Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΣΕ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ Ο ΑΝΟΗΤΑΙΝΩΝ ΝΑΤΣΙΟΣ.

Πριν τον γνωρισει, τον επιβραβευσε, με τα ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟΣ, τον νεο μητροπολιτη Θεσσαλονικης. Το επραξε κσι με τον ετερο Καπαδοκη τον Αρχιοικουμενιστη και Αρχιτρομοκρατη του Πλανητη Βαρθολομαιο τον Φθονερο και Παγκακιστο, οταν πατησε την πεπονοφλουδα του ...Αδωνι!!!  Τον "ΣΕΠΤΟ" του, Φαναριωτη ...της συμφορας μας.

Και τωρα τα ιδια και χειροτερα. Αξιος και Παναξιος ο ...και παλι Σεπτος Φιλοθεος, χωρις να ξερει ουτε την ιστορια του, ουτε την μεχρι σημερα προσφορα του, στην Εκκλησια.

Και αν το κανουν αυτο, να φωναζουν δηλαδη στον καθενα ΑΞΙΟΣ, οι πολλοι κοσμικοι, ο καρναβαλολαος, τιποτα το παραξενο. Ομως αυτος εμφανιζεται οτι εκφραζει μονο πιστους ανθρωπους και ειναι μαλιστα και οψιμος θεολογος και αυτο ειναι που εκπλησσει.

Ολοι σχεδον οι αρχιερεις, των τελευταιων χρονων, αποδεικνυονται Αχριστοι και Αχρηστοι.

Η μοναδικη προσφορα τους στην Εκκλησια ειναι οι αγιασμοι κι οι ποικιλλες τελετες, αυτη η εικονα παρουσιαζεται καθημερινα απο την δεσποτικη ιστοσελιδα "ΡΟΜΦΑΙΑ", που μας επιβεβαιωνει.

Γιατι ο "σεπτος" Φιλοθεος να διαφερει απο τους αλλους, αφου βγηκε απο την ιδια ...φουρνια;

Εμεις του στειλαμε συστημενη επιστολη και περιγραφαμε καποια απαραδεκτα πεπραγμενα του, την οποια συντομα θα δημοσιευσουμε. Εκει αποδεικνυουμε οτι ειναι ιδιος και απαραλλακτος με τους αλλους. Ομως, εσυ αξιοθρηνητε Νατσιε, εσπευσες να τον ανακηρυξεις ΑΞΙΟ και ΠΑΝΑΞΙΟ, σεπτο και Πανσεπτο. Δεν σκεφτηκες τουλαχιστον τι λογο θα δωσεις στον Θεο, αν τον πιστευεις;

Νατσιε, εισαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Πολυ επικινδυνος. Εκφραζεις καποιον κοσμο, τον ρωτησες αυτον τον κοσμο, αν δεχεται αυτες τις προοιμιακες κολακειες και τα ...σαλιαρισματα; Αλλα μαθημενος εσυ σε αυτα τα αηδιαστικα καλολογηματα απο την ιστορια σου, εσπευσες ακριτα και αδιακριτα, σε απαραδεκτους εγκωμιασμους. Θα μπορουσες να πεις και να ευχηθεις με απλα λογια, για προσφορα και προοδο στη μαθητεια του λαου, κατα το "Μαθητευσατε παντα τα εθνη". Αυτη και μονον και κυριως, αυτη ειναι η αποστολη τους.

Νατσιε, εισαι επικινδυνος και ειναι καιρος να το καταλαβουν οσοι σε ψηφισαν.

 Στη λαμπρή ενθρόνιση του νέου  μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου παρέστη το Σάββατο 25-11-2023 ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός , ο οποίος αμέσως μετά το τέλος της τελετής δήλωσε για το νέο μητροπολίτη:

«Άξιος και πανάξιος ο νέος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος. Σε μια τελετή που παρέπεμπε στο ένδοξό μας Βυζάντιο, ενθρονίστηκε στην συμβασιλεύουσα της Ρωμιοσύνης, στην Θεσσαλονίκη ο νέος ποιμενάρχης μας. Μεγάλη γιορτή, χαρά και ελπίδα για την Μακεδονία όλη η άφιξη του επισκόπου. Στο σεπτό πρόσωπό του αντικρίζουμε τον άξιο συνεχιστή μιας μακριάς αλυσίδας σπουδαίων μητροπολιτών Θεσσαλονίκης. Να έχουμε την ευχή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου