Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Δημήτριος και παπα-Καρλούτσος να φύγουν μαζί, γιά να ξεβρωμίσουν Εκκλησία και Ομογένεια

Ψεύτες και υποκριτές: «'Ολα καλά, όλα άγια» στα οικονομικά της Αρχιεπισκοπής ΗΠΑΑΠΑΤΕΩΝΕΣ: Αποκαλύφθηκε στην Κληρικολαϊκή, ότι παρουσίαζαν γιά χρόνια, ως Αρχιεπισκοπή, ψεύτικους ισολογισμούς. Σε απλά ελληνικά, ως ΜΗ κερδοσκοπική εταιρία, εξαπατούσαν συστηματικά την Ομογένεια, δηλ. Αμερικανούς φορολογούμενους (ομοσπονδιακό αδίκημα)!!!
Κάτι ''μικρολάθη'' έγιναν, άσχετα αν χρεοκόπησε το ''μαγαζί'' και αν σταμάτησε η ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου εξαιτίας έλλειψης χρήματος και ''ατασθαλιών''. Αυτό είναι το συμπέρασμα του ''φόρουμ'' με μεγάλη συμμετοχή αντιπροσώπων, την πρώτη ημέρα της 44ης Κληρικολαϊκής στην Βοστώνη, γιά τα οικονομικά της Αρχιεπισκοπής. Μπορεί να ασχολείται ο εισαγγελέας Νέας Υόρκης, μπορεί να ξεκινά έρευνα και το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αλλά γιά το παπαδαριό και τους ''ημέτερους πιστούς'', όλα είναι μιά χαρά. ''Δεν έδειχναν οι ισολογισμοί έλλειμμα'', τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Λου Κύρκος. «Μάθαμε για πρώτη φορά ότι χρησιμοποιήθηκαν χρήματα από τους περιορισμένους λογαριασμούς το 2017, αν και το φαινόμενο συνέβαινε από το 2012», είπε, επίσης, ο Λου Κύρκος. Μπα, έγινε τέτοιο πράγμα; Απατεώνες Αρχιεπισκοπής παρουσίαζαν ψεύτικους ισολογισμούς; Τότε κατά λάθος θα χρεοκόπησε η Αρχιεπισκοπή.
Σε ότι αφορά την ανοικοδόμηση του αγίου Νικολάου, όπως ήταν αναμενόμενο, ο ''φάδερ 'Αλεξ'' (Καρλούτσος) δεν εμφανίστηκε να δώσει εξηγήσεις, πιστοποιώντας έτσι ότι πρόκειται περί ευθυνόφοβου - δειλού διεφθαρμένου κληρικού, της ''κονόμας'' και είναι μεγάλη ντροπή γιά τον Βαρθολομαίο να τον έχει ως ''άτυπο αρχιεπίσκοπο'' και ως ''εισπράκτορά'' του, στις ΗΠΑ.
Φυσικά, ούτε ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος είχε το σθένος να πει τα πράγματα με το όνομά τους, πιστοποιώντας έτσι αυτό που πιστεύει η Ομογένεια: 'Αβουλος και ανίκανος, που χρησιμοποιήθηκε ως ''γλάστρα'' γιά τις οικονομικές βρωμοδουλειές Βαρθολομαίου-Καρλούτσου. Και πολύ έμεινε στον ''θρόνο''. 'Ηρθε η ώρα, ο Δημήτριος, να πάρει τον παπα-Καρλούτσο και να φύγουν μαζί, γιά να ξεβρωμίσουν Εκκλησία-Ομογένεια.


απο το Καλαμι Αμερικης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου