιερομονάχους και ο Χρήστος Γιανναράς μετέβη στην Αυστραλία προσκεκλημένος του φίλου του Στυλιανού Χαρκινάκι και ξιφούλκησε κατά των οργανώσεων. Άλλο που δεν ήθελε ο Αυστραλίας. Συντριπτική βέβαια απάντηση στα φληναφήματα του νεοπατέρα Γιανναρά έδωσε ο αείμνηστος Φλωρίνης Αυγουστίνος στη Σπίθα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επιθέσεις του Γιανναρά προς τις ιεραποστολικές οργανώσεις δεν κλονίζουν σε τίποτε την τεράστια προσφορά τους.

      Διαγραφή
  51. Το σχόλιο δεν αφορούσε στη συμπεριφορά του κ.Βλαχούλη αλλά στη συμπεριφορά του κ.Στυλιανού που στέρησε γραπτώς τη Θεία Κοινωνία στον κ.Βλαχούλη επειδή ο τελευταίος υπακούοντας στη φωνή της συνειδήσεώς του ήλεγξε τον οικουμενιστικό κατήφορο του αρχιεπισκόπου. Από κει και πέρα είναι άλλο το ζήτημα του εάν έβαλε μετάνοια ο κ.Βλαχούλης στον κ.Στυλιανό. Πιθανώς να προέκρινε αυτή τη λύση ίσως επειδή την έβλεπε καλύτερη. Το τελευταίο όμως δε μειώνει το δεσποτοκρατικό και ιεροκρατικό ολίσθημα του κ.Στυλιανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου