Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

H AΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ 

H OMOΛΟΓΙΑ πιστευει οτι εδω και πολλα χρονια υπηρετει την Εκκλησια του Χριστου με τον Αγωνα που διεξαγει και τις μαχες που δινει εναντιον του επιπολαζοντος κακου και των κακων που καταπλημμυρισαν την πατριδα μας αλλα κυριως την Οροδοξια μας οπου γης.
Ειμαστε οι πρωτοι που δεν θα θελαμε ποτε οσα συκοφαντικα και ψευδη γραφονται εναντιον κληρικων μας απο διαφορους ανευθυνους και επιπολαιους ανθρωπους να εχουν δοσι αληθειας. Γι αυτο και ειμαστε ετοιμοι στην αποσυρσι διαφορων ειδησεων που και εμεις αδολα αναμεταδωσαμε και ειναι αστηρικτες και ψευδεις αφου προερχονται απο διαφορα βουλευτηρια του οργανωμενου κακου.
Για οσα γραφτηκαν για καποια ληστεια και αλλα τινα εναντιον της μητροπολεως Γαλλιας, εμεις οι ιδιοι ζητησαμε να μας ενημερωνει η εν λογω μητροπολι για ολες τις νομιμες και ενδεδειγμενες κινησεις της εναντιον των ανευθυνων που διαδιδουν ψευδη και αναληθειες ιδιαιτερα εναντιον των κληρικων μας που πρεπει να λαμπουν σαν αστερες πολυφωτοι εν μεσω ενος διεφθαρμενου κοσμου της σκολιας και διεστραμμενης γενεας μας, για να μαθητευουν ανεμποδιστα τον λαο του Θεου.
Οι κληρικοι μας πρεπει να αποτελουν το αλας που θα αλατιζει, θα συντηρη και θα διατηρη καθαρους και ασηπτους τους οπωρωνες της Εκκλησιας του Χριστου μας.
Απο την ιερα μητροπολι Γαλλιας λαβαμε και δημοσιευουμε το παρακατω κειμενο που μας απεστειλε προς ενημερωσι των φιλων και επισκεπτων του ιστολογιου μας και καθε αλλου καλης διαθεσεως ανθρωπου που μας επισκεπτεται και μας παρακολουθει.
Ο Αγωνας που διεξαγουμε ειναι καθαρα εκκλησιαστικος και Πατερικος  και εμεις που τον διεξαγουμε, ειμεθα πανω απο ολα, πιστα τεκνα της Αγιας μας Εκκλησιας και των Αγιων Πατερων την ευχη και την βοηθεια των οποιων επικαλουμεθα σε καθε βηματισμο μας.

Αγαπητέ κ. Τσολογιάννη,

Επειδή μας ζητήσατε να σας κρατάμε ενήμερο, να γνωρίζετε ότι έχουν ετοιμαστεί 13 Αγωγές εναντίον του Καλαμιού, 4 ρωσικών ιστοσελίδων και άλλων ιστολογίων, μεταξύ των οποίων και του γνωστού κ. Παναγιώτη Τελεβάντου με τον οποίο δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε διότι δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας στο ιστολόγιό του.
Δυστυχώς κάποιοι αρνήθηκαν να διαγράψουν το συκοφαντικό δημοσίευμα και κάποιοι δεν απάντησαν ποτέ στο μήνυμά μας.
Το συνολικό ποσό αποζημίωσης θα ξεπεράσει τα 1.3 εκατομμύρια ευρώ και θα τα διαθέσουμε στην ιεραποστολή στην Άπω Ανατολή.
Λυπούμεθα που προβήκαμε σε αυτό το μέτρο που θα τους κοστίσει πολλά χρήματα αλλά ήταν μονόδρομος. Οι συκοφάντες ομοιάζουν του διαβόλου και προκαλούν κακό όχι μόνον στους κληρικούς που συκοφάντησαν αλλά και στο σώμα της Εκκλησίας σκανδαλίζοντας τους πιστούς.
Έχουμε δώσει στη δημοσιότητα επίσημη αναφορά της Γαλλικής Αστυνομίας που ουσιαστικά εκθέτει ανεπανόρθωτα και διαψεύδει το Καλάμι, το οποίο στηρίζει τη συκοφαντία του στην ύπαρξη βίντεο που διαθέτει η Γαλλική Αστυνομία, η οποία όμως δηλώνει γραπτώς ότι δεν έχει κανένα βίντεο ούτε υπάρχουν κάμερες σε εσωτερικούς χώρους. Δείτε την εδώ.
Επίσης κάναμε αίτηση στην Γαλλική Αστυνομία να τους κάνει μήνυση επιπλέον για συκοφάντηση της αξιοπιστίας της Γαλλικής Αστυνομίας.
Εσείς που υπηρετείτε τον Χριστό που είναι η Αλήθεια, και όχι τον πονηρό που είναι το ψέμα και η συκοφαντία, άσχετα αν θεολογικά έχουμε πολλές διαφορές, έχετε ηθικό χρέος να παρουσιάσετε την αλήθεια και να εκθέσετε τον συκοφάντη, όπως και να ενημερώσετε άλλους που έχουν πέσει θύματα του συκοφάντη.
Με σεβασμό και αγάπη Χριστού.
Ιερά Μητρόπολις Γαλλίας


6 σχόλια:

  1. Τώρα μάλιστα....

    Αφιερωμένο στην ανίερη "Μητρόπολη" Γαλλίας που προσπαθεί να εκφοβίσει τον κόσμο με αγωγές εκατομμυρίων ευρώ (βρε ξεφτίλες τόσα σας λείπουν ?)

    Α Κορ. 6,2 οὐκ οἴδατε ὅτι οἱ ἅγιοι τὸν κόσμον κρινοῦσι; καὶ εἰ ἐν ὑμῖν κρίνεται ὁ κόσμος, ἀνάξιοί ἐστε κριτηρίων ἐλαχίστων;

    Α Κορ. 6,3 οὐκ οἴδατε ὅτι ἀγγέλους κρινοῦμεν; μήτι γε βιωτικά;

    Α Κορ. 6,4 βιωτικὰ μὲν οὖν κριτήρια ἐὰν ἔχητε, τοὺς ἐξουθενημένους ἐν τῇ ἐκκλησίᾳ τούτους καθίζετε.

    Α Κορ. 6,5 πρὸς ἐντροπὴν ὑμῖν λέγω. οὕτως οὐκ ἔνι ἐν ὑμῖν σοφὸς οὐδὲ εἷς ὃς δυνήσεται διακρῖναι ἀνὰ μέσον τοῦ ἀδελφοῦ αὐτοῦ,

    Α Κορ. 6,6 ἀλλὰ ἀδελφὸς μετὰ ἀδελφοῦ κρίνεται, καὶ τοῦτο ἐπὶ ἀπίστων;

    Α Κορ. 6,7 ἤδη μὲν οὖν ὅλως ἥττημα ὑμῖν ἐστιν ὅτι κρίματα ἔχετε μεθ᾿ ἑαυτῶν. διατί οὐχὶ μᾶλλον ἀδικεῖσθε; διατί οὐχὶ μᾶλλον ἀποστερεῖσθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο (απείρως) μεγαλύτερο είναι το αμάρτημα της Αποστασίας από τον Άγιο Θεό με την αντίχριστη παναίρεση πανθρησκεία του Οικουμενισμού που αποτελεί βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος του Θεού από τους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές που ζητούν την "δικαιοσύνη" μόνο των ανθρώπων… ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΠΛΕΣ" ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...

      Διαγραφή
  2. Μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.

    Γιατί τέτοιο υπέρογκο και εξοντωτικό ποσό;
    Δεν θα αρκούσε ένα συμβολικό ποσό των 50-100 ευρώ και η ικανοποίηση από τη δικαίωση τους;

    Πώς εφαρμόζεται στην περίπτωση το "άφες ημίν τα οφειλήματα ημών ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να εφαρμόσουμε το "ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν·" θα πρέπει να δεχόμαστε πρώτα το "γενηθήτω τὸ θέλημά σου" και όχι εγωιστικά να προτάσσουμε το δικό μας αμαρτωλό θέλημα απέναντι στο Άγιο Θέλημα του Θεού, όπως δυστυχώς όλοι σχεδόν πράττουμε εκτός των αγίων και οσίων... και μετά νομίζουμε ότι θα σωθούμε;

      Διαγραφή
  3. Αρκετά με τους ψεύτες συκοφάντες! Γέμισε ο τόπος! Να πληρώσουν το τίμημα με το παραπάνω. Καλύτερα άστεγοι συκοφάντες και εκκλησίες στην ιεραποστολή παρά αναπαυμένοι συκοφάντες με φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Μπράβο που βγάζετε την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελείως λάθος το σκεπτικό σου (4:53) !!! Δεν είναι αυτή η χριστιανική αντιμετώπιση της συκοφαντίας: η εξόντωση του άλλου ( όπως να τον χρεωκοπήσεις και να τον κάνεις άστεγο)!
      Οι συκοφαντούμενοι κατα τη χριστιανική ηθική πρέπει να αρκεστούν το πολύ στην όποια δικαίωση τους από τους αρμόδιους, χωρίς να ζητήσουν την παραμικρή τιμωρία των συκοφαντών τους. Πόσο μάλλον την οικονομική εξόντωση των άλλων δεν πρέπει να ζητάει κανείς που θέλει να εφαρμόζει και στο ελάχιστο την χριστιανική αντιμετώπιση απέναντι στην αδικία.

      Είναι γνωστό ότι λάθη γίνονται άλλωστε ακόμα και άθελα.

      Υπήρχαν άγιοι και χριστιανοί που δεν ζήτησαν ούτε τη δικαίωση τους από τους αρμόδιους όταν αδικούνταν.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου