Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

 

Ο «ανάποδος κόσμος» της νέας τάξης και η Προφητεία του Μέγα Αντωνίου.

Ακούγοντας τον κύριο Βαθιώτη να εξηγεί τον «ανάποδο κόσμο» που ξεδιπλώνει μπροστά μας η νέα τάξη, θυμήθηκα την προφητεία του Μέγα Αντωνίου για την εποχή που οι όντως τρελοί θα ονομάζουν όσους δεν τους μοιάζουν, δηλαδή τους λογικούς, θα τους ονομάζουν «τρελούς»!

…Έχουμε σύγκρουση δύο κόσμων. Συγκρούεται ο κόσμος της λογικής, της δικής μας λογικής, και του παραλογισμού των ιατροφασιστών. Τί κάνουν οι ιατροφασίστες λοιπόν; Υλοποιούν τις μεθόδους του ανάποδου κόσμου. Η δική μας λογική είναι για αυτούς παραλογισμός, και ο παραλογισμός τους είναι η λογική για αυτούς. Επομένως, δεν πα να λέμε εμείς ότι τα «εμβόλια είναι πειραματικά, εμβρυοκτόνα, ανασφαλή, αναποτελεσματικά κτλ, εκείνοι οχυρώνονται πίσω από «το γεγονός» ότι τα εμβόλιά τους είναι «θαυμάσια», «δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα», «είναι απαραίτητο να κάνεις και τρίτη δόση και τέταρτη δόση» και επομένως μιλάμε δύο διαφορετικές γλώσσες.

Όταν μιλάμε δύο διαφορετικές γλώσσες, πώς θα συνεννοηθούμε; Και όταν έχουμε την απίστευτη προπαγάνδα που υλοποιείται από τα μέσα μαζικού ευνουχισμού, κι εμείς μιλάμε μια φορά τον μήνα ή δυο φορές το μήνα, πώς θα αλλάξει αυτό το πράγμα;

Γνωρίζει ο κόσμος ότι πριν από τρεις εβδομάδες περίπου εξεδόθη σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής για την Καταπολέμηση της Παραπληροφόρησης κατά την υγειονομική κρίση του κορονοϊού; Το γνωρίζει αυτό ο κόσμος; Ξέρετε ότι μέσα εκεί υπάρχουνε τρία εργαλεία λέει με τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και αφού βεβαίως… -έχει κάνει αυτή η επιτροπή κάτι τρομερό- βαφτίζει την αλήθεια ψέμα και το ψέμα πάθηση!

Το υγιειονοναζιστικό καθεστώς δεν θέλει να επιτρέπει την παραμικρή αμφισβήτηση ως προς τα δρακόντεια υγειονομικά μέτρα και ιδίως ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των «εμβολίων». Τι κάνει λοιπόν; Ιατρικοποιεί, μετατρέπει σε ιατρικό πρόβλημα την διάδοση κάθε πληροφορίας που είναι αντίθετη προς τον υγειοναζισμό και γι’ αυτό μιλάει για διαταραχές πληροφόρησης, κύριε Δαμιανίδη. Διαταραχή πληροφόρησης! Το ακούτε; Και αυτός ο όρος δεν είναι Ελληνικός, είναι αγγλοσαξωνικός: information disorder.

Και λέει λοιπόν ότι η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά εμπιστοσύνης των πολιτών προς τα μέσα μαζικής «ενημέρωσης». Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα λέει. Θα πρέπει δηλαδή οι πολίτες να γίνουν οσφυοκάμπτες στον προπαγανδιστικό μηχανισμό, ο οποίος έχει ενεργοποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Δρ. Ευαγγελάτος!!

Και τί λέει λοιπόν; Ότι πρέπει για αυτό να φτιάξουμε ένα Παρατηρητήριο Παραπληροφόρησης! Θα πρέπει επίσης να δοθούν στα μέσα μαζικής «ενημέρωσης» περισσότερα χρήματα: εξασφάλιση επαρκών πόρων! Δεν τους αρκούν τα χρήματα με τα οποία έχουν μπουκώσει τα κανάλια, θέλουν και άλλα τώρα.

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά, πείτε μου πώς θα δραπετεύσουμε από τον ανάποδο κόσμο στον οποίον μας έχουνε εγκλωβίσει; Αυτά που εμείς βλέπουμε πεντακάθαρα ότι είναι προβληματικά, ότι ζούμε παγκόσμια δικτατορία, πώς θα αλλάξουν όταν για αυτούς «το εμβόλιο» είναι «ό,τι καλύτερο υπάρχει», είναι «η μόνη λύση», είναι «δώρο Θεού» και ούτω καθεξής.

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, δεν υπάρχει άλλη λύση, είναι μονόδρομος κύριε Βαθιώτη.

Ναι είναι μονόδρομος αλλά θα πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή οι πολίτες ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, να αφυπνιστούν και να κάνουν αγώνα. Έξω από τα σπίτια του Πλεύρη, έξω από τα σπίτια του Μητσοτάκη να την στήσουνε εκεί. Μας έχουνε κάνει τον βίο αβίωτο.

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Για όλα τα θέματα, όχι μόνο για τον κορωνοϊό. Για την ακρίβεια, για τα εθνικά ζητήματα, την μειοδοσία πού υπάρχει. Για όλα τα θέματα επιτέλους.

Φυσικά. Θα πρέπει να κάνουμε εμείς τον βίο αβίωτο των πολιτικών. … Δεν θά ‘θελα να τους χαρακτηρίσω όπως τους αξίζει γιατί κινδυνεύω, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω τέτοιον πρωθυπουργό και τέτοια μέλη κυβερνήσεως. Δεν μπορώ να το πιστέψω κύριε Δαμιανίδη, Η Ελλάδα δεν αξίζει να έχει Μητσοτάκη πρωθυπουργό, ο οποίος δεν μπορεί να πει το Πάτερ ημών. …

Γνωρίζετε ότι η γυναίκα του Ρότσιλντ, η Λιν Φόρεστ ντε Ρότσιλντ, έχει ιδρύσει ένα συμβούλιο, το συμβούλιο για τον συμπεριληπτικό καπιταλισμό; Σας λέει κάτι αυτός ο όρος; Council for inclusive capitalism. Αυτός είναι ο όρος που παίζει αυτήν την στιγμή πάρα πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε διεθνή βιβλιογραφία. Το νέο βιβλίο του Κλάους Σβαμπ μιλάει για «συμμετοχικό καπιταλισμό». Ξέρετε ότι στο συμβούλιο αυτό μετέχει ο πάπας Φραγκίσκος; Το ξέρετε ότι αυτό το συμβούλιο έχει μέσα του ανθρώπους οι οποίοι εμπλέκονται σε φαρμακοβιομηχανίες; Για παράδειγμα ο διευθυντής της φαρμακοβιομηχανίας Merck είναι μέσα στο παιχνίδι; Είναι αυτός που είχε εκμεταλλευθεί την εμφάνιση του έμπολα στην δυτική Αφρική για να θέση σε κυκλοφορία «εμβόλια» γενετικής τεχνολογίας; Ο διευθυντής της φαρμακοβιομηχανίας Τζόνσον & Τζόνσον, το ξέρετε ότι είναι μέσα σε αυτό το συμβούλιο; Ο πρόεδρος του ιδρύματος Ροκφέλλερ;

Ποιό είναι το μότο αυτού του συμβουλίου; «Πρέπει να παλέψουμε για έναν κόσμο [και καλά] περισσότερο δίκαιο, συμμετοχικό, ανθεκτικό, και βιώσιμο» κύριε Δαμιανίδη.

Η ανθεκτικότητα και η βιωσιμότητα (resilience και sustainability) είναι οι δύο όροι φετίχ αυτήν την στιγμή της νέας τάξης πραγμάτων.

Ας βάλουμε μία άσκηση σε όλους τους Έλληνες να αρχίσουν να ψάχνουν παντού στο διαδίκτυο γιατί μας μιλάνε συνεχώς για ανθεκτικότητα και για βιωσιμότητα. Στον ανάποδο κόσμο ανθεκτικός σημαίνει μή ανθεκτικός και βιώσιμος σημαίνει μή βιώσιμος. Έχουν σκοπό να φέρνουν την μία κρίση μετά την άλλη. Ξεκινήσαμε με τρομοκρατίας κρίση. Πήγαμε στην υγειονομική κρίση, έρχεται η κλιματική κρίση, πάμε στην επισιτιστική, στην ενεργειακή, και στο τέλος θα έλθει η νευρική κρίση κύριε Δαμιανίδη.

Αν δεν σταματήσουμε να βλέπουμε τηλεόραση και δεν ανοίξουμε βιβλία και να προσπαθούμε να πληροφορηθούμε γιατί αυτοί οι δαίμονες χρησιμοποιούν buzzwords, δηλαδή λέξεις κλειδιά, λέξεις φετίχ. Προσπαθούν να φτιάξουν την δική τους γλώσσα. Η παγκόσμια κυβέρνηση χρειάζεται παγκόσμια θρησκεία και παγκόσμια γλώσσα κύριε Δαμιανίδη. Και φτιάχνουν γενίτσαρους ιατροφασισμού αυτήν την στιγμή. Με αυτές τις ωραίες πομφόλυγες, τις ανθεκτικότητες, τις βιωσιμότητες και όλες αυτές τις μπούρδες, προσπαθούν να προσελκύσουν τους αποχαυνωμένους πολίτες, οι οποίοι θα είναι στην υπηρεσία τους και θα νομίζουν ότι ανήκουν σε μία ωραία κάστα που νοιάζεται για «συμμετοχικό καπιταλισμό»!, «να φτιάξουμε έναν καλύτερο πλανήτη»!, «πράσινη ανάπτυξη» και πράσινα άλογα κύριε Δαμιανίδη.

Μπούρδες. Έχουμε παγκόσμια κυβέρνηση. Έχουμε παγκόσμια δικτατορία. Το φωνάζω στο κανάλι σας και σας ευχαριστώ που μου δίνετε βήμα και με λοιδορεί ο κόσμος. Ε να λοιπόν. Πηγαίνουμε πρόσω ολοταχώς για παγκόσμια κυβέρνηση…

Η Προφητεία για όσους δεν την γνωρίζουν.

Η προφητεία του Αγίου Αντωνίου του Μέγα για τον καιρό που θα επικρατήσει η τρέλα.

Ἔρχεται καιρός, ἵνα οἱ ἄνθρωποι μανῶσι· καὶ ἐπὰν ἴδωσι τινὰ μὴ μαινόμενον, ἐπαναστατήσονται αὐτῷ λέγοντες, ὅτι σὺ μαίνη, διὰ τὸ μὴ εἶναι ὅμοιον αὐτοῖς.

Έρχεται καιρός κατά τον οποίον οι άνθρωποι θα τρελαθούν· κι αν δουν κάποιον που δεν είναι τρελός, θα του επιτεθούν και θα του πουν, είσαι τρελός, γιατί δεν θα είναι όμοιός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου