Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010





KΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ οι


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


ΓΙΕΦΤΙΤΣ


και ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ


ΡΑΝΤΟΒΙΤΣ



O Μητροπολιτης Ρασκας και Πριζρενης ΑΡΤΕΜΙΟΣ κατεθεσε μηνυτηρια αναφορα στα ποινικα δικαστηρια της Σερβιας εναντιον των επισκοπων Αθανασιου Γιεφτιτς και Αμφιλοχιου Ραντοβιτς για συκοφαντικη δυσφημησι μεσω των ΜΜΕ και των εφημεριδων «Blic» και «Hello».


Ο μητροπολιτης Αρτεμιος κατηγορει τους δυο επισκοπους ότι διεδωσαν με τα κειμενα τους ψευδεις ισχυρισμους με σκοπο την δυσφημησι και την εξυβρισι του και οχι μονο στην Σερβια αλλα και σε άλλες ορθοδοξες χωρες.


Αμφοτεροι κατηγορουνται ότι ενηργησαν με δολο και με μοναδικο σκοπο την δυσφημηση του εν γνωσει της αναληθειας τους.

Ολα τα στοιχεια τους αποτελουν ακατασχετα ψευδη εναντιον της ηθικης υποστασης του επισκοπου Αρτεμιου.


Περισσότερες πληροφοριες αργοτερα.


ΠηγηForum.ihtusorgο

3 σχόλια:

  1. Καιρός ήταν να αντιδράσει!Ο ένας τον έβγαλε ναρ-
    κομανή ο άλλος "δολοφόνο"!Ας πάνε τώρα να λογα-
    ριαστούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Ράσκας κ. Αρτέμιος να υποβάλη και μία μήνυσι εναντίον των αισχρών συκοφαντών του.
    Εχουμε τρελλαθεί να ακούμε συνέχεια αισχρές ύβρεις κατά του διωκομένου επισκόπου.
    Μήπως όμως αυτοί οι πανίσχυροι εχθροί του έχουν καταλάβει και τα διάφορα πολιτικά πρόσωπα και δεν υπάρχει πλέον εκεί δικαιοσύνη;
    Αφού τα πράγματα δείχνουν ότι το κράτος του αχυρένιου προέδρου της Σερβίας συμμάχησε απόλυτα με τους επισκόπους που μηνύθηκαν και δεν πρόκειται να τιμωρηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μαρτυρικός επίσκοπος Αρτέμιος απέδειξε ότι δεν είναι καρπαζοεισπράκτορας αλλά αξιοπρεπής αγωνιστής.Φθάνει πια με τις ραδιουργίες των διωκτών του και τις διαβολές τους εναντίον του.Κάποιο διαδίδουν ότι δεν έχει σώας τας φρένας.Ε λοιπόν τώρα το λόγο έχει η δικαιοσύνη που θα αποκαταστήσει την αλήθεια καθόσον πάντα θα παραμένει επίκαιρη η περίφημη ρήση του μυλωνά της Πρωσσίας:υπάρχουν δικασταί εις το Βερολίνον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου