Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ε πια, ΟΧΙ και αγιος ο ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ

Δόλιες ενέργειες 

γιά αγιοποίηση του ;;;


Βλέπω τα της ταφής του ανθρωπου που επεβη του πτωματος ενος ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ και αιματοκυλισε την Λαρισα και η σκέψη μου πάει  ότι όλα γίνονται ώστε να βρεθεί (μετά από χρόνια) αφθαρτος!!! (δείγμα αγιότητος).
1. Ο τάφος του έγινε σε σημείο "παρθένο" δεν έχει ταφεί κάποιος άλλος και το χώμα δεν έχει τους μικροοργανισμούς που προκαλούν την αποσύνθεσι του σώματος. 
2. Οι εκταφές σε νέα κοιμητήρια γίνονται αφού περάσει διπλάσιος χρόνος από ότι στα υφιστάμενα κοιμητήρια.
2.Το μνήμα "στεγανοποιήθηκε" με μάρμαρο για να μην έρχεται το σώμα σε επαφή με το χώμα  και να μπορεί να είναι σε ελεγχόμενο περιβάλλον, όπως ο
Λένιν στην Κόκκινη Πλατεία 
και το κυριότερο
3.Το σώμα του υπέστη ισχυρή ταρίχευση γιά την αεροπορική μεταφορά τoυ, μετά από τόσες μέρες από την ημερα του θανάτου του, να αντέξει στην "ταλαιπωρία" του σώματος στην εξοδιο ακολουθία υπό άκρως δυσμενείς συνθήκες (υψηλών
θερμοκρασιών).
Αραγε όλα αυτά είναι τυχαία;

39 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά γιατί κατηγορείτε αυτόν τον άνθρωπο, ακόμα και τώρα που έχει πια φύγει από τη ζωή; Και γιατί βλέπετε παντού θεωρίες συνομωσίας; Δεν γίνονται καθόλου δόλιες ενέργειες για αγιοποίηση αυτού του ανθρώπου. Κατά πρώτον, το σώμα του Μακαριστού Λαρίσης έπρεπε οπωσδήποτε να υποστεί χρήση κάποιων ουσιών, απλούστατα γιατί ο λαρισαϊκός λαός ήθελε να προσκυνήσει τον αγαπημένο ποιμένα και πατέρα του και να πάρει την ευχή του για τελευταία φορά, και χωρίς την χρήση αυτών των ουσιών, αυτό θα ήταν αδύνατο. Έπειτα, όπως θα γνωρίζετε (αλλά κάνετε ότι δεν γνωρίζετε), τους ιερείς, αλλά κυρίως τους επισκόπους είθισται να μην τους κάνουνε εκταφή (π.χ. τους προκατόχους του Ιγνατίου, Σεραφείμ και Θεολόγο, δεν τους έχουνε κάνει εκταφή παρόλο που έχουν περάσει 29 και 22 χρόνια από τον θάνατό τους αντίστοιχα). Άρα το επιχείρημα σας δεν στέκει... Τέλος, αναφέρατε την "στεγανοποίηση" με μάρμαρο στο εσωτερικό του τάφου. Όμως εκτός από αυτό, αναφέρατε σε προηγούμενο άρθρο σας τον υγειονομικό κίνδυνο για τις γύρω κατοικίες. Άραγε, αν δεν γινόταν αυτή η "στεγανοποίηση" τι θα λέγατε τότε;;; Ότι μολύνει το σώμα του την περιοχή; Σας έκλεισαν λοιπόν από τώρα το στόμα, για να μην μπορείτε να πείτε τίποτα...
    Πριν κλείσω αυτό μήνυμα θα ήθελα να σας πω κάτι. Δεν έχετε φόβο; Δεν φοβάστε τον θάνατο; Ο Μακαριστός κυρός Ιγνάτιος υπήρξε παράδειγμα αγάπης και σεβασμού προς μίμηση και ακόμα και τώρα που βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού, εσείς συνεχίζετε να τον κατηγορείτε. Δεν σκέφτεστε πως όταν και εσείς φύγετε από αυτή την ζωή θα αντιμετωπίσετε κατηγορίες από τον Ύψιστο; Τώρα πια ο Ιγνάτιος κρίνεται από τον Κύριο και εσείς δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αμαυρώνετε την μνήμη του!!!

    Καλή μετάνοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ μνημη αμαυρωνουμε;
    Δεν ξερετε τι λετε.
    Ειστε διεστραμενος τον νουν και την ψυχην γι αυτο και αμνηστευετε εναν τετοιο ανθρωπο που αφησε πισω του ερειπια και μονο και τιποτα αλλο.
    Οι ιερεις της Λαρισας ανεπνευσαν επιτελους τους εφαγε το μεδουλι τους.
    Ποιος λαος θελει να τον ασπασθη;
    Υπαρχει τετοιος λαος στη Λαρισα;
    Κοσμικοι ανθρωποι ειναι οι περισσοτεροι που ουτε τους ενδιαφερει ο καθε Ιγνατιος.
    Ο Ιγνατιος αποτελει κακιστο παραδειγμα και ελαχιστοι θελουν να τον ξερουν.
    Σκεφτομαι καμμια φορα σε ποιον Θεο πιστευετε εσεις;
    Τον δικο μου ή καποιον αλλο θεο που διαφερει σε ολα απο τον δικο μου;
    Δεν γνωριζετε κυριοι οτι μας ακολουθουν οι πραξεις μας και μετα θανατον;
    Και εσεις που υποστηριζετε ενα τετοιο ανθρωπο απανθρωπο που εσερνε μεχρι χθες στα δικαστηρια τους Πιστους γιατι αρνουνται θεοπρεπως και καθηκοντως να αναγνωρισουν εναν ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ που εχυσε αιμα χριστιανικο, θα κριθητε ΑΠΟ ΤΟΝ θΕΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥς ΑΔΙΚΟΥς ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτή η μερίδα ανθρώπων αποτελεί ντροπή για το σύνολο των ορθοδόξων χριστιανών. Προφανώς και δεν πρόκειται για χριστιανούς, καθώς εκφράζουν μένος για έναν ποιμένα ο οποίος ένωσε τους πιστούς της Λάρισας. Δυστυχώς για εκείνους γνωρίζουμε καλύτερα τα πράγματα της τοπικής εκκλησίας και μπορούμε να γνωρίζουμε πότε ψεύδονται. Και δυστυχώς ψεύδονται συνεχώς με κραυγαλέα ψεύδη, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν το μένος τους. Βλέπουν παντού θεωρίες συνωμοσίας και εκτοξεύουν κατηγορίες προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και αυτήν την ιερή ώρα του θανάτου. Ας μετανοήσουν γιατί ντροπιάζουν πρώτα τον Θεολόγο που υποστηρίζουν. Απο την άλλη αναμοχλεύουν το θέμα των υποτιθέμενων 200 στολών του μακαριστού. Αν προσέξει κανείς τις φωτογραφίες που έχουν θα παρατηρήσει ότι πρόκειται για συνδυασμό των στολών μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τους φαίνονται πολλές. Σε αυτές προσθέτουν και ιερατικές στολές που φορούσε ο μακαριστός σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, οι οποίες δεν του ανήκαν. Αλλά μωραίνει κύριος ων βούλεται απωλέσει και βλέπουν ότι αυτοί θέλουν και τα ερμηνεύουν κατά ο δοκούν. Ελπίζουμε ότι η φυλλάδα τους θα διακόψει πλέον την κυκλοφορία της καθώς δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης, καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι αποτελούσε έναν οχετό ύβρεων προς τον μακαριστό διανθισμένο με κάποια δήθεν πνευματικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή αποτελούν αυτοί που εθελοτυφλούν και δεν παραδέχονται την τεράστια ενοχή του αποθανόντος επισκόπου που καταπάτησε τους ιερούς κανόνες καταλαμβάνοντας τον μη κενωθέντα κανονικώς θρόνο του προκατόχου του.

      Διαγραφή
  4. Τέτοια εκλογή μητροπολίτη ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ.
    ΕΠΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΡΑΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΣ ΕΤΥΧΕ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη ψευδολογε ο Ιγνατιος ειχε την πλειοψηφια;
      Ποια πλειοψηφια αληθεια;
      Τους αχριστιανους;
      Τους κοσμικους;
      Τους μπουζοθυκσηδες;
      Τους πορνους και μοιχους;
      Τους αλητες και τους καραγωγεις;
      Αληθεια ο Ιγνατιος ειλκυε το πληθος του λαου;
      Ρωτησαμε και ζητησαμε να μας πληροφορησουν ποσοι εκκλησιασζονται στη Λαρισα και μας απατησαν καπου 3%.
      Εσεις πως τους μετρατε;
      Ανα 100 τον ενα;
      ¨Η ανα 1000 τους 2;
      Αθλιοι ψευτες και δεσποτογατοι.

      Διαγραφή
    2. Ωστε θα ειχε δρασει αλλοιως ε;
      Μαλλον εννοειτε εκτος απο το αιμα των χριστιανων που εχυσε στους δρομους της Λαρισας να χρησιμοποιουσε και τα βασανιστηρια της Ιερας Εξετασεως;
      Μονο αυτα δεν εφηρμοσε ο Ιγνατιος επι της ...αρχιερατιας του!!!!

      Διαγραφή
    3. Ο Ιγνάτιος κατέλαβε εντελώς αντικανονικά το θρόνο του ζώντος προκατόχου του.
      Αγνόησε τις αντιδράσεις των χιλιάδων διαμαρτυρόμενων χριστιανών, εγκαταστάθηκε στανικά με τη συνδρομή των ΜΑΤ (μιλάμε για καραμπινάτη έκπτωση του κύρους του αρχιερατικού αξιώματος), προέβη σε δικαστικές διώξεις των ενισταμένων κ.ο.κ.
      Υ.Γ. Κύριε ιστολόγε, επειδή έχουν αποθρασυνθεί κάποιοι "δεσποτόγατοι", όπως πολύ ορθά τους χαρακτηρίσατε, μάλλον πρέπει να μας υπενθυμίσετε σε συνέχειες, μετά την ταφή του μακαριστού, την όλη υπόθεση.
      Έχει και το θράσος τα όριά του...

      Διαγραφή
  5. Δεν κατηγόρησε κανείς τον άνθρωπο.Ουτε ο ίδιος έσκαψε το μνημα,ούτε ευθύνεται γιά την ταρίχευση, πιθανόν ούτε και γιά την θέση ταφής.Απ τους τόσους δεσποτάδες γιατί κανείς δεν κηδεύθηκε στον λόφο του Φρουρίου στον Αγιο Αχίλειο; μιά περιοχή στέκι της νεολαίας; Σίγουρα θα ασχολούμαστε γιά χρόνια με τους βανδαλισμούς του τάφου από μεθυσμένους νέους ή άλλα κακοποιά ή διεστραμμένα άτομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας πληροφορουν οτι εκει ακριβως που θα ταφη ο Ιγνατιος συχναζουν ναρκομανεις και περιθωριακοι.
      Τους βλεπουμε να ....ουρουν επανω στον ταφο του.

      Διαγραφή
    2. Ντροπη και αισχος!!!Με αυτες τις αηδιες μπολιαζε τους αγωνιστες χριστιανους ο Πασχαλιδης?

      Διαγραφή
    3. Η αγιοτητα του Πασχαλιδη σας ενοχλουσε ε;
      Δεν σας αρεσε ο Πασχαλιδης αλλα οι Μπεκιαρηδες με τις κυρα Μαριες του.

      Διαγραφή
  6. Σίγουρα σας παραπληροφορουν. Ο τόπος πλέον είναι στέκι νέων κ όχι τοξικομανων. Η ποιότητα των ανθρώπων φαίνεται στο πώς εκφράζονται για έναν νεκρό. Ελπίζω να ουρησουν στους τάφους σας επάνω ή των δικών σας ανθρώπων. Τις θα καταλάβετε ότι είστε απλά χυδαίοι και ψευδοχριστιανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως βλεπεις σας επιτρεπω να μας βριζετε για να δητε την μεγαλοκαρδια μας και την δικη σας φτηνεια και μικροτητα.
      Θιξαμε το ειδωλο σας εχετε δικηο.
      Εμεις ρωτησαμε κληρικους της Λαρισας και μας ειπαν επιτελους αναπνετσαμε.
      Εσυ κρυπτομενε ανθρωπακο γιατι θιγεσαι που περιγαρφουμε μια καταστασι που θα γινη σιγουρα πραγματικοτητα;
      Εμεις ειμαστε ψευτοχριστιανοι και εσυ τι εισαι;
      Ροδον το αμαραντον;

      Διαγραφή
  7. Οι πράξεις ακολουθούν και μετά θάνατον. Μην κρίνετε με αυτόν τον τρόπο, γιατί θα κριθείτε με τον ίδιο τρόπο. Δεν διαφέρετε σε τίποτα από τους φαρισαιους. Είστε βρώμικοι μέχρι το κόκκαλο σας. Από την άλλη είναι σίγουρο ότι οι πληροφορίες σας κ όλοι αυτοί που σας ρωτάνε είστε το ίδιο πρόσωπο. Ρωτάτε τον εαυτό σας υποδυόμενοι τρία πρόσωπα κ εκτοξεύεται μύδρους ανοησιας. Να σας ελεησει ο Θεός να μετανοήσετε. Αλλά είστε πωρωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Είστε βρώμικοι μέχρι το κόκκαλό σας", γράφει ο ανώνυμος 3/7-4:28 μ.μ.
      Και στην προ-προηγούμενη σειρά γράφει "μην κρίνετε με αυτόν τον τρόπο"!!!
      Ω της φαιδρότητος και αντιφάσεως μερικών σχολιαστών!

      Διαγραφή
  8. Καλα διαβαζεις ευαγγελιο;
    Εκεινο δεν λεει οτι μας ακολουθουν οι πραξεις μας;
    Οτι θα λογοδοτησουμε για το καθε τι που λεμε και σκεφτομαστε ακομα;
    Τοσο στουρναρια σας εκανε ο Λαππας;
    Σε αφηνουμε να μας υβρισεις και αλλο.
    Και αυτα ολα τα ρηματα ...ζωης αιωνιου που εκστομιζεις μαζεψε τα για την ημερα εκινη την φοβερα.
    Οσα και να πεις οσα και να γραψης δεν αθωωνεις με τιποτα τον Ιγνατιο στα οσα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ διεπραξε στη Λαρισα.
    Προηγηθηκε βεβαια και ο Σεραφειμ ο συχναζων στον εθνικο δρομοα και αναζητων...προηγηθηκε και ο Μπεκιαρης αλλο φρουτο αυτο της φρικιαστικης σεραφειμικης συγκομιδης.
    Μαλιστα μαθαινουμε οτι του ανοιξε η ορεξι να επιστρεψη στη Λαρισα.
    Τετοια αμετανοησια εχουν αυτοι οι ανθρωποι.
    Αυτους εσεις τους στελνετε στον ....παραδεισο, ομως καπου βρωμιζει το πραγμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στουρναρια προφανώς είναι όλος ο εσμος των θεολογικών. Εδώ γίνατε η ντροπη μιας ολόκληρης πόλης και αντί να μαζευτείτε συνεχίζετε να επιμένετε σε ανύπαρκτα θέματα. Όσο για το Ευαγγέλιο και αν το διαβάζω επιτρέψε μου να ξέρω καλυτερα. Το πώς θα κρίνει ο Θεός τον κάθε άνθρωπο είναι δουλειά Εκείνου και μόνο. Μην ιδιοποιειστε ρόλους που ανήκουν μόνο στο Θεό. Είστε πολύ λίγοι για αυτό. Κ ο ΘεολογοΘ θα κριθει. Κατέλαβε μητρόπολη μετά από εκλογή αριστηνδην συνόδου. Αν ήταν ακέραιος θα έπρεπε να αρνηθεί όπως ο νυν Αμερικής. Αλλά βλέπετε ότι ο εσμος αυτός θέλει να μας πείσει ότι τον ενθρονισε ο Θεός. Μάλλον σε άλλον Θεό πιστεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτο λεμε και εμεις.
    Αν υπηρχε ελευθερα και ζωσα Εκκλησια κατι τετοιοι σαν εσας θα εισασταν στους προσκλαιοντες και στους εσαει επιτημημενους.
    Ο Ιγνατιος ΚΑΚΟΥΡΓΗΣΕ στο Σωμα της Εκκλησιας.
    Εχυσε αιμα.
    Κατελαβε και αναρριχηθηκε με τα ΜΑΤ στον επισκοπικο θρονο της Λαρισας.
    Κυνηγησε τους χριστιανους μεχρι το τελος του και δεν ζητησε ΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον Λαο της Λαρισας.
    Τι ψυχη θα παραδωση ο Θεος το γνωριζη.
    Οι πραξεις του τον ακολουθουν απο πισω του.
    Εκεινες θα τον κρινουν.
    Τελευταια πηρε και φονικο οργανο και ο ανερωτητος ασθενης που ηταν ζωντανος εξεπνευσε.
    Αλλος ενας φονος που συνεβη απο υπαιτιοτητα του.
    ΜΕΡΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ΕΧΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ.
    Και μετα πεθανε και ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επομένως δέχεστε ότι ο και ο Θεολογος παρανόμως κατασταθηκε μητροπολίτης.Η σύνοδος που τον εξέλεξε ήταν υποχείριο του καθεστώτος. Αναγκάστηκαν σε παραίτηση αρχιερείς με κατασκευασμένα κατηγορητήρια χάνοντας την έξωθεν καλή μαρτυρία. Όσο για την μεταμόσχευση καλό θα ήταν να εντρυφήσετε περισσότερο στο πώς γίνεται. Δυστυχώς είστε αδαής. Το αίμα δεν το έχυσε ο μακαριστός αλλά η μισαλλοδοξία και η πωρωση ορισμένων προσωπολατρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα όσα ισχυρίζεσαι 11:41 εφ όσον δεν τα τεκμηριώνεις με αδιάσειστα ντοκουμέντα είναι "έπεα πτερόεντα".
      Στοιχεία, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

      Διαγραφή
    2. Αμφισβητει κάνεις το ότι η σύνοδος που τον εξέλεξε ήταν αριστίνδην? Έχει καταγραφεί στην ιστορία. Υπάρχει μεγαλύτερο τεκμήριο από την ίδια την ιστορία? Όσο για τα κατηγορητήρια φυσικά κ ήταν κατασκευασμένα. Μιλάνε όλοι για φωτογραφίες. Ας τις βγάλουν λοιπόν στη φόρα. Αλλά μάλλον φοβούνται.

      Διαγραφή
    3. Από αριστίνδην συνόδους είχε εκλεγεί η συντριπτική πλειονότητα των μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος μέχρι το 1967. Για κανέναν από αυτούς δεν τέθηκε ζήτημα κανονικότητος.
      Διάβασε λιγάκι εκκλησιαστική Ιστορία.
      Για απόδειξέ μας την "κατασκευή" των κατηγορητηρίων τώρα.

      Διαγραφή
    4. Φιλε δεν μας τα λες καλα.
      Η κατα τα πρεσβεια συνοδος απο ποιους Κανονες προβλεπεται;
      Και αυτη κατα τους Κανονες ειναι παρανομη.
      Και επιτελους παψτε να λετε μπαρουφες.
      Και επι επταετιας το καθεστως δεν χωνονταν στην Εκκλησια, αποδειξι οτι επισκεφτηκε ο Παττακος την συνοδο να αποτρεψη την εκλογη Ιερωνυμου και ενω βρισκονταν απο εξω και περιμεναν να τελειωση η συνεδριασι, ετσι τους πληροφορησε ο γραμματεας, πληροφορηθηκαν οτι ηδη εξελεγη ο Ιερωνυμος.
      Αν αυτο δεν ηταν ΘΑΥΜΑ τοτε ποιο ειναι το θαυμα;
      Αυτα τα περιγραφει ο παρων στην συνοδο Μαρκος Σιωτης.

      Διαγραφή
    5. Αποδείξτε εσείς τις κατηγορίες τις οποίες επικαλειστε. Όσο για τις σχέσεις της συνόδου εκείνης με το καθεστώς όλα είναι γνωστά. Ο Λεωνίδας πρώην Θεσσαλονίκης είχε το θρασος να λέει ότι είχαμε δύο Δέσποινας την Παναγία και την σύζυγό του δικτατορα. Καταλαβαίνετε για το επίπεδο κληρικού μιλάμε. Κ αυτόν τον συρφετό δεσποταδων τους λέτε αγίους και ότι δήθεν σφαγιαστηκαν.

      Διαγραφή
  12. O Θεολογος ηταν θεοπροβλητος και λαοπροβλητος επισκοπος, εν αντιθεσει με τους πολλους σαν τον Λαππα, τον Σεραφειμ και τον Μπεκιαρη που ωρμησαν σαν υαινες να καταλαβουν τον θρονο της Λαρισας.
    Γι αυτο και δεν ηταν λαοπροβλητοι αλλα σατανοροβλητοι.
    Κατασκευασμενα κατηγορητηρια;
    Δεν γνωριζεις οτι πλεοναζαν οι τοιουτοι;
    Με την προδφωνησι παρουσα αλληλοπροσφωνουνταν μεσα στη συνοδο.
    Προκατασκευασμενες ε;
    Ωραια τα λετε.
    Τον Σχιζα τον γνωριζατε;
    Τον πρωην Βολου;
    Τον πρωην Καρδιτσας;
    Τον Ιακωβο Βαβανατσο;

    Για την μεταμοσχευσι μονου οργανου τι μας λετε παλι;
    Το μονο οργανο ειναι μοναδικο στον καθε ανθρωπο, ελεγε και ο πατηρ Παισιος. Το διπλο μονο επιτρεπεται π.χ.οφθαλμους, πνευμονες, κπ
    Ποτε τα μοα οργανα.
    Μλις αφαιρεσης απο τον ανθρωπο το μονο οργανο αμεσως πεθαινει.
    Αυτο το απλουστατο δεν το γνωριζε ο Λαππας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί δεν συμβουλεύονται τους φίλο τους τον παπανικόλα των ν. κοιμητηρίων ως άκρως πεπειραμένο, ενώ από τον καιρό του Σεραφείμ Ορφανού εργάζεται στα παλαιά και νέα κοιμητήρια, αλλά και ο συνάδελφός του παπατιμ που είναι η αγαπημένη του χειροτονία ως τελεσφορότερος, θα είχαν πολύτιμες συμβουλές να τους προσφέρουν ως μαΐστορες στα περί ενταφιασμού….
    Λένε ότι ο "μικρός" που επέστρεψε νωρίτερα από το Μαϊάμι για να κάνει κουμάντο και τις σχετικές "διευθετήσεις"....για να αποφασίζει, "ό,τι του λένε οι από πάνω κάνει", τον δικαιολογούν οι φίλοι του…


    Η θέση του ενταφιασμού επιλέχθηκε από τους αδόκιμους αυλικούς νεαρούς κληρικούς προφανώς υπό το βάρος, πάντως όχι αγνών σωφρόνων συναισθημάτων, μιάς και ο κυρός Ιγνάτιος ήταν αντικανονικός και διχαστικός, δεν έτυχε ποτέ καθολικής αναγνωρίσεως ως κανονικός επίσκοπος, γεγονός καθαιρετικό και στίγμα ανεξάλειπτο για έναν επίσκοπο. Επιχειρούν να τον επιβάλουν ανεκτικώς δια της Θέας του τάφου του να καταστεί συμπαθητικός και αναγνωρίσιμος; Επίκαιρη Σκοπιανή μέθοδος. Ανάλογα δεν ενεργούν και οι Σκοπιανοί πλαστογράφοι της ιστορίας με τα αγάλματα; Όσοι γνωρίζουν παπαδική διπλωματία κατανοούν τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ησασταν παρών στη σύνοδο και ακούσατε τις προσφωνήσεις αυτές? Πώς μπορείτε να κατηγορείτε κάποιον σαν τοιουτο? Είχατε προσωπικές σχέσεις μαζί τους και σας έκαναν ανήθικες προτάσεις? Νομίζω ότι ελαφρά τη καρδία ξεστομιζετε κατηγοριες. Οσο γιαγτα κατηγορητηρια ειναι γνωστο το πως ξαφνικα βγηκαν στη φορα δηθεν φωτογραφιες με φανταρους. Εντελως τυχαια μετα τον νομο περι εξωθεν καλης μαρτυριας. Ειναι ίδιον τον χριστιανων αυτό? Ο θεολογος κ οι λοιποί ήταν καθεστωτοπροβλητοι. Μην βλασφημειτε ετσι. Εμπαιζετε τον κοινόν νου. Θα πρέπει να γνωρίζετε αγαπητέ ότι μισό ήπαρ αρκεί για μεταμόσχευση. Αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζετε σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι καλα;
      Δηλαδη ο λαππας πηγε στο Μαϊαμι για να παρη μισο ηπαρ;
      και το αλλο μισο θα το εβαζαν σε καποιον αλλο;
      Και ηταν επιτρεπτο και απο την εκκλησια αυτη η δολοφονικη πραξι;
      Αυτο το ακουω για πρωτη φορα οτι θα τουβαζαν μισο ηπαρ.
      τι σοφιζεσθε αληθεια για αν ελαφρυνετε την θεσι του λαππα.
      Ειστε φοβεροι να υπερσπιζεσθε εναν ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ.
      Ο ιερος Χρυσοστομος τους ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ τους χαρακτηριζε ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.
      Που στηριζεστε και υποστηριζετε τους παραβατες;
      Ξερετε οτι θα τιμωρηθητε εις ΔΙΠΛΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Στηριζόμαστε στο ότι είμαστε επιστήμονες σε αντίθεση με εσάς. Η ημιμαθεία είναι χειρότερη από την αμάθεια. Υποστηρίζουμε τον κανονικό Μητροπολίτη Λαρίσης που υπέφερε από μια χούφτα μισαλλοδοξία προσωπολατρων.

      Διαγραφή
  15. Οδυσσέα λές υπερβολές. Υπερασπίζεσαι 100 - 200 άτομα που αντιδρούσαν στον Ιγνάτιο και δεν αναφέρεις καθόλου τις χιλιάδες Λαρισαικού λαού, που τόν αναγνώριζαν ως Πνευμαυτικό Πατέρα τους επί τόσα χρόνια, και ζούσαν αρμονικά μαζί του.
    Οπως υπερασπίζεσαι τον Μακεδονικό λαό (και καλά κάνεις), που στην συντριπτική πλειοψηφία του δεν θέλει τη συμφωνία για τα Σκόπια, έτσι να υπερασπιστής και τον Λαρισαικό λαό, που στην συντριπτική πλειοψηφία του είχε αποδεχθεί τον Ιγνατιο, και δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλιάδες ήταν οι αντιδρώντες στην εκλογή, χεειροτονία και ενθρόνιση του Ιγνατίου.
      Αυτό το νωρίζουν και οι πέτρες στη Λάρισα και οχι μόνο.

      Διαγραφή
    2. Ακουσε φιλε.
      Εμενα μου το λες αυτο, που ημουνα μεσα στην ενθρονισι τοτυ Λαππα;
      Που εγινε κεκλεισμενων των θυρων;
      Και ο επρικοπος που ενθρονιζεται κεκλεισμενων των θυρων ειναι επισκοπος;
      ¨Η ΑΝΑΒΑΣ ΑΛΛΑΧΟΘΕΝ;
      Λιγη ντροπη δεν βλαπτει να λετε τετοιες βλακειες.

      Διαγραφή
    3. Παψτε καποιοι απο σας να υπερασπιζεσθε τους ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ και ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ Θειων και Ανθρωπινων Νομων, οπως εκανε ο Σεραφειμ, ο Μπεκιαρης και ο Λαππας.
      Υπηρχαν και 20 αποφασεις του Συμβουλιου Επικρατειας που αποφαινονταν οτι ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΜΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

      Διαγραφή
  16. Οι πέτρες γνωρίζουν για την παρανομία της αριστινδηα συνόδου. Μέχρι το 1989 οι θεολογικός τηρούσαν σιγή ιχθύος. Ξαφνικά με τον νόμο Παλαιοκρασσα αφηνιασαν. Ο Ιγνάτιος αποτέλεσε κανονικός και νόμιμος μητροπολιτης Λαρίσης εκλεγμένος από κανονική σύνοδο. Δεν ήταν δάκτυλος καθεστώτος που κατέλαβε μητρόπολη μετά από εξαναγκασμό σε παραίτηση με ψεύτικα κατηγορητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.Ηταν προσωπικη του επιθυμια να ταφει πισω απο τον Αγιο Αχιλλειο,σε εναν χωρο περιφραγμενο που εμποδιζει τους ναρκωμανεις να ουρουν στον ταφο του,οπως εσεις ελπιζετε.

    2.Δεν συνηθηζεται εκταφει σε επισκοπο.Ειδικα αν δεν εχει ταφει σε κοιμητηριο.Ουτε στην περιπτωση Ιγνατιου θα γινει.

    3.Οπως ειδατε η επιστροφη του σωματος του μακαριστου ειναι μια χρονοβορα διαδικασια.Αν δεν ειχε ταριχευθει τωρα θα βρισκοταν σε φαση αποσυνθεσης.Επρεπε ωστοσο να διατηρηθει το σωμα γιατι ο Λαρισαικος λαος θελει να πει το τελευταιο αντιο στον ποιμεναρχη του [και θα το δειτε αυτο συντομα].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βγουν με πανό και θα λένε για τις στολές και ότι πέθανε αμετανόητος. Θα τους πληροφορήσει πάλι ο εκδότης του ρυπογραφηματος-φυλλαδας ότι τάχα ήρθανε λεωφορεία με κόσμο να γεμίσουν την εκκλησία. Είναι τόσο προβλέψιμοι.

      Διαγραφή
  18. Ο μακαριστός Θεολόγος ήταν ο νόμιμος Επίσκοπος Λαρίσης! Το ποιόν του οποίου ήταν άμεμπτο βάσει μαρτυρίας του μακαριστού Γέροντος πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου! Το τι ακριβώς ήταν ο Ιγνάτιος δεν χρειάζονται πολλά λόγια....όταν ένας Χριστιανός φοβάται τον Θάνατο κ καταφεύγει σε πρακτικές δωρεάς οργάνων παρακάμπτει λίστες αναμονής κ τρέχει στο εξωτερικό μήπως κ σώσει τη γηϊνη ζωουλα του κ έρχεται σε αντίθεση με το θέλημα του Θεού που τον καθιστά ασθενή ΔΕΝ είναι Χριστιανός! Αντί να δοξάζει τον Θεό για την δοκιμασία κ να ετοιμάζει τον εαυτό του για την έξοδο του κ να γίνει έτσι άξιο υπόδειγμα Χριστιανού κ μάλιστα Επισκόπου προς το ποίμνιο του έγινε τελικά ένα ανθρωπάκι φοβικό κ άπιστο! Το ότι θα τον κρίνει ο Θεός όπως όλους μας το γνωρίζουμε όμως ο Κύριος θέλει να έχουμε διάκριση κ να ελέγχουμε τα πάντα δεν μας θέλει άβουλους ούτε ανόητους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου