Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

O Αντιοικουμενιστης πατηρ Ειρηναιος κληρικος της Ελληνικης παροικιας της Μελβουρνης που εξυπηρετει τους Αποτειχισμενους αδελφους μας στην Αυστραλια.


13 σχόλια:

  1. Οποιος θελει να κανη ερωτημα να γραφη επωνυμα. Ταανωνυμα σχολια δεν θα δημοσιευονται, οσον αφορα το ζητημα της Αυστραλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΟΔΥΣΕΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ
    ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΕΡΕΑ
    ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΙ ΘΕΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΙΕΡΕΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Η ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΗΘΕΝ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΕ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Οδυσσέα μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες για το πότε έγινε η χειροτονία του π. Ειρηναίου για να πάψουν κάποιοι να δηλητηριάζουν αυτήν την τόσο σημαντική απόφαση που πήρε ο Πάτερ για όλη την ορθοδοξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν θέλετε τα καλά ανώνυμα σχόλια; Ποιός σας το ζήτησε να κόψετε τα ανώνυμα σχόλια; Άραγε ο Νικολάκης Πανταζής σας το ζήτησε που ο ίδιος , αν θυμάμαι καλά , δεν θέλει κάτω απο τα αρθράκια του ανώνυμα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΗΘΕΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ
    ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΙΣ26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ2018
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΟΠΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΕΙΣ Γ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ MELBOYRN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΝ ΤΖΕΜΑ Ο ΠΟΙΟΣ
      ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΝΤΑΖΗ Η ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕΠ
      ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΕΛΒ

      Διαγραφή
  6. ΕΥΧΑΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Γ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ευχαριστεις ο κ τσολογιανης εχει φοβο θεου και βαζει τα σχολια
      απλως εχει μπεξει με τον ψευδολογο και φαντασιοπληκτο νικολακη
      διονυσοπουλος τασμανια

      Διαγραφή
  7. Κύριε Ὀδυσσέα, γιατί χρειάζεται νὰ δηλώσει κάποιος ὄνομα καὶ ἐπώνυμο, γιὰ νὰ παρατηρήσει ὅτι, πάτερ, πατήρ, πρεσβύτερος, ἰερεύς, ἀρχιμανδρίτης, πρέπει νὰ χειροτονεῖται κατά τίς ἐπιταγές τῆς πίστεώς μας καὶ τῆς σημασίας τῶν λέξεων, μόνον κάποιος πρεσβύτερης ἡλικίας καὶ ὄχι νεαρός, κἂν ζηλωτής.

    Γενικῶς σημειώνουμε, ὄχι συγκεκριμένως.

    Μὲ ποῖες προϋποθέσεις νὰ διαποιμάνῃ ἐγγάμους πολυτέκνους καὶ ἄγαμες κορασίδες, νεαρός ἄγαμος ...πρεσβύτερος (κατ' ὄνομα); Καί, ἂν γιὰ τήν ἑπίσημη ἐκκλησία καὶ τὴν μερίδα (τοῦ λέοντος) τοῦ ἀκατηχήτου ὄχλου πιθανῶς αὐτὰ εἶναι ἀκατάληπτα, γιὰ τὸν χῶρο τῶν συνειδητῶν πιστῶν καὶ δὴ ἡμῶν τῶν ἀποτειχισμένων, μνημονευόντων καὶ μή μνημονευόντων, οἱ λεπτομέρειες ἔχουν σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νομιζω οτι ζημιωνεις την ψυχη σου κ τσολογιαννη απο χρονια διαβαζα το περιοδικο σου ΦΥΛΑΚΕΣ πρεπει να ζητησεις τα χειροτονητηρια και να τα παρουσιασεις
    εσυ εισαι τηρητης των ι κανονων 25 χρονων και αγενειος??????παθανασος δομοκος ΛΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς όλους τους ανωνύμους, ψευδωνύμους και αρχικωνύμους:

    Επειδή πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες νομοκανονικών παραβάσεων, είναι παράκληση του π. Ειρηναίου αλλά και δική μου, να βγαίνουν μόνο επώνυμα σχόλια κάτω από τα δικά μας άρθρα.

    Είναι νομικώς αναφαίρετο δικαίωμά μας να απαιτούμε επώνυμες καταγγελίες και υπεύθυνες κατηγορίες, με όλες τις συνέπειες του Νόμου.

    Στην προκειμένη περίπτωση, τα ανώνυμα σχόλια δεν αποτελούν "έκφραση προσωπικής γνώμης" (η οποία δεν είναι το ζητούμενο και δεν μας ενδιαφέρει) ούτε "ελεύθερο ανώνυμο σχόλιο" όπως διατείνονται οι αρρωστημένοι γόητες της υποκριτικής αποκρύψεως και δειλοί διαδυκτιακοί κουκουλοφόροι, αλλά αποτελεί ένδικη κατάθεση μαρτυρίας, επεύθυνης καταγγελίας και επωνύμου ομολογίας.

    Ο "Νικολάκης" κ. Ανωνυμάκη, δεν είναι "φιλαράκης" σου για να μιλάς έτσι. Τα άρθρα μου αποτελούν έννομη πνευματική ιδιοκτησία και λοαγαριασμό δίνω μόνο σε όσους δεν έχουν κανένα φόβο και κανένα κόμπλεξ να δηλώνουν ποιοί είναι εφ΄ όσον είναι ΑΛΗΘΙΝΑ αυτά τα οποία ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ.

    Όταν κατηγορείτε κάποιον (και μάλιστα ιερέα) για Νομοκανονικές παραβάσεις, τότε η μαρτυρία σας επέχει θέσιν δικαστικής καταθέσεως και εάν θέλετε να έχει κάποια σοβαρότητα, να αναλαμβάνετε ευθύνη και αξιοπρέπεια για να έχετε Χριστιανική τιμιότητα και αξιοπιστία.

    Υπογαμμίζουμε πως μιλούμε για επώνυμα πρόσωπα και εφ΄όσον αναφέρεστε σε σεβαστό ιερέα και θεολόγο, ονομαστικώς, τότε θα πρέπει και εσείς ονομαστικώς να αποδίδετε όποιεςδήποτε κατηγορίες.

    Οι γνώμες σας και τα σχόλιά σας, απλούστατα δεν μας ενδιαφέρουν. Σπαταλάτε τον χρόνο σας και τον χρόνο μας και ασεβείτε στον Ιστολόγο ο οποίος θέλει και επιθυμεί να σέβεται την αίτησή μας για επωνυμία.

    Εάν θέλετε να παίξετε δειλόσπορο διαδυκτιακό κρυφτούλι, κάντε κλικ ΑΛΛΟΥ.

    Επωνύμως
    Νικόλαος Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμησε λίγο Νικολάκη Πανταζή. Δεν τα έχει γράψει όλα τα σχόλια ένας άνθρωπος. Τόσο πολύ σε πείραξε που σε είπαν με το υποκοριστικό σου -χαϊδευτικό σου όνομα; Δεν πρέπει να σε πειράζει τόσο πολύ. Δικαίωμα του είναι να επιλέγουν αν θα σε πουν Νίκο ή Νικολάκη ή Νικόλαο. Μην αρπάζεσαι απο αυτό.
      Αυτός που σε είπε Νικολάκη δεν κατηγόρησε κανέναν για Νομοκανονικές παραβάσεις ούτε μπήκε στο ζήτημα της χειροτονίας καθόλου.
      Παρ' όλα αυτά διατηρεί το δικαίωμα του να διαφωνεί με τα διάφορα αρθράκια σου στα διάφορα ζητήματα και να τα θεωρεί έπεα πτερόεντα, λόγια του αέρα που αντανακλούν δικές σου υποκειμενικές απόψεις που δεν στηρίζονται καθόλου καλά. Δεν είναι δα και έγκλημα αυτό! Για ηρέμησε λίγο.

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ Κ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΙΛΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΘΕδημ πιλατης ταμιας ιερου ναου

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου