Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011



Α΄Απάντησι στον

κουκουλοφορο

- αγνώστου διαμονής -

πολυπρόσωπο

και πολύγλωσσο

Τε-λεβάντον

Μόλις διάβασα τί λέει στο ιστολόγιό του ο πολύξερος και παντογνώστης εξ Αμερικής κ. Τελεβάντος για την πράξη της αποτειχίσεως του κ. Οδυσσέα.

Έχω να παρατηρήσω μετά λύπης μου ότι θέατρο και μελόδραμα παίζει ο εν λόγω Κύριος που τη μια κατηγορεί τον Πατριάρχη και τα όσα κάνει (δώρα Κοράνια κλπ. στην Αμερική) και από την άλλη του πλέκει το εγκώμιο.

Θέατρο και μελόδραμα παίζει ο κύριος αυτός που ανέχεται να ανήκει στο ΠΣΕ, που ανέχεται και αναγνωρίζει ως Εκκλησίες τον Παπισμό, τον Προτεσταντισμό, τον, τον κλπ., που ανέχεται τα όσα πληγώνουν τό σώμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας και το μόνο που κάνει είναι να κατακρίνει και να κατηγορεί τους αποτειχισμένους και να προφητεύει μάλιστα ως γνήσιος προφήτης ότι θα προβούν σε σχίσμα.

Επιτέλους τί κομπάζει ότι είναι πνευματικό τέκνο του μακαριστού π. Επιφανίου;

Δεν έχει ιδέα για το τί λέει ο ΙΕ΄ιερός κανόνας ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει;

Αυτός που παίζει θέατρο και μάλιστα μελόδραμα είστε εσείς κύριε Τελεβάντε που άλλα διαβάζετε και άλλα πράττετε.

Άλλα μελετάτε και άλλα κατανοείτε, γιατί έτσι βολεύεσθε, γιατί έτσι αναπαύεσθε, γιατί έτσι τελικά θα εδραιωθεί ο Αντίχριστος χωρίς ούτε καν να το καταλάβετε.

Εσείς παίζετε θέατρο όταν μιλάτε για επικείμενη πανορθόδοξο σύνοδο στις ημέρες μας, σα να μη γνωρίζετε ποιοί θα την αποτελούν και τί αποφάσεις θα πάρουν.

Εσείς παίζετε θέατρο και οι στρατηγοί του αντιοικουμενιστικού αγώνος που κρατούν εγκλωβισμένο το ποίμνιο στην παναίρεση του Οικουμενισμού.

Εσείς παίζετε θέατρο και μάλιστα σκηνικώς όταν μνημονεύετε τους εχθρούς του Υιού της Θεοτόκου κατά τους Αγ. Πατέρες τους μαρτυρήσαντες επί του λατινόφρονος Πατριάρχου Βέκκου.

Εσείς παίζετε θέατρο και ενθαρρύνετε τα σχίσματα των παλαιοημερολογιτών γιατί δεν ξεκαθαρίζετε τα πράγματα και να προχωρήσετε σε καταγγελία της παναιρέσεως του Οικουμενισμού στην πράξη.

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

3 σχόλια:

  1. "Θάλασσα και βουνό οδηγούν στον Ουρανό!" (Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Κιλίφης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΊ ΆΡΑΓΕ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης από την Κύπρο13 Αυγούστου 2011 στις 8:44 μ.μ.

    Γιάννης από την Κύπρο

    Πού είσαι κ. Τελεβάντο;
    Γιατί μας εγκατέλειψες;
    Γιατί ερριξς πέτρα στην Κύπρο και εξαφανίσθηκες;
    Πολλά λέγονται εδώ γιά σένα.
    Μέ τί ασχολείσαι εκεί στην Αμέρικα;
    Πότε θα μας έρθης στην Κύπρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου