Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Δεν ειδαμε κανενα ...........χριστιανουλικο ιστολογιο να αποδοκιμαζει και να καταδικαζει αυτον τον αγυρτη ψευτοπαπα. Και ξερετε γιατι; Μα γιατι πολεμαει το ....666 και τον Αντιχριστο.. Ναι ηρθε ο Αντιχριστος στη γη στα προσωπα αυτων των λαοπλανων που πιστευουν οτι τον πολεμουν ενω τον εχουν μεσα τους..Στον Αντιχριστο και στο 666 συμφωνουν ολοι τους "γνωστικοι", τρελλοι και βλαμμενοι. Ναι εδω συμφωνουν μαζι του και γι αυτο και οσα κανει και δημοσια διαπραττει εξαγιαζονται. Περιμεναμε απο ολα αυτα τα ψευτο...χριστιανουλικα ιστολογια να βγουν και να τον καταδικασουν. Ομως ...ομως...ΟΜΩΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΙΕΡΟΑΓΥΡΤΕΣ του Διαβολου και ειμαστε τοσο μπερδεμενοι που ....πως να ξεχωρισουμε ....την ηρα απο το σιταρι;

Ψευτοϊερέας διασύρει την Ορθοδοξία




Καίει χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, επιτίθεται σε ΑΤΜs τραπεζών, «εξορκίζει» κεραίες κινητής τηλεφωνίας και ανεβάζει δεκάδες βίντεο στο κανάλι του στο YouTube. Ο «πατήρ» Κλεομένης είναι ένας τσαρλατάνος που απλώς φοράει ράσο! 
Η λαϊκή ρήση «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» είναι γνωστή σε όλους. Περιστατικά ανθρώπων που τα φόρεσαν χωρίς να είναι χειροτονημένοι από την Εκκλησία μας, επίσης. Ομως τι γίνεται όταν στη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται κάποιος που διασύρει την Ορθοδοξία, παριστάνοντας τον… ρασοφόρο;

Ο λόγος για τον «πατέρα» Κλεομένη, όπως είναι ευρύτατα γνωστός ο παλαιοημερολογίτης (;) ψευτοϊερωμένος που έχει κατακλύσει τα ηλεκτρονικά μέσα με τη γραφική παρουσία του. Βλέποντας κανείς τα δεκάδες (!!!) βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του στο YouΤube, αναρωτιέται αν πρόκειται απλώς για έναν… τρελό ή αν υπάρχει κάτι άλλο, χειρότερο, από πίσω.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι, γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας του διαδικτύου, μπορούμε να καταλάβουμε αν κάτι είναι πραγματικά αυθόρμητο ή έχει άλλους σκοπούς. Για παράδειγ μα, δεν είναι φυσιολογικό, ακόμα και για κάποιον με απίστευτες τάσεις επιδειξιομανίας, να δημοσιεύει πέντε με έξι βίντεο καθημερινά, να γυρίζει σε όλη την Αθήνα και να αυτοεξευτελίζεται, παριστάνοντας τον «τιμωρό» των «αντιχρίστων».

Ο «πατήρ» Κλεομένης, λοιπόν, κάνει ό,τι είδους παλαβομάρα μπορεί να φανταστεί κανείς: Επιτίθεται σε ΑΤΜs τραπεζών κλοτσώντας τα, καίει χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, «για να σας δείξω τι κάνω εγώ με αυτό που προσκυνάτε», όπως χαρακτηριστικά λέει. Επικροτεί τις καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα του μετρό, σπάει κινητά μεγάλης αξίας και τα πετάει στη θάλασσα, «εξορκίζει» κεραίες κινητής τηλεφωνίας και απορρίπτει κάθε είδους κάρτα ως «αντίχριστη». Γενικά, θεωρεί «σατανιασμένη» την τεχνολογία, αλλά τη χρησιμοποιεί ευχαρίστως για να διαδίδει τις… τρέλες του (ίσως και για να βγάζει μεροκάματο από τις διαφημίσεις του YouΤube, αφού οι συνδρομητές στο κανάλι του έχουν ξεπεράσει τους 8.000, με συνολικά πάνω από 2.000.000 θεάσεις!).



Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το... ρεπορτόριο του εν λόγω «διασκεδαστή» οι Εβραίοι και οι μασόνοι. Μέχρι και έξω από Συναγωγές και μασονικές στοές έχει φτάσει ο «πατήρ» Κλεομένης, αναθεματίζοντας και καταρώμενος. Ομως εκεί όπου η γελοιότητα ξεπερνά κάθε όριο είναι σε μία από τις πιο πρόσφατες εξορμήσεις του, στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Εκεί υβρίζει τον Ολυμπιακό (!!!) φτύνοντας προς το μέρος του γηπέδου και θυμίζοντας περισσότερο χούλιγκαν παρά ορθόδοξο ιερωμένο. Σε άλλο βίντεο δείχνει «πώς να πλενόμαστε στους έσχατους καιρούς», κάνοντας… μπουγάδα πάνω στο ράσο που φοράει! Γυρνώντας με ένα σακίδιο στην πλάτη, ο «πατήρ» Κλεομένης κάνει «ομολογία πίστεως», όπως δηλώνει, κατακεραυνώνοντας και αναθεματίζοντας τους πάντες. Θυμίζει σε πολλούς την αλήστου μνήμης κυρία Λουκά, που (όλως τυχαίως) βγήκε στο προσκήνιο την εποχή που ήταν στην επικαιρότητα το θέμα των ταυτοτήτων και γίνονταν οι μεγαλειώδεις λαοσυνάξεις επί μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.



 Ομολογια: Τι το αντιχριστο εχει αυτο το γλυπτο;

ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ;
Το ερώτημα είναι απλό: Είναι ο «πατήρ» Κλεομένης ακόμα ένας τσαρλατάνος, από αυτούς που υπάρχουν σε αφθονία ειδικά στη σύγχρονη νεοελληνική κοινωνία της κρίσης; Είναι ένας τρελός με υπερβολική μανία προβολής, που πρέπει απλώς να αγνοήσουμε ή ακόμα και να… διασκεδάσουμε μαζί του; Ή μήπως, άθελά του ή μη, παίζει τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου», διακωμωδώντας το ράσο και προσφέροντας έτσι πολύτιμες υπηρεσίες σε όσους απεργάζονται τη διάλυση της πίστης και της πατρίδας μας; Οταν, για παράδειγμα, σε σοβαρά θέματα, όπως π.χ. η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, βγαίνει μπροστά (!!!) ο «πατήρ» Κλεομένης, ποιος ωφελείται;

Δεν θα θέλαμε να μπλέξουμε σε… συνωμοσιολογίες, όμως μας φαίνεται αρκετά περίεργη η τεράστια προβολή του εν λόγω «παπά» ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, τα οποία χρησιμοποιεί κατά κόρον η νεολαία. Βολεύει πολλούς, αντί για τους σύγχρονους Αγίους και γέροντες, οι νέοι να βλέπουν έναν… καραγκιόζη που εξευτελίζει την Ορθοδοξία. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι καλό θα είναι η διοικούσα Εκκλησία να εξετάσει το ζήτημα και να λάβει θέση. Ας μην αδιαφορήσει, διότι άνθρωποι σαν τον «πατέρα» Κλεομένη αποκτούν τελικά πολλούς οπαδούς, «πλανώντες και πλανώμενοι».

Εκτός των άλλων, ο «πατήρ» Κλεομένης προχώρησε και στον βανδαλισμό ενός έργου τέχνης, του γλυπτού «Κρίση» του Τάσου Νυφαδόπουλου, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Πρόκειται για το πρώτο δημόσιο γλυπτό παγκοσμίως με θέμα την κρίση και τις συνέπειές της στον άνθρωπο και στην κοινωνία. Τα αποκαλυπτήριά του έγιναν το 2015, κατόπιν δωρεάς του γλύπτη Τάσου Νυφαδόπουλου στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Ο γλύπτης εργαζόταν επί 18 μήνες για το γλυπτό, χωρίς να πάρει χρήματα. Το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouΤube δείχνει τον ψευτορασοφόρο να απευθύνει υβριστικά σχόλια στο έργο του Τάσου Νυφαδόπουλου, χρησιμοποιώντας την έκφραση «σατανιασμένο άγαλμα της Νέας Εποχής, μασονικό», να ανεβαίνει στη βάση του και να καταστρέφει το πέλμα και τα δάχτυλα του ποδιού του γλυπτού με ένα σφυρί. Μάλιστα, το σφυρί έσπασε από τις κρούσεις!

Ο Τάσος Νυφαδόπουλος, σχολιάζοντας το γεγονός μέσω βίντεο που ανέβασε στο YouΤube, σημειώνει: «Μιλάω δημόσια γι' αυτό το γεγονός, γιατί, αν επιτρέψω να περάσει έτσι, είναι σαν να γίνομαι συνένοχος προς όποια άλλη πράξη βαρβαρότητας κάνει στο μέλλον σε δημόσια τέχνη. Καλώ όλους να μοιραστούν αυτό το βίντεο στα social media που διαθέτουν, ώστε να μη μείνουμε σιωπηροί σε μια τέτοια πράξη».


Το ερώτημα είναι: Επειτα και από αυτό το... κατόρθωμα του εν λόγω «πατέρα», μήπως θα πρέπει κάποιος ή κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να τον μαζέψουν;

ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Δεδομένου ότι ο εν λόγω «ιερέας» είναι, κατά πάσα πιθανότητα, παλαιοημερολογίτης, εκτοξεύει μύδρους εναντίον του Αρχιεπισκόπου και των Μητροπολιτών, αποκαλώντας τους «Εκκλησία του Σατανά». Ανακαλύπτει εβραϊκά σύμβολα στη Μητρόπολη Αθηνών και κατηγορεί την Ελλαδική Εκκλησία ως βολεμένη και τους ιερείς ως έχοντες πολλά λεφτά, κερδίζοντας έτσι τη συμπάθεια αντιχριστιανικών κύκλων. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι ιστοσελίδες που τον προβάλλουν περισσότερο είναι κάποιες άθεες, οι οποίες συνεχώς ειρωνεύονται και υβρίζουν την Ορθοδοξία.

Από την Εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια 

31 σχόλια:

  1. Το ιστολόγιο
    scripta---manent.blogspot.gr εχει αποδοκιμάσει επανειλημμένως τον εν λόγω τσαρλατάνο όπως και τον έτερο του Βοτανικού π. Λουκά και επι τη ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι ο «σωτήρας» του Βοτανικού π. Λουκάς έγινε δεσπότης απο τον ανίερο απατεώνα ιλαρίων που δηλώνει αρχιεπίσκοπος ελληνορωσικής εκκλησίας!!!!

    Χειροτονία του Λουκά εις θεοφιλέστατου Επισκόπου Πριγκιπονήσων

    https://www.youtube.com/watch?v=7yzD_IoGhdU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο π. Κλεομένης είναι έγγαμος και χειροτονήθηκε στο ΓΟΧ σχίσμα του Μακαρίου. Εχει κόψει απο τον Μακάριο και συνεχίζει τον δρόμο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δικός μας έλεγχος στον π. Κλεομένη πριν απο 20 μέρες
    https://scripta---manent.blogspot.gr/2017/06/blog-post_486.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ομως ο κλεομένης έγινε ηλεκτρονικό παιχνίδι

    https://www.youtube.com/watch?v=QSLJuMHWvXk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνει και μιλάει για τον Αντίχριστο και το 666.
    Πολλοί καλοί κληρικοί και λαϊκοί το λένε και καλά κάνουν. Αν εσύ δεν συμφωνείς, εσύ κάνεις το λάθος και ν' αλλάξεις απόψεις.

    Για τον "πατήρ" ή πατήρ Κλεομένη (δεν ξέρω αν έχει ιερωσύνη κανονική) πρέπει να τον κρίνεις απο τους σκοπούς του και αυτοί είναι καλοί. Αγωνίζεται για Ορθοδοξία και Ελλάδα παρά τα λάθη και τις κακές υπερβολές του, δεν μπορεί κανείς να μην του αναγνωρίζει την αγάπη του για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα. Κάποιος φίλος του είπε ότι έχει και πόθο μαρτυρίου.

    Δεν ισχύει ότι τον προβάλλουν άθεοι όπως γράφει στο τέλος η εφημερίδα, οι άθεοι και οι εχθροί της Εκκλησίας τον βρίζουν. Δείξτε μου έναν άθεο να τον προβάλλει και τον επαινεί... δεν θα βρείτε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να αρχισουμε λοιπον ολοι μας να κανουμε οπως ο Κλεομενης.
    Σιγουρα κατι δεν παει καλα εδω.
    Ετσι εκανε ο Κυριος μας, ετσι εκαναν οι αποστολοι, οι πατερες οι μαρτυρες.
    Θα τρελλαθουμε τελειως εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβαζε καλύτερα τα σχόλια. Δεν είπε κανείς να κάνουμε τα λάθη και τις υπερβολές του Κλεομένη. Είπαν ότι έχει καλούς σκοπούς και αγωνίζεται για Ορθοδοξία και Ελλάδα. Σου είπαν ότι καλά κάνει και μιλάει για το 666 και τον Αντίχριστο, παρά τα λάθη και τις υπερβολές του και σ΄αυτό.

      Ή μήπως έχει άδικο ότι έχουν κάνει πολλοί για θεό τις ποδοσφαιρικές ομάδες; Δεν έχεις ακούσει το σύνθημα οπαδών του Ολυμπιακού "θρύλε θεέ"; Είναι αυτό Χριστιανισμός ή ειδωλολατρία; Έχει άδικο ο Κλεομένης να μιλάει για ύπαρξη ειδωλολατρίας σε πολλούς φίλαθλους που λατρεύουν την ομάδα;

      Διαγραφή
  7. 9.53

    Και μένα μου είναι συμπαθής, αλλά κάποιες φορες το εχει κάνει τσίρκο και αυτό εχει ως αποτέλεσμα να υβρίζεται ο Χριστός.
    Πρεπει να υπάρχει σοβαρότητα, και αυτή είναι ανύπαρκτη στα περισσότερα βίντεο του π.Κλεομένη.
    Επίσης για να κοινωνήσει κάποιον πρέπει να μην έχει καμία σχέση με κάρτες κινητά ΑΜΚΑ κλπ
    Του υπενθυμίζω ότι ζει στο κέντρο της Αθήνας...με οτι κι αυτο συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα τρελαθούμε τελείως λέει ο Οδυσσέας ... Θεότρελος Οδυσσέα μου Θεότρελος ... Τώρα για αυτό που ρωτάς " Ετσι εκανε ο Κυριος μας, ετσι εκαναν οι αποστολοι, οι πατερες οι μαρτυρες ? " εεε ... τα ξέρεις ποιό καλά απο μένα .

    http://www.churchgoc.org/os_simeon/sali_tou_theou.html Διαβαζω: Η ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΤΗΤΑ

    Ἡ «ἀκενόδοξος» ἀρετή
    Ἡ διά Χριστόν Σαλότης εἶναι μία σπάνια καί ἰδιατέρως ἐπώδυνη μορφή ἀσκήσεως, τήν ὁποία χρησιμοποίησαν γιά τήν ἐν Χριστῷ τελείωσή τους κάποιοι Ἅγιοι, ἐλάχιστοι ἀριθμητικά σέ σχέση μέ τίς χιλιάδες τῶν γνωστῶν Ἁγίων. Συνίσταται στήν θεληματική μωρία. Ὁ ἀσκούμενος — συνήθως μετά ἀπό θεία πρόσκληση, σέ κάποιες περιπτώσεις μέσῳ κάποιου ὁράματος, σέ κάποιες ἄλλες μέσῳ τῆς ὑποδείξεως κάποιου χαρισματικοῦ καί διακριτικοῦ Πνευματικοῦ — ἀρχίζει νά φαίνεται στόν κόσμο σάν διανοητικά καθυστερημένος ἤ ψυχολογικά διαταραγμένος. Οἱ πράξεις του ἀπέχουν τῆς κοινῆς λογικῆς καί ἡ συμπεριφορά του εἶναι συνήθως προκλητική, οὐδέποτε ὅμως ἐπικίνδυνη γιά τόν ἑαυτό του καί κυρίως γιά τούς ἄλλους.
    «Ἡ διά Χριστόν μωρία — κατά τόν Καθηγητή E. Benz — αὐτή καθ' ἑαυτή γίνεται κατανοητή σάν χάρισμα, σάν ἕνα εἰδικό δῶρο τοῦ Πνεύματος καί τῆς χάριτος, σάν ἕνας ἐξοπλισμός μέ εἰδική πνευματική δύναμη» (E. Benz, «Heilige Narrheit», σελ. 12).
    «Ἕνας ἄνθρωπος χαρακτηρίζεται «διά Χριστόν Σαλός» — γράφει ὁ Καθηγητής Ἰω. Κορναράκης — λόγῳ τῆς ἰδιόμορφης, περίεργης ἤ παράξενης, γιά τήν κοινή λογική, συμπεριφορᾶς του. Ὁ τρόπος τῆς ζωῆς του, τά φερσίματά του καί τά καμώματά του καί γενικά ἡ ὅλη εἰκόνα του, φαίνεται νά ταιριάζει μέ τήν εἰκόνα κάποιου ἀνθρώπου, πού ἔχει, σέ μικρό ἤ μεγάλο βαθμό, σαλεμένα τά μυαλά του… Περίπου τέτοια εἶναι ἡ ἐξωτερική εἰκόνα τοῦ διά Χριστόν Σαλοῦ ἀνθρώπου. Ἀλλά ἡ ἐσωτερική πραγματικότητα τῆς ψυχικῆς του ζωῆς εἶναι τελείως διαφορετική· ἐπειδή ἡ σαλότητα τοῦ ἀνθρώπου αὐτοῦ δέν εἶναι παθολογική κατάσταση, μέ τήν ἔννοια τῆς ψυχοπαθολογικῆς συμπτωματολογίας, ἀλλά ἔκφραση καί βεβαίωση μιᾶς σπάνιας πνευματικῆς καί μάλιστα χαρισματικῆς δυναμικότητος» (Ἰω. Κορναράκη, «Ταρσώ ἡ διά Χριστόν Σαλή», σελ. 85 — 86).
    Ἡ Σαλότητα ἤ διά Χριστόν μωρία, γράφει ὁ Π. Μαρτίνης στήν σχετική διδακτορική του διατριβή πού ὑποβλήθηκε στό Pontificiο Institutο Orientale τῆς Ρώμης, εἶναι «ἕνα φαινόμενο, ἴσως τό πιό παράξενο, τό πιό συγκλονιστικό. Σαλός σημαίνει τρελός. Ἕνα εἶδος τρέλας γιά τόν Χριστό πάθαιναν καί οἱ Μοναχοί πού ἀσκοῦσαν τήν Σαλότητα. Ἕνας θεῖος «ἔρως» καί μία ἔνθεη ἀγάπη τούς ὁδηγοῦσε στό νά κάνουν τρέλες καί παράλογες πράξεις, γιά νά δώσουν καί τά δικά τους μηνύματα στόν κόσμο. Γιατί τίς παράδοξες πράξεις τους οἱ Σαλοί τίς κάνουν μέσα στόν κόσμο. «Ἐμπαίζουν» τόν κόσμο καί «ἐμπαίζονται» ἀπ' αὐτόν.
    Τό βασικό μήνυμα τῶν Σαλῶν Ἁγίων εἶναι: «Ἀνακαλύψτε τήν ἀμαρτία παντοῦ· μπεῖτε παντοῦ, συναναστραφεῖτε τούς πάντες· ξεσκεπάστε τήν ἁμαρτία, ἀλλά ντύστε μέ τήν ἀγάπη σας τόν ἁμαρτωλό». Ἔτσι, μέ ὅση εὐκολία πηγαίνουν στίς Ἐκκλησίες, μέ τήν ἴδια ἄνεση μπαίνουν στίς ταβέρνες, στά σημόσια λουτρά καί τά κακόφημα σπίτια. Μέ τόν τρόπο πού ἀνακαλύπτουν τήν ἁμαρτία ἐκεῖ πού ὑπάρχει, μέ τόν ἴδιο τρόπο τήν ἀποκαλύπτουν ἐκεῖ πού δέν ὑπάρχει...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και συνεχίζει :" ....Περπατοῦν στούς δρόμους χορεύοντας, κάνουν ἀστεῖα στούς ἀνθρώπους καί «παίζουν» μαζί τους. Καί μέσα ἀπ' ὅλα αὐτά ἀποκαλύπτουν μέ τό διορατικό τους χάρισμα κάποιο σκάνδαλο καί προειδοποιοῦν ἔμμεσα τούς ἀνθρώπους γιά κάποιο ἁμάρτημα πού σκέφτονται νά κάνουν.
    Ἡ Σαλότης γίνεται ἕνα ἐπικινδυνο «παιχνίδι» γιά τόν ἀσκητή, ὁ ὁποῖος φαινομενικά τουλάχιστον ἀρνεῖται τά μοναχικά καί ἀσκητικά ἰδεώδη. Ὁ Σαλός καταλύει τήν Παρασκευή γιά νά νηστέψει τήν Πέμπτη! Τρώει λαίμαργα καί μέχρι σκανδαλισμοῦ, γιά νά βρεθεῖ κάποια ἄλλη φορά μισοπεθαμένος ἀπό τήν πεῖνα. Κι αὐτό γίνεται γιά νά ἐξαπατήσει καί νά κρύψει τό μυστικό του «παιχνίδι». Κι ἄν αὐτό κάποτε μαθευτεῖ καί μαζί του καί ἡ ἁγιότητά του, τότε ὁ Σαλός ἐξαφανίζεται». (Π. Μαρτίνη, «Ὁ Σαλός ἅγ. Ἀνδρέας καί ἡ Σαλότητα στήν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία», 1988, σελ. 9 — 10).
    «Ὁ Σαλός εἶναι ἕνας πτωχός — σημειώνει ὁ N. Gorodetsky, — ἕνας ἀνεπαρκής, ἄξιος ἀστεϊσμοῦ, ἀκόμη καί κτηνωδίας… Ἀλλά ἡ μνήμη τοῦ Σταυροῦ καί τῆς Σταυρώσεως, ἡ μνήμη τοῦ ὅ,τι Ἐκεῖνος κολαφίσθηκε, ραπίσθηκε καί μαστιγώθηκε, ζῆ στήν καρδιά του καί τόν βιάζει χάριν τοῦ Χριστοῦ, νά ἀντέχει κάθε στιγμή τό ὄνειδος καί τόν διωγμό» (N. Gorodetsky, «The humiliated Christ in modern Russian thought», σελ. 120).
    «Ὁ Σαλός — γράφει ὁ Ἐπίσκοπος Διοκλείας Κάλλιστος — εἶναι ἔνας ξένος. Εἶναι ἐλεύθερος ἀπό τούς κανονικούς δεσμούς τῆς οἰκογενειακῆς ζωῆς (δέν εἶναι κανενός γιός, ἀδελφός καί πατέρας), χωρίς σπίτι, ἕνας περιπλανόμενος, συχνά κάποιος ἐξόριστος. Συνήθως δέν εἶναι ἐρημίτης καί περνᾶ τήν ζωή του μαζί μέ τούς ἀνθρώπους. Μολαταῦτα παραμένει κατά κάποιο τρόπο ξένος, ἄπολις, στό περιθώριο τῆς ὀργανωμένης κοινωνίας, στό μέσο τοῦ κόσμου χωρίς ὅμως νά προέρχεται ἀπ' αὐτόν. Ὁ Σαλός εἶναι ἐλεύθερος, ἕνας ἄγνωστος, καί γι' αὐτό μπορεῖ, νά ἐκπληρώνει ἕναν προφητικό ρόλο…
    Ὁ Σαλός, δυνάμει τῆς ἐσχάτης πτωχείας του, τῆς ἐθελούσιας ἀπόρριψης κάθε ἐξωτερικῆς συμβατικότητας ἤ ἐξασφαλίσης, εἶναι ἐλεύθερος νά λέει τήν ἀλήθεια, ἀκόμη καί στόν ἴδιο τόν Ἀνώτατο Ἄρχοντα, τόν Αὐτοκράτορα — Τσάρο». (ἐπ. Καλλίστου Γουέαρ, «Ὁ διά Χριστόν Σαλός — Προφήτης καί Ἀπόστολος»· τόμος «Ἑνότης ἐν τῇ ποικιλίᾳ», σελ. 103 καί 105).
    «Ἡ μωρία τῶν Σαλῶν — γράφει ὁ Καθηγητής Δημ. Τσάμης — συνήθως ἐκδηλώνοταν μέ παράδοξες καί ἀμφιλεγόμενες πράξεις, μέ κύριο στόχο νά προσβάλουν τήν συμβατική ἠθική καί τό ἐκκλησιαστικό κατεστημένο πού εἶχε χάσει τήν χαρισματική του διάσταση. Ὅπως ἦταν ἑπόμενο, τέτοιες πράξεις δημιουργοῦσαν βίαιες ἀντιδράσεις καί ἱσχυρό σκανδαλισμό σέ ἀρκετούς πιστούς». (Δημ. Τσάμη, «Ἁγιολογία», 1985, σελ. 151)...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λες φίλε μου " Θα τρελλαθουμε τελειως εδω " ξέρεις κάπου στο όριο της τρέλας , της τρέλας όπως την βλέπουν οι πολλοί ενίοτε υπάρχει κάτι άλλο κατι Αλλο Οδυσσέα μου ... Βέβαια φοράει ράσο ... είναι άραγε ιερέας ? Είναι μοναχός ? Αν ΔΕΝ είναι ναι δεν είναι κατα θεόν Σαλός γιατί προσβάλει το ράσο κάτι που ένας κατά θεό σαλός ποτέ δεν θα έκανε .Λένε το τέστ είναι να του Βάλεις μπροστά του μια εικόνα ανάποδα , ή μια εικόνα χάμω . Αν είναι όντως τρελός δεν θα την σεβαστεί . Αν είναι του Θεού θα δείξει τον σεβασμό του θα την βάλει ίσια , θα την σηκώσει απο κάτω ..θα την φροντίσει . ( Κανονική εικόνα μας λέμε όχι καμιά παπικία σαν το φιλιόκβε ..) Γιατί ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ο κατα Θεό σαλός δεν θα προσβάλει τον Θεό τον οποίο σέβεται απόλυτα . Είδα με προσοχή πολλά μα πολλά βίντεο και ψάχνω να βρώ και άλλα . Ναι δεν συμφωνώ με πολλά .. πλήν όμως δεν νομίζω οτι είναι τρελός ο άνθρωπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οδυσσεα ολοι θελουμε γιατρο, ιδιως εμεις που κρινουμε καταφρονωντας τους λογους του Γιατρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα δεχόμουν την περίπτωση Σαλός Κλεομένης εαν δεν διαφήμιζε τον εαυτόν του.
    Λοιπόν, τα στημένα βίντεο που ανεβάζει για εσας δείχνει σαλότητα?
    Για εμας δείχνει το ακριβώς αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως έχετε δίκαιό ... Ίσως όμως και να μην εχετε .Η σαλότητα όπως έχει καταγραφεί στην παράδοση μας έχει και εξωφδαλμες προκλητικές πλην όμως στην πραγματικότητα άνευ υλικής βλάβης αμαρτίες το ΑΤΜ το άγαλμα η τράπεζα ή το γήπεδο ναι μεν υπέστησαν ηθική προσβολή αλλά μάλλον δεν υπάρχουν υλικές ζημιές .Δεν ξέρω κιόλας ίσως κάνω λάθος .Περισότερο συμβολικά θα έλεγα . Αν ήμουν κοντά θα του έλεγα ότι είμαι Ισραηλιτης και άπορος να δω αν θα μοιράζονταν το φαγητό του μαζί μου.

      Διαγραφή
  13. Εαν ειναι σαλός, τότε να αφήσει την ιεροσύνη [αν εχει]
    και να ασχοληθεί με την τρέλα του ελεύθερα.
    Το γνωρίζετε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνεται κάποιος ιερέας, εαν δεν έχει σώας τας φρένας? ακόμα κι αν είναι άγιος
    Διαλέξτε λοιπόν τι απο τα δυο είναι ο Κλεομένης.
    Η Σαλός και κρεμάει το πετραχήλι Βάση κανόνων
    Η γνωστικός με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λές " Η Σαλός και κρεμάει το πετραχήλι Βάση κανόνων
      Η γνωστικός με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό "
      Απάντηση :
      Το τι θεωρείς εσύ σώας τας φρένας έσύ το ξέρεις .
      Ο εκ του δαίμονος κατεχόμενος δεν γίνεται ιερέας και αυτός είναι ο τρελός των κανόνων ...
      Εκ του δαίμονος κατεχόμενοι είναι οι οικουμενιστές
      και οι άλλοι αιρετικοί βεβαίως είναι φρενοβλαβείς ... Αλλά οι εξ αυτών αποτειχιζόμενοι στην Ορθοδοξία και Ορθοπραξία ομολογούντες Ιησού βρίσκουν την υγεία τους και Νοῦν Χριστοῦ ἔχουν !

      Το λένε σαλό , φρενοβλαβή κτλ τον κατα Θεω σαλό ποιοι ? οι έχοντες την σοφία του κόσμου τούτου .Την μωρή ψευδο σοφία του κόσμου τούτου .
      Α Κορ. 1,18 Ὁ λόγος γὰρ ὁ τοῦ σταυροῦ τοῖς μὲν ἀπολλυμένοις μωρία ἐστί, τοῖς δὲ σῳζομένοις ἡμῖν δύναμις Θεοῦ ἐστι. γέγραπται γάρ· ἀπολῶ τὴν σοφίαν τῶν σοφῶν, καὶ τὴν σύνεσιν τῶν συνετῶν ἀθετήσω.ποῦ σοφός; ποῦ γραμματεύς; ποῦ συζητητὴς τοῦ αἰῶνος τούτου; οὐχὶ ἐμώρανεν ὁ Θεὸς τὴν σοφίαν τοῦ κόσμου τούτου;ἐπειδὴ γὰρ ἐν τῇ σοφίᾳ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἔγνω ὁ κόσμος διὰ τῆς σοφίας τὸν Θεόν, εὐδόκησεν ὁ Θεὸς διὰ τῆς μωρίας τοῦ κηρύγματος σῶσαι τοὺς πιστεύοντας. ἐπειδὴ καὶ Ἰουδαῖοι σημεῖον αἰτοῦσι καὶ Ἕλληνες σοφίαν ζητοῦσιν,ἡμεῖς δὲ κηρύσσομεν Χριστὸν ἐσταυρωμένον, Ἰουδαίοις μὲν σκάνδαλον, Ἕλλησι δὲ μωρίαν,αὐτοῖς δὲ τοῖς κλητοῖς, Ἰουδαίοις τε καὶ Ἕλλησι, Χριστὸν Θεοῦ δύναμιν καὶ Θεοῦ σοφίαν·


      Ἐν ὑψηλῷ κηρύγματι τῆς τοῦ Θεοῦ Ἐκκλησίας, ἀκούσωμεν βοώσης, ὁ διψῶν, ἐρχέσθω καὶ πινέτω, ὁ κρατήρ, ὃν φέρω, κρατήρ ἐστι τῆς σοφίας, τούτου τὸ πόμα ἀληθείας λόγῳ κεκέρακα, ὕδωρ οὐ προχέων ἀντιλογίας, ἀλλ' ὁμολογίας, ἧς πίνων ὁ νῦν Ἰσραήλ, Θεὸν ὁρᾷ φθεγγόμενον. Ἴδετε, ἴδετε, ὅτι αὐτὸς ἐγὼ εἰμι, καὶ οὐκ ἠλλοίωμαι, ἐγὼ Θεὸς πρῶτος, ἐγὼ καὶ μετὰ ταῦτα, καὶ πλὴν ἐμοῦ ἄλλος οὐκ ἔστιν ὅλως. Ἐντεῦθεν οἱ μετέχοντες πλησθήσονται, καὶ αἰνέσουσι, τῆς εὐσεβείας τὸ μέγα μυστήριο

      Και οτι κατάλαβες ... κατάλαβες !



      Ὁ λόγος γὰρ ὁ τοῦ σταυροῦ τοῖς μὲν ἀπολλυμένοις μωρία ἐστί, τοῖς δὲ σῳζομένοις ἡμῖν δύναμις Θεοῦ ἐστι.
      γέγραπται γάρ· ἀπολῶ τὴν σοφίαν τῶν σοφῶν, καὶ τὴν σύνεσιν τῶν συνετῶν ἀθετήσω.
      ποῦ σοφός; ποῦ γραμματεύς; ποῦ συζητητὴς τοῦ αἰῶνος τούτου; οὐχὶ ἐμώρανεν ὁ Θεὸς τὴν σοφίαν τοῦ κόσμου τούτου;
      ἐπειδὴ γὰρ ἐν τῇ σοφίᾳ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἔγνω ὁ κόσμος διὰ τῆς σοφίας τὸν Θεόν, εὐδόκησεν ὁ Θεὸς διὰ τῆς μωρίας τοῦ κηρύγματος σῶσαι τοὺς πιστεύοντας.
      ἐπειδὴ καὶ Ἰουδαῖοι σημεῖον αἰτοῦσι καὶ Ἕλληνες σοφίαν ζητοῦσιν, ἡμεῖς δὲ κηρύσσομεν Χριστὸν ἐσταυρωμένον, Ἰουδαίοις μὲν σκάνδαλον, Ἕλλησι δὲ μωρίαν,αὐτοῖς δὲ τοῖς κλητοῖς, Ἰουδαίοις τε καὶ Ἕλλησι, Χριστὸν Θεοῦ δύναμιν καὶ Θεοῦ σοφίαν· ὅτι τὸ μωρὸν τοῦ Θεοῦ σοφώτερον τῶν ἀνθρώπων ἐστί, καὶ τὸ ἀσθενὲς τοῦ Θεοῦ ἰσχυρότερον τῶν ἀνθρώπων ἐστί.Βλέπετε γὰρ τὴν κλῆσιν ὑμῶν, ἀδελφοί, ὅτι οὐ πολλοὶ σοφοὶ κατὰ σάρκα, οὐ πολλοὶ δυνατοί, οὐ πολλοὶ εὐγενεῖς,ἀλλὰ τὰ μωρὰ τοῦ κόσμου ἐξελέξατο ὁ Θεὸς ἵνα τοὺς σοφοὺς καταισχύνῃ, καὶ τὰ ἀσθενῆ τοῦ κόσμου ἐξελέξατο ὁ Θεὸς ἵνα καταισχύνῃ τὰ ἰσχυρά, καὶ τὰ ἀγενῆ τοῦ κόσμου καὶ τὰ ἐξουθενημένα ἐξελέξατο ὁ Θεός, καὶ τὰ μὴ ὄντα, ἵνα τὰ ὄντα καταργήσῃ, ὅπως μὴ καυχήσηται πᾶσα σάρξ ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ.ἐξ αὐτοῦ δὲ ὑμεῖς ἐστε ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ, ὃς ἐγενήθη ἡμῖν σοφία ἀπὸ Θεοῦ, δικαιοσύνη τε καὶ ἁγιασμὸς καὶ ἀπολύτρωσις,ἵνα, καθὼς γέγραπται, ὁ καυχώμενος ἐν Κυρίῳ καυχάσθω..... ἃ καὶ λαλοῦμεν οὐκ ἐν διδακτοῖς ἀνθρωπίνοις σοφίας λόγοις, ἀλλ᾿ ἐν διδακτοῖς Πνεύματος Ἁγίου, πνευματικοῖς πνευματικὰ συγκρίνοντες ..ψυχικὸς δὲ ἄνθρωπος οὐ δέχεται τὰ τοῦ Πνεύματος τοῦ Θεοῦ· μωρία γὰρ αὐτῷ ἐστι, καὶ οὐ δύναται γνῶναι, ὅτι πνευματικῶς ἀνακρίνεται. ὁ δὲ πνευματικὸς ἀνακρίνει μὲν πάντα, αὐτὸς δὲ ὑπ᾿ οὐδενὸς ἀνακρίνεται.τίς γὰρ ἔγνω νοῦν Κυρίου, ὃς συμβιβάσει αὐτόν; ἡμεῖς δὲ νοῦν Χριστοῦ ἔχομεν

      Διαγραφή
    2. Ο Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός Ημερομηνία εορτής: 28/05/2017 και για τον οποίον η εκκλησία ψάλει :
      Παύλου τὸ ῥῆμα καὶ μεταστὰς Ἀνδρέας
      Ἡμεῖς γε μωροὶ διὰ Χριστὸν κεκράγει.
      Ὀγδοάτῃ εἰκάδι Ἀνδρέας ἔκθανε πυκινόφρων.

      Τι είναι για σένα ? Σαλός ή γνωστικός ? Για δες και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=1EK_Zai_mpY Παπα-Φώτης Λαυριώτης ο δια Χριστόν σαλός
      Τι είναι για σένα ? Σαλός ή γνωστικός ?
      Και δες και αυτό https://amfoterodexios.blogspot.gr/2017/02/blog-post_4.html
      Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, Ο ''ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ''...("αμφ.": "Θεότρελος"...Δικός μας!!!)
      Τι είναι για σένα ? Σαλός ή γνωστικός ?

      Διαγραφή
    3. Και αν δεν ξέρεις το πυκινόφρων είναι εκ του πυκνός + φρων = συνετός



      Διαγραφή
  14. Είναι λάθος να λέγεται ότι ο Κλεομένης διαφημίζει τον εαυτό του. Όχι, ο Κλεομένης δεν αυτοπροβάλλει τον εαυτό του, αυτό που κάνει είναι να προσπαθεί να περάσει μηνύματα ορθόδοξης και ελληνικής αντίστασης στη νέα Τάξη πραγμάτων στην ηλεκτρονική σκλαβιά και στον κοσμικό τρόπο ζωής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δέχομαι ότι με το δικό του λάθος τρόπο ο Κλεομένης το κάνει αυτό που έγραψα πιο πάνω, να προσπαθεί να περάσει μηνύματα ορθόδοξης και ελληνικής αντίστασης στον κοσμικό και διεθνιστικό τρόπο ζωής. Αλλά δεν φαίνεται να έχει την τάση να θέλει τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλλά δεν φαίνεται να έχει την τάση να θέλει να διαφημίσει τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ που έγραψες το 4:34 μ.μ. άφησε τις ανοησίες και τις λάσπες και πες την γνώμη σου αν έχεις, όπως την είπα και εγώ χωρίς να γνωρίζω τον Κλεομένη. Με τις λάσπες δείχνεις τον φανατισμό σου και τον φασισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. ποιες λασπες εγραψα; Μάλλον βλεπεις κι εσυ παντου φαντάσματα
      Δες σημερινό αρθρο στην efenpress [ σοβαρη ηλεκτρονική εφημεριδα ]
      αθλιότητα του Κλεομένη βανδάλισε το μνημειο του ολοκαυτώματος στην Λάρισσα

      http://www.efenpress.gr/2017/07/blog-post_685.html#more

      Αυτος που δεν σεβεται τους νεκρους των άλλων λαων και θρησκειών πως λέγεται;

      Διαγραφή
    2. Τί εννοείς 11:34 μ.μ. με την αινιγματική λέξη deal; Γιατί δεν μίλησες καθαρά και ελληνικά; Μην μιλάς και απο πάνω όταν πετάς μια περίεργη ξένη λέξη. Το πήρα δικαιωματικά ότι θέλεις να πετάξεις λάσπες. Αν ήθελες να μιλούσες καθαρά και ελληνικά και μην κατηγορείς τον άλλο ότι βλέπει παντού φαντάσματα όταν εσύ ο άγνωστος δεν μιλάς καθαρά και ελληνικά.

      Διαφωνώ με την ενέργεια του Κλεομένη στο μνημείο ολοκαυτώματος στην Λάρισα όπως και με άλλες ενέργειες του και το έχω πει αυτό. Αυτό όμως δεν καταργεί ούτε τις γενικότερες καλές προθέσεις του για μια ελεύθερη Ελλάδα και όχι υποταγμένη στους ξένους και για μια Εκκλησία όχι υποταγμένη στις αιρέσεις και ούτε τις άλλες καλές ενέργειες του.

      Δεν μπορούμε να μην ξεχωρίζουμε απο τον άνθρωπο τις κακές από τις καλές ενέργειες του, ούτε να μην ξεχωρίζουμε και τις καλές προθέσεις του στις κακές ενέργειες του. Εγώ έχω την εντύπωση με όσα έχω δει, ότι έχει καλές προθέσεις και μεγάλη αγάπη για την Εκκλησία και την Ελλάδα, που είναι στο ναδίρ κοινώς ομολογουμένως.

      Διαγραφή
  18. SCRIPTA MANENT17 Ιουλίου 2017 - 9:28 μ.μ.
    εγραψε : "ο π. Κλεομένης είναι έγγαμος και χειροτονήθηκε στο ΓΟΧ σχίσμα του Μακαρίου. Εχει κόψει απο τον Μακάριο και συνεχίζει τον δρόμο του..."
    Αρά είναι ένας αποτειχισμένος απο τους ΓΟΧ . Προ καιρού είχα πάρει θέση για έναν άλλο αποτειχισμένο ΓΟΧ . Καλεί ο Πατήρ και με τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος κόβει απο την όποια αίρεση του σατανά ( είτε αυτή λέγεται οικουμενισμός , είτε ΓΟΧ είτε παπισμός κτλ ) και με την φώτιση του Αγίου Πνευματος έρχεται στον Ιησού .Και ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ . Η Εκκλησία όνομα ενότητας είναι των κλητών .
    Θα το ξαναπώ με λόγια του Κυρίου μου . Οι Ευαγγελιστές Μάρκος και Λουκάς αναφέρουν την ίδια φράση του Χριστού: «ός γάρ ουκ έστι καθ' υμών, υπέρ υμών εστιν» (Μαρκ. 9, 40) και (Λουκ. 9, 50), και ο Ματθαίος : «ο μη ών μετ' εμού κατ' εμού εστι, και ο μη συνάγων μετ' εμού σκορπίζει» (Ματθ. 12, 30).
    Οποιος είναι του Κυρίου μου καταλαβαίνει τι θέλω να πώ . Οποιος δεν είναι του Κυρίου μου ... εεεε ... πως να καταλάβει ?
    Ενότητα αδελφοί ... ΕΝΟΤΗΤΑ .. Αστε απο ποιό κερατά αιρετικό , απο ποιο λοικοποιμένα του σατανά ξεκολλήσατε . Αυτό που μας ενώνει είναι ο Κύριος μας .
    Επιμένω βέβαια οτι όπως πολύ καλά έπραξε ο π Τρικαμηνάς και πήγε στον π.Αρτέμιο έτσι και οι άλλοι Ιερείς μας ας πάνε σε ορθόδοξο επίσκοπο να τακτοποιηθούν .Όπου Θέλουν ! Αν δεν θέλουν το π Αρτέμιο ας πάνε στον πατριάρχη μας τον Ειρηναίο ή στην Μολδαβία ... ή όπου αλλού θέλουν . Δεν αρκεί να αποτάσσομαι τον σατανά ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ να συντάσσομαι με τον Χριστό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν συμφωνώ μαζί του αλλά επιζητεί τον Κύριο , σέβομαι την πνευματική του πορεία , τον αγώνα του . Θέλει κότσια αυτό που κάνει .Αντε ομολόγα Χριστό ΜΕΣΑ σε μία εκδήλωση αντιχρίστων ως " πρόβατο επί σφαγή " ... Δίνει αίμα για να πάρει πνεύμα . Δεν είναι "τζάμπα μάγκας " Στο https://www.youtube.com/watch?v=9uScJdEPKJE στο βίντεο Ο ΠΑΤΕΡ ΤΡΕΛΟ-ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ...ΤΑΧΕΙ 400 (ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ..ΑΡΜ) αναπτύσσει μια ΑΛΛΗ λογική . Δεν κρατώ μεζούρα και δεν ξέρω αν τα έχει 400 (=ανθρώπινη λογική ) ή 777 ή 999 ... αλλά 666 , νού σατανά δεν έχει.
    Όπως ο γέροντας Παϊσιος και τώρα ο Σάββας ο Λαυριώτης και άλλοι τριεξάρηδες έχει φάει κώλυμα με τους γραμμωτούς κώδικες και αντί να θεωρεί τον ΠΑΠΑ αντίχριστο και τον οικουμενισμό , την μασωνική πανθρησκεία σφραγίδα του αντιχρίστου ... λέει τον γραμμωτό κώδικα . Εστιάζει όμως και λέει οτι πίσω απο αυτόν τον γραμμωτό κώδικα είναι η μασονία . Στούς πρώτους χριστιανικούς χρόνους οι ειδωλολάτρες σημάδευαν με ειδολολατρικά σύμβολα τους δούλους τους . Ήταν αυτά η σφραγίδα του Αντίχριστου ? Ο Κοσμάς ο Αιτωλός στα χαρτιά του είχε την σφραγίδα του Αντιχριστου Σουλτάνου ... ήταν αυτή η σφραγίδα του αντίχριστου ? Αχ ... Οπως η σφραγίδα του Κυρίου μας είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ (Αγιο Χρίσμα ) έτσι και η σφραγίδα του Αντίχριστου είναι το σατανικό χρίσμα , ή αποδοχή της ευλογίας της παν θρησκείας . Δεν είναι ο γραμμωτός κώδικας ... είναι το να γίνει ο χριστιανός παπικός , μουσουλμάνος , Εβραίος ολα σε ένα προσχωρώντας στην πανθρησκεία . Και δεν προσχωρείς στην πανθρησκεία αν έχεις γραμμωτό κώδικα ή κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή ή... ή.... . Αλλά προχωράς αν δέχεσαι την ενότητα ( αν μνημονεύεις ... μνημόσυνο είναι ενότητα και διακοπή μνημοσύνου αντιπαράθεση ) με τον Παπικό τον παναιρετικό Βαρθολομαίο ή όποιον άλλο της πανθρησκείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η εφημερίδα "Ορθόδοξη Αλήθεια" πότε μίλησε για τον διασυρμό της Ορθοδοξίας από τους οικουμενιστές μεγαλοαξιωματούχους σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ή σε άλλο δημοσίευμα της;
    Ποιός διασύρει περισσότερο την Ορθοδοξία οι οικουμενιστές ή ο "πατήρ" Κλεομένης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαβαζω " ... Ποιός διασύρει περισσότερο την Ορθοδοξία ..." Δεν ξέρω τι λέτε εσείς ορθοδοξία ....και τι υπεράσπιση και τι διασυρμό της ορθοδοξίας ... Στο https://www.youtube.com/watch?v=xQIMfPV0Qas&t=774s σχολιάζει εύστοχα τίς όντως ΑΙΡΕΤΙΚΈΣ εικονογραφήσεις σε ναό στον Πειραιά .Πολύ θα ήθελα να δώ απάντηση του Πειραιώς . Στραβός είναι και ΔΕΝ τις βλέπει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κλεωμενης και Πάσης Ελλάδος 👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου