Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009








ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΚΑ


Η Ιερά Κοινότητα ανακοίνωσε τα κάτωθι:


1.Το Άγιον Όρος ανά τους αιώνες παραμένει Χάριτι Χριστού πιστός θεματοφύλαξ της αγίας Ορθοδόξου Πίστεως, την οποία οι θεοκήρυκες Απόστολοι παρέδωσαν στην Εκκλησία και οι θεοφόροι Πατέρες μας με άγιες Οικουμενικές Συνόδους διετήρησαν δια των αιώνων απαραχάρακτη.

Την παράδοσι αυτή πιστά ετήρησαν και οι προγενέστεροι ημών Αγιορείται πατέρες.


2.Πληροφορηθέντες ότι στην μέλλουσα να συνέλθη λίαν προσεχώς εις Κύπρον Ολομέλεια της Μικτής Διεθνούς Επιτροπής του Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και των Ρωμαιοκαθολικών θα συζητηθή το θέμα «του ρόλου του Επισκόπου Ρώμης εν τη κοινωνία των Εκκλησιών κατά την πρώτην χιλιετίαν».

Η καθ ημάς Ιερά Κοινότης, μη γνωρίζουσα το ακριβές θεματολόγιο του εν λόγω Διαλόγου, εκφράζει την έντονον ανησυχία και τον προβληματισμόν αυτής, διότι συζητείται το Παπικόν Πρωτείον, πριν ακόμη ο Παπισμός αποβάλη τα αιρετικά του δόγματα και τον κοσμικό του χαρακτήρα (Κράτος του Βατικανού).

Η μόνη προϋπόθεσις για να συζητηθή το θέμα του Πρωτείου είναι η επάνοδος των Ρωμαιοκαθολικών στην Ορθόδοξο Πίστι και στο συνοδικό πολίτευμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, και όχι η «ενότης εν τη ποικιλία» των δογμάτων.


3.«Η Ορθόδοξος Εκκλησία είναι αυτή, μόνη η Μία, Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία» καθώς τούτο εδήλωσε στον πάνσεπτο Ιερό Ναό του Πρωτάτου και η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος την 21.8.2008, κατά την επίσκεψί του στο Άγιον Όρος.

Τούτο αυτό πιστεύομε και ημείς και θα παραμείνουμε σταθεροί σε όσα οι άγιοι πατέρες μας διεκήρυξαν.

Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοιτων των είκοσι Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω.

18 σχόλια:

  1. Πράγματι θαυμάζουμε πώς και άνοιξαν το στόμα τους οι άγιοι Αγιορείται πατέρες.
    Δόξα τω Θεώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε και αλλού:

    Μήπως άργησαν; Μήπως υπερβολικά τους απασχόλησαν οι σχισματικοί (!!!) έγκλειστοι της Μονής Εσφιγμένου; Μήπως από την μακρόχρονη εμβάθυνση και τη συστηματική εκμάθηση (!!!) της γιανναρικής νεοορθοδοξίας δεν τους έμεινε καιρός να ασχοληθούν και με άλλα πράγματα; Λέω, μήπως ...

    Και παρακάτω διαβάζουμε :

    "Η ολομέλεια της Μικτής Διεθνούς Επιτροπής του Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και των Ρωμαιοκαθολικών θα κληθεί να συζητήσει "το θέμα «του ρόλου του Επισκόπου Ρώμης εν τη κοινωνία των Εκκλησιών κατά την πρώτην χιλιετίαν»".

    Η πρώτη χιλιετία τους ενδιαφέρει. Το σημερινό κατάντημα μετά από την κυριαρχία, σε παγκόσμιο επίπεδο, του παπισμού - αφού γέμισε με αίμα την ανθρωπότητα ύστερα από τις παραλλαγές που ακολούθησαν - δεν τους απασχολεί καθόλου.

    Ας πάνε καλύτερα σε κανέναν καφενέ να κουβεντιάσουν. Εκεί δεν συνηθίζεται να συχνάζουν οι σύμβουλοι και οι μυστικοσύμβουλοι με ιερατική αμφίεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα στους σεβαστούς αγιορείτες πατέρες, οι οποίοι αναφέρουν, ότι το Άγιον Όρος παραμένει πιστός θεματοφύλακας της Ορθοδόξου Πίστεως και ότι την παράδοση αυτή τήρησαν πιστά και οι προγενέστεροι αγιορείτες πατέρες, γιατί ως φαίνεται κάποια πράγματα δεν θέλουν να τα θυμούνται. Έτσι:

    1/ Στον ενωτικό όρο (για το πρωτείο εξουσίας του πάπα Ρώμης) της ουνίτικης Συνόδου Φλωρεντίας (1439) φιγουράρουν οι υπογραφές:
    α/ του εκκλησιάρχη της σεβασμίας και ιεράς βασιλικής και αγιορειτικής μεγάλης Λαύρας και τον τόπον ταύτης πληρών Μωυσής ιερομόναχος υπέγραψα.
    β/ Δωρόθεος ιερομόναχος και τοποτηρητής της σεβασμίας και ιεράς αγιορειτικής μεγάλης μονής Βατοπεδίου.
    γ/ ο Παχώμιος ιερομόναχος και ηγούμενος του αγίου Παύλου υπέγραψα.
    ΠΗΓΗ: Πισιδίας Μεθόδιου. Έλληνες και Λατίνοι, σελ. 372.

    2/ Η Δράση των Ιησουϊτών στο άγιον Όρος. «Επιφανής στόχος των Ιησουϊτών είναι επίσης η ίδια η εστία της Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος. Οι σχέσεις Ιησουϊτών και Αγ. Όρους υποστηρίζεται ότι χρονολογούνται από τον 16 αι, αλλά οι ιστορικές γραπτές μαρτυρίες αρχίζουν μόνον από το 1611. Τότε μνημονεύεται μοναχός του Άθω να φοιτά στο σχολείο των Ιησουϊτών στην Κωνσταντινούπολη και δεύτερος στα 1620-1622. Πολλοί επίσης Αθωνίτες επισκέπτονται κατά διάφορες εποχές την μονή των Ιησουϊτών Θεσσαλονίκης, όπου τους αποδέχονται φιλόξενα. Πραγματικά ο Ρώσης (γνωστός παπικός) από το φθινόπωρο του 1635 παραδίδει μαθήματα στο Πρωτάτο (στα 1638 οι μαθητές ανεβαίνουν στους 21) μέσα σε ανεκτική ατμόσφαιρα, στρέφεται εναντίον του Καλβινισμού, συζητεί με εξέχοντες φιλενωτικούς ηγουμένους και πρώην Πατριάρχες για διάφορα θρησκευτικά θέματα, και ιδίως για την ένωση των εκκλησιών. Μάλιστα ο πρώην Πατριάρχης Αθανάσιος Πατελλάρος, πικραμένος του πετά τα λόγια ότι θα προχωρήσει στην ένωση των εκκλησιών, αν ξανανεβεί στον θρόνο. Σε λίγο όμως, στα 1641, η κατάσταση μέσα στον Άθω γίνεται πολύ δύσκολη. Οι Τούρκοι αναγκάζουν και τον Ρώση ν’ αποσυρθεί στην Θεσσαλονίκη. Ίσως, εκτός από τους Τούρκους, τον στενοχωρούσαν και εκείνοι οι μοναχοί, που έκλιναν προς την Μεταρρύθμιση και οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επίδραση ενός φιλομεταρρυθμιστή μοναχού που είχε μείνει περισσότερο από 30 χρόνια στην Αγγλία· υπήρχαν βέβαια και οι φιλενωτικοί, ιδίως ο Έλληνας ηγούμενος της μονής Παντελεήμονος. Στη Θεσσαλονίκη ο Ρώσης διδάσκει, σε Αθωνίτες Μοναχούς και κοσμικούς, ελληνική γλώσσα, κλασσικούς συγγραφείς, λογική, καθώς και τα μυστήρια. Φαίνεται ότι οι σχέσεις ορισμένων μοναχών από το Αγ. Όρους με τους Ιησουίτες ευνοούσαν τις ιδέες αυτές. Ήδη ένα χρόνο νωρίτερα, στα 1644, η μονή της Λαύρας χαρίζει στον πατέρα d’ Autry μια μικρή ερειπωμένη εκκλησία μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης».
    ΠΗΓΗ: Απ. Βακαλόπουλου. Ιστορία του Ελληνισμού. Κεφ. Οι Ιησουίτες στον Άθωνα (αποσπάσματα).

    3/ Οι επιστολές της Ιεράς Επιστασίας προς την αυτού εξοχότητα τον αρχηγόν του Γ΄ Ράϊχ Αδόλφον Χίτλερ:
    α/ Στην πρώτη επιστολή (13/26.4.41) καλείται η αυτού εξοχότης ο Αρχικαγκελάριος του ενδόξου Γερμανικού Κράτους να αναλάβει υπό την Υψηλή προσωπική του προστασία και κηδεμονία τον ιερό τούτο Τόπο, διαδεχόμενος τους Βυζαντινούς αυτοκράτορες και τους διαδόχους τους.
    β/ Στη δεύτερη επιστολή και με την ευκαιρία των νικών κατά των Σοβιετικών στο Ζιτομίρ αποστέλλουν στον αρχηγό του Γ΄ Ράϊχ και εις επήκοον όλων ανοικτή συγχαρητήρια επιστολή κραυγάζοντες: «’Επεσεν το Ζιτομίρ και εσώθη η Χριστιανοσύνη».
    ΠΗΓΗ: Ιστορικό Διπλωματικό Αρχείο Υπουργείου Εξωτερικών.

    Αυτά για την ιστορία και για να τα φρεσκάρουν τη μνήμη τους, οι σεβάσμιοι αγιορείτες πατέρες.

    Αιρετικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιρετικέ το Άγιο Όρος προσπαθείς να απαξιώσεις; Γιατί; Ποιών σχέδια υπηρετείς ή εξυπηρετείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αλήθεια ή όχι όλα όσα γράφει ο αιρετικός;
    Τότε γιατί να μην γραφούν;
    Και σύ λατρεύεις τους αγιορείτες, όπως κάποιοι τον Παϊσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ανθρώπινα, Αιρετικέ, τα ανθρώπινα γιατί μας τα θυμίζεις; Και γίνεσαι "αιρετικός", και ξένα σχέδια υπηρετείς, και το άγιον Όρος απαξιώνεις;
    Άσε μας στην ησυχία μας, στη φαντασία μας, να βλέπουμε το Όρος όπως νομίζουμε. Οι Κολλυβάδες ήταν ένας εφιάλτης και οι πολιορκημένοι στο Μοναστήρι του Εσφιγμένου, της φαντασίας όραμα είναι κι αυτό. "Ερωτώ σε, έχε με παρητημένον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Τελέβαντος τσακώνεται με τον π. Δανιήλ Αεράκη. Ανώνυμοι αναγνώστες τσακώνονται με τον κ. Τσολογιάννη για τον Misha. O Αιρετικός διεγείρει τους φιλομόναχους με αυτά που γράφει. Άλλοι θέλουν άγιο τον κοιμηθέντα π. Παΐσιο και άλλοι τον πετροβολούν. Οι νεοημερολογίτες αντιοικουμενιστές τσακώνονται με τους παλαιοημερολογίτες αντιοικουμενιστές. Το διαρκές σχίσμα της ημερολογιακής καινοτομίας όλους μας σκεπάζει.

    Ο Παλαιός των ημερών δεν περιπαίζεται. Ούτε κόβεται στα μέτρα της ηθικίζουσας διπλωματίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα μέτρα της ανήθικης διπλωματίας κόβεται Χριστουδουλίδη, ο Παλαιός των ημερών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος είπε : Στα μέτρα της ανήθικης διπλωματίας κόβεται Χριστουδουλίδη, ο Παλαιός των ημερών;

    Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε : Ο Παλαιός των ημερών δεν περιπαίζεται. Ούτε κόβεται στα μέτρα της ηθικίζουσας διπλωματίας.

    Η διπλωματία δεν κάνει το λάθος να είναι απερίφραστα και απροκάλυπτα ανήθικη. Προφασίζεται το ήθος και την ηθική, γι΄ αυτό και έγραψα για "ηθικίζουσα" διπλωματία. Όπερ σημαίνει: Ανήθικη και διάβαζε αντίχριστη και άθεη.

    Όταν δεν γνωρίζουμε την εννοιολογική σημασία μερικών λέξεων, καλό είναι να ανοίγουμε και κάποιο Λεξικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς κ.Χριστοδουλίδη δεν ενδιαφέρεσαι για τις ανήθικες απόψεις του Misha που θέλει να μας τις παρουσιάσει και ως άποψη της Εκκλησίας.
    Δεν αγανακτείς ούτε τις αποκηρύσσεις. Αντίθετα καταφέρεσαι εναντίον αυτών που έχουν την ευαισθησία να τις αναδεικνύουν.
    ή μήπως και εσύ δεν τις είδες όπως λέει ο Οδυσσέας;
    αυτός όμως λέει ότι δεν τις είδε επειδή δεν ξέρει να χειρίζεται το blog.
    εσύ συμφωνείς με αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Ανώνυμε,7 Οκτώβριος 2009 3:18 μμ

    Γιατί με αναγκάζεις να γράψω για πράγματα, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αντιληπτική ικανότης να γίνουν κατανοητά; Θα το κάνω, εν πάση περιπτώσει, άπαξ.

    Αν ο Μίσα ήταν ιερέας της ενορίας μου ή κάποιος ανωτέρου βαθμού, ασφαλώς θα έπαιρνα θέση. Αν ήταν κάποιος διάσημος γραφιάς ή συγγραφέας, θα το έκανα πάλι. Αν ήταν δημόσιο πρόσωπο, το ίδιο.
    Εσύ μου ζητάς - συγγνώμη που θα το πω - με κουτσομπολίστικη νοοτροπία να ασχοληθώ με έναν αποψιογράφο του διαδικτύου και επιμένεις να δείξω ενδιαφέρον για τις ανήθικες απόψεις του. Μα ανήθικες απόψεις έχουν οι περισσότεροι σήμερα. Δεν μπορούμε να ασχολούμεθα με έναν προς έναν, για τα ανήθικα που έχει μέσα στο μυαλό του! Αν ο Μίσα είναι "αναγνωρίσιμος" μέσω διαδικτύου, αναγνωρίσιμη είναι το ίδιο, ας πούμε, και η κυρία Μαρία της γειτονιάς μου, που κάθε μέρα βρίζει παπάδες, Χριστούς και Παναγίες. Θα πάω να της ζητήσω το λόγο ή θα κάνω το ίδιο με τον καθένα, που θα συναντήσω στο δρόμο με ανήθικη περιβολή, λεξιλόγιο και συμπεριφορά;

    Εγώ πάντως δεν το κάνω. Αν εσύ κρίνεις ότι ο κάθε πιστός, που δεν ενδιαφέρεται για τις ασχημίες του γείτονά του και όποιου τυχαία συναντά, είναι το ίδιο ανήθικος με αυτόν, δικαίωμά σου να το νομίζεις. Αλλά φύλαξε τη γνώμη σου για τον εαυτό σου, θα σε συμβούλευα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το άγιον Όρος, από μόνο του απαξιώνεται. Τρεις από τις Ι. Μονές του προσυπέγραψαν τον προδοτικό, για την Εκκλησία, όρο της ψευτοένωσης, ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρει:

    "Έτι ορίζομεν την αγίαν αποστολικήν καθέδραν και τον ρωμαϊκόν αρχιερέα εις πάσαν την οικουμένην το πρωτείον κατέχειν, αυτόν τε τον ρωμαϊκόν αρχιερέα διάδοχον είναι του μακαρίου Πέτρου του κορυφαίου των αποστόλων, και αληθή τοποτηρητήν του Χριστού, και πάσης της Εκκλησίας κεφαλήν, και πάντων των χριστιανών πατέρα και διδάσκαλον υπάρχειν, και αυτώ εν τω μακαρίω Πέτρω του ποιμαίνειν και διευθύνειν και κυβερνάν την Καθολικήν Εκκλησίαν υπό του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού πλήρη εξουσίαν παραδεδόσθαι, καθ' ον τρόπον και εν τοις πρακτικοίς των οικουμενικών συνόδων και τοις ιεροίς κανόσι διαλαμβάνεται" (!!!!!).

    Ego Eugenius Catholice Ecclesie episcopus ita diffiniens subscripsi.
    Ιωάννης εν Χριστώ τω Θεώ πιστός βασιλεύς και αυτοκράτωρ Ρωμαίων ο Παλαιολόγος υπέγραψα.
    Έπονται 32 υπογραφές "Ορθοδόξων" Μητροπολιτών, Αρχιμανδριτών, Πρεσβυτέρων Διακόνων και Ηγουμένων. Λείπει μόνο μια υπογραφή, του Εφέσου Μάρκου.

    Γνωρίζει κανείς, αν η Ιερά Επιστασία αντέδρασε στον προδοτικό αυτό όρο; Αν το γνωρίζει, ας το καταγράψει αναφέροντας και τις πηγές.

    Αιρετικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι γνωστή και παλιά η αγιορείτικη παράδοση ότι σε κάποιες απόκρημνες σπηλιές του Άθωνα είναι κρυμμένα τυμπανιαία πτώματα λαυριωτών ιερομονάχων που συλλειτούργησαν με τους αιρετικούς παπικούς επί πατριαρχίας Βέκκου.

    Επίσης είναι γνωστό ότι η Μ.Ξηροποτάμου είχε συνηγορήσει υπέρ της ψευδενώσεως αλλά οι ξηροποταμηνοί πατέρες μετενόησαν μετά από έναν ισχυρότατο σεισμό ο οποίος συνέβη εκείνη την περίοδο και προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο μοναστήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή έπρεπε να τους ταρακουνήσει ο σεισμός για να συνέλθουν και να μετανοήσουν;

    Αλλά τι έκανε η Ι. Επιστασία, συνηγόρησε ή όχι στην προδοσία;

    Τα περί Βέκκου και των αγιορειτών πατέρων καταγράφει ο άγιος Νεκτάριος (Τα αίτια του Σχίσματος, τ. Β΄):
    «Ούτε ο Πάπας ούτε ο Πατριάρχης Βέκκος μετέβησαν εις Άθωνα. Εάν ο βασιλεύς εκστρατεύων ποτέ μετέβη ουκ οίδα, διότι ούτε τούτο ιστορείται. Ο Πατριάρχης Βέκκος μετέβη ασθενήσας εις την Μονήν της Λαύρας, αλλ’ ουχί της εν Αγίω Όρει αλλά της του Ανάπλου του εν τω Βοσπόρω. Η εν πολλοίς πολύ άδικος κατά του Βέκκου καταφορά περιέλαβε και τον Βέκκον εις τον διωγμόν κατά των μοναχών και όμως πολύ διαφόρως ομιλεί περί Βέκκου ο αντίπαλός του Παχυμέρης» (ως ανωτέρω, σελ. 154) και αλλαχού: «Η ημετέρα γνώμη είναι ότι η διήγησις περί των εν Αγίω Όρει αναιρεθέντων αγίων Πατέρων ιστορικώς δεν είναι ακριβής αλλ’ ουχί και άνευ υποστάσεώς τινος. Φαίνεται ότι τη διαταγή του αυτοκράτορος (Μιχαήλ) μετέβησαν εις το Άγιον Όρος λατινόφρονες ή Λατίνοι, οίτινες τη υποστηρίξει των οργάνων του αυτοκράτορος ήγειραν διωγμόν κατά των μοναχών. τούτου μεταγενέστερός τις περισυλλέξας τας πληροφορίας καλή τη πίστει κατέστρωσεν εις διήγησιν ως ήκουσεν αυτήν. Ίσως δε να συγχέωνται και γεγονότα ολίγον προγενέστερα, το οποίον θεωρώ πιθανώτερον, διότι τω 1259, ως γράφει ο μοναχός Ιβηρίτης, εγένετο φράγκικη επιδρομή κατά του Αγίου Όρους, καθ' ην εσυλήθη και η Μονή των Ιβήρων. Η διήγησις (περί των αναιρεθέντων Πατέρων) είναι ιστορικώς αβάσιμος, διότι από του 1261 Μιχαήλ ο Παλαιολόγος και οι διάδοχοι αυτού έλαβον υπο την προστασίαν αυτών το Άγιον Όρος» (ως ανωτέρω, σελ. 156).

    Αιρετικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα σου απαντούσα Χριστοδουλίδη αλλά δεν με αφήνει ο "αντι-φονταμενταλιστης" ιστολόγος να σου απαντήσω αφού κόβει συνεχώς τα σχόλια μου και δεν μπορεί να έχεις ολοκλήρωμένη εικόνα των απόψεων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντροπή του κ.Οδυσσέα, που υποστηρίζει κατα τέτοιο αναξιοπρεπή τρόπο έναν άνθρωπο με αισχρές ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακουσε, ανωνυμε,
    και συ εισαι περιπου σαν τον ΤΥΧΙΚΟ. Αν δεν εισαι και ο ΤΥΧΙΚΟΣ.
    Εχεις περιπου την ιδια γλωσσα και το ιδιο στομα και το ιδιο μυαλο.
    Εισαι εριστικος και φλυαρεις ακατασχετα.
    Δεν θα αφησω εγω ο "αντιφονταμελιστης", οπως ειρωνικα με χαρακτηριζεις, δυο τρεις απο σας να χαλασετε την εικονα του blog.
    Το blog apotixisi εχει μια συγκεκριμενη γραμμη του αγωνα.
    Σε οποιους αρεσει ας την παρακολουθουν, σε οσους δεν αρεσει, ας πανε αλλου.
    Εμεις αυτοι ειμαστε, οχι τοσο των ηπιων, οσο των υψηλων τονων.
    Τι να κανουμε.
    Ακραιους καποιοι μας χαρακτηριζουν.
    Καλα κανουμε.
    Ετσι ηταν και ο Χριστος, ετσι ηταν και οι αγιοι, ετσι ηταν και οι Πατερες της Εκκλησιας.
    Ακραίοι.
    Αμετακινητοι στις αρχες τους.
    Ανυποχωρητοι.
    Εσυ μπαινεις σε καθε σχολιο και προβαινεις σε επιθεσεις χωρις ιδιαιτερο λογο.
    Σου κοβω λες σχολια.
    Μα δεν συμμορφωνεσαι ανθρωπε μου.
    Ο Μισα και ο Μισα.
    Αλλο τιποτα δεν εχεις στο μυαλο σου;
    Εδω καιγεται το παν.
    Οι Οικουμενιστες αφηνιασαν.
    Δεν σταματανε με τιποτα.
    Παντου μαζευονται ψευτοορθοδοξοι και αιρετικοι και πανε να μας ενωσουν, κρατωντας,λενε, ο καθενας την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    Τι ειναι αυτά;
    Που τα βρηκαν αυτα;
    Οι Αγιοι Πατερες τους τα διδαξαν αυτα;
    Και ενω πανε να ανατρεψουν ΟΡΙΑ ΑΙΩΝΙΑ Α ΕΘΕΝΤΟ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, εσυ ο Μισα και ο ΜΙσα. Φτανει πια.
    Στοπ λοιπον με τις φανταστικες σου κατηγοριες εναντιον μας που δεν εχουν καμμια σχεσι με την πραγματικοτητα.
    Εχεις μια οργιαζουσα φαντασια γιατι ασχολεισαι με μικροτητες.
    Οφειλεις να ηρεμησης και να ασχολεισαι με μεγαλα θεματα.
    Αν συνεχισεις οπως πας θα σε θεωρησω και εσενα σαμποταριστα.
    Ποιος σε εμποδιζει κυριε;
    Εγω;
    Να εισαι ευγενικος συνομιλητης και οχι αγενης. Και οχι μονο με εμενα αλλα και με τους αλλους εδω μεσα.
    Συμμορφωσου και κανενας δεν θα σε πειραξη.
    Ολοι αντιλαμβανονται οτι τις τελευταιες μερες μπηκαν εδω μεσα καποιοι που θελουν να μας χαλασουν το blog.
    Δεν θα αφησω αυτο να γινη.
    Μεχρι εδω.
    Και η υπομονη εχει τα ορια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν προλαβα να βαλω το πιο πανω σχολιο και εσυ ειχες ηδη στειλει το προηγουμενο πιο πανω.
    Βλεπεις που συνεχιζεις να εισαι αμετανοητος;
    Ποιους λες να ντρεπονται;
    Επιτελους σταματα τις αρλουμπες σου αυτες.
    Αυτο εδω που σου γραφω, ειναι η τελευταια προειδοποιησι, γιατι ισως τωρα θα διαβαζεις τα πιο πανω που σου εγραψα. Αν συνεχισης με το ιδιο βιολι, θα κοβονται ολα τα αγενη σχολια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου