Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009








ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ


Λέει μια λαϊκή παροιμία ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη. Όσο κρυφά κι αν ο ανομών κάνει τις ανομίες του εις βάρος συνανθρώπων του που αδικούνται κατάφωρα από αυτές, έρχεται κάποια στιγμή που αποκαλύπτεται.
Διότι δεν είναι δυνατόν εφ’ όρου ζωής αυτός να αδικεί και ο άλλος να αδικείται, ο βιαστής να εμφανίζεται για αθώα περιστερά, ο καταπιεστής για πατέρας, ο δολοφόνος για άγιος.
Σπάζει ξαφνικά η στάμνα, και το νερό χύνεται…


Έτσι έσπασε η στάμνα της εσωτερικής και αμάρτυρης ζωής των παπικών «ιεραποστολών» στις Ινδίες με την αυτοβιογραφία μιας παπικής καλόγριας, που την κυκλοφόρησε με κίνδυνο της ζωής της το καλοκαίρι του 2008, και σαν οσμή υπονόμου σ’ όλο τον κόσμο χύθηκαν οι ειδήσεις, όπως ότι ασκείται «σεξουαλική παρενόχληση που δεν ερχόταν μόνο από τους άνδρες ιερείς αλλά και από μεγαλύτερες σε ηλικία και ιεραρχία καλόγριες».


Κοσμικά έντυπα εξ αφορμής των αποκαλυπτομένων στην αυτοβιογραφία της καλόγριας χαρακτηρίζουν τα ενδότερα των παπικών «ιεραποστολών» «κοινωνία γεμάτη σαπίλα!», «καταστάσεις απίστευτες, που δεν έχουν σχέση με την εικόνα της χριστιανικής κοινότητας», «θεάρεστη» κοινότητα.


Στο βιβλίο της η καλόγρια με τίτλο «Αμήν. Η αυτοβιογραφία μιας καλόγριας» αποκαλύπτει σκάνδαλα με πρωταγωνιστάς «ιερείς» και «μοναχές» του παπισμού, που έχουν σχέση με το πρόσωπό της, αλλά και με άλλες μοναχές.

«Ένας ιερέας» γράφει «στην εξομολόγηση είχε ζητήσει… από κάποιες νεοφώτιστες. Τα κορίτσια ένοιωθαν άσχημα και δεν ήθελαν να πάνε στην εξομολόγηση».

Η ίδια η αυτοβιογραφούμενη «αναγκάστηκε να κάνει σεξ με μία λεσβία καλόγρια». «Κάποτε» η ίδια «υποχρεώθηκε να υπηρετήσει για λίγο στο γραφείο ενός ιερέα, ο οποίος…».


Στο ίδιο βιβλίο η αγανακτισμένη συγγραφέας εξιστορεί δολοφονίες, βιασμούς, αυτοκτονίες.

«Το 1998» γράφει «ιερέας του παπισμού είχε σχέση με 13χρονη και αποκαλύφθηκε λίγο πριν γεννήσει στα 15 της».

Την ίδια χρονιά «η αστυνομία της Ινδίας ανακοίνωσε ότι τα αίτια της δολοφονίας μιας μοναχής ήταν σεξουαλικής φύσεως».

Σχετικά πρόσφατα (2008) «δύο ορφανά κορίτσια αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν καταπίνοντας δηλητήριο, και στις καταθέσεις τους είπαν ότι δεν άντεχαν τα ψυχολογικά βασανιστήρια και τις τιμωρίες ενός ιερέα που λεγόταν Βενέδικτος».

Τον ίδιο χρόνο «η καλόγρια Μαίρη Ανούπα αυτοκτόνησε και στο σημείωμα κατηγορούσε μια καλόγρια που την παρενοχλούσε σεξουαλικά».

60χρονη καλόγρια υποστήριξε ότι «νεαρές καλόγριες υποβάλλονται παρά τη θέλησή τους σε εκτρώσεις» και ότι «υπάρχουν ανάρμοστες σχέσεις μεταξύ ιερέων και καλογριών».

Επίσης κατήγγειλε ότι «η μοναχή Σερένα Τζέικομπ αυτοκτόνησε επειδή δεν μπορούσε να ξεπεράσει το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης». Και άλλα πολλά.


Η αυτοβιογραφούμενη σχολιάζει:
«Όταν μια γυναίκα κακοποιηθεί σεξουαλικά, σε ποιον να μιλήσει; Σκεφθείτε τις. Δεν έχουν που να τα πουν… η παπική εκκλησία είναι ένα απόρθητο κάστρο». Καταγγέλλει ακόμη η ίδια ότι όταν οι κεφαλές της «ιεραποστολής» «έμαθαν ότι γράφει βιβλίο, προσπάθησαν να τη «λαδώσουν».

Και επειδή δεν τα κατάφεραν, διέδωσαν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι το βιβλίο της είναι γεμάτο από τετριμμένα πράγματα».

«Δεν μπορούν να χωρέσουν», σημειώνει η ίδια η συγγραφέας του βιβλίου, «33 χρόνια σε 180 σελίδες, αλλά μπορούν να αναφερθούν κάποια σημαντικά σημεία. Υπάρχουν σκάνδαλα οικονομικής φύσεως, ομοφυλοφιλίας και ετεροφυλίας, που συμβαίνουν μέσα στην παπική εκκλησία.

Τα ψυχολογικά βασανιστήρια είναι αβάσταχτα.

Όταν άρχισα να ρωτάω λεπτομέρειες για οικονομικά θέματα, είπαν ότι είμαι ψυχασθενής. Με έστειλαν σε ψυχίατρο.

Υπάρχουν πολλές καλόγριες που παίρνουν αγωγή ψυχοφαρμάκων με διαταγή ανωτέρων, αλλά φοβούνται να το πουν».


Συχνά σε ειδικά δοκίμια που προβάλλονται σε τηλεοπτικές εκπομπές γίνεται εύφημος λόγος για την κοινωνική προσφορά των μοναχικών ταγμάτων του παπισμού και οι συζητούντες δεν κρύβουν το θαυμασμό τους για την αυταπάρνηση και την ανιδιοτέλειά τους.

Ποιος όμως τώρα, μετά τις αποκαλύψεις της καλόγριας, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι τα κλειστά αυτά κυκλώματα, τα γκέτα του παπισμού, δεν ζουν την κόλαση;

Οι εσωτερικές μαρτυρίες είναι αδιαμφισβήτητες.

Σωστά σατίρισε κάποιος κοσμικόφρων ότι «πριν την εξάπλωση του έιτζ οι παπικοί «ιεραπόστολοι» ικανοποιούσαν τους ευσεβείς πόθους τους με τις ιθαγενείς· μετά την εξάπλωση του έιτζ οι ιεραπόστολοι ζήτησαν από το Βατικανό να τους στέλνουν καλόγριες, για να τους βοηθούν στην… παραδοσιακή διδασκαλία της εκκλησίας»!


Σαν σε παρένθεση σημειώνεται εδώ ότι δεν πρέπει να απορήσουμε αν όλα τα τέτοιας οργανώσεως συγκροτήματα, ακόμη και στο χώρο της Ορθοδοξίας, λίγο ή πολύ υποφέρουν από την ίδια παθολογία, αφού συνήθως κάποιοι, που παριστάνουν τους πνευματικούς, καταδυναστεύουν τις ψυχές και τα σώματα των αδυνάτων.


Εξ άλλου τι θα μπορούσαν να είναι τα συγκροτήματα αυτά του παπισμού, όταν το κέντρο του παπισμού έχει αποκηρύξει το Θεό και στη θέση του έχει υψώσει τον πάπα του;

Όταν έχει οβελίσει το Ευαγγέλιο και στη θέση του έθεσε τα δέκρετα της νέας θεότητος του πάπα τους;

Που να θεμελιωθούν τέτοια κοινόβια χωρίς τη χάρη και την ευλογία του Θεού;

Πώς να σταθούν στο ηθικό ύψος τα πρόσωπα που ηγούνται σε τέτοιες οργανωμένες συμβιώσεις, όταν δεν διαθέτουν ηθικές αναστολές και φόβο Θεού;

Ή μάλλον όταν ξέρουν ότι ο θεός τους (= ο πάπας τους) τα ανέχεται αυτά, ή κάνει πως δεν τα βλέπει και δεν τα ξέρει;


Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η αντιφατικότητα και η σήψη του παπισμού από εσωτερικές πάλι μαρτυρίες, αλλά και η αδιαφορία του πάπα για τις ψυχές που πληγώνονται και χάνονται.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι «ιεραποστολές» των παπικών είναι κόλαση που κηρύττουν παράδεισο!

Από το περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μηνός Ιουνίου 2009

12 σχόλια:

  1. Διάβασε λίγο εφημερίδες για να δεις τα αίσχη τα οποία κάνουν οι δικοί μας παπάδες με κορίτσια και αγόρια. Μας αρέσει να κοιτάμε τα στραβά των άλλων και όχι τις βρωμιές των δικών μας παπάδων που έχουν εκφυλιστεί. Στους εκατό αρχιμανδρίτες οι 80 έχουν σεξουαλική ζωή με κορίτσια και αγόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από αρκετά χρόνια με τίτλο "Ανορθόδοξοι Έρωτες Ορθοδόξων Κληρικών" εκδόσεις Θουκιδίδης. Έκει θα δείτε εκατοντάδες περιπτώσεις δικών μας κληρικών να έχουν διαπράξει σαρκικά ανομήματα κάθε είδους. Εδώ ισχύει , λοιπόν , το ευαγγελικό: "Τι δε βλέπεις το κάρφος το εν τω οφθαλμώ του αδερφού σου, την δε εν τω σω οφθαλμώ δοκόν ου κατανοείς?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χαλια των Παπικων δεν συγκρινονται με τα δικα μας.
    Εμεις δεν εχουμε τετοια εκτασι ανηθικοτητων.
    Ευτυχως.
    Αν εσυ εχεις στοιχεια, φερτα.
    Αν δεν εχεις, μην μιλας.
    Αυτα που λες για καποιο βιβλιο, ποιος τα γραφει;
    Και ποιοι κληρικοι περιγραφονται;
    Αυτους που καθηρεσε η Εκκλησια;
    Μα αν τους καθηρεσε η Εκκλησια ειναι αξιεπαινη, φιλε.
    Οι Παπικοι τους καλυπτουν, τους σκεπαζουν και τους μεταθετουν, δεν τους καθαιρουν.
    Καταλαβες τη διαφορά;
    Μονο επι Χριστοδουλου εχουμε εδω απομιμησεις των Λατινων.
    Αυτος που τα περιγραφει, ποιος "καθαρος"ειναι;
    Αν ειναι καποιος δημοσιογραφος, μην μου λες τιποτα, θαναι κανενα καθικι της πενταρας.
    Σαν καποιους απο αυτους που βλεπουμε στα αισχροκαναλα.
    Οτι και να πουν, οτι και να γραψουν για τους δικους μας κληρικους, και παλι ειναι η υγιεινοτερη κοινωνικη ταξι της ελληνικης κοινωνιας.
    Μπορεις να μας δωσης περισσοτερες πληροφοριες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δικοί μας παπάδες είναι χειρότεροι από τους παπικούς. Εκείνοι είναι και άγαμοι οι δικοί μας νυμφευμένοι και όμως γέμουν ανωμαλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πληροφορίες για ανήθικους κληρικούς θα βρείς στο www.roides.wordpress.com και αν γνωρίζεις αγγλικά στο www.pokrov.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βιβλίο "ανορθόδοξοι έρωτες ορθοδόξων κληρικών" το είχε γράψει για πρώτη φορά το 1979 ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρανικόλας. Ο Γιώργος Καρανικόλας γνωρίζει πολύ καλά τα εκκλησιαστικά καθώς είχε εργαστεί στην εφημερίδα "Χριστιανική" του Νίκου Ψαρουδάκη. Εκεί γράφονται φοβερά πράγματα. Δυστυχώς μόνο ο Ιερώνυμος Α΄έκανε σημαντικά βήματα προς την εκδίωξη των ανίθηκων και τη σχετική κάθαρση στην Εκκλησία. Ο Σεραφείμ και ο Χριστόδουλος ανέχθηκαν τους ανίθηκους και τώρα βλέπουμε τις συνέπειες. Με συγχωρείτε που θα το πω αλλά η φράση ότι οι κληρικοίοι δικοί μας αποτελούν την υγιαίστερη τάξη της ελληνικής κοινωνίας μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

    http://www.youtube.com/view_play_list?p=06CDA30FF2A2B8A2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=OJMgrDYr3G&feature=related Παιδεραστές κληρικοί στην Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γιωργος Καρανικόλας ανήκε στην γνωστη πολιτικη παραταξι που εχει σαν συνθημα της τον αθεϊσμο.
    Ημουνα παρον σε καποια δικη του για εκκλησιαστικα σκανδαλα.
    Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειχαν αγαθες προθεσεις για την Εκκλησια.
    Μην πεφτουμε θυματα στον καθενα που ανοιγει το στομα του και μιλαει.
    Να ελεγχουμε αν ειναι ευσεβης και εχει αγαθες προθεσεις για την Αγια μας Εκκλησια.
    Η Εκκλησια ειναι η Μαννα μας.
    Την Μαννα μας την πεταμε λασπες;
    Οτι ειναι αληθινο, ισως να πρεπει, ισως και να μην πρεπει να δημοσιοποιειται.
    Οι κοσμικοι δημοσιογραφοι γραφουν εχθρικα.
    Ειναι ασχετοι με την Εκκλησια και σκανδαλοθηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασυζητητει
    ειναι η υγιεστερη κοινωνικη ταξι, η ταξι των κληρικων μας.
    Το λεω και το πιστευω και το ομολογω για λογους δικαιοσυνης.
    Οι αλλες κοινωνικες ταξεις ειναι ανηθικοτερες απο πασης αποψεως.
    Εδω ο Θεος δημιουργει στους ανθρωπους και καποια συστολη, δεν ειναι τελειως ασυμαζευτοι οι ανθρωποι, οπως ειναι οι κοσμικοι ανθρωποι.
    Γιατι ναχουν αναστολες οι κοσμικοι αφου δεν εχουν μεσα τους Θεο;
    Και χωρις Θεο, ολα επιτρεπονται.
    Δεν ειναι λοιπον καθολου ανεκδοτο αλλα το λεω με ολη τη σοβαροτητα που μπορω να το πω.
    Ναμαστε αληθινοι και ειλικρινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ.Οδυσσεα μην υπερασπίζεσαι τόσο τους κληρικούς...Τα βιβλία της Εκκλησίας λένε οτι κατα τους εσχάτους χρόνους οι Ιερείς θα είναι χειρότεροι των λαικών...Αυτό συμβαίνει σήμερα...Μην προσπαθεις να μας πείσεις οτι οι Ιερείς σήμερα έχουν Θεό μέσα τους...Δεν έχουν...Αν είχαν θα το έδειχναν και προς τα έξω τους...

    Ανατόλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και ποιός σου ειπε αγαπητε Ανατολιε,
    οτι ζουμε στις εσχατες μερες;
    Ειναι εσχατες μερες με την γενικη εννοια του ορου.
    Δεν ειμαστε βεβαιοι αν ειναι οι εσχατες μερες με την ειδικη εννοια, δηλαδη ΟΙ πραγματικες ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.Να κυριολεκτουμε λοιπον.
    Μπορει οι ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ναναι και χειροτερες.
    Μπορει να γινουμε σαν τα Σοδομα. Που δεν υπηρχε εκει ανεγγιχτος και καθαρη παρα μονον μια οικογενεια.Μην βιαζομαστε, λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου