Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

γιουτουμπαρίσματα... 

​του παπαΗλια

Πέρυσι τον Οκτώβριο το Yoy Tube εξαφάνισε το κανάλι, όπου είχα αναρτημένα τα κηρύγματά μου. Τώρα, μετά την ανάρτηση κάποιων κηρυγμάτων μου στο Daily Motion, απόκλεισε την πρόσβασή μου σε οποιοδήποτε βίντεο του Yoy Tube. Και ρωτάω: Το Yoy Tube ανήκει σε φασίστες, που αποφασίζουν και διατάσσουν στο όνομα της σβάστικας και ερήμην οποιασδήποτε ηθικής ή λογικής δεοντολογίας;
Δημοσιεύω στη συνέχεια ένα κείμενο του σάιτ OLYMPIA, που αναφέρεται στην περίπτωσή μου.
"Τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε, μια τουλάχιστον περίεργη προτίμηση του Ελληνικού παραρτήματος της YouTube στην Ακροδεξιά ταυτόχρονα με ενα πογκρομ «εξαφάνισης» καναλιών που ειναι χρονια αντιμνημονιακά ή και ενοχλούν συγκεκριμένα εκδοτικά συγκρότηματα.
Στην αρχή είχαμε κάποιες σκόρπιες καταγγελίες, μεχρι που πριν δυο μήνες έριξαν και το δικό μου καναλι (netakias.com) μετά από σχεδόν 7χρονια.
Την στιγμή ομως, που ρίχνουν κανάλια που σπάνε την επίσημη γραμμή των Νταβατζήδων της ενημέρωσης, κατά έναν ύποπτο λόγο ανεβαίνουν στο trend Ακροδεξιά κανάλια τα οποία ακομη κι ο πιο ανυποψίαστος ανατριχιάζει με τις βρισιές, τις απειλές κατά της ζωής των πολιτικών αντιπάλων τους. Τα οποία οχι μόνο παραμένουν αλλά προωθόυνται σαν «προτεινόμενα» απο τον αλγόριθμο της Ελληνικης YouTube!
Εντάξει το netakias.com ξερω οτι ενοχλούσε. Δεν έμαθα ποτε γιατί το διέγραψαν, ούτε απάντησαν ποτε στα email, πέραν του ότι παραβιάζω τους όρους (που ούτε αυτοί νομίζω θα εχουν διαβάσει ποτε)
Κι άντε εμένα δεν με ενδιαφέρει, τα βιντεο τα θέλω για το blog κι ετσι μετακόμισα στο dailymotion το οποίο οχι μόνον σέβεται τους παραγωγούς, αλλα απαντάει σε κάθε ερώτηση εντός 1-2 ημερών!
Αυτο που ξεχείλησε το ποτήρι ηταν οταν έμαθα οτι κατέβασαν το καναλι του συναγωνιστή και φιλου Παπαηλία Υφαντή!
Δηλαδή μπορείς να απειλείς τον Πρωθυπουργό, να απειλείς ζωές, να κλέβεις πνευματικά δικαιώματα, να παραβιάζεις ολο τον ποινικό κώδικα αρκεί να εισαι ακροδεξιός και όσες αναφορές και να γίνουν το βιντεο σου θα προβάλεται. Αν εισαι ενοχλητικός για το σύστημα, σε εξαφανίζουν χωρις εξηγήσεις ή με βλακώδεις δικαιολογία οτι παραβιάζεις όρους χρήσης (που οφθαλμοφανώς οι απεναντι εχουν κανει σουρωτήρι)
Τι δεν καταλαβες;
Μα ειναι δυνατόν; Τα καναλι του Παπαηλία ρε άθλιοι;
Πηγή: olympia.gr

2 σχόλια:

  1. 223.000 € για τα σπασμένα των μεταναστών
    http://www.dimokratianews.gr/content/77143/223000-eu-gia-ta-spasmena-ton-metanaston

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί, το συμπέρασμα των παραπάνω γεγονότων είναι να εκτυπώνετε τα ωραία Ορθόδοξα κείμενα της ιστοσελίδας σας και να τα διαδίδετε και σε χαρτί. Γιατί πόλλοι δεν έχουν διαδίκτυο και επίσης στο μέλλον μπορούν οι άθεες αρχές να κλείσουν τις ορθόδοξες ιστοσελίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου