Κυριακή 7 Ιουλίου 2019


ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Δεν επικοινωνησαμε ακομα με τον μητροπολιτη Λαγκαδα κ. Ιωαννη, αλλα μεταφεροντας απλα την δημοσιευθεισα δηλωσι του ανακοινωνουμε οτι και εμεις συμφωνουμε απολυτα με αυτην την δηλωσι του Σεβασμιωτατου.

Ολα τα προκαλουν οι αγραμματοι και οι αστοιχειωτοι δημοσιογραφοι
που με τις ανακριβεις και αναληθεις και μπερδεμενες δηλωσεις τους, δημιουργουν προβληματα και καταστασεις ανεπιτρεπτες. 
Ποσοι απο τους σημερινους ....δημοσιοκαφρους γνωριζουν να διακρινουν την χειροτονια απο την χειροθεσια ή την κουρα; 
Αλλα μαζι με αυτους φταινε και καποιοι ευσκανδαλιστοι ή καποιοι γνωστοι σκανδαλοθηρες, που χωρις στοιχειωδη λεπτοτητα εναντιον καλων κληρικων, ειναι ετοιμοι να ριψουν επανω τους,  χωρις κανενα απολυτως ελεγχο, τον λιθο του αναθεματος. 
Λιγη συστολη και λιγη ευγενεια, εν ....Χριστω αδελφοι μου, δεν βλαπτει. 
Χρειαζεστε αυτοσυγκρατησι και φρονιμαδα, που δεν τα εχετε. Ποιοι φταινε γι αυτο, αποκλειστικα εσεις ή και οι πνευματικοι σας;
=============================================

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, επιβεβαιώνει την κουρα σε μοναχο του Χορταρέα! 


Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, επιβεβαιώνει τη χειροτονία Χορταρέα! Διάβασε τη δήλωσή του | tlife.gr

Ο συνεργάτης του site  Ανδρέας Καραγιάννης, επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά για το θέμα της κουρας του Νίκου Χορταρέα, ο οποίος του δήλωσε τα εξής:
 Η Εκκλησία δέχεται τους πάντες

Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων.
Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες. Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους.
Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου.
Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους.
Μεταστρεφονται, βρισκουν την Αληθεια. Δεν περιφρονουν κανενα, εμεις γιατι να τους περιφρονησουμε; Που βλαπτει ενας ανθρωπος να επιθυμει να γινη Μοναχος;

Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια. Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε;Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;

8 σχόλια:

  1. Αγαπητε ιστολογε, ο χορταρεας υπηρξε σατανιστης μεντιουμ απο αυτους που πηγαινουν οι γυναικες και τους λενε εισαι ζυγος αρα ειναι στο πνευμα σου η εναλλαγη πολλων συντροφων, και αλλες πολλες σατανιστικες ηλιθιοτητες.
    Η Εκκλησια δεχεται τους παντες, συμφωνω απολυτα, αλλα υπαρχει διαστρεβλωση της αληθειας,
    Τους δεχεται αφου μετενοησουν.
    Ο χορταρεας ποτε μετενοησε;
    Σας παρακαλω ολους, μην διαστρεβλωνετε τοσο την αληθεια Της Αγιοτατης Ορθοδοξης Εκκλησιας.
    Ο λαγκαδα ιωαννης δεχτηκε επονομαζομενες "ιερειες" και τις εδωσε τον λογο να μιλησουν και να συνετισουν τους ιερεις της εκει μητροπολεως. Δεν εκπλησομαι που χειροτονει εναν αντιΧριστο σαν τον χορταρεα "ιερομοναχο" φαινεται σταματησαν να πουλανε τα ζωδια .
    Εκτος και αν ο χορταρεας εβγαλε ανακοινωση μετανοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος ήταν χρόνια δημόσια αστρολόγος, μάντης, τσαρλατάνος και έβγαζε χρήματα από τις "μαγγανείες" θα πρέπει να μετανοήσει πρώτα ειλικρινώς καταδικάζοντας δημόσια την αντιχριστιανική αστρολογία και να μας εξηγήσει γιατί θέλει ως μοναχός, ή ιερομόναχος αργότερα, να ενταχθεί, εντειχισθεί στην ουσία, στην σημερινή "εκκλησία των αιρετικών οικουμενιστών πανθρησκειαστών"; Τόσο λίγο ενδιαφέρεται για την σωτηρία της αθάνατης ψυχής του και ενδεχομένως του μελλοντικού ποιμνίου του; Επιτρέπεται τέτοια άγνοια για την ορθόδοξη πίστη μας έστω από δόκιμο μοναχό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον ο άνθρωπος έλεγε ότι διάβαζε χαρτιά ή καφέ ή τα άστρα! Δεν έλεγε ότι είχε οράματα εξ αγίου Πνεύματος ή ότι είδε την Παναγία ή τον Θεό! Ασχάτως αν και στις δυο εκδοχές ο λαλών ήταν ο πονηρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα το πω άλλη μια φορά-άσχετο με το θέμα,γιατί ΔΕΝ μου αρέσει να εξετάζω,σχολιάζω και λοιδορώ τη βούληση ενός εκάστου-μήπως ήρθε η ώρα ο Άνθιμος να φύγει αναδεικνύοντας τον Ιωάννη,ως Θεσ/κης και γιατί το αξίζει,αλλά και γιατί έχει δουλέψει σκληρά,ευσυνείδητα και με πόνο και κόπο για αυτήν τη μητρόπολη!!Μετά,αν έλθει κάποιος νότιος μη γκρινιάζετε...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εις το εξης οτι και αν θελουν να κανουν οι μητροπολιτες θα σπευδουν να ρωτουν πρωτα εσας.
    μεγαλη η χαρι σας, αληθεια.
    Πανω απο ολους και πανω απο ολα ειστε εσεις, ιδιαιτερα εσεις οι Ηρακλεις της Πιστης.!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Απόστολος Παύλος μας λέγει να κρίνουμε ακόμα και τον ίδιο αλλά και άγγελο εξ ουρανού αν διαστρεβλώνει τον Άγιο Λόγο του Θεού και να τον αναθεματίζουμε (Γαλ. Κεφ. 1, στίχοι 8 «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω») αλλά δεν το κατανοούν όσοι δήθεν ορθόδοξοι έχουν παπική νοοτροπία και δέχονται το "αλάθητο" του αντίχριστου αιρετικού Πάπα της Ρώμης, τον οποίο μνημονεύει ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας ο αιρεσιάρχης οικουμενιστής πανθρησκειαστής Βαρθολομαίος που θεωρεί ότι η εκκλησία δεν είναι Χριστοκεντρική αλλά Επισκοποκεντρική-Παποκεντρική και οι πιστοί δεν είναι λογικά πρόβατα αλλά «άλογα τυφλά πρόβατα».

      Διαγραφή
  6. Που ειδατε χειροτονια εσεις ω υποκριτες;
    Λιγη ντροπη δεν βλαπτει ψευτοχριστιανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου