Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

INKA:

ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»
ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ


Το ΙΝΚΑ/ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ έχει δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι αντίθετο με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και με την «Κάρτα του Πολίτη» (με όποια μορφή και πρόσχημα και αν γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί) γιατί οδηγεί στην κατάργηση της ιδιωτικής ζωής του πολίτη και εγκυμονεί κινδύνους για την προσωπική του ελευθερία, ασφάλεια και περιουσία.

Για αυτούς τους λόγους καλεί τους πολίτες να μην παραλάβουν την «Φοροκάρτα»... αφού για μια αμφίβολη εξυπηρέτηση θα εκθέσουν την ιδιωτική ζωή τους, και θα δημιουργώντας έτσι άχρηστους κινδύνους, επιπλέον το κόστος της «Φοροκάρτας» θα βγει από τη φορολογία του πολίτη – δηλαδή πληρώνουμε τα έξοδα του φακελώματος μας.

Επίσης καλεί την ελληνική πολιτεία:
Να καταργήσει το τριτοκοσμικό μέτρο της συλλογής των αποδείξεων – σε οποιαδήποτε μορφή .

Δεν είναι υποχρέωση των καταναλωτών να ασκούν φορολογικό έλεγχο.

Τέλος να σταματήσει η φιλολογία για τον «Διεφθαρμένο Έλληνα». Το πρόβλημα του Ελληνικού Κράτους είναι πρόβλημα εξόδων και σπατάλης του δημοσίου χρήματος, και όχι πρόβλημα φορολογικών εσόδων.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΉΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

8 σχόλια:

  1. Δεν κατανοούμε την διαζευκτική έννοια του φακελώματος. Δηλαδή είμαστε μόνο κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος ή γενικά κάθε φακελώματος, όπως είναι το χειρόγραφο φακέλωμα, που αποκαλείτε "τριτοκοσμικό". Και αντ' αυτού τι προτείνετε; Ποιό "πρωτοκοσμικό" μέτρο προτείνετε;

    Δηλαδή, όταν περνάτε τις αποδείξεις στη φορολογική σας δήλωση με τον τριτοκοσμικό τρόπο, ο εφοριακός δεν βλέπει τι τρώτε, τι φοράτε ή τι καταναλώνετε; Δεν βλέπει τι πάθηση έχετε και τι φάρμακα παίρνετε; Δεν βλέπει αν στέλνετε τα παιδιά σας φροντιστήριο; Δεν βλέπει αν έχετε γυναίκα με αναπηρία; Δεν βλέπει τι ενοίκια παίρνετε, τι αυτοκίνητα έχετε, τι πουλήσατε, τι αγοράσατε; Δεν βλέπει αν είστε τυφλός, δεν σας ρωτάει αν σας έμειναν χρήματα και πόσα, αν είχατε δικαστήρια ή αν χαρίσατε χρήματα; Το ΣΔΟΕ δεν βλέπει τις καταθέσεις σας;
    Όλα αυτά δεν μπορούν να διαρρεύσουν σε καλοθελητές; Η φοροκάρτα σας μάρανε;

    Μήπως σας πειράζει η ταχύτητα των διασταυρώσεων ή μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού σας βρίσκεται η προσφυγή της ΠΕΦΕ, κατά της φοροκάρτας, ότι δήθεν έχει το 666; Μα την προσφυγή της η ΠΕΦΕ την έγραψε σε υπολογιστή, όπου ο σκληρός δίσκος εργάζεται με το ίδιο σύστημα, που εργάζεται και η μαύρη λωρίδα της φοροκάρτας!

    Αν πάντως, σας πειράζουν όλα αυτά, τότε να αρνηθείτε την υποβολή φορολογικής δήλωσης, όπως κάνουν 10000 συμπατριώτες μας, που δεν υποβάλουν δήλωση, γιατί ο ΑΦΜ έχει το 666!

    Με τις υγείες μας λοιπόν.

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα γράφει παρακάτω ο Σχολιαστής "Κλείστε τις στήλες σας στους παπαγάλους της Ξένης Κατοχής" όπως ο παραπάνω "ΙΚ" ας στερηθούνε το χαρζηλίκι, έχουν αυτοί τον τρόπο!!

      Διαγραφή
  2. Είσαι κολλημένος με το 666 και δεν βλέπεις ότι οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ που τα ελέγχουν όλα θέλουν να έχουν τον οφθαλμό της μασονίας στη προσωπική μας ζωή και στις σκέψεις μας;
    Εσύ πάρε τη φοροκάρτα και τη κάρτα του πολίτη, κάνε στη συνέχεια και την εμφύτευση του τσιπ στην αχρήματη κοινωνία αφού τόσο το θέλεις και άσε τους υπόλοιπους ήσυχους να κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλοι το βλέπουν εκτός από εσάς που ασχολείστε με τα πνευματικά θέματα; Πού αναφέρεται ότι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί;

    Τέλος και στα... μετρητά (!) διακηρύσσει ότι θα βάλει από του χρόνου η κυβέρνηση. Θα καταργήσει, λέει, κάθε συναλλαγή με μετρητά και θα επιβάλει να γίνονται με πιστωτικές κάρτες και με δίγραμμες επιταγές όλες οι πληρωμές!
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63415217

    Το κράτος στην τσέπη μας!

    Οικονομικό ολοκληρωτισμό, που δεν είχε ονειρευτεί ούτε η πιο άγρια δικτατορία στην ιστορία της ανθρωπότητας, συνιστά η πρόθεση της κυβέρνησης Παπανδρέου να ελέγχει ανά πάσα στιγμή την παραμικρή οικονομική δοσοληψία του καθενός Ελληνα πολίτη!
    Κυκλώματα εκβιασμών πάσης φύσεως -πολιτικών, επιχειρηματικών, προσωπικών- θα στηθούν ταχύτατα γύρω από αυτόν τον ολοκληρωτικό μηχανισμό που επιδιώκει να εγκαταστήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "η πρόθεση της κυβέρνησης Παπανδρέου να ελέγχει ανά πάσα στιγμή την παραμικρή οικονομική δοσοληψία του καθενός Ελληνα πολίτη!"

    Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    Αν είμασταν Χριστιανοί, θα επιθυμούσαμε το Κράτος να ελέγχει τις οικονομικές δοσοληψίες όλων των Ελλήνων - και αλλοδαπών-. Μέχρι τελευταία δεκάρα. (σέντ του Ευρώ). Για να μην φοροδιαφεύγουν οι κλέφτες, οι έμποροι ναρκωτικών, οι ανήθικοι ελεύθεροι Επαγγελματίες, για να μην πληρώνουν μονο οι τίμιοι Χριστιανοί και οι υπάλληλοι που δεν μπορούν να φοροκλέψουν.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται, ότι οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ θα πρέπει να ελέγχουν και τον Δένδια (εκπρόσωπο του Σαμαρά), που διαβεβαίωσε τους Ιεράρχες, ότι "δεν τρέχει τίποτε" με την κάρτα του πολίτη.

    Εμείς, θα πάρουμε την κάρτα και θα βάλλουμε και το τσιπ στο μέτωπο, όπως βάζουν οι Εβραίοι τις 10 εντολές στο μέτωπό τους, μιας και κατηγορούμεθα ως σιωνιστές.

    Τώρα, το ποιός είναι κολλημένος με το 666 φαίνεται καθαρά από τα γραφόμενα ημών και υμών.

    Πάντως, για όσους δεν θέλουν να σφραγισθούν με όλα αυτά τα όργανα του Σατανά υπάρχει σωτηρία! Η Βερδίκουσσα, όπου ήδη συμπατριώτες μας έχουν μεταναστεύσει, ίνα "μη μιανθώσιν".

    Για όσους ασχολούνται με πνευματικά θέματα, το "ίνα μη πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτοί" αφορά τους αγίους (οι εκλεκτοί), οι οποίοι, ως άγιοι δεν πρόκειται να πλανηθούν (γιατί αλλιώς τι σόι άγιοι θα ήταν;)

    Δηλαδή, η κυβέρνηση Παπανδρέου στήνει ολοκληρωτικό μηχανισμό, τον οποίον θα γκρεμίσει η επόμενη κυβέρνηση;

    Πράγματι, τι ενδιαφέρει τους Χριστιανούς, ο οιοσδήποτε έλεγχος. Ο Χριστός, οι Απόστολοι, οι Πατέρες μας δίδαξαν να αποφεύγουμε και πως τον οιονδήποτε έλεγχο;

    Μήπως, όλοι αυτοί που φωνασκούν, το κάνουν επειδή έχουν κάτι να κρύψουν, από τις διάφορες εμφανείς ή αφανείς συναλλαγές τους;

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. - Ό,τι έχει σχέση με τον προσωπικό μου χώρο δικαίωμά μου, «γούστο μου» να μη θέλω να το κοινοποιήσω. Ο Προσωπικός μου Χώρος μπορεί παραβιαστεί μόνο από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κάτω από τις συνθήκες του ΝΟΜΟΥ - Κριτήριο Αθωότητας και τα λοιπά κεκτημένα που ισχύουν στις Δημοκρατίες.
    -Το ΙΝΚΑ με σαφήνεια τάσσεται κ α ι κατά της συμβατικής συλλογής των αποδείξεων κ α ι κατά της ηλεκτρονικής –μέσω της «Φοροκάρτας». Απλή ανάγνωση του κειμένου.
    -Το επιχείρημα «τι έχεις να κρύψεις;» είναι καθαρά φ α σ ι σ τ ι κ ό, η ακραία του εφαρμογή ήταν στην Γερμανική Κατοχή 1941-1944. Οι κατοχικές εφημερίδες, τότε, για να δικαιολογήσουν τα S S που κατά βούληση κλωτσούσαν την πόρτα και εισέβαλλαν στο σπίτι σου έγραφαν ακριβώς το ίδιο: «τι έχεις να κρύψεις από τους ‘συμμάχους’ μας τους Γερμανούς;».
    -Τα επιχειρήματα των παπαγάλων του Νέου Φασισμού και της Σημερινής Κατοχής γίνονται τελείως γελοία από τα πρόσωπα που τα χρησιμοποιούν. Οι πρώτοι που έπρεπε να ελεγχτούν και να λογοδοτήσουν είναι οι δ ω σ ί λ ο γ ο ι που μας κυβερνούν όχι μόνο για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και ΚΛΟΠΗ αλλά κυρίως για Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α. Γενικότερα οι ένοχοι είναι γνωστοί και δεν χρειάζονται «φοροκάρτα», ένα κ α θ ρ έ φ τ η χρειάζονται να βρουν τους ενόχους.
    - Ε όχι τώρα να χρησιμοποιούν και «χριστολογικά επιχειρήματα» για να δικαιολογήσουν τα μέτρα της Κυβέρνησης Παπανδρέου και κάθε Κατοχικής! Που συνάγεται από τις γραφές, τα πατερικά κείμενα, από τους γέροντες της Ορθοδοξίας –όπως ο Παϊσιος- ότι πρέπει οι Έλληνες να πειθαρχούν «σαν κότες», και να δέχονται έλεγχο, από κάθε ξένο ε ι σ β ο λ έ α (Τούρκο, Γερμανό. Βούλγαρο, Τρόικα κτλ); Έλεος!
    Σχολιαστής
    ΥΓ: Κλείστε τις στήλες σας στους παπαγάλους της Ξένης Κατοχής, στους επαγγελματίες «μπλόγκερς». Δεν είναι λογοκρισία, απλώς τους στερείτε «το χ α ρ τ ζ ι λ ί κ ι τους», έχουν αυτοί τον τρόπο να το αναπληρώσουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου