Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ποια η εργασια της κυριας αυτης στο ιδιαιτερο γραφειο του πρωθυπουργου; Ποιο το αντικειμενο της απασχολησεως της; Επειδη εχουμε εμπειρια στο παρελθον παρεμβασεων στην Δικαιοσυνη των πολιτικων, εμεις ανησυχουμε και ανησυχουμε πολυ. Καταγγειλαμε στη βουλη υπουργο Δικαιοσυνης που παρενεβαινε θρασυτατα και παρασκηνιακα στα Δικαστηρια της Θεσσαλονικης.


ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ποια η εργασια της κυριας αυτης στο ιδιαιτερο γραφειο του πρωθυπουργου; 

Ποιο το αντικειμενο της απασχολησεως της; Επειδη εχουμε εμπειρια στο παρελθον παρεμβασεων στην Δικαιοσυνη των πολιτικων, εμεις ανησυχουμε και ανησυχουμε πολυ.

Καταγγειλαμε στη βουλη υπουργο Δικαιοσυνης που παρενεβαινε θρασυτατα και παρασκηνιακα στα Δικαστηρια της Θεσσαλονικης.

===========

Στα ύψη η αντιπαράθεση Μαξίμου - ΝΔ για την Βασιλική Θάνου.

Στα κόκκινα βρίσκεται η κόντρα Μαξίμου-Νέας Δημοκρατίας με την ανάληψη καθηκόντων της Βασιλικής Θάνου στο νομικό γραφείου του Πρωθυπουργού.

Η πρώτη αντίδραση για την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου ως άμισθης Προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, ήρθε από την Νέα Δημοκρατία που με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «μια μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία».
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Η ανάληψη των καθηκόντων της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του κ. Τσίπρα από την μέχρι πριν από μερικές ημέρες Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Θάνου, είναι μια μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία μας.
Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι για αυτήν την Κυβέρνηση δεν υφίσταται στην πράξη καμία έννοια διάκρισης των εξουσιών.
Οι κραυγές αγωνίας των δικαστών και των εισαγγελέων δεν συγκινούν την παρέα του Μαξίμου.
Στην αγωνία τους να “εξυπηρετήσουν” και να “εξυπηρετηθούν” δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.
Η συνέχιση των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη δυναμιτίζει το ίδιο το δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας και αγγίζει πια τα όρια της θεσμικής εκτροπής.
Η Νέα Δημοκρατία, όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν θα τους το επιτρέψουμε.
Θα σταθούμε απέναντι στα σκοτεινά τους σχέδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου