Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Δειτε την νεα τραγωδια που εμφανιζεται μπροστα μας. Ηρθε η νεα Κυβερνησι και νομιζαμε οτι θα αρχιζε να επικρατει ο νομος του Δικαιου. Ομως εδω ειδαμε συμπαιγνια πολιτικων και Δικαστων. Και παρασκηνιο μεγαλης δοσοληψιας και διαφθορας.
Οι Δικαστες εβγαλαν τον νομο Κατρουγκαλου για ...παρτι τους(!!!), αντισυνταγματικο. Και εισεπραξαν ολα τα λεφτα (χιλιαδες ευρω), που τους ειχαν κατακρατηθει. Ενω για τους χιλιαδες Καταματωμενους συνταξιουχους τον απλο λαο, οι ιδιοι Δικαστες, τον εκριναν ...Συνταγματικο. Και (δεν εδωσαν αλλά)...θα δωσουν στους συνταξιουχους μονο τρεις μηνες απο 50 ευρω. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
Ποιος ανθρωπος που εχει μεσα του στοιχειωδες αισθημα ηθικης και δικαιου, ειναι δυνατον να αποδεχθη μια τετοια δικαστικη, αλλα και πολιτικη αδικια και διαφθορα;
Δειτε ομως και τη νεα αποτροπαια συνεχεια. Ακουστηκε οτι προβαλετε η σκεψι και η προτασι, η δικαστης του Συμβουλιου Επικρατειας κ. Σακελλαροπουλου να γινη προεδρος της Δημοκρατιας.
Και αυτες τις μερες βλεπουμε στα κατευθυνομενα καναλια, να προβαλεται ο ανεκδιηγητος Βρουτσης σε μια νεα συμπαιγνια μπροστα στα ματια μας.
Ποια ειναι αυτη; Να προσφευγει στο Συμβουλιο Επικρατειας για να αποφανθη τι θα γινη με τα αναδρομικα των συνταξιουχων.
Δεν καταλαβαμε. Το Ανωτατο Δικαστηριο, σε πιλοτικη δικη, ηδη αποφανθηκε απο τον Ιουνιο του 2015 με τρεις Οριστικες και Αμετακλητες αποφασεις του να επιστραφουν τα αναδρομικα στους καταταλαιπωρημενους συνταξιουχους. Δεν χρειαζεται πλεον καμμια αλλη νεα αποφανσι του. Πως, λοιπον, εκαμε δεκτο το αιτημα, η κ. Σακελλαροπουλου, να επανασυζητηθει ενα τετοιο ζητημα; Ειναι δυνατον να συνεβη κατι τετοιο μπροστα στα ματια μας; Σε ποια δημοκρατια του Κοσμου γινεται αυτο που γινεται στην γελοιογραφια της Ελληνικης Δημοκρατιας; Και ομως συνεβη και αυτο μπροστα στα απαθη και αδιαφορα βλεμματα ολων και ιδιαιτερα των πολιτικων, των νομικων και πολλων αλλων παραγοντων, αλλα και τον θυμο, την οργη και την αγανακτησι του καθε συνταξιουχου που πληρωσε οσο κανενας αλλος Ελληνας στα Διαβοητα Μνημονια. Το ιδιο παιχνιδι παιζουν και τα μεγαλα κατασκευαστηρια της Διαφθορας που ονομαζονται τηλεοπτικα καναλια, με τα στημενα ...πηγαδακια και τους πληρωμενους κομπαρσους των κομματων, αλλα και του σημερινου κομματος που κερδισε τις εκλογες αφου ο λαος το ψηφισε γιατι υπηρχε αδιεξοδο.
Εμεις φωναζουμε με ολη τη δυναμι που μας απεμεινε και η φωνη μας στελνεται παντου και θελουμε να φτασει μεχρι τα αστρα: 
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΚΡΑΙΑ ΑΔΙΚΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ....ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ...ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ.
Αυτος ειναι ο Νομος της Δικαιοσυνης και οσοι δεν εμαθαν να τον τηρουν, αλλα και να μην διαμαρτυρονται μπροστα στο κυμα της προκλητικης αδικιας, θα πληρωσουν με τοκο και επιτοκιο και αυτοι και τα παιδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου