Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Για αλλη μια φορα και εντος ολιγων ημερων ζητουμε συγγνωμη απο τους πολυπληθεις επισκεπτες μας για την νεα τριημερη σιωπη μας. Τουτο μονο λεγουμε οτι ο Διαβολος οσο μισει την ΟΜΟΛΟΓΙΑ δεν μισει καμμια αλλη χριστιανικη ιστοσελιδα. Αδελφοι και Πατερες, με τις ευχες και με τις προσευχες σας και μεχρις οτου εκπνευσουμε το ζειν, θα συνεχισουμε απτοητοι και αμετακινητοι τον αγωνα για την υπερασπισι των αιωνιων Αληθειων της Πιστεως μας. Λεγει δια του προφητου Αυτος ο Κυριος: Εως θανατου αγωνισαι, υπερ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και Κυριος ο Θεος πολεμησει υπερ σου.


Για αλλη μια φορα και εντος ολιγων ημερων ζητουμε συγγνωμη απο τους πολυπληθεις επισκεπτες μας για την νεα τριημερη σιωπη μας. Τουτο μονο λεγουμε οτι ο Διαβολος οσο μισει την ΟΜΟΛΟΓΙΑ δεν μισει καμμια αλλη χριστιανικη ιστοσελιδα. 
Αδελφοι και Πατερες, με τις ευχες και με τις προσευχες σας και μεχρις οτου εκπνευσουμε το ζειν, θα συνεχισουμε απτοητοι και αμετακινητοι τον αγωνα για την υπερασπισι των αιωνιων Αληθειων της Πιστεως μας.
Λεγει δια του προφητου Αυτος ο Κυριος: Εως θανατου αγωνισαι, υπερ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και Κυριος ο Θεος πολεμησει υπερ σου.

4 σχόλια:

 1. Είναι αλήθεια ότι ανησυχήσαμε για την υγεία σας, αλλά, επειδή μεσολάβησε Σάββατο και Κυριακή που θα μπορούσατε να απουσιάζετε σε κάποιο προορισμό, ή επειδή συνέβη η γνωστή παγκόσμια κυβερνοεπίθεση που αναστάτωσε χιλιάδες υπολογιστές και κάποιους στη Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) ελπίσαμε ότι είναι κάποιο όχι σοβαρό εμπόδιο. Πρεσβεύουμε κι εμείς οι αναγνώστες σας ότι ο Διάβολος μισεί την ΟΜΟΛΟΓΙΑ όχι μόνο για τα άρθρα αλλά και για την ελευθερία που δίνετε σε εμάς τους αναγνώστες να εκφραζόμαστε ελεύθερα στα σχόλια. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ και μαζί με όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Αναστάς Κύριος να σας προστατεύει.
  Να είστε πάντα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χριστός Ανεστη! Αγαπητέ κ Οδυσσέα χαίρομαι που ο λόγος απουσίας δεν σχετίζεταιμε την υγεία σας. Αν και δεν ταυτίζομαι απόλυτα με τις θέσεις σας θεωρώ ότι εργάζεστε για την του Χριστού Αλήθεια με ομολογιακό πνεύμα Ο Θεός να σας αξιώνει να υπερασπίζεστε την Αλήθεια του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλό κουράγιο κύριε Οδησεα να είστε καλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου