Κυριακή 26 Ιουνίου 2011


ΨΕΥΔΕΣΑΙ


ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ


Μετεδωσαν τα ειδησεγραφικα πρακτορεια: "Ο Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, μεταξύ άλλων τόνισε: "Αποδεχθήκαμε την αδελφική πρόσκληση του Ποιμενάρχου του τόπου, αφενος μεν για να εκπληρωθεί η ευγενής επιθυμία του, αφετέρου δε για να εκφράσουμε εις αυτόν την στοργή και την συμπαράσταση της Αγιωτάτης Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως για νέα Επισκοπική του διακονία". Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αναφερόμενος στον Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κύριλλο, μεταξύ άλλων τόνισε: "Ιερώτατε Μητροπολίτα Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλε, η θεία χάρις σας εκάλεσε επί το εκκλησιαστικόν πηδάλιον του τμήματος τούτου της ευάνδρου Αττικής γης, εις ημέρας δυσκόλους γνωρίζουσα προφανώς ότι είστε άξιος και ικανός για να οδηγήσετε την Ιεράν ολκάδα της αρτισυστάτου μητροπόλεως σας, εν ασφαλεία".

Γιατι Ψευδεσαι Βαρθολομαιε; Και μεχρι ποτε θα ψευδεσαι;

Δεν γνωριζεις πως κατελαβε, απο την κατακομματιασμενη μητροπολι Αττικης και Μεγαριδος την ...αρτισυστατον Κηφισια ο ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ; Και ενω αυτο το γνωριζεις πολυ καλα, ψευδεσαι ασυστολα οταν λες οτι αυτον που επελεξαν με τα υπογεια διαβουλια, αφου πατησε στο πτωμα του Κανονικου Μητροπολιτου ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, τον "εκαλεσε η θεια χαρις".

Ποια θεια χαρις, αξιοθρηνητε Βαρθολομαιε; Δεν γνωριζεις εσυ οτι ο ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ Κηφισιας ειναι προϊον αγριων μαγειρεματων; Αγνοεις οτι ολοκληρη η λεγομενη Ιεραρχια ελαβε αποφασι να στειλη στον ΝΙΚΟΔΗΜΟ εγγραφο που αυτοαποκαλυπτονται ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και τον αναγνωριζουν ως Κανονικο Μητροπολιτη Αττικης και Μεγαριδος και του ζητουν να αναγνωριση ολες τις αρχιερατικες παρανομιες τους των τελευταιων ετων;

Εσυ, ο "αρχηγετης" μετα απο αυτο, που συμβουλευεις τα σωστα και τα πρεποντα, τι θα επρεπε να διαπραξης; Ενα καινουργιο ανοσιουργημα, οπως και αναισχυντως το διαπραττεις; Πως αποδεικνυεσαι οτι εισαι λιγος, πολυ λιγος Βαρθολομαιε; Πως αποδεικνυεσαι οτι εισαι ενας ταλαιπωρος ανθρωπακος που ευνοεις τις αρχιερατικες ατασθαλιες και τις λοβιτουρες τους. Αλλα αφου και εσυ βαδιζεις την αυτην πεπατημενην πως ειναι δυνατον να κανης κατι το διαφορετικο; Ομοιος ... ομοιοις.

Ωστε γι αυτο μας ηρθες και παλι τοσο συντομα; Ηταν μας λες "ευγενης επιθυμια του ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΟΥ". Πολυ καλα. Και εσυ εσπευσες ταχυτατα για να εκπληρωσης αυτην την επιθυμια του; Για να αλληλοεπαινεθητε και να αλληλοκολακευθητε με τον ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ; Και να του εκφρασης "την στοργη και την συμπαραστασι της Αγιωτατης Μητρος Εκκλησιας της Κωνσταντινουπολεως για την νεα επισκοπικη του διακονια"; Στοργη και συμπαραστασι, σε ενα ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ; Που "αναβαινει εις την Μανδρα ουχι δια της θυρας, αλλα αλλαχοθεν"; Ωστε ετσι σεβεσαι εσυ τους Ιερους Κανονες της Εκκλησιας, που απαγορευουν με αυστηροτατες ποινες, εκεινους τους σπουδαρχιδες κληρικους που ηφαρπαζουν τον θρονο Επισκοπου, ο οποιος ζει;

Αλλα και ποια Εκκλησια εκφραζεις; Αφου ΕΣΥ και τις Αιρεσεις τις αποκαλεις Εκκλησιες και αδελφες Εκκλησιες; Ποια απο ολες ειναι η Μια Εκκλησια, αφου εσυ την απορριπτεις αυτην την Εκκλησια και δεν την πιστευεις και δεν την ομολογεις οπως εγω και οπως ολοι οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι; Ωστε γι αυτο ηλθες "εις την ευανδρον Αττικην γην" για να επαινεσης ποιον ;Τον Αττικο ΑΝΔΡΑ;;;;;

Και το σπουδαιοτερο αξιο κατακρισεως της μεγαλομανιας σου. Συγκεντρωνεις υμνους, τιτλους, παρασημα και ...χρυσα κλειδια απο ανθρωπους κοσμικους, αδιαφορους, ακομα και απιστους και ασεβεις. Τι να τα κανης; Εχουν καμμια αξια; Να σε τιμηση ενας εξεχων πνευματικος ανθρωπος, σαν τον Ιερο Χρυσοστομο να πουμε, που συγκινουσε και συγκλονιζε και αναγεννουσε τις καρδιες χιλιαδων ανθρωπων, που παρακαλουσε να σβηση ο Ηλιος παρα το στομα του Χρυσοστομου, αυτη ειναι οντως μεγαλη τιμη, υψιστη, υψηλοτατη τιμη και επαινος. Αλλα να χειροκροτεισαι απο ασεβεις και απιστους κοσμικους και ασχετους με την πιστι ανθρωπους, ποια η τιμη και η αξια τους. Μηδαμινη, μηδενικη, απαξια, και μαλλον ατιμια θαπρεπε να αποκαλειται.

Τι, λοιπον, και αν σε υμνουν και σε εξυμνουν ολοι οι κοσμικοι αρχοντες και οι αρχομενοι, ο χυδην οχλος; Εχουν καμμια αξια ολα αυτα; Εχουν καμμια αξια οι τιμες τους και οι υποδοχες τους και τα ανθη τους; Εγω απλα ρωτω.

Δεν θα σου το πω εγω. Θα σου το πει, κατα τροπον πνευματικον, ο Γιγας και Κολοσσος Ιεραρχης της Κωνσταντινουπολεως, που καταδιωχθηκε απηνως και εξοντωτικως απο τους προγονους σου αρχιερεις της Αισχυνης. Ακουσε τον: Ιδου μια Χρυσοστομικη ακριβεστατη αποφανσι που σε φωτογραφιζει, ιδαιτερα εσενα Αιρεσιαρχα που "Ψοφας" για ταξιδια και για υμνους και για επαινους και για χειροκροτηματα:

Τι δε η παρα των πολλων τιμη;

ΟΥΔΕΝ.

Ει γαρ αυτοι, οι την τιμην παρεχομενοι απολλυνται, πολλω μαλλον η τιμη.

Ο τιμην παρεχων ετερω, εαυτω προτερον οφειλει παρασχειν.

Ει δε μη παρεχοι εαυτω, πως αν ετερω παρεξοι;

Νυν δε και τας τιμας ζητουμεν εξ ευτελων και ευκαταφρονητων ανδρων, ατιμων οντων και επονειδιστων.

Ποια ουν αυτη η τιμη;

ΕΠΕ 21κ,12κ

Υπαρχει ομως και μια αλλη ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ πτυχη των ατελειωτων επισκεψεων σου, αυτην την στιγμη της πανεθνικης οικομικης κρισεως. Προ ημερων που διηλθες ολιγοημερα απο την Καβαλα, εσυ και η πολυαριθμος κομπανια σου, επιβαρυνες το ελληνικο δημοσιο με χιλιαδες ευρω για την ΣΟΥΠΕΡαβραμιαια φιλοξενια σου. Τωρα και παλι μας κουβαλησες ολοκληρη συντροφια και προσπαθουν ολοι οι παραγοντες να σε φιλοξενησουν κατα τροπον σκανδαλωδεστατον και να ξοδεψουν χιλιαδες ευρω εις βαρος ενος λιμοκτονουντος και πενομενου λαου.

Αυτην την κατασπαταλησι του δημοσιου χρηματος του φορολογουμενου Ελληνα πολιτη, δεν την σκεπτεσαι, και δεν την συλλογιζεσαι, μια και εκφραζεσαι λεκτικα συμπαθως απεναντι στην πρωτοφανη πτωχεια και ποικιλλη ταλαιπωρια του; Πως τολμας εν μεσω αυτης της φορολογικης αθλιοτητος μιας Κατοχικης Κυβερνησης, και της εξαγριωσης ολοκληρου του Ελληνικου λαου, ΕΣΥ να ερωτοτροπεις μαζι με τα ξενοκινητα ανδρεικελα και ετσι να μας εμπαιζεις και να διερχεσαι πολυτελως με τις διαρκεις φιεστες σου και τα συνεχη κατασκευασμενα εορτολογηματα σου; Δεν ντρεπεσαι καθολου; Αλλα θα πρεπει καποιοι να σε παρουν στο κυνηγι με τα αυγα και με τις ντοματες, γιατι αλλη γλωσσα εσυ δεν καταλαβαινεις.

Τελος, επειδη βλεπω απο την ειδησεογραφια οτι δεν σταματιεσαι με τιποτα και τρεχεις απο εκδηλωσι σε εκδηλωσι, απο σταδιο σε σταδιο, απο τα πρωθυπουργικα μεγαρα στα προεδρικα μεγαρα, και εχει ο Θεος για αυριο, σε ρωτουμε και παλι, για τον Πατουλα δεν ηρθες, και θα εφευγες και εσενα σου ανοιξε η ορεξι και για πολλα αλλα; Ασχημα περνας, αληθεια; Σουλτανικα και μαχαραγιαδικα διερχεσαι τον βιον και την πολιτειαν σου, και οχι μονον εδω με τις συνεχως ανανεουμενες επισκεψεις σου, αλλα και στον διασημο λιμενα του Κερατιου Κολπου της Επταλοφου... Εφεριμ, ΕΦΕΝΤΗ!!!

Αλλα παιρνουμε αυτοδικαιως το δικαιωμα και εμεις να σε παρακολουθησουμε και να συνεχισουμε να σε καταγραφουμε, ομως διαφορετικα απο αλλους πολλους γλυφτες, κολακες και παρατρεχαμενους δεσποτογατους, γιατι εμεις θα σου πουμε ολοκληρη και οχι τη μιση αληθεια ή τα ψεμματα, αν θελεις, θα σου μιλησουμε, με την γλωσσα της Αληθειας.

Και " ω Αληθεια, ελεγε ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ (σου θυμιζει τιποτα η εκφρασι;) ο Μακρυγιαννης μας, ω Αληθεια, πικρα οπου εισαι"....

1 σχόλιο:

  1. Αραγε πιστευουμε οτι διαβάζει ο σεβασμι/τος τη στηλη ωστε να ακουσει;Εκεινος ειπε πως θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου