Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ 1942-1949. Moναχου Μωυσεως



Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς. Ιωαν.8,32
Όσο και να ενοχλούνται ορισμένοι, η γνώση της ιστορίας, όχι μόνο βαθαίνει την εθνική αυτοσυνειδησία και αυτογνωσία μας, αλλά και μας βοηθά να μην επαναλαμβάνουμε ή να εμποδίσουμε να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.
«Όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν». (Ευριπίδης-Σαλαμίνα). Δηλαδή, ευτυχισμένοι όσοι από την ιστορία τους έχουν μάθει.
Γνωρίζουμε ότι το μαρτύριο για την Ορθόδοξη πίστη μας, κατατάσσει απ΄ευθείας στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας τον μάρτυρα. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι Ιερέας ή μοναχός.
Η ρωσική Εκκλησία το 1991, αγιοποίησε όλους τους  μάρτυρες ρασοφόρους που εκτελέστηκαν ή σφαγιάστηκαν ή απεβίωσαν στην αχανή γη της Ρωσίας και στο στρατόπεδα της Σιβηρίας. Επώνυμους και ανώνυμους, στα 70 χρόνια του Κουμμουνισμού.
Οι δικοί μας μάρτυρες όμως δεν αγιοποιήθηκαν από την διοικούσα Εκκλησία. Ουδείς λόγος για τους πλέον των 400 μαρτύρων Ιερέων και μοναχών, μόνο από τους κουμουνιστές. Γιατί δεν τους αγιοποιεί η κρατούσα Εκκλησία;
Αν θα ρωτήσετε τους ταγούς της, ακόμα και ένα απλό παπά, αν γνωρίζει την ιστορία, θα σας πουν όλος διόλου ψευδώς:  «Για να μην ανάψουν πάλι τα μίση».
Η αλήθεια είναι η εξής: Η απόκρυψη της αληθούς ιστορίας να επιφέρει παρόμοιες καταστάσεις, καθώς θα καλλιεργούνται ανάλογες ιδεολογίες, από τους ίδιους που επινόησαν και κατασκεύασαν τον Κουμμουνισμό. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Εβραίους Σιωνιστές.
 
Εάν θα τους αγιοποιήσει η Εκκλησία θα πρέπει φυσικά να γραφτεί και ο βίος τους, που θα αναγιγνώσκεται από πλήθους πιστών. Η αποκάλυψης της αλήθειας για το τι εστί Κουμμουνισμός μέσα από το μαρτυρολόγιο των Αγίων, είναι ενάντια στα σχέδια των Σιωνιστών που κυβερνούν κράτος και Εκκλησία. Οι οποίοι θέλουν να έχουν το λαό στο μαύρο σκοτάδι για τα εγκλήματα που έκαναν οι ίδιοι με Ελληνικά χέρια, αφού πρωτίστως έκαναν πλύση εγκεφάλου στα Ελληνόπουλα με την σατανική ιδεολογία του Κουμμουνισμού, για να συνεχίσουν να την κάνουν και σήμερα, όπως και την κάνουν, με άλλους τρόπους. Θέλουν να έχουν τη χώρα μας, στο διαίρει και βασίλευε, με σκοπό τον αυτόαφανισμό μας. θέλουν να διατηρείτε η αριστερά στην Ελλάδα. Γι΄αυτό αποκρύπτουν τα εγκλήματα τους επιμελώς, συνεργία και της Εκκλησίας. Αν τα Ελληνόπουλα διδάσκονταν στο σχολείο την αληθινή ιστορία  των νεότερων χρόνων, δεν θα κομματοποιούνταν ήδη από τα μαθητικά τους χρόνια, θα μάθαιναν ποιοι είναι οι εχθροί της Ελλάδος. Δεν θα ψήφιζαν ποτέ οποιοδήποτε Κουμμουνιστικό κόμμα, αλλά και δεν θα διαιρούνταν σε αντίπαλες παρατάξεις.
Τα τραγικά αποτελέσματα αυτής της απόκρυψης της αληθούς ιστορίας του ανταρτοπολέμου, που κατά ακρίβεια δεν ήταν εμφύλιος, τα βλέπουμε σήμερα με το να κυβερνάει αυτή την χώρα η αριστερά, η οποία καλλιεργεί το έδαφος για νέο αιματοκύλισμα μεγαλύτερο από της δεκαετίας του ΄40.
Σημειωτέων ότι οι Κουμουνιστές ψηφοφόροι στην Ελλάδα την δεκαετία του 1940, αποτελούσαν μόνο το 5% του λαού. Τα κίνητρα του ξενοκίνητου συμμοριτοπόλεμου δεν είχαν ως αρχή προσωπικές διαφορές των Ελλήνων, αλλά το μίσος των Σιωνιστών για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.
Βεβαίως και είμαστε γνώστες ότι όλα τα κόμματα πια, έχουν την ίδια εξουσία που τα κατευθύνει. Μόνο τα ονόματα και τα συνθήματα αλλάζουν.
Πρόκειται για ένα καλά στημένο έγκλημα κατά της Ορθοδοξίας, στο χώρο της Εκκλησίας, το οποίο διενεργείται εδώ και 100 χρόνια, αρχής γενομένης με την άλωση του Πατριαρχείου από την Μασονία το 1919.
Οι Εβραίοι Σιωνιστές που διοικούν όλη τη χώρα - προφανώς δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος της σκλαβιάς - κατευθύνουν και την κρατούσα Εκκλησία μέσω των κεφαλών της. Και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πολλοί γίνονται οι εντεταλμένοι προδότες Ιεράρχες.
Πέραν αυτού μας στερούν οι πουλημένοι αυτοί Ιεράρχες, την ψυχική ωφέλεια που προκύπτει από την ανάγνωση του μαρτυρολογίου των Αγίων μαρτύρων την 8ετία 1942-49, που είναι εφάμιλλο (το μαρτυρολόγιο) των πρώτων αιώνων των διωγμών του Χριστιανισμού. Καθώς και την πρεσβεία των μαρτύρων στο Θεό μέσα από τις δικές μας προσευχές και παρακλήσεις.
Καταγράφηκαν παραδείγματα μαρτυρίου όπως αυτά του Ιερέα π. Κωνσταντίνου Τούλια που τον σταύρωσαν ύστερα από φρικτούς βασανισμούς και μάλιστα Μ.Παρασκευή το 1943, καθώς επίσης και του Ιερέα π. Γεωργίου Σκρέκα με παρόμοιο σταυρικό θάνατο από Κουμουνιστές το 1947 πάλι Μ.Παρασκευή. Δεν μαρτύρησαν για το Χριστό  και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και ο Κύριός τους; Δεν είναι Άγιοι;
Ναι, δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι εστί Κουμμουνισμός και ποιος κρύβεται πίσω απ΄αυτά τα εγκλήματα, για τους λόγους που είπα πιο πάνω. Αποτροπιασμός μας διακατέχει για την προδοσία που υφιστάμεθα από αυτούς που τόσα χρόνια τους τιμούσαμε και τους φυλάγαμε τα χέρια. Τώρα βέβαια μετά την ψευτοσύνοδο της Κρήτης αποκαλύφτηκαν ποιους εκπροσωπούν, έπεσαν οι μάσκες.
Εξυπηρετούν ένα σατανικό σχέδιο εξαφάνισης της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, αυτοί που είναι ανάξιοι να φέρουν το όνομα Έλληνες. Είτε Ελληνόφωνες είναι, είτε Ελληνογενείς φόρεσαν τα ράσα όχι για το Χριστό, αλλά για το χρυσό την δόξα και την ηδονή.
Και εάν δεν είναι μασόνοι, είναι πειθήνια όργανα της μασονοκρατούμενης Ιεραρχίας και του μασονοκρατούμενου Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.
Στις 9 Ιουλίου 1944, ο Ιεροδιάκονος-μοναχός και αδερφός της Ι. Μονής Αγίου Γεωργίου Φενεού της Μ.Κορινθίας συνελήφθη, βασανίσθηκε και τέλος σφαγιάσθηκε από αντάρτες αριστερών κουμμουνιστικών ομάδων. Δεν είναι Άγιος;
Άγιοι είναι μόνο οι Παναγιώτατοι Δεσποτάδες και ο πάπας που λέγεται Αγιώτατος!!
Μόνο στην Κρήτη, ο ποταμός αίματος των κληρικών μας έρευσε από τους Κουμουνιστές, με την γνωστή διδασκαλία τους: «δεν θέλουμε παπάδες, δεν θέλουμε Εκκλησίες…» απαριθμεί 242 κληρικούς.
‘’Βαράτε, είμαι Έλληνας Παπάς. Πεθαίνω για το Χριστό και την Πατρίδα’’, έλεγε ο Ιερομόναχος Ιωακείμ Λιόλιας στην φυλακές της Θεσσαλονίκης, βασανιζόμενος από τους Γερμανούς, όπου και μαρτύρησε. 
Επορεύοντο χαίροντες… ότι υπέρ του ονόματος Αυτού (του Χριστού) κατηξιώθησαν ατιμασθήναι» Πραξ.5,41.
Όποιος ξεχνά την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.
Οι αιώνιοι εχθροί της πίστης μας και της πατρίδος, πασχίζουν επιμελώς να διαγράψουν από τις συνειδήσεις του Ελληνικού λαού, ότι έχουν διαπράξει στο όνομα μιας ιδεολογίας και έχουν πολλές. Αυτοί που, αυθεντίες καθώς είναι στην αποσιώπηση και παραποίηση των γεγονότων, με διαβολική μαεστρία, καταστρώνουν σχέδια παραχάραξης και κατάργησης της ιστορίας διαπαντός.
Ιδού λοιπόν, ότι η διοικούσα Εκκλησία εξακολουθεί να συνεργεί σ΄αυτό το έγκλημα της ανάποδης ιστορίας με την παραχάραξη της πραγματικής αιτίας της μη αγιοποίησης των μαρτύρων του ΄εμφυλίου΄. Ακριβώς για να παραμένουν τα μίση, δεν τους αγιοποιούν.
Mέσα στα σχέδια αποδόμησης της Πίστεως μας, είναι πάρα πολλά, διοχετευθέντα από τις Στοές. Ένα από αυτά είναι και η εξαφάνιση της ωφέλειας της προφητείας, ακόμα και της λέξης «προφητεία» ή την διαστρέβλωση της αληθινής έννοιας και βοηθείας αυτής επί των ημερών μας. Επειδή θέλουν να οδηγήσουν τον λαό στην πλήρη απελπισία. Θέλουν να αποκρύψουν, τις από τον Θεό αποκαλυπτόμενες, ευοίωνες μελλοντικά καταστάσεις για  την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.
Και φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα όπλα των Σιωνιστών είναι η απόκρυψης της αλήθειας καθώς και η σύγχυσης.
Επίσης ενώ έχουν πλήθος Ιερέων στον αντιαιρετικό αγώνα τους και μεγάλες συνάξεις προς επίτευξη του σκοπού τους, ουδείς λόγος γίνεται για τους παπικούς, προτεστάντες και μονοφυσίτες (κόπτες). Δεν τους θεωρούν πλέουν αιρετικούς, καθώς μετά την ψευτοσύνοδο τους Κρήτης τους μετονόμασαν Εκκλησίες. Διαστρεβλώνοντας και αυτό το σύμβολο της πίστεως το οποίο θεμελιώθηκε στην Α΄και Β΄Οικουμενική Σύνοδο.
Ακόμα ο μεταγγισμός του Χριστοκεντρισμού της Εκκλησίας σε ανθρωποκεντρισμό, με την μεταφορά της προσκύνησης που αρμόζει στον Τριαδικό Θεό, στο πρόσωπο του Επισκόπου ως αλάθητου, ως εκπροσώπου του Θελήματος του Θεού επί της γης. Εκμεταλλευόμενοι και παραποιώντας το λόγο του Κυρίου στον Απόστολο Πέτρο, «επί ταύτη τη πέτρα οικοδομήσω μου την Εκκλησία». Ότι ακριβώς συμβαίνει και στον παπισμό.
Γι΄αυτό και δογμάτισαν (έκαναν δόγμα) ότι η Θ. Λειτουργία έχει εγκυρότητα μόνο όταν αναφέρεται το όνομα Επισκόπου.
Θα πρέπει ο χριστιανικός κόσμος να συνηθίσει στην λατρεία του πρώτου (Επισκόπου), του προσώπου, του ανθρώπου, για να μπορέσουν οι παγκοσμιοποιητές να πλασάρουν τον άνθρωπο Αντίχριστο, ακόμα και μέσα στους ναούς, ως Θεό, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Αφού πρωτίστως θα έχουν αφαιρέσει την αληθινή γνώσει περί Θεού στους πιστούς μέσα από συγκαταβάσεις, διαστρεβλώσεις, διγλωσσίες, αιρέσεις.
Οι λύκοι είναι εντός της πραγματικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Στώμεν καλώς!!

10 σχόλια:

  1. Δεν πρεπει η Εκκλησία να πέση στα ίδια λάθη, τους εθνομαρτυρες να τους ανακηρύξη ως ιερομάρτυρες, πατέρα Μωυσή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προσθετα και κατι αλλο,ανεξαρτητως του τι ηθελε να πετυχει ο κομουνισμος,οι ανταρτες που πολεμησαν υπο αυτου,πολεμησαν εναντίων των αιωνιων εχθρων του εθνους και της εκκλησιας,δηλαδη των δυτικων παπόφιλων

      Διαγραφή
    2. το δόγμα την αθεΐας πάντως σίγουρα δεν είναι υπέρ της εκκλησίας και ο κομμουνιστική τότε σοβιετική ένωση δεν νομίζω να κοπτόταν ιδιαίτερα για το ελληνικό έθνος και την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία.
      Η νέα τάξη πραγμάτων της σημερινής δύσης έχει πολλά περισσότερα ιδεολογικά κοινά με το πάλαι ποτέ σοβιετικό καθεστώς.
      Οπότε το ποιοι συμμαχούσαν με εχθρούς του έθνους κατά του έθνους ( ακόμα και ως ιδέας) και κατά της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης ας το αφήσουμε καλύτερα...
      τα γεγονότα είναι πολύ πρόσφατα και γνωστά...

      Διαγραφή
  2. Εδω εκαναν αγιους τον Παϊσιο και το Πορφυριο χωρις να γινει εκταφη των λειψανων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άγιοι δεν είναι κάποιοι υπερφυσικοί ημίθεοι. Άγιοι είμαστε όλοι οι πιστοί άνθρωποι. Ως προς την αγιότητα εκάστου πιστού εν ζωή και ως το ποιος σώζεται (αγιάζει) μετά την τελική Κρίση, αυτά τα κρίνει αποκλειστικά ο Θεός.

      Εφόσον κατά την Καινή Διαθήκη, κατά την Πίστι μας, άγιοι είμεθα ολοι οι σωζόμενοι Χριστιανοί, ως άγιοι πρέπει να προσπαθούμε να βιώνουμε από τη γή την αιώνια σωτηρία μας. Η Εκκλησία ανέκαθεν τιμούσε τη μνήμη των μαρτύρων με τη βεβαιότητα ότι σώθηκαν, χωρίς άλλες υπερβολές εκ μέρους των πρώτων Χριστιανών, χωρίς εορτές, προσκυνήσεις λειψάνων, ακολουθίες και πανηγύρεις στη μνήμη μαρτύρων ή αποστόλων ή "αγιοποιήσεις" μή μαρτύρων. Αυτά αποτελούν μεταγενέστερες μορφές υποκαταστάτων πολυθεϊας῎ όταν επί Βυζαντίου εκχριστιανίστηκαν μαζικά και ακατήχητοι οι ειδωλολάτρες πολυθεϊστές, και δεν τους αρκούσε ο Ένας θεός και η μόνο η μία Εορτή Του, δηλ. η Ανάστασή Του που μόνο αυτή εόρταζε ως τότε η Εκκλησία, και οι ναοί χωρίς λείψανα και εικόνες, και οι επίσκοποι χωρίς φανταχτερές κοσμικές αυτοκρατορικές στολές, τότε οι πονηροί κοσμικοί Αυτοκράτορες σιγά σιγά σκέφτηκαν να ενσωματώσουν την ειδωλολατρεία και την πολυθεϊα στο Χριστιανισμό με την αγιολατρεία, τη λειψανολατρεία, την εικονολατρεία, τις φανταχτερά άμφια, τα πανηγύρια, και την θαυματολατρεία. Ως σήμερα.

      Δεν είναι συνεπώς απαραίτητη η εκταφή λειψάνων για αγιοποιήσεις διότι και στην πυρά εκάησαν άγιοι μάρτυρες ή παρασύρθηκαν από ποτάμι, χωρίς να ευρεθούν τα λείψανα, ούτε όμως γράφει πουθενά η Καινή Διαθήκη να ...εκθάπτουμε τα λείψανα και να μυρίζουμε εάν αυτά εκπέμπουν αρώματα ή εάν οι σωροί παρέμειναν άλυτες (άλιωτες) κάτι που πιθανώς σημαίνει "αρά επισκόπου", κατάρα, ή λήψη κάποιων αντιοξειδωτικών ή άλλλων φαρμάκων. Τα θαύματα τα κάνει ο Θεός.

      Τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό η Εκκλησία παρά το ότι είναι ιερομάρτυρας, τον αγιοκατέταξε μόλις στη δεκαετία του 1950.

      Παρόλες τις αντιρρήσεις, όμως, εφόσον καλώς ή κατά τη γνώμη μου κακώς στη σημερινή Εκκλησία ισχύουν όπως εφαρμόζονται οι "αγιοκατατάξεις" (εμείς οι δυο οι φίλοι που τρώμε το σταφύλι... το ξέρετε;) θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 50 χρόνια από την κοίμηση κάποιου μή μάρτυρος ώστε να αγιοκαταταχθεί (και όχι αγιοποιηθεί) για λόγους ευνοήτους.

      Διαγραφή
  3. δεν μπορω να μπω στην ουσια της δημοσιευσης καθως δεν τυγχανω εγκρατης της θεολογιας,ωστοσο κ.Τσολογιαννη επιτρεψτε μου να σας θυμησω οτι στο ιστολογιο σας εχετε φιλοξενησει αναρτησεις επαινετικες των στασιαστων εκεινης της εποχης που υπηρξαν εθνομαχοι και Χριστομαχοι,παρολο που στους κολπους τους υπηρχαν και καποιοι κληρικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πάτερ Δεν μιλάει για τους εθνομάρτρες, αλλά για τους μάρτυρες της πίστεως · ως γνωστόν οι κομμουνιστές έιναι άθεοι δαιμονισμένοι και ειδικά τους Παπάδες τους έσφαξαν για την πίστι.
    [Η μήπως τους φοβόντουσαν για τις αρτοκλασίες ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως επειδη καποιοι παπαδες φιλενωτικοι γουσταρανε τους αιωνιους εχθρους του εθνους παπαδυτικους;

      Διαγραφή
  5. ωστε αδελφε ανωνυμε 9.44 ειναι απαραιτητη η ανακομιδη λειψανων και κριτηριο αγιοτητας η κατασταση στην οποια θα βρεθουν;και επειδη πολεμουν πολλοι τις αγιοκαταταξεις του "Πορφυριου" και του "Παισιου" κυριως Γοχ,σε ερωτω :τι σε βλαπτει ως ορθοδοξο χριστιανο αν αγιοκαταταχθηκαν η κι αν ακομα "αγιοποιηθηκαν" ,καποιοι ακομα και αν δεν ειναι αγιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Ευτυχώς που παραθέσατε το "κυρίως".

      β) Βλάπτει τη σοβαρότητα της Εκκλησίας.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου