Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Απο ποτε οι Αντιχαλκιδονιοι Αιρετικοι αναγνωριστηκαν ως ορθοδοξοι; Βεβαια γνωριζουμε οτι ο Ιερωνυμος Λιαπης, ο υπογειος ανθρωπος, η ατυχια της σημερινης Εκκλησιας, τους αναγνωριζει ως Ορθοδοξους. Ομω αυτη ειναι τελικα η γραμμη και ολων των Οικουμενιστων; Και εχουν αδικο οσοι τους κατηγορουν ως ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, εντεταγμενους στην Παναιρεσι του Οικουμενισμου;

Ετήσια Ημερίδα Προχαλκηδονίων και Ορθοδόξων Κληρικών στην Ι.Μ. Τορόντο


proxalkidonia 1

Κάθε χρόνο μετά το Πάσχα γίνεται ετήσια ημερίδα των Προχαλκηδονίων και Ορθοδόξων Κληρικών της περιοχής Τορόντο, στην Ι.Μ. Τορόντο.
Το πρόγραμμα αρχίζει με ορθόδοξη πασχαλινή Ακολουθία την οποία παρακολουθούν όλοι και συνεχίζεται με ομιλία. Συζήτηση επί της ομιλίας. Γεύμα. Μετά το γεύμα συζήτηση επί άλλων θεμάτων.
Ομιλητής εφέτος ήταν ο ιερεύς Μάξιμος Rizkalla της Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, με θέμα «Ορθόδοξη Νεολαία: Αντιμετώπιση νομιμοποίησης μαριχουάνας και διδασκαλίας σεξ στα σχολεία».
Ο π. Μάξιμος ανέλυσε διεξοδικά το θέμα και ανέφερε όλους τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει η ορθόδοξη νεολαία, μάλιστα όταν η διδασκαλία του σεξ αρχίζει από την Α΄ τάξη του δημοτικού, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψη ουδεμία ηθική.
Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως φιλική και τα πάντα συζητήθηκαν με χριστιανική αγάπη. Το γεύμα, όπως κάθε χρόνο, προσφέρθηκε από την Ι.Μ. Τορόντο
Το Φθινόπωρο κάθε έτους γίνεται Εσπερινός, τον οποίο παρακολουθούν οι Προχαλκηδόνιοι και Ορθόδοξοι κληρικοί, αλλά και λαϊκοί χριστιανοί.
Eφέτος ο Εσπερινός θα γίνει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στον Καθεδρικό Κοπτικό Ορθόδοξο Ναό Αγ. Μάρκου, στο Markham.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου