Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΙΔΟΥ ΝΕΟΣ ....ΠΡΟΦΗΤΗΣ ....ΜΩΥΣΗΣ ,,,,,,,ΕΝ ΟΨΕΙ

Κινειται αναμεσα μας. Γυριζει και συγκεντρωνει αποτειχισμενους κυριως και τους ....γανωνει τα αυτια, με ψευδοπροφητειες. Και πολλοι τον ακουν και τον ακολουθουν οπου αν υπαγη. Ολα ομως αυτα που σημερα καταγραψαμε και απομαγνητοφωνησαμε μεσα απο μια ατελειωτη εσχατολογικη λογοδιαροια αποτελουν αναμφισβητητα  ψευδοπροφητειες. Τον τηλεφωνησαμε και διαμαρτυρηθηκαμε για οσα ψευδη ή αληθοφανη κηρυττει. Καποιος πρεπει να τον συμμαζεψη. Η μονη στην οποια κατοικοεδρευει οφειλει να λαβη καποια μετρα. Τουλαχιστον να ελεγχη οσα προκειται να κηρυξη. Και χωρις να επεκτεινεται σε διαλογους. Λεει οτι μιλαει για μετανοια και ισχυριζεται οτι ουδεις αποτειχισμενος κληρικος μιλαει για μετανοια. Και οτι αυτος διωκεται διοτι μιλαει για μετανοια. Ομως για ποια μετανοια μιλαει; Ελαχιστα ασχολειται με λογους μετανοιας και περισσοτερο αναφερεται σε εσχατολογιες και μαλιστα εμφανιζεται σαν να ειναι ο ιδιος παρον αφου οριζει χρονους και καιρους και μερες και ωρες αφανων και αδηλων γεγονοτων τα οποια ο ιδιος παρακολουθει και περιγραφει οχι με το στομα το δικο του, αλλα με το στομα του Ιησου Χριστου.



"Θα σας διαβασω μια προφητεια η οποια υπαρχει στο διαδικτυο γι αυτά που ερχονται για να καταλαβετε ποσο κοντα ειμαστε και είναι καλο να ξερουμε τι μας περιμενει για να γνωριζουμε για να μην μας ερθουν κατακεφαλα. Αυτά ειπωθηκαν το 2013. Aκουστε λοιπον τωρα το φοβερωτερο που λεω μεσα στο διαδικτυο.
Θα προσπαθησουν να κανουν τα παντα. Να όμως που το θειο σχεδιο περιμενει νωριτερα για να χαλαση τα σχεδια τους τα οποια εχει φτιαξει ο ανυπαρκτος θεος τους. Για εσας τους Ελληνες κλεινουν οι πορτες της Ευρωπης. Για ένα χρονικο διαστημα θα ειστε κυνηγημενοι όπως οι Εβραιοι στην ερημο. Οπου βλεπουν το ονομα ΜΟΥ το δικο ΜΟΥ ή την δικη μου σφραγιδα θα σας ορμανε αλλα δεν θα σας αγγιζουν. Θα σας φτυνουν στους δρομους, θα σας σμπρωχνουν, θα σας βριζουν, αλλα να μη απογοητευθητε, ουτε να πεσετε σε μελαγχολια, να μην πεθανετε παρατημενοι από ΕΜΕΝΑ και τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. 
Θα ερθουν οι ψευδοπροφητες, πολλοι ψευδοπροφητες. Που θα δηλητηριασουν το αιμα των ανθρωπων που μεσα από το αιμα δηλητηριαζεται και ο νους. Παιδια μου εδώ θα εχετε μια νηστεια αγρια για 40 μερες. Δεν θα βρητε τιποτα. Ουτε τραπεζες θα είναι ανοιχτες. Τιποτα. Τιποτα. Τιποτα. Ουτε καταστηματα.Οσοι δεν ελαβαν τα μετρα τους δεν θα βρισκουν τιποτα. Θα τρων τις σαρκες τους. Οι δικοι μου δεν θα καταλαβουν τιποτα. Η πεινα δεν θα τους βλεπει. Κοιταξτε στην Αποκαλυψι εκει θα δητε τις ημερομηνιες. Όταν ξεσπαση θυελλα  δεν προηγουνται  μηνες όπως ο χειμωνας, αλλα αποτομα και αμεσα. Η Ελλαδα θα βρεθη σε ένα νέο μετωπο πολεμου. Δεν θα είναι ουτε δεξια, ουτε αριστερα, αλλα απεναντι, θα ειναι χερσαια.
Τοτε ετοιμαστε τον κοσμο για το κακο που ερχεται.
Θα σας σκεπαζω με το Αγιο Πνευμα. Πρεπει να τα περασουμε αυτά γιατι ετσι πρεπει να γινουν τα πραγματα γιατι αυτοι που σας κυβερνουν θα σας πουλησουν σαν σκλαβους.Η ασφαλεια σας ειμαι ΕΓΩ. Ο Πατερας μου όταν σας λεει παιδια μου είναι ο Βασιλιας και εσεις ειστε βασιλοπουλα. Γι αυτό και θα μιληση με ολους σας. Να εχετε κουραγιο για να ανεβειτε το βουνο  των βασανων που ερχονται. Όταν φτασετε στην κορυφη και θα δειτε τι ερχεται (εννοει μετα τα δεινα) η καρδια σας θα φυγη από το στηθος σας από χαρα, η ψυχη σας θα γινη γαληνια και ο νους σας  δεν θα μπορει να σας φυγη από την πραγματικοτητα που θα αντικρυσετε όπως λετε εσεις τη ζωη. Το υποσχομαι, το υποσχομαι, το υποσχομαι. Και εμεις κραταμε το λογο μας. Ετσι θα γινη η Ελλαδα. Θα γινη αναλαμπη της ορθοδοξιας.
Λεγει ο Κυριος: Η Ελλαδα δεν θα παρη την καρτα του πολιτη. Όταν δειτε ότι βγαζουν ανακοινωσι ότι τον συγκεκριμμενο μηνα θα δωσουν την καρτα του πολιτη, τοτε τα γεγονοτα θα ξεσπασουν ή λιγο πριν, ή αμεσως μετα, ή τον μηνα εκεινο. Δεν θα προλαβουν να δωσουν την καρτα του πολιτη. Θα την παρουν μονο εκεινοι που είναι μεσα στο συστημα. Δεν θα επιτρεψη ο Θεος. Αν και σκοπος τους ηταν πρωτα να την δωσουν στην Ελλαδα ο Θεος δεν θα επιτρεψη να την παρη η Ελλαδα γιατι θα γινουν τετοια γεγονοτα που θα ταραχθουν και ουτε το σφραγισμα θα γινη εδώ στην χωρα μας. Δεν θα γινη τιποτα. Εκεινοι βεβαια που προσκυνουν τις τραπεζες που είναι ενας βοθρος που εχουν αυτοι όλα τα απλυτα τους μεσα. Μακρυα από τις τραπεζες. Συντομα εντος 24ωρου θα καταρευσουν ολες οι τραπεζες, θα μεινουν μονο τα κτιρια, χωρις ψυχες μεσα.Οι μονοι που  Θα μεινουν ορθιοι μονον εγω, ο Πατηρ μου, η Αγια Τριαδα και εσεις που με πιστευετε. 
Αντιχριστος δεν θα ελθη. Μην περιμενετε αντιχριστον.


Μοναχος μονης βορειοδυτικης ελλαδος".

4 σχόλια:

  1. Βρίσκουν ἀσυλία οἱ νεαροί γέροντες μᾶλλον δὲ ἐπιβράβευσι.

    Θὰ πολλαπλασιαστοῦν αὐτὰ τὰ φαινόμενα.

    Ἕνα πετραδάκι ἐὰν κυλίσῃ σὲ άποσαθρωμένο ἔδαφος, παρασύρει σὲ κατολίσθησι ὅλο καὶ περισσότερα πετραδάκια, βράχια, ξύλα ἀπελέκητα, κούτσουρα, τοῦβλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς. Όπως κάποιοι γεροντάδες για να συλλέγουν τρομοκρατημένους οπαδούς, διέδιδαν ότι έρχεται το θηρίον και το σφράγισμά του, έτσι και ο μοναχός θεωρώντας ότι προσφέρει υπηρεσίες στον αντιοικουμενιστικό Αγώνα, διαδίδει ότι "έρχεται το τέλος, μην το σκέφτεσε, αποτειχιστείτε". Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα όμως. Πολλοί σοβαροί θα προβληματιστούν για τους αντιοικουμενιστές.

    Ούτε είναι αλήθεια αυτό που λέει πολλάκις ότι οι Χριστιανοί εθελοντικά πηδούσαν για μαρτύριο στις αρρένες. ΨΕΜΜΑΤΑ ή μυθεύματα συναξαρίων. Η Εκκλησία δεν τους αναγνώριζε ως μάρτυρες. Στους καιρούς των διωγμών οι Χριστιανοί έκρυβαν την ιδιότητά τους, τελούσαν μυστικά τις συνάξεις τους, τους κοιμηθέντες τους ἐθαβαβ μυστικά στις κατακόμβες, έφευγαν και σε ἀλλες πόλεις για να σωθούν από τους διωγμούς (πρώτο παράδειγμα η Εκκλησία των Ιεροσολύμων που έφυγε για ένα διάστημα όλη) όχι ...εθελοντικά μαρτυρούσαν. Παρεξηγεί πολλά θέματα, ο μάλλον ακατάρτιστος μοναχός (και αυτός). Πώς βγαίνουν και κάνουν το δάσκαλο... Μόνο όταν οι διώκτες Αυτοκράτορες ρωτούσαν για την πίστι του, τότε οι Χριστιανοί δεν προσκυνούσαν τα είδωλα και μαρτυρούσαν, ή ακόμα και μη Χριστιανοί, αβάπτιστοι ειδωλολάτρες όταν ήταν στρατιώτες ή δήμιοι και αρνούνταν να οδηγήσουν στο μαρτύριο τους Χριστιανούς, εκείνη της στιγμή που πίστευαν στο Χριστό μαρτυρούσαν οι ίδιοι, και ανάλογες περιπτώσεις, αναγνωρίζει η Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φρίξον ήλιε,στέναξον γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια τι συκοφαντια ειναι αυτη; Εχω ακουσει τις ομιλιες του Π. Μωηση στο youtube. Πουθενα στην ομιλια του δεν ισχυριστηκε οτι ο ιδιος λεει τη προφητεια. Αναφερει απλα προφητειες που υπαρχουν ή εχουν ειπωθει απο γεροντες κ τις θεωρει βασιμες ως προς το τι προκειται να γινει κατα πασσα πιθανοτητα. Πουθενα δεν ειπε τη φραση 'λεω'. Αυτο που το ακουσατε? Μηπως παρακουσατε ή μηπως το γραφετε επιτηδες? Επισης η πλειοψηφια των ομιλιων του εχει να κανει με πνευματικες νουθεσιες κ λογους μετανοιας και ΟΧΙ για 'εσχατολογικα'. Ισα-ισα που εχει αναφερθει πολυ λιγο σε θεματα προφητειας σε σχεση με τις αναφορες του στα πνευματικα γενικα. Ειναι λανθασμενες οι πληροφοριες που διαδιδετε και συκοφαντικες για το προσωπο του π. Μωηση που βοηθαει πολυ κοσμο και λεει πολυ σωστα πραγματα στα βιντεο του. Κυριως για τους δηθεν αποτειχισμενους κληρικους που βαζουν νερο στο κρασι τους και συμβιβαζονται απο φοβο. Δεν ξερω αν αυτα τα γραφετε επιτηδες ή αν εχετε παρεξηγησει κατι παντως καλο ειναι να προσεχετε τι διαδιδετε.

    Κ ολοι εσεις που σχολιαζετε απο κατω κ συμφωνειτε αμεσως με το δημοσιευμα..μπειτε κ λιγο στον κοπο να δειτε τα βιντεο πριν βγαλετε συμπερασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου